Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün
Sabah

Ögle

Döner çorba salata ekmek
Ara:2 kandil simiti ,2 kare çiko ,beyaz çay
Akşam
Kv 1 numaralı yemeği fırında kıymalı kabak .
Ara: çay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dùnkü menüm

Sabah Yarim pugaca, 1kk peynir, 1ymrta

Ogle 7adet cilek, 1muz

Ara muz

Aksam 3yumrtayla omlet, bol ,dereotu, maydanoz, naneli..

Günaydın kızlar.Acı kahvemi içerken size ve içimi karartan haberlere bakayım dedim.Kimse yok yineBugün bebe yaka bir elbise giydim .Herkes liseli şeker kız vs diyorElbise 10 tl ama kimse inanmıyorBebebk mevlüdü var yegenin direk oraya gidecegim için eşimi zor ikna edip giydim.Bugün regl felaket
Hikmet:menün çokkkkk güzel canım herzamanki gibi

Gunaydin citirlarim dun gelemedim daha dogrusu tartilmayi unuttum bugun yapicam bildirimi ama henuz tartilmadim
Ebrum 56 kilolardasin supersin canim bence o elbise cok yakismistir sana
Hikoss bugun 71 i gor ins menude super
Papatya ankaraya gitmissin canim is icin sanirim kolay gelsin
Nell 59 kilomu gordum acil toparlan canim
Lajoba supersin canim tebrik ederim
Kizlar ben bu 5 ten sonra bisey yememe isini sevdim valla karnim midem dumduz oldu 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaar, yine 71i goremedim. 72.2 gosterdi tarti.
Anlamiorm dun gece leslie de yaptim,
Sinirimden oturdum simit yedimm.

Elbiseni merakettimm walla.
Eminim cok gusel olmustur,

Kubos, goremedm 71i.
Aksam yememe cok iyi gercekten.
Dewam ett

Merhaba kızlar
Ebrucum eminim çok güzel olmuşsundur...
Hikmet'im ben kendi kilomdan çok seninkini merak ediyorum
Ben 4 gün spor yapayacağım ama bugün çok yürüteceğim. Spora sayarım artık

Ya 3gundur ha bugun ha bugun diye diye 71i goremedmmm
Keske bende doyasiya yurusem, bekarken kulagimda muzik saatlerce yururdum,
Ozledim yaaa

Hikosss yarin vericeksin ama biraz stres yapiyosan vucudun sana oyun oynuyo olabilir
Kizlar bende haftaya izmire gidicem ya ordan zafiylayarak gelmeyi dusunuyorum gunluk 40 dk yuruyus annanemlerin yazligi ormanligin icinde orda yururum bide yuzucem insallah daha zayif olarak gelmek istiyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahki simitten sonra yrna gormem imkansiz yaaa. Stres yapiiorumm.
Bu tatili iyi degerlendir, eminimki fitt geleceksinn ewine..
Tartildin mii mrk etmm

Sagolun kızlar.Bugün bol iltfatlı birgündüSabah açma az önce patronun d.günüymüş ve mevlütte pilav tatlı bla bla bla uzuyor kaloriler Ama akşama bişi yemiycem.Ve temizlik yapıp halılarımı yerleştirmeyi düşünüyorum.

Hikmet:stres yaptıgın için olabilir.Yada bu az yemeye vücut alışmışta olabilir canımÜzülme bugün olmazsa yarın elbet görüceksin bunu hepimiz biliyoruz

Papatyamhh yürü bol bol iyi gezmeler canım

btlkra:yürüyüş artı yüzme sıkılaşacagından eminim canım

Merhabalaar
Ebru elbisen eminim cok guzel olmustur bugun bol kalorili olsun ama yarin ayni duzen devam et canim cok iyi gidiyorsun cunku bozma bu duzenini

Hikos ebrunun da dedigi gibi vucudun aliti galiba bu az yeme isine, ins yarin 71 gorursun hepimiz destekciniz canim eminim yakinda goreceksin..

Kubos izmiri bende cok severim, ohh orda yuruyus yuzme derken eve fit sıkılasmis olarak doneceksin kizin icin de super degisiklik olucak..

Papatya Ankaraya gitmis gez canim boool bool yuru, leslie yapamiyosun ama acik havada yuruyus daha guzel bence, dikkat et kendine..

Mevcan alinmadin dimi canim bana.. uzulurum sonra..

Nell koca bi tatil seni bekliyo kurslar cok iyi olmus keske benimde firsatim olsa oglus bi buyusun bu arada perdelerin hayirli olsuun

Diger kizceler nasilsiniz nerdesiniz bi gorunup bi kayboluyosunuz...

