Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iş arkadaşından dost olmaz hele de benim işim gibi. Rekabetin çok olduğu bir meslekteyseniz
Benim diyet yaptığımı kilo vermek istediğimi hiç kimse bilmiyor. Söylemedim söyleme gereği duymadım
Ben insanların samimi olduğuna inanmıyorum artık
10 düşünüp bir konuşuyorum
Geçenlerde bir konuşma esnasında biri sordu oğlun hangi okula gidiyor diye. Söyledim. 2 gün sonra kulağıma geldi yok ayda bilmem ne kadar para kazanıyor mjşum sürekli gezmelere gidiyor muşum üstüme başıma alıyor Muşum da neden çocuğumu özel okula göndermiyor muşum.
La havle....
Bu tek bir örnek işte bu sebeblerden dolayı artık yanıma pek kimseyi yaklaştırmıyorum
İşimi yapıyorum insanlara kendimle ve ailemle ilgili çok şey anlatmıyorum.
O nedenle boşver Ebrucum
Mevcan ağzına sağlık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar, tableti anca elime alabildim. Yorgunluk cöktü üstüme.
Oglen doktor , oglani kontrol etti. İyilesiyormus
Sewindirik oldum.. sonra kocisle kucuk buyuk capli tartismamiz oldu.
O da bende snirle neler neler soyledik. Bazen susamiyorum ya.
Suanlik iyiyiz, ama ona kirginimm. Oglak burcu kocis, ani sinirli halleriyle agzindan cikmical laflar. Agladim bol bol, sinirimi oyle bosalttim. Off napimm ,, dha büyümemiz gerek, evliligimizdee. Bu ayin25inde 2. Yil olacak. Yne de sewiorummm erkekimi
Moralmen idare ederim. Yazliklari ewden aldik. Giydim hepsini teek teek, bosbol ustumee hepsi. Ayy ne sewindirik oldm anlatamam, kiyafrtlere

Oglanla ilgilenim, snra gelir menumu yazarim. Sizedeee yazarm ..
Opuldnz

merhabalar iyi geceler kızlar nasılsınızzz hepinizi gercekten cok özledım sizle sohbet etmeyi

bu gun annem ve kızkardeşimle temızliğimi yaptım evı komple temizledik halılarıda verdık yıkamacıya onlarıda serdın mı ramazana rahatım inşallah ıkı seneden berı tutamıyordum yok hamileyim yok emziriyorum diye ama şimdi allahımın izniyle tutacağım inşallah cok heyecanlıyım oyüzden
esimede dedım çok yoruldumm yemek yapamadım çiğ köfte alıp yer mısın dedım tamam canım dedı gece 1 de gelıyo cok svındım
kızım grip ve diş çıkartıyor gribi daha iyi ama peditus vermedımm hem burnu akıyo hemde azıcık oksuruk basladı cok uzuluyorum o öyle öksürünce içim parcalanıyor
dun gece 5 kadar uyutmadı benı durmadan agladı zor bı gece geçirdim

bu gunde 10 30 da yattı hıc bısey yemedı anlaşılan gene cokk zor bı gece geçırıcem bu sefer hem yorgun hemde uygusuz allahım yardımcım olur inşallah

diyete gelırsek sızle bıraktıgım gbı 63 lerde devam gramlar oynuyor ama spor yapmayınca vucut salyoo spar yapsam cok ııyı olucakda bu aralar kendıme gelemeyince hıc bısey yapasım yok

Günaydın kızlar
Uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Dün gece misafirlerim 1 de gitti. Hemen arkalarından mutfağı toparladım. Yattığımda saat 2 ye geçiyordu haliyle şu an çok kötü durumdayım .
AZ sonra yine sporumu yapayım diyorum bakalım artık

Günaydin kizlar.. dun gece neden blmiorm uyuyamadim. Suanda inanilmaz uykum var.
Oglanda biberonla sütünü icmemekte israr etti. Sinirimden kudurdum, dun gece de icmemisti. Büyüdükce sorunlari da buyücek. Yürüyor artk ve hic durmuyor.
Biraz yorgunmmm , belkide birasdan cook.

