Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajobam saol açıklaman için kuzum

ben evdeyken paso uyurdum,öğlen kalkardım ve asla hiç bir şeyi yetiştiremezdim,yıllardır çalışıyorum ve erken kalkmanın ne güzel olduğunu anladım,gezme konusuna gelince ve biz ailecek gezmeyi çok severiz,eşim yatmaya düşkündür ama oda çenemden korktuğundan takılır peşine,evde de aynıyım ben 1 saat oturamam çatlarım valla

kızlar bu arada,yarın özelden randevu aldım kadın doğum bölümüne,uzun zamandır kasıklarımda ağrı var,reglimde sık oluyor,çok korkuyorum bi şey çıkmaz umarımm

Kızlar buradan yazarsam deşifre olurum kesin. Ben hepinize özelden mesaj atacağım. Valla Afrika değil ama çok da farklı diyemem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglisler cktatli yaaa, snn mericin sari pasa masallah. Bzmkide yeni uyandi. Salona giricektm temizlk icin
Kahvltsini yaptrm mama sandalyesne koyar oyle yaaprm arrtk.

Papatya unuttum canim desifre mevzusunu kusura bakma sen ama merak da etmedim diil yani

Mevcan bende calistigim zamanlarda sabah 4 de ezanla kalkardim isten sonra bi suru kurslara falan giderdim ama evleneli esimle sirf kavga etmeyelim o istemiyor diye cok geri plana attim kendimi.. o yuzden son 1 yildir iste cocukla elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum ama yinede yetersiz geliyor bana.. gecen bi misafirim vardi bayan ney uflemeyi biliyormus hatta hoca olacakmis yakinda ney konusunda banada ogret cok istiyorum dedim tamam dedi ama esim ne isin var neyle falan dedi sinir etti beni.. neyse iste boyle yani bende mi cenemle korkutmaliyim adami kiz ne yapmam lazim ogret bana

Kızlar buradan yazarsam deşifre olurum kesin. Ben hepinize özelden mesaj atacağım. Valla Afrika değil ama çok da farklı diyemem.

Ooooo harikaaaa, gezin papatyaaaa. Walla sna hayranm, , ileride bzde oluruz ins,.gezme konusunda.

Kollarım ve bacaklarım agrıyor.Ama degdi evim mis oldu ama ne kadar dayanacak bakalımMutfak dolaplarım kapılarım ve yıgınla ütüm varÜtümü akşamları yapıcam ve her çamaşır topladıgımda ütümü yapıcam.İpin ucu kaçınca bir daha toparlanmıyor birikiyorda birikiyor

Tartı çok mutlu ettihep 58 lerdeydim artık eksilmenin keyfini yaşıyorum.İnş dogum günüme kadar 52 olurum 2 yıl önceki dogum günümde oldugum gibi(52.3)Hepinize iyi d
lekleriniz için teşekkür ediyorum.İNŞ hepimiz bu yaz hedef kilomuzu görüp koruma sıkılaşma sohbetleri edicez:13:

ve sizzzzzzzzzzzzzzzz

Papatya:Sahi sen 3 hafta sonra nereye gidicektin:44:
Mevcan:Yine tempolu atom mevimm dolu dolu geçirmiş
Nelson:Kararlı bu kez başarıcak.Eve bir süre nutella alma bu arada
Lajoba:Yarış var demekki 1. olucam şimiden tabloya yaz kuzum
Hikmeth kv bakar sen yüzüp biraz rahat edersin.Özenmedim desem yalan olurBu hafta görürsün inş.Bu sabah tartılmamışsın merak ediyorum yaz hadiiiiiiiiiiiiiii
Btlkbra:hazırlıklar yapılmış.Bol bol gez yüz dinlen eglen.

