Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Duu ben daha bakamadim. Oglani yatirim bakicam telden giriorm suan. Emnm harika olmuslardir. Kahvaltida gusel olur, onerim ..
Yesilzeytin salatasi yap.
Sarimsakli ama gusel gder. İstrsen sarimsk koyma. Yesilzeytin, domstes, dogra icine nar eskisi koy, maydanozda dogra.
Msada cesitlilik olsn.
Bi de yesilsogan ymrta salatasivyap
Kucuk kucuk dogra, limon yag maydanozda ekle. Haslanms ymrta tabi.

hikommm yarın 71 görücen

papatyam dualarımla seninle kuzum

lajobam hemen bakıcam albümüne

nelsonum ne olur toparla kendini,yaz geldi hadi sende katıl artık

bu arada filmi önerdim ama po...grafik bir film,uyuşturucu ve sex içeriyor fena halde

ahlaksız mevcan dimeyin bana

Son düzenleme:

tüüü ahlaksız mevcaan eşim leonardo da vinci ile ilgili bi dizi izliyo da onun gibi sandıydım kızz ama dediğin gibiyse bakmam ya başka güzel film arayışına gireyim ben en iisi epeydir bi film izleyemiyoz karı koca

Mew, ins yrna 71gorucem. İlkkk defaaaaaa
Filme de bakmak gerek. Kocisle izlemek dusunmek gerek

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun canlar...Bu akşam duaların tövebelerin kabul olundugu bir gece iyi degerlendirmek lazım.Nette bu gece ile ilgili dua ve namazlar var.
Aklımda kalanlar:

Hikmet:yarın 71.8 felan görücen benceKuş kadar yiyerek fazlasıyla hakettinEvet şekerpareye hayır diyemiyorum.Fasulye pilavsız aglar vs bahaneler sunmıycam.Ama 1 tabak yemedim ki peynir tabagıma 4 yk koydum.Yani ben yemeyi seven biri olarak her sevdigim şeyi yemek istiyorum.Artık kaç senedir sıkıldım.2 kaşıkta olsa onu yemek istiyorum artık

Papatyam:Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Lajobagluşun çok tatlı yawSende kilo göremedim ben:44:Gerçi çıplak halini fazlalıgını göze batan yerlerini sen daha iyi bilirsinMesela ben kıyafetlerle kamufule ettgigim için herkes begeniyor ama bikinili görseler aynı şeyi söylemezlerBen kendimi bikini güzel hissedene kadar devam anlıycanYapma zımparayı aleji olursun sonra benim gibiAllah korusun:18:Sen hayalimdeki gibi çıktın ama açık sarı bekliyordum sen kapalı sarı çıktınSenden hep elektrik alıyorum içim ısındı

Nelson:İşte benim yeme istekli arkadaşım Bende öyleyim.Zor tutuyorum kendimiSahurda susatacagını bildigim halde regl geliyor diye nutellalı ekmek yedim 1 dl ama 1 ekmege sürsem 1 ekmegide yerdimAklıma yerken sen geldinBen bununlada bu kadar da doyabilirim de yada diyette degilim ama saglık açısından yeşilçay ygurt meyve yemem lazım tatlı yerine de kendi kendine.

Btllkbra:Ne güzel erken yatmış ve uyumuş cimcime yorulmuş.8 ayımda 2. kez dizi(muhteşemi)izleyecektim.Oglum dışarı istedi saklanmaç oynadık ikimiz.Biraz koştu ve ögle uyumadıgı için 23:30 saçlarını okşayarak(6 gündür bu yöntemle uyutuyorum )uyudu.Evde olmayı oglumla olmayı özledim erken yatıramıyorum yavrumu

mevcan:10 da herşeyin bitmiş.Herşeye yetişmiş ve keyif bile yapmışsın ne güzelBen yetişemiyorum ve eşimle 8 aydır oglumu erken uyutup 1 çay keyfi bile yapmadık.Uyutunca yemek yapıyorum ortalıgı topla vs

Son düzenleme:
Ekşimikli omlet
menemen
ekşimikli biber
tost ekmeginin üzerine 1 dl kaşar ve domates sucuk biber koyup pizza yapabilirsin
krep
kırmızı bbiberi fırında közleyip içine ekşimik doldurup biraz z.yegı döküp yine 1 dk fırında tutup ikram edebilirsin

