Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tamam iste canim 3 haftada 3 kilo vermeye calis bende simdi 63 civariyim ama gecici kilo da olabilir 2 gunde 2 kilo almis olamam.. yinede yaris yaparsak sen nefsine yenilmezsin belkide ne dersin eve gidince tartil baslayalim olur muu?

Kizlar, merhabalar..
Kocise hediyeem , kendi usulumle yapptim. Ayakkabi kutusunu kapladmm
Ustne yazilaar

Babama, mezarliga gittik.
Kocis mezarliga su dokuyordu, oglanda onu gordu. Aldi eline siseyi dokuyor gibi yapiyor. Bi de gidene kadar dede dede dedi. Hic durmadan, cok sasirdik kocisle.

Snra oglani avm ne gttk, oglanla doyasiya kosuşturdu.
Burgerdan.menu yedim uzgunmmmm..

:banghead:

lajobam benimle yarışş bu hafta..evet tatlım benimle yarışşşş

cuma bildirimlerimizi başlangıç sayalım yarışalım bu hafta..

ben sabah çok abartılı vegü-z<el bir jkahvaltı yaptım..

dedim okadar para vermişken yiyim bariii.
öğleden sonrada başka günüme geçtim..
orada çok yiyemedim.

sabah...yazsam sayfa dolar
öğle..1dilim su böreği+2 fındık kadar tuzlu kurabiye+3çatal haşhaşlı revani yedim

başka bir şey yemek istemiyorum...

çünkü dün gece tutamadım kendimi.
3 dlm çikolatalı ekmek+2avuç kuru yemiş+1bardak fanta içtim.
eee sabah da geri artı oldum...

13haziran.......59,7
14haziran.......58,6
15haziran------58,7

su içmeye devam..

allahtan çayı şekersiz içiyorum...

papatyam sana uygun bir zamanda yazacağım.. aklımdasın...
ama çok yoğunum güzelim...

Nelson tamam tatlim senlede yarisrim isterse papatyayla da yarisirim artik 60 in altina dusmek istiyorum sıkıldım 63-62 gelgitlerinden...
Bende iki gundur gece acayip yiyorum mesela dun gece 2 dlm borek 3-4 tatli kasigi ciko yedim sabah yine kek boek meyvesuyu ciko diye devam etti ve sirf yemek icin yiyorum acliktan degil.. karnim kocaman sisti ve yine wc problemi yasiyor gibiyim.. ama su saatten itibaren diyet baslamistir benim icin hadi kizlar sizde bi gayrete gelin bi hirslanin gerekirse ezelim dovelim kizalim birbirimize verelim su kilolari tatil oncesi hatta ramazan oncesi... :-D

Ben şu anda dondurma yedim ama yarından itibaren başlıyorum ben de sizinle/ kalan 3 haftamda azıcık verebilirsem çok iyi olacak.
Hadi balalım bu hafta yarışalım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kocise sigara boregi kizarttim. 2tanecikk yedim, bugun kendimi astim,
Kizlae annemler haftaya geliyorlar.
Kocisle konustuk, sali gunu ewimize tasinicaz artik.
Carsamba da deniz kum gunes=mersin beni beklesinn.hatta bizi
Yarindan crsmbaya kdr dkkt edicem. Snra yazlikta da asiriya kacmadan herkse eslik edicem. Kv lere gittigimiz icin diyet adina ozel seler yapamicam. Uymak zorunda olucam.
Cok hareketli gunler beno bekliyor. Denizde yuzerek sıkılaşmaya calisicam. Tablete leslie yi indirsem leslie de yaparm,

Hikmet'im sen annelerin evinde kalıyordun değil mi
Kuzum yazlıkta ne kadar kalacaksınız
Bu yaz bizim de planlarımız var ama şu iş yüzünden evimin yüzünü görebilecek miyim bakalım.
Ben yatar kızlar
Iti geceler herkese

İyi geceler kızlar.Bu sabah gördügüm rakamla giriş yapıp uzun uzun özet geip menümü paylaşayımEvet şok oldum bir kaç kez daha tartıldım .56.3Yıl oldu belki bu rakamı görmeyeli56.7 nin altına düşücem dedim düştüm.Yaptım olacakCumartesi açma poça pasta baklava mevlüt pilavı gibi katı ve kalorili yemekler....Ama 4 te yedim en son 20:30 türk kahvesi içtim annemde o kadar.Yani herşey erken kapatmaktaVe tuttugum notlardanda demiştim size en eksi çıktıgım gün pazar.Çünkü 2 ögün beslenip erken kapatıyorum migdemi.

