Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Ebru bende de haklılar
Mümkün olduğunca çok vakit geçir oğlunla. Bak benim oğlan kocaman oldu şimdi istesem de benimle oynamıyor.
Lajoba canım zaten ben pek şey yapmıyorum yıl içinde. Aslında zamanım olmuyor. Gerçeği yardımcım yapıyor çok da iyi yapıyor fakat ben ev işlerinden tamamen elimi eteğimi çekemiyorum. Seviyorum aslında bu işleri
Az önce ailecek hepimiZe pijama aldım. Kıza dedim ki oğluma da bakayım kız böyle pörtletti gözlerini aaaaa dedi sizin çocuğunuz mı var. Ay dedim kocaman hem de. 26-27 sanmış beni. Yok dedim o kadar da küçük göstermiyorum. Ama sevindim de ne yalan söyleyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İn Mersinnn ..

)

Kiyafetleri yerlestiriorumm, kv ler evi harika dosemisler. Deniz de ayaklarimizin altindaaa.

Coook mutluyummmmm

İn Mersinnn ..

)

Kiyafetleri yerlestiriorumm, kv ler evi harika dosemisler. Deniz de ayaklarimizin altindaaa.

Coook mutluyummmmm

Ben de istiyorummmm
Süper....
Sen de Lajoba da tadını çıkarın....
İyi tatiller....

Hikos kiz ne guzell tadini cikar cok eglen ins
Papatya ben degil canim kubra ve hikos tatil yapiyolar ahh keske ben olsaam pijamalariniz hayirli olsun, kiz hakli canim bencede gostermiyorsun yasini.. bakimli guzel hatunsun vesselam :-*

Bugun menu paylasamiycam ama kabaca yedikleerimi yaziyim yinede yoksa saliyorum kendimi..
Sabah kalkinca bi kac tatli kasigi ciko
Saat 2 gibi yarim yufkayla tulum peyniri ve yesilsogan durum yapip yedim, 2-3 kasik kabak-havuc kavurmasi 1-2 kasik yogurt
Az once yine yarim yufkayla peynir zeytin falan yedim yarim bardak kola ictim
2 lt su ictim bugun
Birazdan kiraz ve dondurma yerim belki..

Papatya ben degil canim kubra ve hikos tatil yapiyolar ahh keske ben olsaam pijamalariniz hayirli olsun, kiz hakli canim bencede gostermiyorsun yasini.. bakimli guzel hatunsun vesselam :-*

Aaaaa doğru ya... Kusura bakma... Yaşlılığıma ver...
Teşekkür ederim canım. Daha iyileri senin olsun...
Iltifatlar için de ayrıca teşekkürler...

Sabah evimde abartmadan bir kahvaltı ettim
12 gibi Türk kahvesi
Saatlerimi hatırlamıyorum ama aşağıdakileri yedim
7 adet çilek
4 adet yulaflı bisküvi
15 adet kiraz
Ve akşam yemeğim de buydu

Acaba ben çok meyve yediğim için kilo veremiyor olabilir miyim
Haaa bi de şehre giderken yürüdüm yarım saat
Bakalım sabaha ne çıkacağım

Hersey super gusel de sinek war
Oglanin yataginda cibinlik war da bize yook
Kov suruyoruz.
Ama hawa suppeerr..

Menum

Sabah

Bi dlm gozleme
4catal sucuklu ymrta

Ara 1dlm kavun, 1dlm karpuz

Ogle yok

Ara 1dlm karpuz,1kk peynir,1galeta

Aksami hafif kapattim.
Yarim kase tavuklu sote
Ve galeta 1.5adet

Kv birzdan karpuz getiricekms.
Az da karpuz yerim.

Coook egleniceeeeeem insallaah insallaaahh..

Aynenn katiliorm snaa eliff, pspatyaaaa masallaah tas giibi hatun bi o kdr da narin dimi

Coook egleniceeeeeem insallaah insallaaahh..

