- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.941
Kızlar bu hafta da maalesef diyet açısından başarılı bir hafta değildi benim için. Tek iyi tarafı spor yapıyor olmam.
37 yaşında bir kadın olarak önce boğazımı tutmayı öğrenmem gerek. Yani bundan sonra şunu dicemmmmm hep....
Hepsinden yerim, hepsini yemem....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooohh papatya sporunu yapış bile
küboş iyi olmuş canım bağa gitmeniz prenses de eğlenmiş yorulmuş
vee kızlar doğumgünü süslerimizi albüme attım ordan bakabilirsiniz.. bi de foto attım ebru ve hikoş da görsün beni de sonra kaldırayım hemen
ayy kızlaar bi de yardım istiycem sizden yarın kv leri kahvaltıya çağırdım dedim ya ne yapsam sizce 12 kişi falan olacağız.. böyle davetlerde acayip geriliyorum herşeyin güzel olmasını istiyorum yardım edin banaa güzel değişik bişeyler yapsam da ne yapsam karar veremiyrm
akşam 40 dak yürüyüş yaptım,sonracıma kızımı eşimi doyurdum bende onlara meyve ile eşlik ettim,çm bm düzelttim,kızımı yıkayıp yatırdım,eşim toz aldı bende banyo wc temizledim
saat 10 da uykum geldi ama eşime hadi bir film aç izleyelim dedim,gece 1 oldu film halen devam ediyordu,kapatıp yattık ama kalanını bu akşam izliycez sonunu çok merak ettik,tabi sabahta sersem gibi kalktım,bugün pür dikkat edicem yarın güzel bi sayı görmem lazım çok cozutmuştum anca toparlanıyorum.
bu arada akşamları ödem ilacı almaya başladım,exstra 3 kere daha tuvalete çıkıyorum,akşamları rahatım ama sabahları yine hafif şişim oluyor:44:
ramazanla beraber bırakıcam vitamin ilaçlarımı yeter artık
not: film leonarda dı caprıo nun o olaylı filmi PARA AVCISI , kapitalist sistemi çok güzel bi dille anlatmış,yanlız sadece eşle izlenecek bir film +18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?