Bana gelirsek dune gore +1000 le uyandim cunku gece uyanip uyanip cikolar borekler yedim cok fenayim.. aksam misafirim vardi bu aksam da misafirim var.. gideyim hazirlik neyim yapayim gene yaa

papatyam teşekkür ederim güzelim daha iyileri senin olsun..baklona cam balkonmu yaptırıyorsun güzelim..senin tatil az bizde 2 ay kesintisiz.. iyi oluyor.. çocuklarla ilgileniyorum en azından..
mesajlarını beklerim güzelim.

lajobam maşallah gitmiş bir kilon sarısı bana inşallahh..geçmiş olsun güzelim..aa yeni gördüm aldığın kiloyu gerimi alacan kız.. dikkat etttt.

ebrulim liselim benim.. eminim çok güzel olmuşundur...meun güszel şekerim..

hikmetçiğim teşekkkür ederim güzelim.. daha iyieri sizin olsun..
kurslar hem bebni hemde çocukları oyalacak.. yoğun bir ramazan geçireceğim.. koştur koştur..
ama umarım kızım kuyarnı bende yüzmeyi öğrenirim..

tatlım tartı için üzülme.. bazen br iki gün aynı kiloyu görüp sonra birden düşebiliyoruz...

kübracığım 59 ları gördüm hatta 60 a dayandım resmen..

toplarlanmam şart..

akşamları bende 5 ten sora yemezsem süper gidecek kilolar ama tutamıyorum şu pis bopazımı..

pazar günü iki günümde olacak..

biri dışarda kahvlatısınaa diğeride bol çeşitli pastalar börekler olacak..
ne yapacağım hiç bilmiyorum..
senini gezin süper oacak.. yüzme ile dikkat edersen çok verriisin kilolarını..

13haziran.......59,7
14haziran.......58,6

buğünkü menum

sabah:3zeytin+2ceviz+1,5 dilim ekmek+3yk menemen+1lokma tulum+maydonoz+1tavuk bağet+1çk çikolata
öğle:1por kısır+bolca yeşillik domates salatalık
16,30:3yk kısır+yeşillik+şekerli türk kahvesi+1tavuk bağet

2,5 litre su+şekersiz çay

akşamam yemek yemeyi düşünmüyorum.. daha ne yiyeyim demi
açıkırsam yeşillik yerim..

spor yok....

sabahtan beri koşturuyorum resmen
ev süpür ..misfirlerime kısır yaptım.
komşuma çıktm. kahve keyfi yaptık
şimdi kızalrımı yıkayıp çamaşır katlayacağım..
akşama düğüne gideceğim..

gidip gelip su içeceğim

Menum

Sabah Simit , 1kk peynir

Ara nescafe, 5adet susamli biskuvi

Oglen yarim döner, tursu

Ara 5cilek

Aksam 1dlm karpuz, 1kk peynir

Spor yok.

Kizlar, oglisi apt in icinde yürüttüm. Artik tam anlamiyla cok sukur.
Bi de tam kati yemekler yemeye baslasa keske.

Merhabalar
Nelsonum ben balkonumu odaya dönüştüreceğim oraya giysi dolabı yaptıracağım. Bakalım nasıl olacak.
Bugün göbeğimden ve yan yaplarımdan o kadar çok rahatsız oldum ki uzun zamandır hiç böyle hissetmiyordum
Sabah abartısız bir kahvaltı ettim. Saat 12 de kiraz yedim azıcık
3 gibi bir adet gözleme yedim. Şu anda da çeri domates yiyoru. Sanırım 5 adet oldu.
Başka da birşey yemeyeceğim
Spor yok bugün ama gittiğim yerde bol bol yürüdüm. Bkz: Facebook

gunaydin kizlaar.
Eşlerinizin, babalariniz babalar gunu kutlu olsun.
Kocisim baba olmadan once benim icin buruk bir gun olurdu. Babami 2005ylnda kaybettik. Dualarim her dk onunla. Baba can dir, yuvadir, siginacak en en guvenli liman, sirtini yaslicagin en guvenli dag. Neyse aglamicam.
Artik benim kocisim baba, o bizim yuvamiz, limanimz, dagimiz herseyimiz, allahm eşlerimizi basimizdan eksik etmesnn kizlar,

Neyse, daha tartilmadm. Dusunmuorm da oglene kdr. Ama 71i goremicem
Persembe gunu yazliga tasiniyoruz. Kv ler dun gittiler. Bizi de hemen cagiriorlar. Allah razi olsun. Kv min hakkini ödeyemem. Kp i aramak gerek.

Opuldunuz.

Günaydın kızlar
Hikmet'im Allah rahmet eylesin. Babacığın nurlar içinde yatsın inşallah
Ben ee tüm babaların gününü kutlarım. Fakat si ne düşünüyorsunuz bilmem de bu günler bana çok saçma geliyor. Anne olmama rağmen anneler günü için ee aynı şeyi düşünüyorum.
Neyse....
Bu sabah 62.4 geldim amazaten buradaki tartı benimki ne göre a tartıyor. Benim tartıda 62 li rakamları teeeee ne zaman görmüştüm
Bu tartıyı eve mi götürsem ne????

Gunaydin kizlaar
Hikmet basin sagolsun canim babaciginin mekani cennet olsun.
Babalar gunu de kutlu olsuun tuum babalarin..
Papatya bende bu sabah 62.4 ciktim tartida.. tam 61 oldum derken iki gundur 62 den asagiya inemiyorum yine.. senle yaris mi yapsak ne kilolarimiz ayni ya kim daha once 60 olacak diye ;-)

Lajoba olabilir canım ama biliyorsun ben evde değilim. Buradaki tartı benim evdekine göre az tartıyor hep. Evde en az 63.0 çıkarım. Yapalım bu işi ama benim 3 haftam var. Sonra gidiyorum ve evime ne zaman döneceğim bilmiyorum belki 20 gün belki 40 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…