Dunku menum

Sabah Salata

Ara cay, kahve

Ogle yok

Aksam salata, 3tatli kasigi da yumrta salatasi

Ara nescafe

Size gelince,

Ebru, aman o kizlar da kendini begenmistir kesin. Siniroluurum oyle insanlara ya.
Bence de cok muhabbet kurma .

Mew, helal olsun walla gusel laf soylemiissin en guseli ..

Papatya, insanlarn agzi torba degilki büzesin. Bazen soylenenleri duymamak en guseli.

Elif, dolap nasiloldu. Bende cok sewerim oyle seylerle ugrasmayi, yenilemeyi...

Kewoom, cnm seni burda gormek ne gusel, gel boyleee,

kızlar ğününnüz ğüzel ğeçsin..

dün biraz moralim bozuktu birde melankolik bir ruh yapım vardı..

ğidip bir kaç alış veriş yapınca düzeldim..

dün diyet menüsü olmadı yediklerim..
yazsam olmayacak.. büğün bilmiyodrum.. bir türlü diyete adapte olamıyorum.. altı üstü 4 kilo

çok sıkmadan haftada bir kilo verip bir ayda bitecek ama of yiyorum yiyorum..

ne olacak bu halim..

1 yıldır devamlı diyetteyim dediğim için iş arkadaşylarımda çok takılırlar bana..

sabah bir puğaça yiyordum müdürümüz dedi bu ne diyeti..

bizim biraz samimi oldugu için ortam çok da takılmıyorum..

ebrulimmm tatlım kadınlar ah bunlar birde bayan iş arkadaşlarımızsa ğözleri hep birilerini incelemekte...

kıskançlık hat safhada bayanlarda..

bende yaşıyorum zaman zaman..

yeni bir şey aldığımda hiç ğüzel kötü olmuş demeyen bir bayan arkadaşım vardı..

hatta o ğün birde ğüzel olmuşşsam hiç doğru düzğğün bkmaz yüzüme mümkün oldugunca ikili konuşmalra ğirmemeye çalışır..

önceleri rahatsız oluyordum bundan acaba neden soguk davranıyor diye.. ama şimdi sebebini çözdüm..

moralım tavan yapıyor o öyle oldukça..

mevcan ve papatyam cok haklısınız.. ser verip sır vermeimek lazım..

insanların ağzına laf verirsen herkesin söyleyecek bir sözü olur...

mevcan kız adamın ağgzına yapıştırmışşsın lafı.. helal olsun..

bende artık sizin yolları deneyeceğim.. hic konuşmayacağım diyetimle ilgili.. yapmıyorum deyip zayıflayacağım....

hikmet ğüzelim evdesin .. biraz dinlen uyu...ğece uyuyamamışsın..

papatyam insanlan çok kıskanç.... nazar ediyorlar.. kendileri ic ber sey yapmıyormuş gibi senin ğezdiklerini ğörüyorlar..

ğeçen bende duydum ona benzer şeyler hatta yüzüme bile söylediler..

maddi olarak sıkışığım demiştim..

o da bu araar bayağı acıldın..
işte saçına(düğünler için toplattırmıştımya) en az şu kadaer verirsin .. altını şu su buşu.. diye benim yerime hesap bile yapmışlarrr ne kadar har cadım diye..

başka biri faceden ğörüyorum resimlerini resmen imrendim sana ne de ğüzel yapıyorsun ğeziyorsun diyor....

içten söylenen sözle kıskançlıkla söylenen fark ediliyor..

ama asıl tehlikeli olanlar kıskannan ve bunu hiç belli etmeyenler.. bence o kadılara dikkat etmek lazım..
şöyle bir ğercek varki insanlar bizim yerimize bizi bizden daha çok inceliyorlarr..

ve kadınllar ğercekten çok kızkanç,,

kevserciğim bir ara ne de ğüzel spor yapıyordun.. tekrar başlasana...

haa bu arada eşim yaklaşık 15 ğünde 5-6 kilo vermiş..dün söyledi..
adam sporcu ya..