Citirlarim nasilsiniz benim hafiften basim agrimaya basladi aclik basliyo yavastan kizim uyuyo o uyuyoken bende uzandim
Kizlar sabah buyukbabam aradi izmirden bilet ayarliyorum senle ablana eslerinize sorun haber verin dedi esimi biraz ikna ederken zor oldu ama tamam dedi buyuk babami aradim geliyoruz biletleri ayarla buyukbabacim diye 😊 ayin 18 inde gidicez 26 sinda gelicez benim annanemler dayimlar teyzemler hep orda banada kizimada cok iyi olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde az önce başladı.Beynin zonkluyor resmenMigdem bulanıyorİnş hayırlısıyla akşamı tamamlarız.İzmir çok güzel bir şehir.Sana ve kızınada degişiklik olur.

canlarım nasılsınızz ben ii deildim hastaydım evdem bile deildim , bizim köyün yaylası var oraya gittikj annemlerde kaldık bir hafta eşimle ama havalar buzz olduğu için hasta yattım annemle ablam baktı sağolsunlar.Oğluşlarımı9n ikiside öksürüyo ama bişileri yok hafifledi öksürük.Eşimdede gıcık öksürük var bi başlıyo durdurabilene aşk olsun Bakmaz hiç kendine ben bakim soğanlı bal yapim iç diom çocuklara ii geldi diom içmiyo ben içmem onu dioDoktoradfa gitmez hiç sevmez hastaneleri Allah eksikte etmesin düşürmesinde inşallah.Bu arada tam 62.0 kg yim çok edemesemde biraz dikkat ediyorum 4 kilo kaldı die gevşedim birazNeyse çenem düştü albüme foto ekliycem bakın bi

Merhaba kızlar
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Ben yarın Ankara'ya gidiyorum. Orada spor yapamayacağım ama elimden geldiğince boğazıma dikkat edicem inşallah
Lajoba ne güzel şeyler yapmışsın. Ben zaten facede görmüştüm. Ellerine sağlık. Kuzunun da yeni yaşı kutlu olsun
Ayşecim senin boyun kaçtı. Bana sanki 67 kilodaki karnın 63 kilodakine göre daha küçük gibi geldi. Belki de fotoların çekim açısından ve makineye olan uzaklığından öyle gelmiş olabilir. Kesinlikle karın ağırlıklı spor yapmalısın.
Ben biraz kitap okuyup yayacağım
Yarın işe gitmiyorum.
Çamaşır var onları hallederim bavul hazırlarım
Iyi gecelr herkese

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler kızlar.iş yerinde fenalaştım zor tuttum kendimi .patron anlamış git dedi dayanırım sandım ama 6 da migdem bulantı baş zonklaması ve eşimi çağırdım. Eve getirdi yattım. Oglumu getirmiş hiç duymamışım uykusuzdum dalmışım başım ağrıya ağrıyaezanda kaldırdı yok yine migde bulantısı (1 dl ekmek 1 dl peynir karpuz) zorla yedim ilaç içtim. Duş aldım hafifletti. Kv gittik çay ve 2 kandil simiti , ordan anneme çay ve 2 kandil simiti yedim. Ogluş geç uyudu bu akşam .Bende kandili değerlendirmeye çalıştım şimdi yatıcam.Hepimize saglık rızık ve huzur istiyorum Rabbimden(âmin) geçmişe yarın bakıcam.

kızlar gecen hafta kilo bildirminde bulunmadım..

kendime moral olsun bu hafta veririm diye amasonuç berbart..

biran önce kendimi toplamazsam şişko olmama ramak kaldı..

hefedime yaklaşmak bir yana daha çok kilo aldım..

yiyorum ama kendimidemutlu hissetmiyorm..

tartıda gördüğümün hepsi kilo değil belki ama kesin 2 kilosu aldığım kilodur...

başlangıç.............................:60,6
30 mayıs...............................:57
bu hafta.............................. :59,7
gelen...................................:.2700
giden..................................:yok

kararlar alıyorum buğünden itibaren..

lütfen beni uyarın kızın bana bağırın çağırın da kendime geleyim...

