Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmettttt
Çok özeniyorum sana... Ben de deniz tatil istiyorum. Tadını çıkar....
Yedim pideyi... Hem de afiyetle. Tabi ki akşam yemek yok...
Pazartesi işe başlayacağım. O kadar çok iş birikti ki yine. 2 hafta içinde halletmem gerek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir zamanlar cuma sabahı herkes sayfaları dolrurur bildirim yapardıHey gidi günler hey 5-6 kişi 2 sayfayı anca dolduruyoruzNeyse bu akşam 3. akşamım olucak(mekik ,alt karın ,sguat(çömelme))hareketi.Bunlara ilave her akşam artırarak ip atlama ve oklava ekliycem.Söz verdim kendime ve bikinili fotoları görünce başkalarının özendim imrendim.Ve akşam yaptıklarımın bazıları sabahta yapıcam .Göbegimi hayal edebiliyorum ve inş hayalim gerçek olucak ve ben pembe bikinimi alıcam bu yaz

Ebrucum çok haklısın. Neden bu kadar azaldık. Sonuçta kilo vermekten çok hayatı paylaştığımız için buradayız bence. Mesela ben foto ekledim albüme. Yazdım da. Ama Sanıyorum kimse farketmedi bile. Ne yapalım kalan 4-5 kişiyle mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışırız arkadaşlığımızı

Ebruuuuuuu, bugunlk ihmal ettm bildirimimiii, yrn mutlaka yazicam. Ama gr lar geldi gibii

Canlar, disari cikicaktik kv lerle.
Gecen yaz giyemedigimm yani kendimee yakistirmadiigm bi elbisem wardi. Kii kocisde yakistirmazmis buugun anladim. Disarida arabasiyla ilgileniyordu. (Arabasi herseidir) beni gorunce hmn yanima geldi. Ne gusel olmussun sen oyle dedi, hrkes iicnde ssarildi. Ben tabii sok gecirdim. Genelde hrksn icnde asla yapmaz da. Ne.bilim sewindiirik oldum.
Paylasmak istedm sizinle.
Opuldnzzz :*

Sana inaniormmm ebruucum, sari sekerim sen kesin basarirsin.
ben burda kendimi nsl drdurablrsem .. inss.. evdekilr yemeyi sewen insanlar cnku.
Marketten kepekli ekmegmi aldm. 3gndur dde ewdn galetami getirmistim onu yiyordum .. yemeklerde bilee. Su icmiorm ama icmem grekkk.

Tatili oglisle ne kdr dolu dolu yasayablirsem, o kdr yasicam
Kayinvalidem sagolsun. Bi o bakio oglana bi ben.. yemeklerde ortaklaşa. Gusel gecior.
İns sende gusel bi tatil yaparsn.

Merhaba kizlaar
Kusura bakmayin sabah tartilip gelcem dedim, tartildim ama gelemedim.. mevlut vardi oraya gittim aksam gec geldim eve oglusa yemek yedir uyut derken bu saat oldu.. neyse once gelen kilolardan haber vereyim size sonrada sizin kilo durumlarina bi yorum atayim ;-)

Gecen hafta 61.4
Bu hafta..... 62.0
Gelen.......... 600 gr
Giden yok
Toplam giden 7300 gr

İste boyle gecen hafta bi kilo verip bu hafta yarisindan fazlasini geri aldim cunku aksamlari yemegimi gec yedim ust uste, bide cikolar dondurmalar havada ucustu ee vaziyet ahval boyle iste..

Simdiiii size gelelim

Nelson en cok kilo veren olarak seni ayrica kutluyorum cunku hem yeme duzenin hem yediklerine ragmen 1200 gr vermeyi basardin tebrik ederim :-* vee yaris yarin sabahtan baslasin artik olur muu ;-)

Papatya sende supersin canim ikinci sirayi da sen kaptin hadi bakalim aynen boyle devam ins

Ebrucum ucuncu siradasin ama istikrarli ilerliyosun son haftalarda gozumden kacmiyor gelecek hafta 55 goreceksin ve hayalindeki pembe bikiniyle eminim cok guzel olacaksin canim inaniyorum sana

Mev canim senin sagligin iyi olsunda +100 nedirki canim dimi ama . Bu arada kizin cok seker bence bi kardesi hakediyo ;-)

Hikos yarin tartilcakmis amaaan bosver tartiyi canim guzel bi tatil yap esin de guzel bi jest yapmis guzel sozler soylemis bu guzel anlarin tadini keyfini cikar yemene de dikkat et..

