İyi geceler kızlar.Bu sabah gördügüm rakamla giriş yapıp uzun uzun özet geip menümü paylaşayım
Evet şok oldum bir kaç kez daha tartıldım .56.3
Yıl oldu belki bu rakamı görmeyeli
56.7 nin altına düşücem dedim düştüm.Yaptım olacak
Cumartesi açma poça pasta baklava mevlüt pilavı gibi katı ve kalorili yemekler....Ama 4 te yedim en son 20:30 türk kahvesi içtim annemde o kadar.Yani herşey erken kapatmakta
Ve tuttugum notlardanda demiştim size en eksi çıktıgım gün pazar.Çünkü 2 ögün beslenip erken kapatıyorum migdemi.
Gelelim sonrasına.Kahvaltı sonrası eşim oglumu gezdirriken yerleri yere yatıp dip köşe sildim.Halılarımı serdim.Tam mutfak halımı sericektim bir baktım mutfak sular altında
Lavoba tıknamış su geri çeviriyor.Sinirimden aglıycaktım
Eşimle lavaboyu söküp temizle tekrar sil yerleştir çamaşır bm ve pislenen lavoba altında plastiklerimi kaynar suda yıka derken kollarım koptu.Bir ara tansiyonumdan sanırım ellerim titredi fena oldum.5 dk uzandım korkumdan.Sonra aynen tempo.
Ogluş benim yazdıklarıma bakarak canım babam yazdı ve öperek uyandırıp yazısını verdi
Sonra babadan gizli pasta yazıp babam yazdık.Tabi hep yazıp hem yedi çikoları
Babamız çok mutlu oldu
Temizlik yorgunluk hepsi oluyor geçiyor bitiyor.....Önemli olan saglık ve huzur.Onlar olunca hepsi bir şekilde halloluyor
Yorgunum ve yine her pazar oldugu gibi ogluma doyamadım
Uyuturken her pazarki (keşke temizlik yemek vs yapmasaydım)pişmanlık çöküyor yüregime
Telefondan menümü paylaşıcam yatmadan.Geçmişe bakayım tabi varsa