- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.041
Ooo butun kizlar toplanmiskubra dedsine anneannesine gidiyo izmire ben onun yerine soliyim size papatya sen 3 hafta sonra nereye gidiyosun canim afrika falan diil umarim yiyecek yemek bile bulamam belki dedigine gore ;-) mevcan ne guzel yaa gez toz eglen spor da yap imreniyorum sana kuboss sabah erken kalkmak zor oluyo ama isler yonunden cok faydali oluyo dimi, islerinde kolay gelsin hikosum sende 71 gorcen bence az sabret, sanada kolay gelsin bende kahvalti yaptim oglusumla beraber, simdi cizgifilm izliyorum . Oglusum oyuncaklariyla oynuyo sepete girip cikiyo
Kızlar buradan yazarsam deşifre olurum kesin. Ben hepinize özelden mesaj atacağım. Valla Afrika değil ama çok da farklı diyemem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lajoba tesekkurederim canimmm 😊😊
Mevcanim papatya izmire gidiyorum ben kizim ablam ve yegenlerim esler yok 1 hafta gidicez ins bizim icin degisiklik olcak esimi burda birakmak cok icime sinmiyo ama bayramdan sonrada esimle tatile gidicez ins
Hikosss bende hala 72 lerdeyim yaaa gitmiyo kilolar gitmiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Papatya msj okudum anladım canım.
Hikmet:Kendi eviniz uzak diye mi annende kalıyordunuz canım:44:Kız bense kimsede annemde bile rahat edemiyorum.Kendi yastıgımı rahatlıgımı ararımEvim evim güzel evim
Anladım canım .Tabi çocuk için idare ediceksin.Ebrucum, bzm ew kisin ck soguk yazinda feci sicak,, oglan icin annemn ewine geldk
Annemde vana abimin yanina gtmsti
Bize sagolsn ben gelene kdr otrun ewimde dedi.
Yani hersey oglisin rahatligi icin.
Yaznda kv lere gidicez iste.
Bende ewimi ozledm ama katlanioruz mecbur
Menünü begendim canımEveeet menum gelsin
Eki Görüntüle 1159101
Sabah arada 1 avuc kuruyemis
Ogleden sonraki arada 1 avuc kiraz yedim aksam yogurt icine 1.5 kasik bugday ruseymi karistirdim uzerine 3 kuru kayisi dilimledim. Bu kadaaar
Hala biseyler yiyesim var ama yemiycem yemiycem yemiycem tutcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?