Gelelim sonrasına.Kahvaltı sonrası eşim oglumu gezdirriken yerleri yere yatıp dip köşe sildim.Halılarımı serdim.Tam mutfak halımı sericektim bir baktım mutfak sular altındaLavoba tıknamış su geri çeviriyor.Sinirimden aglıycaktımEşimle lavaboyu söküp temizle tekrar sil yerleştir çamaşır bm ve pislenen lavoba altında plastiklerimi kaynar suda yıka derken kollarım koptu.Bir ara tansiyonumdan sanırım ellerim titredi fena oldum.5 dk uzandım korkumdan.Sonra aynen tempo.

Ogluş benim yazdıklarıma bakarak canım babam yazdı ve öperek uyandırıp yazısını verdiSonra babadan gizli pasta yazıp babam yazdık.Tabi hep yazıp hem yedi çikolarıBabamız çok mutlu olduTemizlik yorgunluk hepsi oluyor geçiyor bitiyor.....Önemli olan saglık ve huzur.Onlar olunca hepsi bir şekilde halloluyorYorgunum ve yine her pazar oldugu gibi ogluma doyamadımUyuturken her pazarki (keşke temizlik yemek vs yapmasaydım)pişmanlık çöküyor yüregimeTelefondan menümü paylaşıcam yatmadan.Geçmişe bakayım tabi varsa

12:00

14:00

16:00

Salata ortak hepimiz yedik yani.
19:00

Spor : ev temizligi
Ve Ogluş kucağımda 30 dk yürüdüm kv orda oh ne güzel orası herkes dışarıda . Kollarım ağrıyor inş uyuyabilirim

Günaydın çokkkk mutluyum
56.0 en son 1.5 yıl olmuştur görmeyeli belki iki hatırlamıyorum bile &#128563;

Gunaydiin kizllar
Ebrum tebrik ederim supersin harikasin yaptin oldu hemde cok guzel oldu gercekten aksami erken yemek baya ise yariyo ama ben yapamadim h.sonu:-( ama senin adina coook sevindim arkadasim masallah nazar degmesin..

Eveeet kizlar nelson ve papatya bugun basliyoruz dimi yarisa? Ben tartildim az once 62.7 yim yani cumaya gore +1300 fazlayim...
Cumaya kadar aksamlari erken yiycem boool boool su icicem ve evde yapabildigim kadar fazla hareket yapcam.. ve cuma sabahi tartildigimda 61 gormek istiyorum... hadi bakalim kim cuma gunu hedefine ulasacak bence been beeen beeeen

Gunaydin kizlarr..

Papatya, ocak ayinda annemin ewine gelmistik. Annem van da haftaya pazara gliyorlarmis. Bizde carsambada mersine gidioruz bugunden toparlanmaya baslicam. Hm ewi hem kiyafetleri.. zorlu 3gun beni bekliyor. Bende anca kişa ewe donerim .
Kv sagolsun guzel bir tatil olacak, insallah.

Ebruuuuuuuu, coook sewindimmmm. Ben şu 1haftadir 71gormeyi umut ediordum ama yok goremedim.

günaydın çıtırlarım

eprummmm

haftasonum çok yoğun ama çok güzel geçti.

cmt günü akşam 10 a kadar dışardaydım kızımla,yemek yedik,lunaparka gittik,7d film izledik alışveriş yaptık.

pazar günü eşimle kahvaltıda pikniğe gittik,bir sürü bi şeyler almıştım geçen hafta,cmt günüde aldım şöyle söyleyeyim yazlık dolabı doldu aldıklarımla

eşimde bana ve kızıma ayakkabı almış çok şaşırdık

haftasonu baya kaçırdım ama sporuda ihmal etmedim

kiloma çok takılmak istemiyorum,muhtemelen tartıda belli bir süre fazlada gelebilirim kas tan ötürü,ben artık sıkılaşmak istiyorummmm

