Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kimse ugramamışHava yagıcak gibi kv ordaki plan bozulabilir sanırım5 tane otel begendik ama yorumları okuyunca etkileniyorsun ister istemez.Beklentini yüksek tutmadıktan sonra hayal kırıklığıda olmaz sanırım:18:Bikinili hatunları görünce iç çekiyorum.Ve her yaz oldugu gibi bu yazda bu göbekle tatile gitmek istemiyorum.İp atlıycam evde aslında kum torbası almak istiyorum ama koyucak yerim yok.Adriana limayı izledim haberde ip atlıyor ve boks tarzı işte öyle form koruyormuş.Yedikleri aynı hikonun yedikleri gibiBu göbek için 1 gün bile atlamadan sporumu yapıcam başka çarem yok zaman geçip gidiyor:18:

Lajobam inancın için sağol

Ebrucum otel konusunda yorumlara bak ama çok takılma. Çünkü vaiz insanlar otellerde prenses olmak istiyor ve beğenmiyorlar. Benim kriterim odanın temiz olması ve kaydıraklı havuz olması. Yemek de çok önemli ama zaten otellerdeki o binbir çeşit yemeği yiyemiyrsun. Ben geçen sene akşam yemeğinde nohut pilav salata aldığımı bilirim.
Otel bakarken hangi siteyi kullanıyorsun.
Benim sürekli kullandığım nir yer var. Yurtiçinde ve yurtdışında hiç yanıltmadı beni bugüne kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mew, cnm bnmm dkkt et lutfen kendinee diyeti de birak.
Saglikli beslen lutffen
Esinin aldiklari da istah kapartiyor.

Bugün
Sabah

Yogurt şeftali ( yarısını yiyrbildim)
Ögle

Ara

Akşam

Sonra oglum kucağımda meydanda 20 dk hızlı tur attım
50 çömelme hareketi
40 aşkta karın
85 yarım mekik

Kızlar Nasılsıniz
Menü paylaşayım
Sabah 1 gözleme
Ara minik eksi elma Tuzla yedim
Ikinci yarım gözleme 2 dlm kek bir lokma çikolata yesillik
Aksam 1 por mercimekli Köfte salata

Mev geçmiş olsun guzelim dikkat et kendine
Ebrulii iyi bir yere gidersiniz inşallah
Hikmet keyifler senin maşallah
Papatyam benimde evimde is yapan olsa alır kahvesi otururuz. Biraz dinlen güzelim yorma kendini
lajoba bunlara daha aktif olayım diyorum tam bir yarışa hazır olun topics

Yüzmeye boşa gitmesin dikkat etmeliyim çevremde herkes kilo veriyor ben alıyorum. O, maz artık demi

Kilo bildirimi

başlangıç:63
geçen hafta:56.7
Bu hafta:56.2
Giden:500
Hedef:55

Kızlar bu sabah tartılmadım.Çünkü akşam yediklerimden sonra artı çıkıp şefkimi kırmak istemedim.Bu dünki kilom.Önemli olan cumaya takılmamak c.tesi olur p.tesi olur önemli olan eksi görebilmek.Çünkü bir cuma psikolojisi hepimizde oluyor.Bakalım yarın 55 i görebilecekmiyim:44:Anlayışınıza sıgınıyorum:26:
Bu arada kimse benim menülerime yorum yapmıyorBu kadar mı kötü

Nelson:Sabahtan akşama hep hamur işi hep kalorili beslenmişsin sonra yüzsen neye yararYüzen insan hafif beslenmeli yüzmeden önce hem aklında bulunsun tok karınla sakın yüzmeVe artık çok saldın topla kendini

Gunaydinn kizlaaarr..
Denize giremedik daha. Bgun giricez ins
Oglan 2gundur inanilmaz harekerltlii ,, yerinde drmuyor resmen. Surekli bahceeye cikarioruz
Uykuya dalmalarimiz iskencr gibi,evde gunduz uuykusunu 4 saatte bir.uyuyan sipam burda uyumamakta direniyor. Uyumayinca da uykusuzlk basina vuruyor. Daha da hareketli bir cocuk oluyor. İns bugune duzelir.

Gece 1avuc kabak cekrdegi,yarim bardak da fanta ictim.
Aksam yemegmde patlican tava5ymk kasigi,5ymk k bulgur pilavi..