ğöbeği ğitti resmen..

ben neden veremiyorum dedim.. senin neyin varda neyi vereceksin.. benim koca ğöbeğmi vardı o ğitti dedi.

ama ben bundan şunu çıkardım..

spor şartttt,, adam statta kaç tur atıyormuş,,

birde antremanlarında kendiside çalışınca.. ğitmiş kiloları..

lajoba boyayı su bazlı al.. tinerli olanlar çok koku yapıyor.. mobilya demi boyayacağın dolappp,, ben boyamıştım ondan diyorum...

günaydın çıtırlarım

herşey yolunda gidiyor şimdilik,akşam yürüyemedim eşim erken geldi ve dışarı çıktı,kızım evde olunca bende çıkamadım doğal olarak,

bende evi süpürüp açık yerleri sildim,kızımla beraber balkonda oturup meyve yedim,test çözdük

9 u geçe kızım yattı komşum geldi,oda çocukları eşine bırakmış balkonda kahve içtik sohbet ettik,11 gibi kalktı duş felan derken 12 oldu eşim geldi birazda eşimle balkon keyfi derken yatmam 1 i buldu

anlıycanız bende papatyam gibi sersemim

reglim çok az oluyor bu ay

sabah markete uğradım lıght yoğurt bir iki lıght ürün aldım

cumaya bakalım ne gösterecek tartı

papatyam evet sen hep göz önünde olan bir mesleğe sahip olduğun için arkandan atıp tutma hiç bitmezz

bak biz bile normal maaşla geçinen bir aile olduğumuz halde,insanlar arkamdan eşimin diğer gelirinin hesabını yapıyorlar

nelsonum,aslında ben özgüveni çok düşük bi insandım,18-24 yaş aralğımda çok ezdirdim kendimi özellikle,yere param düşse utanır alamazdım,eşimde sessiz biri çok ezildik çok sömürüldük,ama baktım giden bizden gidiyor insnalara diş göstermeye başladım.

anne olmanın etkisiyle de,kendime daha önem verdim,özgüvenim yerime geldi,laf sokmayı sevmem ama hakediyorsa hiç affetmen ortamda lafımı geçiririm,ben üzüleceğime o üzülsün derim,şimdi daha dik başlıyım insanlar bana bi şey demeye çekinir,çemkiririm bazende

böyle daha mutluyum haklıysam otobüs demem,metro demem,market demem hakkımı sonuna kadar bağıra bağıra savunurum

hele ki hassas olduğum konuda cücük beyinli birileri laf edecek bana asla altta kalmam

eprummm mutlu olmak istiyorsan lafını esirgemiycen devir onu götürüyor artık

bakınız az önce indim mutfağa ılık limonlu su içiyorum

muhasebedeki arkadaş geldi ( aramız iyidir çok takılır bana ama fesattırda)

limonlu su yağları eritiyormuş,her sabah ılık içmek lazımmış dedi.( aklınca laf sokucak,takılacak)

bende,valla bende bi değişiklik olmadı,siz için belki sizin yağları eritir diyip çıktım yukarı

kendi düşünsün banane

Dun sabah 73.4 düm.
Bu sabah 72.4 geldimm..
Sasirdim ama sislikde gitti kendme geldim diye dusunuyorum.
Bugun et gunu. Sabah sabah et yiyemicegm icin karpz peynir yedim.
Midm bulandi ama cok sekerliydi.
Yarina 71leuyanmayaaaaa söz kizlar