Aynenn katiliorm snaa eliff, pspatyaaaa masallaah tas giibi hatun bi o kdr da narin dimi

Hikmetttttt
On kere okudum bana mı yazmış, bana mı demiş diye....
Öğrencilerim de çok söyler de ben onlar öğrenci olunca pek kaale almıyordum...
Ben kendimi galiba küçümsüyorum biraz bu yazdıklarınıza bakılırsa
Ama şunu itiraf edeyim ben hayatımın en güzel yaşlarını yaşıyorum
Ilim ne kadar yoğun olsa da çocuk eş ev iş açısından hayatımın en rahat dönemindeyim şu anda ve 20 li yaşlarımdan daha güzel ve iyi hissediyorum kendimi....
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
O senin gören gözlerinin güzelliği....

Slm kızlar bir türlü zaman bulamadım size yazmaya. Haftaya gerçek bir yarış yaparız LAJOBA m. Bu haftada ben haftaya göre eksi gelirim inşallah. Yüzme ve tenis kursu ayarladim kendime. Bir ay doluyum. 3 gün yüzme 3 gün tenis. Sizleri az önce okudum. Ebrulii tebrik ederim süper kilo vermissin. Papatyam menüler güzel. Hikmet'in gayet iyi gidiyorsun. Bugün ilk yenisine gittim, başarılı sayıların. Saatlerinde akşam. ? Bana uydu, hepinizi öpüyorum. Soruların tam birde diyet yaparsam kilolar gider sanırım. Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bugün

Spor: 75 yarım mekik
30 alt karın
50 oturup kalkma popo hareketi
20 dk yürüyüş

Balkonda kayinvalidem,.kocisle sohbetin dibine vuruyoruz. Deniz hawasi, seerinlik ve nescafeeee..
Oglis yerini yadirgadi, 45dk once uyudu.. cok zorladi bizi..
Cook yoruldum..

Tatli ruyalar kizlaaar..
Sizi cook seviyoorummm.. " )

Günaydın.Dünki supangleye ve wc sorununa ragmen azıcıkta olsa eksi çıktımBu akşam büyük bir sınav vericem sanırm.Kv komşularla masa kurup herkes bir kaç çeşit yapıcakmış.Geçen senede orda ramazanda ben organize etmiştim.açaok güzel olmuştu.Bu sene ramazan öncesi yapalım dediler.Bende bişi yapmamamı istediler.İçecek alıcam.En çok sevdgimden 1 çeşit alıcam.Sonra eşimle yürümeyi düşünüyorum.Bu yüzden sabah hafif olsun diye yogurdun içine 1 şeftali dogradım.Şimdi onu yiyiyorum.Ama sabah sabah gitmiyor midgem bulandıYarısınıda ögleden sonraki arada acıkınca yerim

Hikmet:Özendim valla dinlenmeye özellikle kafa dinlemeye ihtiyacım var

Günaydın kızlar
Bu sabah neden bilmem kötü bir ruh hali içinde uyandım. Üstelik izinliyim ve tatşldeyim. Bir arkadaşım var. Çok samimi idim ama şu anda hiç bana uygun olmayan aptalca şeyler yapıyor. Konuşmuyoruz zaten artık. Bunları nasıl yapar nasıl gururunu bu derece ayakalr altına alır, ben bu insanla nasıl arkadaşlık ettim bir insan bu kadar paranın esiri olup çocuklarını bir tarafa atar mı diye düşünmektwn gecem kötü geçti. Aman neyse....
Hikmet'im kıskanmadım desem yalan. Ben de tatil planı yapmak tatile girmek istiyorum. Ama böyle iznimden 2 kaldı 5 gün kaldı hesabı yapamadan denizle içiçe yaşamak istiyorummm ben...
Ben izinliyim ya güya öğleden sonra toplantım var. E ona katılmak zorundayız. İşte benim iznimde anca bu kadar olur.
Ebrucum nedense her Perşembe mutlaka birşey çıkıyor değil mi
Umarım en az zararla atlatırsın

günaydın kızlar

çok kötüyüm dün akşam hafif bi baygınlık tarzı bi şey yaşadım yine,zaten çok halsizdim ve hastaydım,elimdeki bardakla beraber bulaşık makinasının üstüne düştüm,eşimle kızımda yanımdaydı çok korktular ikisi de ağladı,tansiyonum düşmüş 6-3 çıktı,eşim kucakladı yatırdı,kendime geldim hemen o sırada kusmayada başladım off çok kötüydü

tabi sonrası yine bağırık mok varda diet yapıyorsun konuştuk hani sadece yürüyecektin eve gelince ne yedin yinemi meyve diye kıyamet koptu,

o hışımla dışarı çıktı,pizza,çikolata,sup,baklava aklınıza gelen herşeyden almış,bunları bi yeme boşarım seni dedi.