Bugun daha da.dkkt edicem.
Sabah kahvltida galeta yiorm abartmadan.
Burda site icinde spor aletleri war, oglan uyudukca gidip sppor yappicam.

Aaaaa bugun cumaa degil mii,, daha tartilmadimm. Ne kdr gec tartilirsaam o kdr iyii dimii dimiiii, ,, bananeee yaaaaa

Ebruuu canpare 500gr gayeet iyii.
Bende kilo almamaya calisicaaam.
Almicaam, almicaaam, almicaam

Merhaba kizlaar
Ebrumm harikasin hedefe az kaldi ha gayret . Cok iyi gidiyorsun boyle devam canim.. menulerin de guzel dun aksamkiler biraz fazla olmus ama davetlerde oluyo canim boyle insaniz dimi ama ;-)

Hikosum manzara ne guzel oglus da umarim kisa surede alisir yeni duzenine.. tartil bakalim canim kac oldun, dikkat et kilo almaaa

Nell dunku menun hep karbonhidrat canim daha guzel menuler bekliyoruz senden hem yuzeme hem tenis bide guzel menu sonuc kacinilmaz kilo verme ;-) bu hafta hakiki bi yarisa ne dersin benim misafirlerde yarin gidiyo bu hafta daha konsantre olabibirim

Ben daha tartilmadim hemen tarti.ip geliyorum ama artidayim kesin gelince dunku menumu anlatayim size anlarsiniz

günaydın kızlar

dün öğlen işten çıkıp eve gittim.(araçla evim 10 dak)

tabi eşimin aldığı o tatlıları lüp lüp götürdüm

kendimi yatağa atmamla sızmam bir oldu.

sözde kalkınca yürüyecektim ama nasıl uyuduysam şiddetli bi sesle uyandım,gök yarılmış gibiydi camlar patlayacak diye korktum,nasıl bir fırtınaydı o

kalktığımda halen başım dönüyor ve halsizdim tv karşısına geçip yattım,eşim geldi dolapta yemekler vardı onları hazırladı salata yaptı oturup bi güzel ailecek yedik,ben mutfağı toplarken eşim evi süpürdü,oda hastaydı duş alıp hemen yattı,bende kızımla ilgilenirken midem bulandı ve feci çıkardım,tabi kızım annem hamileeeeeeeeeeeeee diye çığlık atmaya başladı

sadece hasta olduğumu anlatmam uzun sürdü

sabah tartıldım

ama bu vücuduma yuhh dedim

bu hafta allah ne verdiyse yedim siz biliyorsunuz

geçen cuma 63

bu sabah 63.1

gelen 100 gram

şaka dimi bu

gecenin bi körü yenen hayvan vari dondurmalar,pizzalar,baklavalar,suplar nerde:44:

eprum tebrik ederim kuzum tam gaz devammmmm

hikom foto ne kadar iç açıcı öyle tartıl artık kuzum

lajobam hadi senide bekliyoruz

papatyam nelsonumm sizler nasılsınız

bu arada papatyam tatil konusunda fikir alacağım ilk insansın,daha öncede konuşmuştuk seninle,bu sene yine ablamlarla çıkacağımız için ev tutucaz ama ilk yurt dışı tatilimde seni taciz edicem

Günaydınnnnnn
Hikmet'im o nasıl güzel bir manzaradır öyle. Merak etme oğlan düzene girer. Hava değişikliği mekan değişikliği olacak o kadar.
Mevcanım bugün nasılsın. Kendine artık yüklenme. Bundan böyle akşamları hafif de olsa birşeyler ye.
Ebrucum ne güEl kilo vermişsin ben de az sonra tartışacağım. Balalım ne çıkacak. Tebrik ederim.

Evet kilo bildirimim
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 62.6
Gelen yok
Giden 1000 gram
Toplam giden 4.6 kilo
Hedef 60

Bu hafta nasıl bu kadar verdim bilmiyorum spor yapamadım hiç. Çok uzun zamandır 62 li rakamları görmüyordum
Bugün albüme bir foto eklicem.

papatyam günaydın tebrik ederim öncelikle,1 kilo verirsin neden vermeyesinki

bakınız ben,ilaç ilaçç ilaçç+ akşamları 9-10 gibi yenen baklavalar suplar koca koca pizzalar

sonuç + 100 gram

eee o halde hep yiyelim biz

iyiyim şükür bugün az daha iyiyim

hikmet bekliyorum kilonu canım meraktayım..

