- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.141
Bir zamanlar cuma sabahı herkes sayfaları dolrurur bildirim yapardıHey gidi günler hey 5-6 kişi 2 sayfayı anca dolduruyoruz Neyse bu akşam 3. akşamım olucak(mekik ,alt karın ,sguat(çömelme))hareketi.Bunlara ilave her akşam artırarak ip atlama ve oklava ekliycem.Söz verdim kendime ve bikinili fotoları görünce başkalarının özendim imrendim.Ve akşam yaptıklarımın bazıları sabahta yapıcam .Göbegimi hayal edebiliyorum ve inş hayalim gerçek olucak ve ben pembe bikinimi alıcam bu yaz
Hikmettttt
Çok özeniyorum sana... Ben de deniz tatil istiyorum. Tadını çıkar....
Yedim pideyi... Hem de afiyetle. Tabi ki akşam yemek yok...
Pazartesi işe başlayacağım. O kadar çok iş birikti ki yine. 2 hafta içinde halletmem gerek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübracigim sen nereyevgiitin ben kaçırdım tatlım. Yazarının benim için,Gunaydin citirlarim nasilsiniz biz kizimla cok iyiyiz gerci 5 dk yerinde durmuyo ama keyfi yerinde cok sukur simdi salliyorum kizi ilk geldigimiz gun uyumadi hic kendine mahvoldu bende ama dun gece uyudu guzelce bende dinlendim ins simdide guzelce uyur dun havuza giremedim ama hic oturdugumuda bilmiyorum cokta yemiyorum dun aksam yemek yemedim mesela annanem bana kepekli mayasiz pogaca yapti az yagli kahvaltida fln ondan yiyorum burda tarti yok artik eve gidince tartilcam geldigimiz gunden beri tuvalete cikmadim o kadar suya ragmen kucuk tuvaletimede cikmiyorum sanirim cok terledigimden bugun pazara gidicez bakalim biseyler alabilcekmiyim
Gelelim size mevcan canim kendine dikkat et aksam az da olsa biseyler ye kilo u takma kafana
Papatya supersin 1 kilo vermiissin tebrikler canimm
Ebrum artik 56 lardasin super mas arakadasima
Hikosss manzara harika hadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bu yemeğe rağmen gitti giden kilo değil ödem bence, ama olsun.Canım yer degişikligindendir huysuzlugu.Off çok özendim deniz yeşillik temiz hava
Sağol canım bu sefer oluyor sanırımEvdeyken bende çok geç tartılırdım
Geçmiş olsun.Eşin ne güzel yardımcı oluyor sanaKızınada çok güldüm Yap bir kardeş sende yaa Valla bazen öyle oluyor yiyorsun almıyorsun.Gerçi sen sürekli hareket halindesin
Teşekkür ederim mevvvvvvvv
1 kiloBravo arkadaşıma ya belki sende bugün şeytanın bacagını kırdın ve devamı gelicekkkkkkkkkkkk Sana özelden msj attım canım
Sağol canım ama o kadar yemene sende çok iyi vermişsin
Fotolardan belli cimcime su kurbası gibiKeyfini çıkarın Annane ohh mis gibi sana özel poçlar yapıyor demek
Teşekkür ederim güzelim, umarım seninde kilo vermen devam eder,Sağolun kızlar. İnlalkah devamı gelir de kilo verebilirim. Nelsonum sende çok iyi vermişsin.
Bugün ödül olarak kıymalı pide yiyeceğim. Söyledim dışarıdan. Evde heyecanla bekliyorum.
Of ya nasıl unuturum kız tartışmayı, çatlak resmen meraktankKizlaaaar, ama amaaa amaaaaa tartilamadimmm. Yarin sabah tartilimm yazarimm.
Havuza gittik. Oglan sudan korkuyordu. Havuzda biras mizirdandi, snra alistii. Cook tatliydii yaaa. Uykusu duzene girdi.
Suan uyuyor.
Bizimklrde sohbet ediyorlar.
İyiyimm yani kizlar, hatta superimmm Olmadii harikuladeyim..
Sevgiler kizlar..
Benzerleri resmini sanırım ay Papatyam bende kaçırdım sanırım, ,Ebrucum çok haklısın. Neden bu kadar azaldık. Sonuçta kilo vermekten çok hayatı paylaştığımız için buradayız bence. Mesela ben foto ekledim albüme. Yazdım da. Ama Sanıyorum kimse farketmedi bile. Ne yapalım kalan 4-5 kişiyle mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışırız arkadaşlığımızı
Simdiiii size gelelim
Nelson en cok kilo veren olarak seni ayrica kutluyorum cunku hem yeme duzenin hem yediklerine ragmen 1200 gr vermeyi basardin tebrik ederim :-* vee yaris yarin sabahtan baslasin artik olur muu ;-)
Papatya sende supersin canim ikinci sirayi da sen kaptinhadi bakalim aynen boyle devam ins
Ebrucum ucuncu siradasin ama istikrarli ilerliyosun son haftalarda gozumden kacmiyorgelecek hafta 55 goreceksin ve hayalindeki pembe bikiniyle eminim cok guzel olacaksin canim inaniyorum sana
Mev canim senin sagligin iyi olsunda +100 nedirki canim dimi ama. Bu arada kizin cok seker bence bi kardesi hakediyo ;-)
Hikos yarin tartilcakmis amaaan bosver tartiyi canim guzel bi tatil yap esin de guzel bi jest yapmis guzel sozler soylemis bu guzel anlarin tadini keyfini cikar yemene de dikkat et..
Kubos pazara gittin mi canim aldin mi kendine kizcene ciciler? Anneannende cok dusunceliymis canim mas onamutlu tatiller..
Baska kimse yazmiyo galiba ebrum haklisin eskiden buranin hizina yetisemezdim ama simdi 1-2 sayfayi zor dolduruyoruz neyse gidenlerin, gelmeyenlerin, gelmeye cesaret edemeyenlerin canlari sagolsun.. biz hayati arkadasligi paylasmaya ve kilo vermeye devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?