Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin citirlarimm bugun benim dogum gunumm 😀 ayni zamanda kardesiminde dogum gunu annem bizi ayni gun ama farkli tarihlerde dogurdu 😀😀bugun gune yine tempolu basladim ee malum yarin yolcuyuz buz dolabini yerlestiriyorum hemen bozulcak olanlari meyveleri fln kv ye vericem suan kizimi uyutuyorum sonra ise devam edicem hava cok sicak baya bi ter aticam bugun anlasilan
Papatya canim msjini okudum hayirlisi olsun ins 😊
Ebrum uzulme hala 56 lardasin kalan 4 kiloyuda vericeksin ben eminim
Hikosss bozma moralini sisliktir o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın çıtırlar

şükür herşey temiz çıktı,simir testi verdim cuma günü çıkıcak sonucu doktor arayacak

regliykende kan vericem hormonlara ve guatra bakılacak,erken adet oluyorum malum,umarım oda temiz çıkar

dün akşam eşimle biraz kaçırdım

bu akşamda kuzenlerle buluşucaz pastalar börekler çörekler

sporumu aksatmıyorum ama yemeye de dur demek gelmiyor içimden,

sadece sıkılaşmaya ağırlık versem iyi olucak

sabah kuzenim (1 aydır görüşemedik) çok zayıflamışsın dedi oysa kilom çok fazla sporun faydası sanırım

dünde yürüdüm 40 dak

bu akşamda 30 dak yürüyebilirm sadece

kubrammm iyiki doğdun,doğum günün kutlu olsun

lajobam menün muazzammış özellikle kahvaltına bayıldım,akşam yedikelrinde nazar boncuğun olsun

hikoşş şişlik olma ihtimali yüksek ama sen yinede dikkat et

eprumm olacak bu sefer sen tartıdaki rakama takılma

papatyam bende akşamı erken kapatır evde azıcık kiraz yerim kiraza ayrı zaafım var ama dün baya bi saçmaladım

kızlar size bahsetmiitim hatırlarsanız

binamızda giriş katta alkolik genç bi çocuk var,içip içip olay çıkardı camları indirdi binanın imza toplayıp çıkartıcaz diye,

hani demiştim annesi küçükken ölmüş ,babası bırakıp başka kadınla evlenmiş buda arada büyümüş biraz babası,biraz dayısı gibi

dün binada gürültü çoktu,ağıtlar felan cenaze varmış

bu çocuk dün annesinin başına mezara gitmiş,ordan da arkadaşları ile içmiş ve göle girmiş çıkamamış dalgıçlar halen bulamamışlar cenazeyi

sorunlu bir çocuktu,çok çektirdi kat komşularına ama çok üzüldüm çok etkilendim,annemi özledim anne diye bağırırdı balkona çıkıp

Merhaba kızlar
Ebrum üzülme lütfen. Hayatta insan hep yalnız bence. Ve artık insanlar çok tahammülsüz. En ufak şeyden küslük dalgınlık kırgınlık oluyor
Kübram mutlu yıllar iyi tatiller
Mevcanım Allah rahmet eylesin inşallah
Bazı insanlar hayata başlarken 1-0 yenik başlıyor. Hayattaki en önemli şey düzenli bir aile hayatı. Ebeveynlerden biri vefatetse de diğer ebeveyn çocuklarını ayakta tutabiliyorsa ne ala... Ama çocuk orda burda büyüyor ve itilip kakılıyorsa sonu hep kötü oluyor maalesef. Mekanı cennet olur inşallah
Ben bu sabah tartıldım burada 62.1 çıktım ama benim tartım daha fazla tartıyor. Bakalım yarın sabah göreceğiz. Bugün dönüyorum inşallah evime.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kubosum dogum gunun kutlu olsun canim ailenle esinle kizcenle nice mutlu yillaraa...

