- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.981
Canım yanlarım eridiği için çok göze batıyo o göbek gitmesi lazım biliyorum ama gitmesi içinde özel bişi yapamıyorum şimdilik inşl o da gitcek daha doğum yapalı 5 ay olmadı di mi amaAyşe:Canım 67 olan yerde banada daha küçük geldi göbüşün:44:Benim göbek tipim aynı sivri böyle işte hamile gibinMekik oklava yapmamız lazım Ogluşların çok tatlı Allah bagışlasın Geçmiş olsun hepinize artık daha sık ugra Nelson:Gelmezsen gizli gizli nutellalı ekmek yersen böyle olur Ama artık düzene girip kurallarını uyguayacagından eminim Papatya:canım sen zaten ankarada degilmiydin?Ankaraya gidiyorum yazmışsın:44:Sağol canım dün çok kötüydüm gözüm korktu ramazandan:18:Gerçi geçen yıl 1 gün böyle fenalaşmıştım 29 gün hiç bişi anlamamıştım Deniycez bakalım ona göre bakıcaz artık.Otel konusunda oglumuz küçük alafranga tuvalete alıştıgı için digerine yapamıyor vs gibi engeller var.Eşimde seneye büyüsün bizimle istedigi yerde yemek yiyebilicek duruma gelsin daha salaş bir yere gideriz dedi.Denizden korktugu için havuz şart Yani akdeniz tarafı kemer alanya antalya vs.. olabilir canım.Önerilerini bekliyorum.Spor yapıyorsun bence takılma artık bu kilonun üstüne çıkma yeter. Hayırlı yolculuklar bu arada
nelsonum 2 kilocuk vermen gerek gözünde büyütme büyütürsen daha kötü oluyor zaten çalışıyorsun bi uğraşın var çaya kahveye sınır koy günde 3 kupadan fazla içme mesla.Sürekli kafanı diyetle meşgul edersen işler tersine gidior doymadan sofradan kalk çok işe yarıyor ve 6 dan sonra meyveden başka bişi yeme deneyebişlirsen dene ööyle katı kurallar uygulama kendine hadi sağlıcakla canımm:)kararlar alıyorum buğünden itibaren.. lütfen beni uyarın kızın bana bağırın çağırın da kendime geleyim... 1-hergün kilo bildiriminde bulunacağım.. öyle olunca artıya çok çıkmıyordum.. 2-bir diyet listesine birebir uyacağım... 3-günlük 3 litre su içeceğim. 4-günlük 2 bardak yeşil çay içeceğim. 5-kahvelerimi mümükün olduğunca şekersiz ve kramasız içeceğim..--eğer 3 bir arada değilse 6-günlük en az 30 dak yürüyüş+30 dakaerobik ya da plates yapacağım... 7- kalori hesabına dikkat edeceğim 8- eninde sonunda 55olacağım.. 1 yıldır olamadım ama elbet olurumm demi kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?