- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.961
ooohh papatya sporunu yapış bile
küboş iyi olmuş canım bağa gitmeniz prenses de eğlenmiş yorulmuş
vee kızlar doğumgünü süslerimizi albüme attım ordan bakabilirsiniz.. bi de foto attım ebru ve hikoş da görsün beni de sonra kaldırayım hemen
ayy kızlaar bi de yardım istiycem sizden yarın kv leri kahvaltıya çağırdım dedim ya ne yapsam sizce 12 kişi falan olacağız.. böyle davetlerde acayip geriliyorum herşeyin güzel olmasını istiyorum yardım edin banaa güzel değişik bişeyler yapsam da ne yapsam karar veremiyrm
hikommm yarın 71 görücen
papatyam dualarımla seninle kuzum
lajobam hemen bakıcam albümüne
nelsonum ne olur toparla kendini,yaz geldi hadi sende katıl artık
bu arada filmi önerdim ama po...grafik bir film,uyuşturucu ve sex içeriyor fena halde
ahlaksız mevcan dimeyin bana
hikommm yarın 71 görücen
papatyam dualarımla seninle kuzum
lajobam hemen bakıcam albümüne
nelsonum ne olur toparla kendini,yaz geldi hadi sende katıl artık
bu arada filmi önerdim ama po...grafik bir film,uyuşturucu ve sex içeriyor fena halde
ahlaksız mevcan dimeyin bana
Citirlarim nasilsiniz benim hafiften basim agrimaya basladi aclik basliyo yavastan kizim uyuyo o uyuyoken bende uzandim
Kizlar sabah buyukbabam aradi izmirden bilet ayarliyorum senle ablana eslerinize sorun haber verin dedi esimi biraz ikna ederken zor oldu ama tamam dedi buyuk babami aradim geliyoruz biletleri ayarla buyukbabacim diye 😊 ayin 18 inde gidicez 26 sinda gelicez benim annanemler dayimlar teyzemler hep orda banada kizimada cok iyi olcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?