kızlar ğününnüz ğüzel ğeçsin..
dün biraz moralim bozuktu birde melankolik bir ruh yapım vardı..
ğidip bir kaç alış veriş yapınca düzeldim..
dün diyet menüsü olmadı yediklerim..
yazsam olmayacak.. büğün bilmiyodrum.. bir türlü diyete adapte olamıyorum.. altı üstü 4 kilo
çok sıkmadan haftada bir kilo verip bir ayda bitecek ama of yiyorum yiyorum..
ne olacak bu halim..
1 yıldır devamlı diyetteyim dediğim için iş arkadaşylarımda çok takılırlar bana..
sabah bir puğaça yiyordum müdürümüz dedi bu ne diyeti..
bizim biraz samimi oldugu için ortam çok da takılmıyorum..
ebrulimmm tatlım kadınlar ah bunlar birde bayan iş arkadaşlarımızsa ğözleri hep birilerini incelemekte...
kıskançlık hat safhada bayanlarda..
bende yaşıyorum zaman zaman..
yeni bir şey aldığımda hiç ğüzel kötü olmuş demeyen bir bayan arkadaşım vardı..
hatta o ğün birde ğüzel olmuşşsam hiç doğru düzğğün bkmaz yüzüme mümkün oldugunca ikili konuşmalra ğirmemeye çalışır..
önceleri rahatsız oluyordum bundan acaba neden soguk davranıyor diye.. ama şimdi sebebini çözdüm..
moralım tavan yapıyor o öyle oldukça..
mevcan ve papatyam cok haklısınız.. ser verip sır vermeimek lazım..
insanların ağzına laf verirsen herkesin söyleyecek bir sözü olur...
mevcan kız adamın ağgzına yapıştırmışşsın lafı.. helal olsun..
bende artık sizin yolları deneyeceğim.. hic konuşmayacağım diyetimle ilgili.. yapmıyorum deyip zayıflayacağım....
hikmet ğüzelim evdesin .. biraz dinlen uyu...ğece uyuyamamışsın..
papatyam insanlan çok kıskanç.... nazar ediyorlar.. kendileri ic ber sey yapmıyormuş gibi senin ğezdiklerini ğörüyorlar..
ğeçen bende duydum ona benzer şeyler hatta yüzüme bile söylediler..
maddi olarak sıkışığım demiştim..
o da bu araar bayağı acıldın..
işte saçına(düğünler için toplattırmıştımya) en az şu kadaer verirsin .. altını şu su buşu.. diye benim yerime hesap bile yapmışlarrr ne kadar har cadım diye..
başka biri faceden ğörüyorum resimlerini resmen imrendim sana ne de ğüzel yapıyorsun ğeziyorsun diyor....
içten söylenen sözle kıskançlıkla söylenen fark ediliyor..
ama asıl tehlikeli olanlar kıskannan ve bunu hiç belli etmeyenler.. bence o kadılara dikkat etmek lazım..
şöyle bir ğercek varki insanlar bizim yerimize bizi bizden daha çok inceliyorlarr..
ve kadınllar ğercekten çok kızkanç,,
kevserciğim bir ara ne de ğüzel spor yapıyordun.. tekrar başlasana...
haa bu arada eşim yaklaşık 15 ğünde 5-6 kilo vermiş..dün söyledi..
adam sporcu ya..
ğöbeği ğitti resmen..
ben neden veremiyorum dedim.. senin neyin varda neyi vereceksin.. benim koca ğöbeğmi vardı o ğitti dedi.
ama ben bundan şunu çıkardım..
spor şartttt,, adam statta kaç tur atıyormuş,,
birde antremanlarında kendiside çalışınca.. ğitmiş kiloları..
lajoba boyayı su bazlı al.. tinerli olanlar çok koku yapıyor.. mobilya demi boyayacağın dolappp,, ben boyamıştım ondan diyorum...