- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.061
Bende seniGunaydin kizlar
Herkesler nerdeee? Topik bombos... :'(
Ebrum arti cikmissin ama uzulme verirsin tekrar.. arkadaslarinla problem ne bilmiyorum ama uzme kendini, ayrica moralin bozulunca hemen cisslara saldirma hedefine ulasmana az kaldi bak 56 oldun tekrar basa donmeseviyorum kiz senii
Kizlaar dunku menume saat 8-9 gibi 1 kasik manti, 0.5 kasik pilav,1-2 catal salata eklendi maleseff.. aksam ben erkenden kapatmistim agzimi ama esimin amcasi yemege cagirmis gidincede yemeden olmazdi ayip olurdu oglusa yedirirken bende 1-2 attim agzima.. cumaya kadar tartilmiycam gunluk degisimlere uzulup sevinmek istemiyorum bakalim cuma ne olcak O
Canım sinirlenme olur arada böyle.Bak ben 58 lerde takılmıştım nerdeyse 1 seneGunaydin kizceleeerrr..
Tartildm we 73.0 geldim.
Cook sinirliyim kendimeeee..
Bugun sok diyeti yapicam.
Bol bol da temizlik yappicam.
İns yarin sabaha eksi cikarim..
Canımmmmmmmmmmmmm dogum günün kutlu olsunGunaydin citirlarimm bugun benim dogum gunumm 😀 ayni zamanda kardesiminde dogum gunu annem bizi ayni gun ama farkli tarihlerde dogurdu 😀😀bugun gune yine tempolu basladim ee malum yarin yolcuyuz buz dolabini yerlestiriyorum hemen bozulcak olanlari meyveleri fln kv ye vericem suan kizimi uyutuyorum sonra ise devam edicem hava cok sicak baya bi ter aticam bugun anlasilan
Papatya canim msjini okudum hayirlisi olsun ins 😊
Ebrum uzulme hala 56 lardasin kalan 4 kiloyuda vericeksin ben eminim
Hikosss bozma moralini sisliktir o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım.Spora devam etmende güzel sıkılaşmak en güzeligünaydın çıtırlar
şükür herşey temiz çıktı,simir testi verdim cuma günü çıkıcak sonucu doktor arayacak
regliykende kan vericem hormonlara ve guatra bakılacak,erken adet oluyorum malum,umarım oda temiz çıkar
dün akşam eşimle biraz kaçırdım
bu akşamda kuzenlerle buluşucaz pastalar börekler çörekler
sporumu aksatmıyorum ama yemeye de dur demek gelmiyor içimden,
sadece sıkılaşmaya ağırlık versem iyi olucak
sabah kuzenim (1 aydır görüşemedik) çok zayıflamışsın dedi oysa kilom çok fazla sporun faydası sanırım
dünde yürüdüm 40 dak
bu akşamda 30 dak yürüyebilirm sadece
Off anlatmıştın çok üzüldüm şimdi içim bir tuhaf oldukızlar size bahsetmiitim hatırlarsanız
binamızda giriş katta alkolik genç bi çocuk var,içip içip olay çıkardı camları indirdi binanın imza toplayıp çıkartıcaz diye,
hani demiştim annesi küçükken ölmüş ,babası bırakıp başka kadınla evlenmiş buda arada büyümüş biraz babası,biraz dayısı gibi
dün binada gürültü çoktu,ağıtlar felan cenaze varmış
bu çocuk dün annesinin başına mezara gitmiş,ordan da arkadaşları ile içmiş ve göle girmiş çıkamamışdalgıçlar halen bulamamışlar cenazeyi
sorunlu bir çocuktu,çok çektirdi kat komşularına ama çok üzüldüm çok etkilendim,annemi özledim anne diye bağırırdı balkona çıkıp
inş bende inanıyorum bu sefer olucak:13:kubrammm iyiki doğdun,doğum günün kutlu olsun
lajobam menün muazzammış özellikle kahvaltına bayıldım,akşam yedikelrinde nazar boncuğun olsun
hikoşş şişlik olma ihtimali yüksek ama sen yinede dikkat et
eprumm olacak bu sefer sen tartıdaki rakama takılma
papatyam bende akşamı erken kapatır evde azıcık kiraz yerim kiraza ayrı zaafım var ama dün baya bi saçmaladım
Merhaba kızlar
Ebrum üzülme lütfen. Hayatta insan hep yalnız bence. Ve artık insanlar çok tahammülsüz. En ufak şeyden küslük dalgınlık kırgınlık oluyor
Kübram mutlu yıllar iyi tatiller
Mevcanım Allah rahmet eylesin inşallah
Bazı insanlar hayata başlarken 1-0 yenik başlıyor. Hayattaki en önemli şey düzenli bir aile hayatı. Ebeveynlerden biri vefatetse de diğer ebeveyn çocuklarını ayakta tutabiliyorsa ne ala... Ama çocuk orda burda büyüyor ve itilip kakılıyorsa sonu hep kötü oluyor maalesef. Mekanı cennet olur inşallah
Ben bu sabah tartıldım burada 62.1 çıktım ama benim tartım daha fazla tartıyor. Bakalım yarın sabah göreceğiz. Bugün dönüyorum inşallah evime.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Papatya aksam yemegin supermis bence yarin eksi goreceksin
Heeeyyyy kizlaar nerdesiniz ebruuuu mevcaaan nelsooon hikooss hu huuuuu??
Kızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)
Kızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)
Papatya bende acim ama ne yesem bilmiyorum yemek de yapmadim esim gelmiycek diye oglusa balkabagi corbasi yaptim iyyy o nasil tat ya rabbim ben asla yiyemem ama ona yediriyorum alissin saglikli seyler yemeye diye :-D
Hikosum kolay gelsin canim yorulmussun baya neyse tatilde bol bol dinlen acisini cikar.. yine kus kadan yemissin
Selam kızlar bende yeni anne sayılırım oğlum 1 yaşında doğumdan sonra zayıflamıştım ancak sonra tekrar aldım ve sağlıklı beslenmeye karar verdim 19 kilo verdim kaldı 10 kilom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?