Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba guzelim evet burda cok guzel bi dostluk var seni de bekleriz buraya bu arada bende senin topigi takipteyim ve cok iyi gidiyorsun mevsimlerdenromayida okuyorum sayende guzel seyler kesfediyorum ;-)
teşekkür ederimm canımm

Tsk ederiiizz, seni de bekleriz.
Birbirimizi cok sevklendiriorduk ama yaz gelince saldik mi nedir kendimizii. Kslar sayesnde 20kiloo gttii
20 kilo çok iyi tebrik ederim :81: arada ugrarım yanınıza :13:

Simsims ve duruece aramıza hoşgeldiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duruece hosgeldin canim
Hikos cok az yedigin icin metabolizmani sasirtman lazim sok diyet yapma bence canim normal ye bazen protein agirlikli ye protein metabolizmayi hizlandirir, bi de mevsimlerdenromada yesil corba ve metabolizma hizlandirici cay tarifi var boyle duraklama donemleri icin dene bence.. tatildede bol yuzer kalori harcar verirsin zaten hedefine ne kaldi ki surda amaaa oralara gidince bizi unutma ;-)

Ayy cok aciktiiim hala bisey yemedim ama ne yiyecegime karar vermiyorum ne yemek istiyorsam hepsi cok kalorili az kalorili olanlari da canim sitemiyor kaldim iki arada.. su iciyim en iisi.. ciko yiyesim var ama yemiycem yemiycem yemiycemm sabah yerim

Papatya yolda misin? Sabah senin tarti sonucunu merak ediyorum ins vermissindir
Nell perdelerin mi geldi kiz ne yapiyorsun bugun hic yazmadin? Yomsa unuttun mu bizi ;-) yarisalim dedin sonra ortadan kayboldun ne yapcam ben senle bilmiyorum kiii
Neyse gidip yatiyim bari ac acina ruyamda soyle bol tereyagli iskender yerim belki
Su yazdiklarimi esim okusa delirdigimi dusunurdu hadi ben yatar iyi geceler kizlaar opuldunuz mucccks

Akşam 6-7 kez denedim silindi. Sinir oldum geç oldu yattım hemen.
Dün
Sabah

Ara
Ögle

Ara:
Keten tohumlu 3 mavi yeşil bisküvi
Akşam

Yogurt çorba ve kepekli makarna
Makarnayı ogluşla beraber yedik
Ara

Evde doritos yaptık . Ondan tattım .

Sonra Ogluş küvette oynarken evi süpür B'm çm as topla ogluşa masal oku uyut. Uyutunca banyo wc yıka yemek yap yat Ve 5 te oğlumun burnu tıkalı uyutmadı çok yorgunum herşeye yetebilecegimi düşünüp 5 dk yemek uyku dışında oturmuyorum . Hep gidince oturucam kahve içicem tv vs diyorum olmuyor içimdeki bu yapma isteğine engel olamıyorum . Yerde bisi görüyorum başlıyorum arkası geliyor

Günaydın kızlar
Evimdeyim çok şükür.
Lajoba dün nelsonla yazmıştık whatsapp dan. Çok yoğunmuş ondan gelememiş.
Ebrucum menünü beğendim canım. O sendeki yapma isteği bende de var da ben pek oralı olmuyorum.
Bak anlatayım şimdi. Benim evimde çalışan bir bayan var ama ben izinli iken onun parasını ödediğim halde gelmesini istemiyorum. Ve çok ilginçtir ki böyle suların deterjanların içinde kendim temizlik yapmak istiyorum. Belli de zorunlu olmadığım içim istiyorumdur. Bugün gelecek kadın ama eşim beSelye almış onu halledecek o bende evimi temizleyeceğim
Manyak mısın dediğinizi duyar gibiyim

günaydın kızlar

ağlamak istiyorummmmm

çok hastayım yineee
bademciklerim şişmiş,sesim kısıldı bir yandan,ya neler oluyor bana aylardır hastayım toparlanamıyorum