açtımda yalan söyleyemem sadece pizza yedim,zaten tatlıya yerim kalmadı,duşumu alıp uyudum

şu an işteyim mecburi geldim,evrak işlerim var onları halledip öğlen eve gidicem, çok halsizim başım dönüyor,grip zaten fena akşama kadar uyumayı planlıyorum

cmt tekrar doktora gidicem

ekim ayından beri hastayım dün hesapladımda

kızımın hastalığı beni zaten bedenen ve ruhen bitirmişti,bide biliyorsunuz üstüne hırsızlık olayı sonrası zaten toparlayamadım,ev iş ödev üçgeni tüketti beni,1 haftalık tatil iyi gelecek bana

Mevcanım çok geçmiş olsun. Bende eşin yerden göğe kadar haklı. Sadece 2 erikle akşam mı geçer. Neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun be tatlım.
Bence hafif de olsa akşam yemeği ye.
Çok geçmiş olsun kuzum ya.
Bundan sonra daha da dikkat et lütfen .
Kızlar ben de vücudumla ilgili şunu keşfettim .
Akşam yemeğinden sonra 20:00 gibi falan 2 erik 3 kiraz gibi azıcık da olsa birşey yersem günden bazen 2 kez tuvalete çıkabiliyorum.
Sanırım vücuda birşeyler verince metabolizmam çalışmaya başlıyor.

Haklısın haklısınız.Akşam tam yine süpürgeyi alıyordum vazgeçtim.Bencede çok daha genç gösteriyorsun.Hem fizik hemde yüzün pürüzsüz
İn Mersinnn ..

)

Coook mutluyummmmm

Resimlerde zayıf duruyorsun ama yeme yinede
Canım evet geçende biri söyledi meyve fazla şeker içerdigi için akşam yemektan sonra yenileni yakılmıyor direk kiloya dönüşüyormuş.Sabah ve ögle tüket dedi.Ama NE KADAR DOGRU BİLMİYORUM:44:
Aferin kıs orda bile az yiyorsun
Kursların inş hayırlı gelir.Hem stres atıp hem spor yapmış olup incelirsinAma bu hafta artık gel lütfen
Canım gördün mü akşam sadece meyveyle olmazHem benim gibi herşeye yetmye çalışıyorsun ve 1 hafta dayanıp vücut bir yerden patlak veriyor.Akşam yarım kase yarım tabak gibi azıcıkta olsa ye yemeklerinden

Evet hep bir şey çıkıyorAma 55 i görücem cuma olmaz c tesi olur pazara olur yani olucak inş.

Mevcan cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine.. papatya hakli hafif de olsa biseyler ye canim meyveyle ogun olmaz kiii...

Ebru bugun de bisey cikti dimi . Ama sen bu sinavdan basariyla gececeksin inaniyorum ben sana ;-)

Papatya oluyo bazen oyle insaniz sonucta hergun mutlu olamayiz ki huzunlerde gerekli bazen.. arkadasin ne yapti bilemiyorum ama her kes kendi yaptigi hatanin bedelini er gec oder canim maalesef bize mantiksiz gelen bi cok seyi yapiyo etrafimizdaki insanlar.. bizimde tek yapabildigimiz elimizden geldigince uyarmak.. baskada bisey yapamazsin galiba o yuzden uzme kendini..

Hikosum ohh tadini cikar canim su topikte senin yerinde olmak isteyen kac kisiyiz bak

Bana gelirsek dun pek abartmadim da ama sabah yine arti uyandim hayirdir ins diyorum yarin ola hayr ola amaaan hic de takmiyorum aslinda saglikli besleniyorum en onemlisi bu galiba ben saglikli beslendikce beslenme duzenimi oturttukca dengeyi korudukca kilalar kendiliginden gidecek inaniyorum ben simdi gideyim de bisiler yiyeyim ara ogun namina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…