Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bildirim

Gecen cuma 72.7
Bu cuma 72.3
Giden 400gr
Gelen yok

Hfta ici gr lar geldi gittii..
Yarin yine bildirim yapicam.
..

Canım yanlarım eridiği için çok göze batıyo o göbek gitmesi lazım biliyorum ama gitmesi içinde özel bişi yapamıyorum şimdilik inşl o da gitcek daha doğum yapalı 5 ay olmadı di mi ama

nelsonum 2 kilocuk vermen gerek gözünde büyütme büyütürsen daha kötü oluyor zaten çalışıyorsun bi uğraşın var çaya kahveye sınır koy günde 3 kupadan fazla içme mesla.Sürekli kafanı diyetle meşgul edersen işler tersine gidior doymadan sofradan kalk çok işe yarıyor ve 6 dan sonra meyveden başka bişi yeme deneyebişlirsen dene ööyle katı kurallar uygulama kendine hadi sağlıcakla canımm:)

sevinç gözyaşlarımı akıttım geldim

oysa hep içime atardım herşeyyi evet evet ANNE olmak bir başka

maaşallah kuzucuğuma 5 bütün karnesi

ve ben

sabah tartıldım 63 kilo geldim

2 hafta önce cuma 63.5 dim

ama bu salı 66 yı bile görmüştüm

3 günde 3 kilomu verdim sizce sanmam

ödem attırıcı ve regl

pzt tekrar yazıcam kilomu

dün akşam yürüdüm yine bırakmıycam artık

yanlız bu akşam pizza yemeye gidiyoruz hiçte öyle kısamam yiyeceğim işte,yarın devam ederim

eprumm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ve ve tebrikler

papatyam hoşgeldin şehrime kaç gün kalıcan görüşüp bi kahve içsek keşke

nelsonum lütfen kararlarına uy , bak ben geldim ve kararlarımı yazdım uyuyorumda ben sana desteğim burayı aksatma yeter,bak kuralların uyulmuycak şeyler deil,aslında zayıf insanların bile sağlığı için yapması gereken şeyler

hikom tebrikler kuzum ben 71 den emindim oysa,haftaya cuma 69.9 bekliyoruz ona göre

Kizlar, kilo verenlere tebrikleeer.

Mew, kizceni tebrik edeerim.
Haftaya 69.9 inssss, hfta sonu birakmicam. Kilo verme dewam

Kizlar, selam..
Bendw bi temizlk aşki geldi sormayin. Ben bilmem esim biliri izliorm, aci biber yiyolar, o halleri cok hos yaaa, izleyp yatak odasina girisiceeem, oglan mama sandalyesnde durdugu kadar artik
Sabaha 71 görüceeem söz.. haftaya persembe yazliga gidicez. En azindan 69olimm, lutfeeeeeenn yaaaaaa.
Sabah leslie 1mile yaptim.
Hafta sonu gelmeden kimse kalmamis..

papatya:Niye aklımda ankara kaldı acaba:44:Eşim o ünv. terkVe her yaz tatile giderken mutlaka ugrar kaldıgı yeri yemek yedigi yerleri gösterir hasret ve pişmanlık içindeHatta balayına giderken 1 gece yoruldugu için orda konaklamıştıkBu yılda ugrarsak bir kahve içelimDedigin otel pahalıAma bende senin gibi en güzeli en uyguna belkide şansa bulanlardanımMesela o fiyatın yarısına nerdeyse ultralüks buldumSide olabilir evet bakındım begendigim 5-6 yeri eşime mail attım.Akşama degerlendirme yaparız.Ama erken şimdi o yüzden mi pahalı eylülde mi baksak son yaz fırsatları olur mu diye de düşünmeden edemiyorum:44:

mevcan:Şişkinligin gitmesine sevindim canım.Sağol birde kaçamaklarım olmasa vericem kendimi biliyorumBende senin gibi karpuz peynir,çayla 1 kurabiye gibi geçiştiricem.Malum yaz zaten sıcak yemek pek yenmezNe mutlu sana kızının başarısını görüyorsun.Ayy bende aglarım kesin o günleri görürüm bende inş.

