Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet:canım yine kuş kadar yemişsinUzak mı biz nereleri gezdik bir bilsen otelde durmuyoruz desem yeridirTabi çocukla sıcak arabada bunalıyoruz.Ama gece yolculugu yaparak buna da çözüm bulduk.Otele bakıcam birazdan.

Papatyam:Ben nereyi begendiysem Allah tarafından bir tanıdık yada indirim bişi oldu hep istedigmiz yerlere gittik.Balayında egeyi geze geze gidip dönmüştük.Tanıdıkla antalyada 50 tl ye 5 yıldızlı otelde kalmıştık.Sonra durumumuz kötüydü tanıdıgın kiraladıgı evinde altınolukta kaldık.Ama hergün(asos,ayvalık,...vs....çevredeki yerleri)gezip gelirdik.Denize girmye zamanımız kalmazdı dersem yeridir.Kuşadası ölüdeniz vs çogu yere gittik ama hem herşey dahil hemde indirim fırsatlarından uygun olan yerlerdiEşim otelde duramıyor bense deniz ve bronzlaşma aşıgıyım.Eşim şemsiye altında güneşe çıkmaz bense ogluşu uyutup hop güneş altında uyurum nerdeyseBu sene senin yzdıgın yere dogru salaş hem uygun canımız nerde isterse ordan yemek yemek mi yesek nasılsa hep gezicez diyorum.Ama ogluşu düşünüp havuzlu mu olsun ayyyy bilemedim şimdi:44:

Sabah

Kiraz zeytin peynir etimek
Ögle

Çorba tavuk şiş bulgur ayran ve vazgeçilmezim ( şekerpare)
Ara : beyaz çay ,3 kayısı
Akşam

Ara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hikmeettimm canmsınn burda olmak hep istiyorum ama dıet zapmadıgım ıcın yazasım gelmıyor

nelsonummmm oo sporrlarrı ahhh ahhh yapabilsem eskısı gıbı bı turlu motıve olamıyorum

ebrumm cnm bızde verdık bakalım ne zaman gelıcek ınşşallah cabucak gelırde sererım halısız oluyorrrr
cnm bnmm dönmek gelmek sizle ollmak çok istiyorum ama bi turlu adetta olamıyorum bakalım ne zamannn

Kızlar bu hafta da maalesef diyet açısından başarılı bir hafta değildi benim için. Tek iyi tarafı spor yapıyor olmam.
37 yaşında bir kadın olarak önce boğazımı tutmayı öğrenmem gerek. Yani bundan sonra şunu dicemmmmm hep....
Hepsinden yerim, hepsini yemem....

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bol bol dua edelim ülkemiz için.sahur:
1 tavuklu kekşek
2 dl karpuz
1 dl nutellalı ekmek

Ekmegi şimdi yedim. Susayacagıkı bildigim halde malum regl ve tatlı isteğiyle yediminş tutabilirim orucumu

Günaydın kızlar
Ebrucum Allah kabul etsin inşallah orucunu
Herkesin kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olur inşallah
Bugün oğlan okula gitmek istemedi. Kimse yok okulda diyor. Ben de şimdi kahvaltımı ettim. 3 mil yapıcam. Sonra duş falan. Yardımcı teyzemiz gelince de doğru okula...
Sizde ne var ne yok...
Herkese iyi günler...

Günaydın papatyam günaydın kızlar.....
Menümü kimse begenmemiş anlaşılan yorum yok.Gerçi ugrayanda pek yokPapatyam sporunuda yapmışÖzenmiyorum desem yalan olurŞu üst bölgemi inceltmem lazım kollarım göbegim ....

Gunaydin kizlaaarrr.
Hawa sicak ama bulutlu , bu sene yaz gec geldi. Bakalim ne kadar yanicaz.
Bugun meyve gunu.
Tartilinca yazarim 71igordum mu acaba,.

Ebruu, menun gusel bana gore dolu dolu ben o kdr yesem siserdim kesin.
Orucunu da allah kabul etsin. Gece aslnda ck az yemissin, tum gun nasil dayanacaksin.

Papatya, 3milbyaa ben dayanamiorum onu yapmaya ya. Tebrikler ymn ederim,

Kewommm yirim hee seni, gel burayaa da.