vitamin ilacım var bi yandan

kadın doğumcunun yazdığı iki ilaç var bi yandan

sabahta sağlık ocağının yazdığı antibiyotik

ha bide grip için aferin

deli olmamak içten deil bunaldım yeminle

dün işten erken çıkıp gidip yattım,kasıklarımda ağrı vardı,biraz boğaz ağrısı,uyandığımda iyiydim akşam kuzenime gidip çeyiz yaptık az,bol bolda dedikodu ama sabah kalktığımda yine kötüydüm,akşam baya kaçırdım sabah korkunç bir rakam gördüm doğal olarak bugün ve yarını pür dikkat geçiricem

dün dalgıçlar cenazeyi çıkarmışlar bu arada

sabah asansörde teyzesini gördüm

anneme gidicem diye çıkmış yol boyu içmiş,oraya varınca yine içmiş,arkadaşlarına göle girip kendime geleyim annem sarhoş görmesin beni demiş,aldığın çiçekler giysisinin üstünde kalmış,

sabah sabah içim yandı,rabbim hiçbir evladı annesiz bırakmasın

papatyam evet manyakmısın yol yorgunu ev mi temizlenir

eprumm sabah doyurucu kahvaltı yapmışsın,öğlenki menün dolu dolu görünüyor kolayı içmedin umarım

yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum onlarada

lajobam kalorili şeyleri abartmadan erken saatlerde ye,bak ben 12 kilo verirken hergün çiko yedim ama erkenden

hikomm kolay gelsin bebeğim

nelson uğrar umarım bugün

Mevcanım çok geçmiş olsun. Bu sene hastalıklarda bir tuhaf bir yakaladı mı bırakmıyor insanın peşini. İnşallah en kısa zamanda iyi olursun canım
Ben de ufaktan manyaklık var galiba. Zaten akademisyenler için öyle derler. Her yeni ünvanda tahtanın biri eksilirmiş...
Ben salon ve oturma odasını temizledim kadında bezelyeleri ayıklıyor.
Sonrasını beraber yaparız onunla. Onun yapamayacağı işler oluyor evde
Mesela oğlanın odasına girip küçülöüşleri ayırmak gerek. Okuldan kalan kağıt kitap onlar ayıklanacak. Bunlara ben el atıyorum zaten.
Ama yine de manyağım. 3 gün iznim var. Fakat ben eskiden severim ev işimi

Akşamı haifif kapatmışsınBu sabah kaç çıktın canım?
Menün güzel bence arkadaşımİnsanız regl olur ne bilim canımız çekervs..Önemli olan bunu erken saatte en hafif şekilde yemek.Baklavada yiyebilirdin 8 den sonra.Am sen bisküviyle 2-3 tane yiyip nefsini körelttin sacede:13:Aman resimde pek güzel bende böyle güzel yapayım hem yer kaplamaz derli toplu olur
Kuşummm menğn herzamnki gibiBu sabah kaç çıktın?Kolay gelsin Allahtan kendi evinizi eşin hallecekmiş yoksa vay haline derdim
Kızlar merhaba :) burda sadece saglıklı zayıflama degil aynı zaman da güzel bir dostluk oluşmuş.. keyifle takip ediyorum yazdıklarınızı :)
Evet 2011 den beri eski topikten burda da 2013ten beri beraberiz:13:Sende gel hoş gel sefa gel Görmüştüm senin topigini inş istedigin kiloya kavuşursun.
Allah bagışlasın yavrunu.19 kilo çok iyi onu veren 10 da verir inanHoşgeldin
Sağol canım.Bende belki aynısı yapardım.Çünkü başkasının yaptıgını begenmem.Kv bulaşık yıkasa o gidince arkasından yıkarım:26:Bunu yenmem lazım canım pasaklı olmayı dagınık olmayıDüzen asimetri vs başladı yine bende senelerden sonra.Kendimi yıpratıcam
Doyurucuydu evet canım ama benim oda da klima yok bunalıyorum sıcaktan nemden.İçtim valla.Gazoz yada meyveli soda alıp koyucam dolaba artık beyaz çaıyımı bile zor içiyorumValla bu sene çok hasta oldun canım.İNş. ilaçların biter .Çünkü bende bir ara çok hap içiyordum gına gelmişti

Son düzenleme:
Kizlaar, veee ebrucum
Dun 73.0 cikmistim.
Sabah 72.3 ciktimmmm...

Mtluyuummmm

Cok sukur kendimce nedenleeerim coook ..

En en en mutlulgumdaa
Oglisimmm

Tempo baslasin işler beni bekleer.