Ben geldim kızlar.Size yazmayınca bişiler eksik kalmış gibi oluyor.Özetle anlatayım.Dün çıkışta patrona söyledim.Hiçbir yer sene dolmadan vermiyor ancak bir daha ki yaz kullanman gerekir normalde.Ama eylül gibi istiyorsan ayarlarız dediAllah razı olsun.Çok iyi biri gerçekten ve çocugumun küçük oluşunu bildigi için belkide verdi bilmiyorum ama önemli olan vermesi.Ve şirketin en eskisinden en yenisine tutun kimseye vermemişÇok sevindim inanın.Akdeniz bekle beni ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmAma göbüşsüz gelicem sözBazı bayanlar aa nasıl verdiki vs deyip söylendilerBu stresi de atlattık çok şükür.Dün güzeldi ama anneme ani bir kararla(ogluş çok agladı)gittik.Aslında bu akşam annem benim çok sevdigim yöresel olan tavuklu keşkek yapıcaktı.Bizi görünce şaşırdı.Ve çeyrek balık ekmek yedim.Poça açma vs vardı yemedim.Gitmeden yapayında yarın gelemiycen madem kaba koyayım keşkegini yarın evde eyrsin dedi.10:00 sıcacık keşkek hazırdı ve sıcakken çok güzel odlugu için 4 yk yedimKarnım şiş patlıycam.Zaten sabah 600 artıydım.Bu sabah bir 600 daha eklenmiştir diye koca göbüşümle çıktım tartıya.Ve 56 lardayım yani - 600Anlamadım gitti:44:
İşte böyle arkadaşlar.Ama dün sabah :sandiviç ,ögle :haşlama patates ,ara:soda 2 kayısı ve akşam çeyrek balık ekmek.Çok susuyorum amalum nemli hava çok sıcak sürekli su içiyorum.İnş cumaya regl ragmen eksi çıkmak istiyorum.Çok konuştum geçmişe bakayım şimdi

Merhaba kizlaar
Dun aksam bisuru sey yazdim ama gonderme basarisiz oldu tablette boyle oluyo bazen sinir oluyorum.. neyse gune cook cook artiyla basliycami dusunuyodum dun cok asiri yedim ve hep hamurisiydi gece esim sehirdisindan gelirken baklava almis hic sevmem halbuki onu bile 2 dlm yedim anliycaniz sirf yemek icin yedim bu sabah da dune gore +200 dum bugun cok dikkat etmem lazim ama sabah sabah baklava yemeye devam ediyorum off acayip tatli istegim var.. aksama da yemege davetliyiz ne yapcam bilmiyorum az yemeye caliscam bide protein agirlikli yemem lazim metabolizmam hizlanir..
Neyse benden boyle iste.. size gelirsek

Hikosum masallah kiz bi gunde bi kilo sislikte olsa eksi gormek guzeldir oglusun da iyilesmis eslerle arada oluyo malrsef kavga gurultu ama uzatmadan halletmek super
Ebrum takilma soylenenlere bosver.. biraz kaba bi tabir olacak ama it urur kervan yurur.. sen isine kendine bak..
Nelson boyayi aldim canim ve sanirim tiner bazli cunku acmak icin tinerde verdi adam.. ko....ş dan aldim bilsem dedigin gibi alirdim off kokudanda nefret ederim hic aklima gelmedi..
Mevcan yurumemissin ama is yapmissin bu hafta daha da eksi olacaksin ins
Papatya ebru icin yazdiklarim senin icinde gecerli bosver takma insanlarin soylediklerini..
Unuttugum atladigim kizlar kusura bakmasin mesaji iki saatte anca yazdim

Mevcan:çok güldüm ılık limonlu su muhabbetineBen laf sokmayı beceremem ama ezildikçe ögrenicem sanırım.Eskiye nazaran daha kötüyüm .Eskiden hiç konuşmaz ve içine kapanıktım.Eşimle evlenince ezildikçe biraz çenem açıldıAma yinede yüzüne çemkiremem eşime söylenr ve hep aglarımAma artık eşimede dedim .... vs kişiler bana laf sokmaya rencide etmeye devam ederlerse artık aglamıycam.Ve lafı sokucam bende aman kavga olmasın aman öyle aman kv mana bulmasın vss kendime yapıyorum.Hastalıklara yakalnıyorum.Ben evladıma saglıklı(hem bedenen hem ruhen)bir anne olmak istiyorum.Bne üzülüp aglaycagıma onlar aglasın.Ama bu arada da (eşim çokkkk sessiz kimseyi kırmaz herkes onu böykle tanıyor ezebildikleri içinde çok seviyorlar)sen benim arkadmda olucaksın dedim.İlk iş yerimde güzel dost kazandııgm için burada da olur sandım.Fazla iş deneyimim olmadıgı için safım bu konularda:26:Ama artık sizi dinleyip farklı davranıcam.Şimdiden tatile çıkacagımı hazmademediler