Ayşe :ben dogum yapalı39 ay oldu hala göbegim senin gibi:26:Sen 5 aya göre iyisin canımAma yinede göbüşsüz olalım bu yaz yaaaaaaaa:84:

Hikmet:ya senden öyle beklentim var ki utanmasam 65 olmanı bekliycem 1 haftadaSenden çok istiyorum 71 i görmek için heyecanlanıyorum Bende artık 56.7 den aşagıya inmek hiç artı olmakmak için mücadelemi vericem

Son düzenleme:
Merhaba
Ebrucum burayı biliyorsun yani. Eşim benim öğrencim olmasın birde.
Valla gelirsen ne çok sevinirim. Beklerim mutlaka
Sidenin Deniz'i çok güEldir. Sahili kumdur. Oğlun çok rahat eder eminim. Etsturun fırsatlarına bak. Ben oradan 150 tl ye bulmuştum geçen sene .
MEvcanım Allah başarılarını daim etsin inşallah. 4 gün kalıp döneceğim. Belki görüşürüz ne dersin.
Hikmet'im seni imrenerek takip ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlaar
gecikmeli olaraktan kilo bildirimi yapayım bende

gecen hafta... 62.4
bu hafta....... 61.4
giden 1000 gr

çok şaşkınım hiç beklemiyodum böyle bi sonuç ama akşam erken yemenin faydası bu galiba dilediğini ye akşam yeme

şimddii gelelim bugünüme.. sabah kahvaltıya kv ler geldi hepinize önerileriniz için çok çok teşekkür ederim dün hepsini okudum ama yazmaya fırsat bulamadım.. sabah ta çok yoğun yorucuydu.. 12,30 gibi gittiler.. etraf darmadağınık ben çok yorgunum.. bide onlar gidince oğluşu bi ağlama aldı zaten dünden beri öksürüyo bi haftadır burnu kapalı erken bide susmayınca iiice korktum.. eşimi aradım geldi o sakinleştirmeye çalıştı baktık olacak gibi diil saatlerdir feryat figan ağlıyo dr a götürdük.. grip olmuş miniğim bide kabızlık gaz..hastanede üstüme kustu, bi adamla bu yüzden çok fena kavga edecektim.. çocuk kusunca hem benim hem onun üstü mahfoldu ee tabi yere de döküldü.. adamın teki de bunu niye temizlemiyosun falan gibi bişeyler söyledi başkaları sağolsun benim yerime cevap verdiler ama biraz zorlasa adama fena girişecektim zaten sinir sitres olmuşum bide böyle dengesizler hiç çekilmiyo valla..
neyse çok uzun oldu kusura bakmayın canlarım ya şimdi oğluşu uyuttum bende yanına biraz uzanacağım..

hikoş ebrum ve mevcanve tabi eyşe tebrik ederim kızlar eksi görmek çok güzel :)

papatya ve nelson kızacağım ama bakın size bi silkelenin bi kendinize gelin

eksili günler bizim olsun.. sağlıcakla sevgiyle kalın....

Ebruuuuu, sari şekerimmm. Cnm o kdr az yememe o beklentin normal tabiii. Su saate kadar kacamaksiz geldim cok sukur. İnan sende eski gunlere gore coook azimlisn. Bizde bu karar oldukca er yada gec ulasiriz hedefimizee dimi ama..
Bu arada side cok guzel, bekarken her yaz ablamlrla ya sideye ya alanyaya giderdik. Tatilkoyleri cok guzel. İns eylule gusel bi tatil olur.

Papatyaa, sen imreniorsun bana ama asil ben sana imreniorum. Fotonda kisiligin drusun asilligin ve kariyerine hayranim. Hayatindao basariyi esas almis bi insansn bence

Eliff, kv leri en iyi seklde agirladgndan eminim. Herkes memnun kalmistir. Oglisine gecmis olsun. Demekki aglamasnda bise warmis
İyiki doktora goturmussnz
Kiyamammm mericimizee yaa:)
Oyle dengesiz insanlar etrafta war malesef, uzulme.
1kilo da ee masallah, , bu hfta ck yoruldun amaaa kilonda ii ayricaaa, sıkılas sadeceee..