Mevcan ben de uzuldum canim ya alkolikmis falan ama kim bilir neler cekti neler yasadi yazik.. Allah affetsin..
Ve tesk ederm menum icin yorumlara cok motiveyim ins gitcek bu kilolar . Aslinda her goren cok zayiflamissin diyo hatta hamilelikten onceki kadar zayif olma diyolar boyle iyiymisim ama ben daha da zayif olmak istiyorum galiba bende kilofobi var :-D hamile kaldigimda 54 kiloydum evlendigimde de 52-53 falandim simdi kilom boyuma gore normal hatta karin ve yan calisip oralari halledersem tam super ama ben daha zayif citi piti hatun seviyorum tabi bide es boyutu var onu hic hesaba katmiyorum kahvemi ictim oglusu uyuttum simdi is zamanii

Bende seni İki mahalle çocukluk arkadaşım tartıştı ve ben aralarını bulmaya çalışırken benide kırdılar.Kimseye iyilik yapmaya gelmiyor.Hep iyi niyetle hep karşı tarafın gözüyle bakmaya çalışırken kendimin ezildigini alçaldıgını yıprandıgımı görmüyorum bile
Gunaydin kizceleeerrr..
Tartildm we 73.0 geldim.
Cook sinirliyim kendimeeee..
Bugun sok diyeti yapicam.
Bol bol da temizlik yappicam.
İns yarin sabaha eksi cikarim..
Canım sinirlenme olur arada böyle.Bak ben 58 lerde takılmıştım nerdeyse 1 sene2 gün dikkat et bişi olmaz.
Canımmmmmmmmmmmmm dogum günün kutlu olsunEşinle kızçenle ve tüm sevdiklerinle uzun saglıklı ömürler geçirirsin inş.
Testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım.Spora devam etmende güzel sıkılaşmak en güzeli
Off anlatmıştın çok üzüldüm şimdi içim bir tuhaf olduAnne hiçbirşeye benzemiyorKimbilir ne acı çekiyordu.Allah affetsin rahmetiyle muamele etsin(amin)
inş bende inanıyorum bu sefer olucak:13:

Bu cuma 61 görürsün inş.

Haklısın kaç kez bagırdı.Kötü günler geçiriyor diye sesimi çıkarmadım 3 aydrı idare ediyoruz ama bende insanım bende çok sorunalr yaşadım ve hala yaşıyorum.Ama suçu olmayan etrafımdaki sevdikleirme zarar vermedim.Çünkü onlara ihtiyacım vardı.Onların suçu yoktu.Hep kendimi üzdüm kendi içimi yedim kimseye belli etmedim çemkirmedim.Hastalıklara kardım ama kimseyi kırmadım yanımdan uzaklaştırmadım bana olan sevgilerini eksiltmedim................off aklıma geliyor yine

Ebrucum yaşım 37
Çok arkDaşım oldu bu zaman içinde. En çok da en çok sevdiklerimden, en çok iyilik ettiklerimden kazık yedim. En ufak lafımda bana kızıp gittiler. Ben onlara kırılsam da söylemedim kırmalara özen gösterdim ama hep kırıldım. Şimdi öğrendim. Hayatın anlamı aile de insanın kendisinde.
Bana negatif enerji veren hayat namına birşey kazandırmayın insanları bırKtım
Artık zamanımı daha güzel şeylerle geçiriyorum kitap okuyorum spor yapıyorum. Eskiden çok kafama takarsım Beni kimse atamıyor diye şimdi takmıyorum ve daha çok arayanım var.
Hiç mi arkadaşın yok diyeceksin var tabi ki girip çıktığım bir iki komşum, işten görüştüğüm bir iki arkadaşım var.
Takma kafana ebrum....