Herkesin kandili mubarek olsun. Dualarimiz kabul olsun,

Sloganini begendimmm, bayildimm,

hepsindem yerim, hepsini yemem

günaydın kızlar hayırlı kandiller hepinize

papatyam çok yoğun olduğunu tahmin etmiştim,sporunu bırakma sakın,bende düz kızımı göndermiştim 10'da hocamız aradı kimse yok x yanlız alma şansınız varmı diye,büyükbabası aldı bugünde yollamadım,yarın öğlene kadar yokum karne sevincimiz var,kızıma tablet aldım karnesini alınca vericem hemen bakalım ne diyecek,

eprum menün gayet iyi,yanlız karpuz şeker bakımından zengin ve çabuk acıktırır diye biliyorum,en son kaçta yiyorsun,ben eski düzene döndüm akşam yemeği yemiyorum,sadece az meyve ( 1 nektari yada 6-7 kiraz ) tatil hakkında yardımcı olamıycam biz genelde ege ye gittik hep,yine ege ye gidicez.

hikoşşş kuş kadar beslenmeye devammı ediyorsun bakiim sennn

lajoba ne yaptın kuzum boyadınmı dolabı

nelsonum yoğun galiba

kevser toparlan kuzum,sen ne harika sporlar yapardın hepimiz özenirdik sana ah ah

akşam 40 dak yürüyüş yaptım,sonracıma kızımı eşimi doyurdum bende onlara meyve ile eşlik ettim,çm bm düzelttim,kızımı yıkayıp yatırdım,eşim toz aldı bende banyo wc temizledim

saat 10 da uykum geldi ama eşime hadi bir film aç izleyelim dedim,gece 1 oldu film halen devam ediyordu,kapatıp yattık ama kalanını bu akşam izliycez sonunu çok merak ettik,tabi sabahta sersem gibi kalktım,bugün pür dikkat edicem yarın güzel bi sayı görmem lazım çok cozutmuştum anca toparlanıyorum.

bu arada akşamları ödem ilacı almaya başladım,exstra 3 kere daha tuvalete çıkıyorum,akşamları rahatım ama sabahları yine hafif şişim oluyor:44:

ramazanla beraber bırakıcam vitamin ilaçlarımı yeter artık

not: film leonarda dı caprıo nun o olaylı filmi PARA AVCISI , kapitalist sistemi çok güzel bi dille anlatmış,yanlız sadece eşle izlenecek bir film +18

Merhaba kizlar
Dun aksam yemege davetliydik cok yemedim sabah da dune gore eksi cikti bugun daha dikkat etcem yarin kahvaltiya cagirdim kv leri yarin cokca rahatca yemem lazim
Mevcanim yok daha boyayamadim zimpara yapmaya baslafiktan sonra vucudumda kabarmalar olustu feci kasiniyo pire yenigi gibi ama esim dabaz cikariyosun alerji oldun falan dedi bende biraktim zimpara isini esim halledecek bugun yarin ne zaman bos kalirsa artik.. boyayinca oncesini sonrasini atarim ins gorursunuz..
Berat kandilimiz mubarek olsun canlarim dua edelim bool bool.. ebrucum orucunu Allah kabul etsin.. ins dayanirsin canim aksama kadar..
Papatya slogan supermis spora devam etmen da harika valla imreniyorum sana
Hikos senin menunu gordukce benim midem kaziniyo kiz ama karsiligini da aliyosun bu hafta 71 gorceksin inaniyorum ben n sana
Nelson nasilsin guzelim?
Kevser toparlan artik don aramiza..
Sukran abla, kadinligin anatomisi zehra, tubilosh, fenado, ayse, ve aklima gelmeyen tum citirlar nerdesiniz nasilsiniz?

Gunaydin citirlarim kandiliniz mubarek olsun dun gunduz anneme gittik baga nasil iyi oldu acik hava kizimda iyice enerjisini atti ogle uykusuda uyumadi aksam gelincede biraz durdu 7.30 gibi karnini doyurdun banyo yaptirdim yatirdim 8.30 da uyumustu sabahta 9.30 da uyandik dun baya yorulmus yani kuzum 😀😀 iyi oldu bende dinlendim
Dun aksam misafirim vardi onlara yaptiklarimdan yemedim dunki menumu yaziyim
Sabah
Ekmek
Peynir
Domates
Biber
Ogle
4 yk kisir
Ceyrek katmer
Yarim dilim pudingli pasta
Aksam
6 kiraz
2 dilim karpuz
Gece 12 de sahur niyetine
1 milfoy boregi
Domates
Biber yedim
Bugun orucum ins tutabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebrumm Allah kabul etsin orucunu canim dun ki menun bana biraz fazla geldi oglenki seker pare ve aksamki pilav olmasa eminim sen daha hizli kilo veririsin
Mevcanim o kadar is hallet bide otur film izle supersin valla masallah sana eski formuna donmende super bende aksam 5 ten sonra bisey yemiyorim acikirsam kiraz yiyorum hemde cekirdekleriyle kabizliga birebir
Hikoss menun guzel canim zaten kus kadar yiyosun mas sana 😊
Papatya leslie 3 u nasil yapiyosun ben dayanamiyorum ona ama spor yapman super bisey
Lajoba canim dolabi boyadinmi
Nel sen napiyosun canim
Kevser aramiza don artik
Sukran abla sende gelmiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
3 milimi yaptım duşumu aldım işe geldim.
hikmetim kübracım ben 3 milde hiç zorlanmıyorum. hatta 5 mili de rahatlıkla yapıyorum ama onun zamanı çok uzun diye çok yapamıyorum. fakat yaklaşık 2 yıldır leslie yaptığımı düşünürsek normal bir durum bence.
her ne kadar boğazımı tutamasam da spor yapıyor olmam da bir artı benim için. bu kadar sürede boğazımı tutsaydım çoktan 60 olurdum.
kızlar benim işimle ilgili çok önemli bir karar vermem gerek fakat insan olarak bu konuda bir türlü karara varamadım. Nelson biliyor durumu ve ne kadar karışık olduğunu. anlayacağınız tam iki ucu.....
bugün kandil olması nedeniyle sizden dua istiyorum. hayırlısı olması için dua edin ne olur bana.
ben rabbimden gelene razı olucam ondan hayırlısını istiyorum.