Lajoba:tembelim o konularda biraz.Keçe alıp keçeyle bişiler yapıcam kaç aydır sözde.İnş dolabın güzel olur canım

Papatyam:Senin mevkin var hadi diyelim ben sekreterim neyimi kıskanırlar bilmem.:44:Giyinmeyi seviyor ve giyinince pozitif hissediyorum.İşte bu kadar niye giyiniyorsun hergün uyumlusun,Bu kadar giyinilecek bir ortam degil,hayırdır toplantıya mı giriceksin(bu söylendigi gün aglamıştım)Hem çocuk hem nasıl zaman buluyorsun makyaja vs....Ama söylediklerinizi dikkate alıcam canım

Nelsonum:Arkadaşımda bize eşine söylemeden 82 den kendi kendine akşam kısarak bu sabah 69 u gördüm diye haber etti.Hadi arkadaşım sıcaklarda bol bol su içip akşamlarıda yürüyelim bişiler yapalım artık nolur kendimize gelelim

Hikmet:canım kıyamam yat uyu kız .Bu menü ne bayılıcan kalıcan bir yerde

Kevserhh mis olmuştur ev.Bende halılarımı vereli 2 hafa olucak nerdeyse.3 günde teslim ederlerdi havalardan kurumadı dedi adam.Bugün arıycam yine.Derin bir temizlik yapıp yayıcam bende.Gel artık aramıza

Kızlar akdeniz tarafında kaldıgınız otel butik otel vs. önerebileceginiz yerler varsa özelden yazar mısınız?Papatyamın gittigi yere bayıldım ve çok güzel oteller buldum.Tabi fiyata bakmamıştım tarih belli olmadıgı için .ŞİMDİ 15 eylül için bakıcam bütçeme uygun güzel buluruz inş.Geçen sene sahra su bir indririm sitesinden 5 gece 6 gün 950 tl ye herşey dahil kalmıştık.Bu konularda eşim bana bırakıyor sen buluyorsun diyor

Menüm

Sabah 1.5dilim karpuz, 1.5kk peynir

Ogle yok

Ara 2bardak sekersiz cay, 2kck top elmalibiskuvli ,1sgaraboregi (komsuda yidim)

Aksam yani simdi
2kofte, 5catal tavukgogsu, halka sogan az, ( bunlari firinda yagli kagitta pisirdim. Gogsuhasladm ilk once)
2 ymk k yogurt

Ara nescafe icerim.

Bu kdr

Merhaba kızlar
Sabah işte yerim diye yanıma aldığım ara öğünlerimi çantadan çıkarmaya bile fırsat bulamadım. Varın siz düşünün artık Halim'i.
Kıslar ben arkadaşlarımdan çok kazık yedim. Kariyerimle alakalı mıdır bilmem ama zaman zaman üzer bu konu beni. Bazen de takmam kafama.
Ebrucum çok sevindim tatil işine. ne tür bir tatil düşünüyorsun. Bu tatil işlerinden sorumlu bakan benim evde. Ben istersen elimden geldiğince yardım ederim sana. Ne kadar bütçeniz var. Oğlun için istediğin özel bir şey var mı
Biz bu seneyi azıcık planladık kafamızda

Ebru walla akdenizdeyim ben biliosun, biz balayina mersine gitmistik.
Barbarossa oteldi,4yildiz.. biz cok begenmistik. Ama size cook uzak olur buraalar.

Aksam.yemegimmm enfestii yaaa..

Hii bide yarim kase taze.fasulye.yedim. kocise yappmistim. Canim cektii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…