- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.001
Günaydın kızlar.Acı kahvemi içerken size ve içimi karartan haberlere bakayım dedim.Kimse yok yineBugün bebe yaka bir elbise giydim .Herkes liseli şeker kız vs diyor Elbise 10 tl ama kimse inanmıyor Bebebk mevlüdü var yegenin direk oraya gidecegim için eşimi zor ikna edip giydim.Bugün regl felaket
Hikmet:menün çokkkkk güzel canım herzamanki gibi
Gunaydin citirlarim dun gelemedim daha dogrusu tartilmayi unuttum bugun yapicam bildirimi ama henuz tartilmadim
Ebrum 56 kilolardasin supersin canim bence o elbise cok yakismistir sana
Hikoss bugun 71 i gor ins menude super
Papatya ankaraya gitmissin canim is icin sanirim kolay gelsin
Nell 59 kilomu gordum acil toparlan canim
Lajoba supersin canim tebrik ederim
Kizlar ben bu 5 ten sonra bisey yememe isini sevdim valla karnim midem dumduz oldu 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar
Ebrucum eminim çok güzel olmuşsundur...
Hikmet'im ben kendi kilomdan çok seninkini merak ediyorum
Ben 4 gün spor yapayacağım ama bugün çok yürüteceğim. Spora sayarım artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hikosss yarin vericeksin ama biraz stres yapiyosan vucudun sana oyun oynuyo olabilir
Kizlar bende haftaya izmire gidicem ya ordan zafiylayarak gelmeyi dusunuyorum gunluk 40 dk yuruyus annanemlerin yazligi ormanligin icinde orda yururum bide yuzucem insallah daha zayif olarak gelmek istiyorummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lajoba olabilir canım ama biliyorsun ben evde değilim. Buradaki tartı benim evdekine göre az tartıyor hep. Evde en az 63.0 çıkarım. Yapalım bu işi ama benim 3 haftam var. Sonra gidiyorum ve evime ne zaman döneceğim bilmiyorum belki 20 gün belki 40 gün.Gunaydin kizlaar
Hikmet basin sagolsun canim babaciginin mekani cennet olsun.
Babalar gunu de kutlu olsuun tuum babalarin..
Papatya bende bu sabah 62.4 ciktim tartida.. tam 61 oldum derken iki gundur 62 den asagiya inemiyorum yine.. senle yaris mi yapsak ne kilolarimiz ayni ya kim daha once 60 olacak diye ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?