Kızlar akşam yemeğim. Ezogelin çorba ve yarımdilim ekmekle...
Bakalım yarın sabah kendi tartımda kaç çıkacağım

Sabah 1 kase cocopops
Ara az sekerli kahve, 2 petibor biskuvi uzerine ciko
Oglen tavuk sote, 1 buyuk bardak ayran, 1 yufka
Ara 1 etimek uzeri ciko
Aksam henuz yemedim pek yiyesim yok belki kiraz falan yerim bi de gun icinde bi kac kasik ciko yedim ciko krizime dur diyemedim uzgunum kizlaar.. :'(

Papatya aksam yemegin supermis bence yarin eksi goreceksin
Heeeyyyy kizlaar nerdesiniz ebruuuu mevcaaan nelsooon hikooss hu huuuuu??

Papatya aksam yemegin supermis bence yarin eksi goreceksin
Heeeyyyy kizlaar nerdesiniz ebruuuu mevcaaan nelsooon hikooss hu huuuuu??

Canım açıktım ama şimdi bir nescafe içmeyi planlıyorum. Yarın kaç çıkacağım ben de merak içindeyim...

Son düzenleme:
Kizlar, merhabalar.. bugun feci kalori harcadim. Ewi temizledm uzuun uzuuun.. annemler cuma gunu geliyorlarmis.
Evimize gttk esyalarimzi biraktik. Halilar kirli, ew.tozlu illa ki 6aydr yoktuk. Kocis ben gelene kdr halilari evi halledeck soz verdi. Mutlu oldum.

Menum

Sabah

Ogle yok

Aksamustu
Karpuz, kavun, galeta, peynir

Ara nescafe, 1beyazkapli gofret

Bu kdr...

Aksamustu yedklermi yemeden once tartildigmda 72.6 gelmistmm. Sabaha umutluyum en azindan, 73cikmicam.

Oglan uyusun daha yapack cok isim war. Ve cok da yorgunum.. bi salon kaldi temizlenmedk
Onu da yrn sbh yapicam.
Yarinda aksam 6 gibi yola cikicaz.
Bide oraya gidince btun esyalari yerlestirmee war. Bu yorgunlk kac gunde cikar.acaba.

Kuboosss, dogumm gununnn kutluuuuuu olsun. ailenle mutlu ssglkli senelereeeee

Mew, sonuclrn iii cikmasna sewindimm.
O cocugu da hatrladm, inan bnde coook uzuldum. Allah rahmet eylesin.

Eliiiff, papatyaaaaa yaris nasil gdiorrrr

Dier.kizcelerr nerdeleerr yaaaa..

Kızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)

Papatya bende acim ama ne yesem bilmiyorum yemek de yapmadim esim gelmiycek diye oglusa balkabagi corbasi yaptim iyyy o nasil tat ya rabbim ben asla yiyemem ama ona yediriyorum alissin saglikli seyler yemeye diye :-D
Hikosum kolay gelsin canim yorulmussun baya neyse tatilde bol bol dinlen acisini cikar.. yine kus kadan yemissin

Kızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)

Merhaba guzelim evet burda cok guzel bi dostluk var seni de bekleriz buraya bu arada bende senin topigi takipteyim ve cok iyi gidiyorsun mevsimlerdenromayida okuyorum sayende guzel seyler kesfediyorum ;-)

Selam kızlar bende yeni anne sayılırım oğlum 1 yaşında doğumdan sonra zayıflamıştım ancak sonra tekrar aldım ve sağlıklı beslenmeye karar verdim 19 kilo verdim kaldı 10 kilom

Tsk ederiiizz, seni de bekleriz.
Birbirimizi cok sevklendiriorduk ama yaz gelince saldik mi nedir kendimizii. Kslar sayesnde 20kiloo gttii

Kus ben )) yapmam grekkk. Ztn kv yle olan iddiami tutturamadimmm ..
Bnm oglisde balkabagi corbasni sewer yaa .. tadi da corbaaa iste )
Agir bisee yeme,
Yogurdn icine meyve dogra ye. İnanilmz tok tutuyior

Hosgeldiiinnnnnn, kalan kilolarinaaa feda etme vaktn gelmis.
Burda inanip basarmakdan otesi war, suan yaz dan dolayi birss saldk amaaa toparlaniriz yneee.
Bnm oglis de 15aaylk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…