- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.081
teşekkür ederimm canımmMerhaba guzelim evet burda cok guzel bi dostluk var seni de bekleriz burayabu arada bende senin topigi takipteyim ve cok iyi gidiyorsun mevsimlerdenromayida okuyorum sayende guzel seyler kesfediyorum ;-)
20 kilo çok iyi tebrik ederim :81: arada ugrarım yanınıza :13:Tsk ederiiizz, seni de bekleriz.
Birbirimizi cok sevklendiriorduk ama yaz gelince saldik mi nedir kendimizii. Kslar sayesnde 20kiloo gttii
Akşamı haifif kapatmışsınEki Görüntüle 1160250
Kızlar akşam yemeğim. Ezogelin çorba ve yarımdilim ekmekle...
Bakalım yarın sabah kendi tartımda kaç çıkacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menün güzel bence arkadaşımEki Görüntüle 1160466
Sabah 1 kase cocopops
Ara az sekerli kahve, 2 petibor biskuvi uzerine ciko
Oglen tavuk sote, 1 buyuk bardak ayran, 1 yufka
Ara 1 etimek uzeri ciko
Aksam henuz yemedim pek yiyesim yok belki kiraz falan yerim bi de gun icinde bi kac kasik ciko yedim ciko krizime dur diyemedim uzgunum kizlaar.. :'(
Kuşummm menğn herzamnki gibiKizlar, merhabalar.. bugun feci kalori harcadim. Ewi temizledm uzuun uzuuun.. annemler cuma gunu geliyorlarmis.
Evimize gttk esyalarimzi biraktik. Halilar kirli, ew.tozlu illa ki 6aydr yoktuk. Kocis ben gelene kdr halilari evi halledeck soz verdi. Mutlu oldum.
Menum
Sabah Eki Görüntüle 1160480
Ogle yok
Aksamustu
Karpuz, kavun, galeta, peynir
Ara nescafe, 1beyazkapli gofret
Bu kdr...
Aksamustu yedklermi yemeden once tartildigmda 72.6 gelmistmm. Sabaha umutluyum en azindan, 73cikmicam.
Oglan uyusun daha yapack cok isim war. Ve cok da yorgunum.. bi salon kaldi temizlenmedk
Onu da yrn sbh yapicam.
Yarinda aksam 6 gibi yola cikicaz.
Bide oraya gidince btun esyalari yerlestirmee war. Bu yorgunlk kac gunde cikar.acaba.
Kuboosss, dogumm gununnn kutluuuuuu olsun. ailenle mutlu ssglkli senelereeeee
Mew, sonuclrn iii cikmasna sewindimm.
O cocugu da hatrladm, inan bnde coook uzuldum. Allah rahmet eylesin.
Eliiiff, papatyaaaaa yaris nasil gdiorrrr
Dier.kizcelerr nerdeleerr yaaaa..
Evet 2011 den beri eski topikten burda da 2013ten beri beraberizKızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)
Allah bagışlasın yavrunu.19 kilo çok iyiSelam kızlar bende yeni anne sayılırım oğlum 1 yaşında doğumdan sonra zayıflamıştım ancak sonra tekrar aldım ve sağlıklı beslenmeye karar verdim 19 kilo verdim kaldı 10 kilom
Sağol canım.Bende belki aynısı yapardım.Çünkü başkasının yaptıgını begenmem.Kv bulaşık yıkasa o gidince arkasından yıkarım:26:Bunu yenmem lazım canım pasaklı olmayı dagınık olmayıGünaydın kızlar
Evimdeyim çok şükür.
Lajoba dün nelsonla yazmıştık whatsapp dan. Çok yoğunmuş ondan gelememiş.
Ebrucum menünü beğendim canım. O sendeki yapma isteği bende de var da ben pek oralı olmuyorum.
Bak anlatayım şimdi. Benim evimde çalışan bir bayan var ama ben izinli iken onun parasını ödediğim halde gelmesini istemiyorum. Ve çok ilginçtir ki böyle suların deterjanların içinde kendim temizlik yapmak istiyorum. Belli de zorunlu olmadığım içim istiyorumdur. Bugün gelecek kadın ama eşim beSelye almış onu halledecek o bende evimi temizleyeceğim
Manyak mısın dediğinizi duyar gibiyim
Doyurucuydu evet canım ama benim oda da klima yok bunalıyorum sıcaktan nemden.İçtim valla.papatyam evet manyakmısın yol yorgunu ev mi temizlenir
eprumm sabah doyurucu kahvaltı yapmışsın,öğlenki menün dolu dolu görünüyor kolayı içmedin umarım
yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum onlarada
lajobam kalorili şeyleri abartmadan erken saatlerde ye,bak ben 12 kilo verirken hergün çiko yedim ama erkenden
hikomm kolay gelsin bebeğim
nelson uğrar umarım bugün
Gunaydin citirlarim gerci ogle oldu ama biz geldik izmire esimle biraz bozuk ayrildik bu mesafe bize iyi gelicek eminim simdi kizi uyutuyorum bende acaip yorgunum izmir cok sicak kendimi havuza atasim var simdilik bole citirlarim gelirim yine hepinizi cok optum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hikmet:Eksi çıkmana çok sevindim canımCuma 71 i gör sendeog rahatla bizde Haklısın gün içinde canımızı sıkan şeyler olabiliyor ve sinirden yemeklere vuruyoruz kendimizi(kimin umrunda sanki) Ogluşu öp benim için Onlar bütün sıkıtılarımızı bir gülüşleriyle yok ediyorlar
Btlkbraogum günündü ve keşke kırgın ayrılmasaydınız uzun yola çıkıyorsunuz Neyse sagsaglim varmışsınız. Dinlen yüz kafa dagıt
Ve ben uykusuz eve gdince eşim söz verdi ogluşu gezdiricek ama ben eminim ki uyuyamam.
H.içi temizlik yok spor var ogluşla ilgilenmek var
C.tesi temizlik yapılıcak.
Pazar dinlenmece gezmece
H içi biri gelicekse üstten üstten toplanıcak.
Eşimle bir yerlere gidip bir yürüyüş bir çay içip vakit ayırılacak.
Bunu yenmem lazım yap yap aynı oluyor ve kendimi yıpratıpmamam lazım.Oglum bile anne yapma dedi akşam eşim ise ne var bu evde yoruluyorsun vs vs
Merhaba kıZlar
Ev temizlendi bezelyeleri dolaba koyuldu. Oğlanın küçülenler ayrıldı
Kitapları ödev kağıtları kaldırıldı bazıları çöpe gitti
Şimdi oturdum
Ebrucum ben ee rahat edemeZdim eskiden. Ama şimdi evde ki tüm işimi yardımcımız yapıyor. Rahat ediyorum mecburen ne yapayım. Bugün de yardım etti bana sağolsun
Kübracım sağ salim varmışsınız. Eşimle de düzelirsiniz inşallah
Hikmet'im çok sevincim eksi görmene
Az sonra dışarı çıkacağım şu size özelden yazdığım durum için elışveriş yapıcam. Yanımda çok miktarda t- shirt götürmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?