Lajoba maşallah bir kilo vermişsin. Bize kız hem de çok kız. Hakediyoruz. Spor yapmasam Halim nice olurdu bilmem. Çok geçmiş olsun oğluşa. İnşqllah wn kısa sürede iyi olur. O adamı da takma kafana.
Hikmet'im hayatımda duyduğum en güzel sözler bunlar. Bazen öğrencilerde söylerler ama öğrenciler olunca azıcık yağ amaçlı da söylüyorlar diye düşündüm hep.
Çok teşekkür ederim. Dışarıdan böyle görünüyorsam ne mutlu bana. Yılların emeğini alıyorum desene.
Kızlar Yoldayım!. Anca çıkabildim . Görüşürüz
Hoşcakalın

Son düzenleme:
kızlar selamlar sabahtan beri koşturyorum.. öldüm resmen..

sabah iş...
saat 12 gibi şehre indik
perdeciye gittim..seçim yaptımfiyatını konuştum.
kızımı yaz için kursa jkaydettirdim.
daha gelemeyen mobilyamın taksidini ödedim..
kv gittim kızlarımı almaya
bahçesinden ıspanak topladım.
kv çarşıaya getirdim.
bu arada eve 5 dak uğrayıp b.kızımın üzerini değiştim.
tenis öğretmeni aramış eşimi .. yeni tesin kordu açılıyormuş.. oraya gittik..
2,5 saat orada kaldık... oradaki koytely tarzı ikramlardan kızalrıma vedim ben bir lokma aldım sadece..
eve kendimi zor attım..
bir tanıdık geldi..onunla oturduk 30 dak..
kendime bir çay demledim..keyif yapayım dedim..
komşum geldi onunla oturduk 30 dak..
o gitti.. ben size baktım..

şimdi gidip bu koca göbeğimle sabaha kadar yürümek istiyorum..

kendime çok kızgınımçç

çok pisboğazım...

gelelim menume..kötü ama yazacağım.. yoksa ipin ucunu iyice kaçırıyorum..

sabah:1yumurta+2 zeytin+1ceviz+1dlm kepekli+maydonoz
10,30 :1pop kek
14,00 :1gözleme+ışgın(asmanın uc kıısımlarından yedim)
15,30 :1lokmalık köfte.. cevizden küçüktü
18,00:çay--şekersiz

dahada yemememliyim. yoksa ya kın zamanda 710 leri göreceğim..

spor yapmadım ama yapmam lazım...

Nelsonum güle güle kullan perdelerini.
Ben de balkonumu kapattıracağım. Geçenlerde gelip ölçü aldılar. O balkon için çok farklı planlarım var.
Kızların karnesi başarısı daim olsun inşallah
SiZ ne güZel 15 gün sonra tayile gireceksiniz
Bazen çok imreniyorum öğretmenlere

Papatyam teşekkür ederim güzelim. Evet 15 gün sonra tatil bizi bekler ama bu yaz evde zaman geçirmeyi istiyorum. Tatil çok uzak gibi. Kızlara ve kendime kurslar ayarladim. Birde kilo verirsem süper olacak.

Nelsonun ne güzel ya. Biz yıllık izin usulü çalışıyoruz. 30 gün benim. Ince ince hesap yaparak kullanıyorum. 5 gün bırakıyorum onu da sömestr de kullanıyorum.
Ben yaz okulu da açmadığım için iznimin 25 gününü kullanıyorum hep.
Bakalım bi ne yapacağı bu yqZ. Ramazan'da evde değilim yazacağım size özelden.
Görüşürüz canım.

Nel, menun guzel .. perdelerinde hayirli olsun. Kurs fikri de harika .. oglan büyüsün bende o kursdan bu kursa koşuşturucaaam

Papatyaa, hakettigin iltifatlar emin ol, beni az cok tanimissindir.
İyi yolculuklar, fofolari bekliormm.

Sabaha ins eksiyle araniza donerim.

İyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…