Opuldunuz

Gunaydin citirlarim gerci ogle oldu ama biz geldik izmire esimle biraz bozuk ayrildik bu mesafe bize iyi gelicek eminim simdi kizi uyutuyorum bende acaip yorgunum izmir cok sicak kendimi havuza atasim var simdilik bole citirlarim gelirim yine hepinizi cok optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hikmet:Eksi çıkmana çok sevindim canımCuma 71 i gör sende rahatla bizdeHaklısın gün içinde canımızı sıkan şeyler olabiliyor ve sinirden yemeklere vuruyoruz kendimizi(kimin umrunda sanki)Ogluşu öp benim içinOnlar bütün sıkıtılarımızı bir gülüşleriyle yok ediyorlar

Btlkbraogum günündü ve keşke kırgın ayrılmasaydınız uzun yola çıkıyorsunuzNeyse sagsaglim varmışsınız.Dinlen yüz kafa dagıt

Ve ben uykusuz eve gdince eşim söz verdi ogluşu gezdiricek ama ben eminim ki uyuyamam.

H.içi temizlik yok spor var ogluşla ilgilenmek var
C.tesi temizlik yapılıcak.
Pazar dinlenmece gezmece
H içi biri gelicekse üstten üstten toplanıcak.
Eşimle bir yerlere gidip bir yürüyüş bir çay içip vakit ayırılacak.

Bunu yenmem lazım yap yap aynı oluyor ve kendimi yıpratıpmamam lazım.Oglum bile anne yapma dedi akşam eşim ise ne var bu evde yoruluyorsun vs vs

Merhaba kıZlar
Ev temizlendi bezelyeleri dolaba koyuldu. Oğlanın küçülenler ayrıldı
Kitapları ödev kağıtları kaldırıldı bazıları çöpe gitti
Şimdi oturdum
Ebrucum ben ee rahat edemeZdim eskiden. Ama şimdi evde ki tüm işimi yardımcımız yapıyor. Rahat ediyorum mecburen ne yapayım. Bugün de yardım etti bana sağolsun
Kübracım sağ salim varmışsınız. Eşimle de düzelirsiniz inşallah
Hikmet'im çok sevincim eksi görmene

Az sonra dışarı çıkacağım şu size özelden yazdığım durum için elışveriş yapıcam. Yanımda çok miktarda t- shirt götürmem gerek

Kubos oo izmirdesn ve havuz diosunn yarin bende tadini cikaricam.
Esinle de keske kirgin ayrilmasaydnz, ama donuste daha daha iyi olursunuz. Özleemek iyidir arada.

Cumaya 71 insss, bakalm orda yemelerm nsl olck, en aza indirgemeye calisicaam inssa.
Oglislerimiz herseyden oteler.. allahm canlarini sag etsin
Planina da bayildimmm. Uygulaaa hepsini..

Son düzenleme:

Papatyaaaa, elleerinize saglikk..
Tmzlk can dir. Vaktimz oldkca yapilablirr yaa ;D
Tshirtleri de al renkli renklii
İyi alisverislerr

Selam canlarim
Ebrum esinde oglunda hakli bence birak canim hergun hergun evin isi mi biter allasen daginikligi topla ipin ucu kactimi cok zor oluyo cunku ama hergun ev sil supur banyo wc yapma canim haftada bir yeter yetmezse h.ici baska bi gun ustten ustten yaparsin..
Papatya benimde icim rahat etmiyo baskasinin yaptigi isle.. ama senin gibi yogun olsam elimi bile surmezdim
Mevcan gecmis olsun kuzum havalardan galiba bi duzelemedi gitti.. sagligina dikkat et canim bosver tartiyi diyeti..
Hikos oglusu op benim icin iyiki varlar dimi bi gulusleriyle dunyamizi aydinlatiyolar
Kubosum keske esinle bozuk ayrilmasaymisiniz ama olsun biraz uzaklik iyi gelir iliskilere can getirir gez toz dinlen eglen
Nel canim yoksun yogunsun gelecek hafta gercek bi yaris istiyorum ona goree ;-)

Ciko akrizlerimin sebebi bugun belli oldu tartilmiycam dedim ama bugun merak ettim tartildim cok guzel bi rakam gordum gecen haftaya gore hala artiyim ama olsun 62 nin altinda olmak umut verici B-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…