1-hergün kilo bildiriminde bulunacağım.. öyle olunca artıya çok çıkmıyordum..
2-bir diyet listesine birebir uyacağım...
3-günlük 3 litre su içeceğim.
4-günlük 2 bardak yeşil çay içeceğim.
5-kahvelerimi mümükün olduğunca şekersiz ve kramasız içeceğim..--eğer 3 bir arada değilse
6-günlük en az 30 dak yürüyüş+30 dakaerobik ya da plates yapacağım...
7- kalori hesabına dikkat edeceğim
8- eninde sonunda 55olacağım.. 1 yıldır olamadım ama elbet olurumm demi kızlarrr

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta(Perşembe): 57.3
Bu hafta: 56.7
Giden :600
Gelen : yok

Regl haftam artı 800-1000 olurdum. Şimdi regl rağmen eksi olucam dedim oldumAkşamları Ogluşu doyurucam önce ee saat geç olucak. Meyve faslında eşlik ederim yada çay ve kek ne varsa 1 tane yerim yada misafirime eşlik ederim. İşte böyle olucak inş bundan sonra :)

Merhaba kızlar
Oğlanın okuluna geldim. Karnesini alacak eve gideceğiZ. Fırsat bulabilirsem 4 fast mile yapacağım balkon çamaşır dolu onları katlayıp bavul haozrlayıp yola çıkacağım inşallah.
Kilo durumuna gelirsek iyi ki spor yapıyorum yoksa. ObeZ olacakmışım ben
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 63.6
Giden yok maalesef
Gelen 400 gram
Bu gramların nereden geldiğini çok iyi biliyorum.
Ebrucum şimdi nasılsın. Bu sene oruç gerçekten zor. Ben bu yıl hiç oruç tutamayacağım. Temmuz ayında zorlu bir çalışma surecim olacak. ÖElden yazarım herkese ayrıntısını. Tatil konusunda son düşüncen nedir
Nelson o kararalardan benim de almam gerek. Hatta seninkileri çala ilişik bile

Neden kimse birşey yazmıyor.
Ben sporumu yaptım. Bavulumu hazırladım. Şimdi neskafe içiyorum. Az sonra oğlanı yemeğe götüreceğim. Akşam üzeri de yola çıkarım.

Ayşe:Canım 67 olan yerde banada daha küçük geldi göbüşün:44:Benim göbek tipim aynı sivri böyle işte hamile gibinMekik oklava yapmamız lazımOgluşların çok tatlı Allah bagışlasınGeçmiş olsun hepinize artık daha sık ugra

Nelson:Gelmezsen gizli gizli nutellalı ekmek yersen böyle olurAma artık düzene girip kurallarını uyguayacagından eminim

Papatya:canım sen zaten ankarada degilmiydin?Ankaraya gidiyorum yazmışsın:44:Sağol canım dün çok kötüydüm gözüm korktu ramazandan:18:Gerçi geçen yıl 1 gün böyle fenalaşmıştım 29 gün hiç bişi anlamamıştımDeniycez bakalım ona göre bakıcaz artık.Otel konusunda oglumuz küçük alafranga tuvalete alıştıgı için digerine yapamıyor vs gibi engeller var.Eşimde seneye büyüsün bizimle istedigi yerde yemek yiyebilicek duruma gelsin daha salaş bir yere gideriz dedi.Denizden korktugu için havuz şartYani akdeniz tarafı kemer alanya antalya vs.. olabilir canım.Önerilerini bekliyorum.Spor yapıyorsun bence takılma artık bu kilonun üstüne çıkma yeter.Hayırlı yolculuklar bu arada

Ebrucum ben Ankara'da yaşamıyorum
Gerçek adımı biliyorsun Google da yazarsan çalıştığım kurumu ve yaşadığım şehri görebilirsin
Sana sideyi tavsiye edebilirim. Orada bir otel var. Biz geçen yıl gitmiştik çok beğendik. Turan sentido gibi birşey. Çocuklarda özel aquaparkı var. Ama sanırım pahalı bir otel. Ben bir sitede çok ucuza denk getirmiştim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…