mevcan güzleim geçmiş olsun niye böyle oluyorsun anlamıyorum..

biraz dikkat et kendine toparlanmaya çalış..

nazar değişmiştir. bir oku üzerine...
çok hareketli bir yapın var insanlar nazar edebilir...

ama beslenmene de dikkat et...

evet tatlım menu kötüm.. idi. ama maşallah sen güzel vermişiisn ..

tebrikler..

bu hafta sıkı bir yarış biz bekler.. varım güzelim yarışa .. yeniden 57 leri görmek isityorum...
günlük menu paylaşmaya özen göstereceğim..

tatlım tebrikler..

güzel kilo gitmiş.

bu vucudumuzu anlamak ne mümkn..

ama sonuçta eksidesinya gerisine takılma..

bennn

gecen hafta:59,7
bu hafta:58,5
giden:1200
gelen : yok

hedef--ütüpyam:55

bu giden kilo değil.. ödem biliyorum.. ama tartıda eksi görmek güzel..59 ların altına düşmek beni mutlu etti.

gece atıştırmalarım çok fazla bu aralar.. onları kessem kilo vereceğim biliyorum ama işte şu pis boğazıı tutamıyorum..

ama bu hafta elimden geleni yapacağım..

çevremdeki herkes kilo veriyor bende vermeliyim artıkkkkkk...

Gunaydin citirlarim nasilsiniz biz kizimla cok iyiyiz gerci 5 dk yerinde durmuyo ama keyfi yerinde cok sukur simdi salliyorum kizi ilk geldigimiz gun uyumadi hic kendine mahvoldu bende ama dun gece uyudu guzelce bende dinlendim ins simdide guzelce uyur dun havuza giremedim ama hic oturdugumuda bilmiyorum cokta yemiyorum dun aksam yemek yemedim mesela annanem bana kepekli mayasiz pogaca yapti az yagli kahvaltida fln ondan yiyorum burda tarti yok artik eve gidince tartilcam geldigimiz gunden beri tuvalete cikmadim o kadar suya ragmen kucuk tuvaletimede cikmiyorum sanirim cok terledigimden bugun pazara gidicez bakalim biseyler alabilcekmiyim
Gelelim size mevcan canim kendine dikkat et aksam az da olsa biseyler ye kilo u takma kafana
Papatya supersin 1 kilo vermiissin tebrikler canimm
Ebrum artik 56 lardasin super mas arakadasima
Hikosss manzara harika hadi tartil artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yer degişikligindendir huysuzlugu.Off çok özendim deniz yeşillik temiz hava
Aaaaa bugun cumaa degil mii,, daha tartilmadimm. Ne kdr gec tartilirsaam o kdr iyii dimii dimiiii, ,, bananeee yaaaaa

Ebruuu canpare 500gr gayeet iyii.
Bende kilo almamaya calisicaaam.
Almicaam, almicaaam, almicaam

Sağol canım bu sefer oluyor sanırımEvdeyken bende çok geç tartılırdım
Geçmiş olsun.Eşin ne güzel yardımcı oluyor sana Kızınada çok güldümYap bir kardeş sende yaaValla bazen öyle oluyor yiyorsun almıyorsun.Gerçi sen sürekli hareket halindesin
Teşekkür ederim mevvvvvvvv
1 kilo Bravo arkadaşıma ya belki sende bugün şeytanın bacagını kırdın ve devamı gelicekkkkkkkkkkkkSana özelden msj attım canım
Sağol canım ama o kadar yemene sende çok iyi vermişsin

Fotolardan belli cimcime su kurbası gibi Keyfini çıkarınAnnane ohh mis gibi sana özel poçlar yapıyor demek

Son düzenleme:
Sağolun kızlar. İnlalkah devamı gelir de kilo verebilirim. Nelsonum sende çok iyi vermişsin.
Bugün ödül olarak kıymalı pide yiyeceğim. Söyledim dışarıdan. Evde heyecanla bekliyorum.

Kizlaaaar, ama amaaa amaaaaa tartilamadimmm. Yarin sabah tartilimm yazarimm.
Havuza gittik. Oglan sudan korkuyordu. Havuzda biras mizirdandi, snra alistii. Cook tatliydii yaaa. Uykusu duzene girdi.
Suan uyuyor.
Bizimklrde sohbet ediyorlar.
İyiyimm yani kizlar, hatta superimmm Olmadii harikuladeyim..

Sevgiler kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…