Son düzenleme:
Lajoba tesekkurederim canimmm 😊😊
Mevcanim papatya izmire gidiyorum ben kizim ablam ve yegenlerim esler yok 1 hafta gidicez ins bizim icin degisiklik olcak esimi burda birakmak cok icime sinmiyo ama bayramdan sonrada esimle tatile gidicez ins
Hikosss bende hala 72 lerdeyim yaaa gitmiyo kilolar gitmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebrum aynen ole dinlenicem valla gezicem stres aticam 😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen kübooss gitmiooo yaaaa.
Kilodasim benim, 80lerden beraber dusmustk hatirliormsn

Kızlar
Hepinize özelden mesaj attım.

Kizlar, net evimize tasinacagi icin netsiz kaldim. Allahtan hatta net war da sizsiz kalmicam. Kisliklari evimize birakicaz. Yarin yada crsamba gunu mersine gideriz arrtik. Mutluyum ama icim ndense buruk, anne evini birakmak zor mu olucak acabaa, alismisimm .. galiba.ondan tuhafligimm..

Son düzenleme:
Papatya msj okudum anladım canım.

Hikmet:Kendi eviniz uzak diye mi annende kalıyordunuz canım:44:Kız bense kimsede annemde bile rahat edemiyorum.Kendi yastıgımı rahatlıgımı ararımEvim evim güzel evim

Papatya msj okudum anladım canım.

Hikmet:Kendi eviniz uzak diye mi annende kalıyordunuz canım:44:Kız bense kimsede annemde bile rahat edemiyorum.Kendi yastıgımı rahatlıgımı ararımEvim evim güzel evim

Ebrucum, bzm ew kisin ck soguk yazinda feci sicak,, oglan icin annemn ewine geldk
Annemde vana abimin yanina gtmsti
Bize sagolsn ben gelene kdr otrun ewimde dedi.
Yani hersey oglisin rahatligi icin.
Yaznda kv lere gidicez iste.
Bende ewimi ozledm ama katlanioruz mecbur

Eveeet menum gelsin

Sabah arada 1 avuc kuruyemis
Ogleden sonraki arada 1 avuc kiraz yedim aksam yogurt icine 1.5 kasik bugday ruseymi karistirdim uzerine 3 kuru kayisi dilimledim . Bu kadaaar

Hala biseyler yiyesim var ama yemiycem yemiycem yemiycem tutcam kendimi

Merhaba kızlar
Lajoba menünü beğendim canım
Ben de saat 18:30 yemeğimi yedim ama şimdi bir kaç kiraz yiyeceğim.
Bugün nelson hiç yazmadı sanırım değil mi

Bugün iki arkadaşıma canım sıkıldı. Ve cıs yedim.Artı çıkıcam kesin ütülerin yarısını yaptım bm çm uykusuzum zaten. Iyi geceler

Anladım canım .Tabi çocuk için idare ediceksin.
Menünü begendim canım

VE kapanışı yapmış açılışıda yapayarak güne +500 ile uyandım .Daha fazla bekliyordum.Artık 56 lardayım ama yok 55 lerden 54 lerde derken 52 yi görürüm belki

Gunaydin kizlar
Herkesler nerdeee? Topik bombos... :'(

Ebrum arti cikmissin ama uzulme verirsin tekrar.. arkadaslarinla problem ne bilmiyorum ama uzme kendini, ayrica moralin bozulunca hemen cisslara saldirma hedefine ulasmana az kaldi bak 56 oldun tekrar basa donme seviyorum kiz senii

Kizlaar dunku menume saat 8-9 gibi 1 kasik manti, 0.5 kasik pilav,1-2 catal salata eklendi maleseff.. aksam ben erkenden kapatmistim agzimi ama esimin amcasi yemege cagirmis gidincede yemeden olmazdi ayip olurdu oglusa yedirirken bende 1-2 attim agzima.. cumaya kadar tartilmiycam gunluk degisimlere uzulup sevinmek istemiyorum bakalim cuma ne olcak O

Gunaydin kizceleeerrr..
Tartildm we 73.0 geldim.
Cook sinirliyim kendimeeee..
Bugun sok diyeti yapicam.
Bol bol da temizlik yappicam.
İns yarin sabaha eksi cikarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…