Gunaydin fistiklar gune cok tempolu basladim kizim 5.30 kalkti sagolsun tekrarda uyumadi dunde kaynim bizde yatmisti o olunca oturma odadinada gidemedik bende mutfagi topladim erzak dolabini yerlestirdim csmasir astim tekrar camasir koydum kizimin gidoceklerini hazirladim sonra kiza kahvalti yaptirdim kendi kiyafetlerimi hazirladim ayakkabilar esarplar hazir kizin ilaclarini simitini flnda koydum hazir gibiyim kiz uyusun buzdolabinin icini yerlesyircem guvelenebilcekleri dolaba yerlestircem sonra kuafor isim var bugunu atlatirsam iyi
Ebrummm masallah sana devamida gelir canim bende senin gibi 5 ten sonra yemiyorum ve ise yariyo
Hikoss ohh ne guzel tatil yapcan firsat buldukca yuz canim baya sıkilasirsin
Lajoba hafta sonu kacamaklari bizi mahvediyo inanan ama toparlarsin eminim
Nelson diyete basladin canim ha gayret az bi kilon var zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
Lajoba bugün başlayalım tabi ama ben bugün tartılamadım. Cuma günkü rakamı düşünerek başlıyorum o zaman
Ebrucum tebrik ederim. Ben de teeee ne zaman gördüğüm 61 i tekrar görmek istiyorum. Gerçi 3 haftam kaldı. 3 hafta sonra yiyecek yemek bile bulamayacağım belki de...
Ben hala buradayım yarın döneceğim eve inşallah. Hafta sonuna kadar da evimde vakit geçirip Pazartesi işe başlayacağım.

hikoşşş ohh ne güzel bende kışa kadar eve dönmek istemiyorum ama nerdeeee,1 hafta izin kullansan şükür edicem

nelsonum lajobam yarışın bencede

papatyam gez bol bol da foto at

Kübra sen nereye gidiyorsun canım kaçırmışım ben sanırım
Hikmet'im ne güZel yaz boyu tatil. Iyi tatiller canım

kubramm tatilemi çıkıyorsun sende

papatyam 3 haftan mı kaldı neden???

ay ben neler kaçırdım yawwww

herkes tatile mi gidiyor yoksa

Kubraa, paapatyaaa, mew bu yilin acisini cikaricam walla.
Cok yoruldum, ck tukendim.. bi desarj olmam gerek. Kv ler sagolsun yoksa bzde 1haftayla sinirli kalirdik. Kocis hafta sonlari gelecek, malum calisicak. Kv oglana baktigi surece sık sık yuzucem. Oglisimle de yuzerim, sudan korkuyor ama bakalim alisacaktir insallah.
Dun avm nde gezerken mayolara baktim. Ama etekli yoktu. Kocis dedi , gecen sene sana olanlar bu senr bol olur dedi. Artik zayifladigimi itiraf edior. Ben istiorm ki cook zayifladn askm dese. ara ara yarim agizla soyluyor uyuz oluyorum.
Walla tartilmaya korkuorumm kizlar. 72.2gelmstm dun sbh .. arti cikicam illaki .. cnku dun paso yedim.

Ooo butun kizlar toplanmis kubra dedsine anneannesine gidiyo izmire ben onun yerine soliyim size papatya sen 3 hafta sonra nereye gidiyosun canim afrika falan diil umarim yiyecek yemek bile bulamam belki dedigine gore ;-) mevcan ne guzel yaa gez toz eglen spor da yap imreniyorum sana kuboss sabah erken kalkmak zor oluyo ama isler yonunden cok faydali oluyo dimi, islerinde kolay gelsin hikosum sende 71 gorcen bence az sabret, sanada kolay gelsin bende kahvalti yaptim oglusumla beraber, simdi cizgifilm izliyorum . Oglusum oyuncaklariyla oynuyo sepete girip cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…