ooohh papatya sporunu yapış bile

küboş iyi olmuş canım bağa gitmeniz prenses de eğlenmiş yorulmuş

vee kızlar doğumgünü süslerimizi albüme attım ordan bakabilirsiniz.. bi de foto attım ebru ve hikoş da görsün beni de sonra kaldırayım hemen

ayy kızlaar bi de yardım istiycem sizden yarın kv leri kahvaltıya çağırdım dedim ya ne yapsam sizce 12 kişi falan olacağız.. böyle davetlerde acayip geriliyorum herşeyin güzel olmasını istiyorum yardım edin banaa güzel değişik bişeyler yapsam da ne yapsam karar veremiyrm

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun.. tüm dualarınız kabul olsun.. herşey ğüzel ğeçsin.. bu hayatta sevdiklerinizle denenmeyin..zor denemelerden ğeçmeyin..

kızlar ben kendimi yazayım..

diyet falan yapamıyorum..

olmuyor adapte olamıyorum..

bu haftada böyle ğeçsin bakalım..

ğelecek hafta ne olur bilmiyorum..

ğelelim sizler..

lajobam tinerli olan boyanın kokusu uzun süre ğitmiyor. biz ytak odası mobilyasını boyamıştık,,. 2-3 ğün boyası sürdü-1 haftada odada uyuyumadık kokudan.. ama sonuç ğüzel oldu..

ebrulim erkekler daha olay veriyor kiloyu.. biz deki sıkıntı ne anlamıyorum..

tatil planları yapıyorsun.. oh sefan olsun ğüzelim..güzelim ttatil ucuza ğelmiş ğeçen yazz ositeye bende sakayım bir ara..

artık yaza göbüssüz ğirmen için elle tutulur bir sebebin var.. dikkat et ğüzelim...

bene iki lafı bir araya ğetirip birşey diyemedimm olurya konuşucak olsam çok alakasız bir yerde ani çıkışlarım olurdu.. biraz drüzene ğirdi bu huyum.. çok sinrli olmadığım sürece lafımı cekmiyorum..

laf icimde kalıp beni yiyeceğine söyleyim kim kimi yerse diyoruum,,,

hikmetçiğim menün süper,,

papatyam iş konusunda umarım senin icin en hayırlısı olsun...duam seninle..

ve hepsinden yerim hepsini yemem.. harikaaa ,,,,,

kevserciğim o sporlarımı bende yapsam sporla yapılan diyet daha kalıcı kilolar vermemize sebep oluyor..

mevcan ğüzelim yoğun ğeçiyor ğünlerin..

kübraçığım ben diyet yapamadığım icin pek uğramıyorum...zaman nasıl ğeçiyor anlamıyorum.. yetişemiyorum bile...

lajobam zeytin salatası süper oluyar.. pankek yapıyorum kahvaltıda çoçuklar seviyorlar şekerli olduğu için...
siğara böreği.. hamur kızartması..(bunu birde şekilli kalıplarla yaparsan daha cazip oluyor)

ben kahvaltıda genelde şunları yapıyorum...
klasik kahvaltılık (domates, salatalık, biber)ama birden fazla çeşit peynir ve zeytin koyuyorum.
patlıcan salatası
belki kırmızı biber közleyebilirsin
patates kızartması yada salatası
sucuk
krep mutlaka yapıyorum
nutella
acı sos
reçel
bal
ceviz kuru kayısı
omlet
sosis
salam (ben hiç sevmem ama çeşit olsun diye koyarım)
gözleme türü bir şey yapabilirsin
meyve
sanırım kahvaltılıklar ilgili bir topik vardı oraya bir göz at istersen

Mew, harikasin msllh toparlaniorsun. Bu duzenine hayranim valla, is yogunlugu dnlemeden hergun temizlk yapiosun. Esinin yardmi da olaganustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…