Kubos pazara gittin mi canim aldin mi kendine kizcene ciciler? Anneannende cok dusunceliymis canim mas ona mutlu tatiller..

Baska kimse yazmiyo galiba ebrum haklisin eskiden buranin hizina yetisemezdim ama simdi 1-2 sayfayi zor dolduruyoruz neyse gidenlerin, gelmeyenlerin, gelmeye cesaret edemeyenlerin canlari sagolsun.. biz hayati arkadasligi paylasmaya ve kilo vermeye devam edelim

Kübracigim sen nereyevgiitin ben kaçırdım tatlım. Yazarının benim için,
Evet bu yemeğe rağmen gitti giden kilo değil ödem bence, ama olsun.
Teşekkür ederim güzelim, umarım seninde kilo vermen devam eder,
Of ya nasıl unuturum kız tartışmayı, çatlak resmen meraktank
Benzerleri resmini sanırım ay Papatyam bende kaçırdım sanırım, ,

Evet güzelim yarış var, bu hafta almışım ana umarım diğer hafta kilo veririz ...

Sabah,, 5_6 tane ceviz
Ara 3 u bir arada kahve+ 2 ceviz
Ara, 7_8 tane minik minik eksi elma Tuzla
Ara, sütlü kahve
Aksam, ,1 por patlıcan yemeği
Iki koca tabak salata+ 3 dlm borek+5 tane etsin çiğ köfte
Gece 2 bardak yeşil çay

Bugün
Sabah: çeyrek kaşarlı tost
Ara: nescafe sade
Ögle :1 kepçe etli türlü,4 yk pilav,4 yk yogurt,3 dl karpuz
Ara:2 baklava 4 yk yogurt, Türk kahvesi
Akşam:1 kepçe ıspanak 2 yk yogurt ,1 dl ekmek
Tam mutfak dolaplarını silecekken çok sevdiğim dostum çağırdı. 3 gündür diyet bahanesiyle iptal ediyordum.Oglumla gittik 1 saat kadar.
Ogluşun pastasından 2 çatal ve Türk kahvesiyle atlattım . Waffle bile yemedim

Spor:
100 yarım mekik
100 oklava hareketi
50 alt karın hareketi
50 çömelme sguat hareketi
20 dk yürüyüş

Merhaba kızlar
Lajoba çok teşekkür ederim. Inşallah haftaya daha güzel kilolar veririz
Nelson genel olarak menünü beğendim canım.
Ebrucum senin menün de fena değil ama hem pilav hem baklava biraz fazla olmuş sanki
Ben menü yazamam bugün ama yarından itibaren full dikkat etcem inşallah
Haftaya en az 600 gram verip 62 yi görmek istiyorum artık

Gunaydin kizlaar
Nelmenun guzel canim
Ebrum senin de menu guzel baklava olmasa daha super olurmus ama olsun spor da yapmissin
Papatya fotoya bakcam ama tabletten bakamiyorum malesef bilgisayari acinca bakip yorum yazarim ins
Simdii yaris basladigina gore gidip soyle guzel bi kahvalti yapayim da nel beni gecemesin dun gece o kadar cok yedim ki simdi pek yiyesim yok oglan da gece boyunca uykusunda agladi durdu derdi neydi anlamadim gazi mi var hastami cozemedim hafif oksuruk var da dr a gotursemmi goturmesemmi bilemedim valla.. havada hic yaz havasi degil sanki yagmur yagacak gibi ya hadi hayirlisi.. oructa da boyle serin olsa keske.. neyse kendi kendime konusup duruyorum dimi gidiyim bari

günaydın çıtırlarım

kk ya giresim geldi

dünde benim için çok dikkatli geçti,akşam hafifte olsa yemek yedim,sabah 200 gram daha eksik çıktım bugün ve yarın kaçırmazsam güzel bir hafta geçirmiş olucam

papatyam seni facede gördüğüm için albümüne pek bakmıyorum ama hemen bakıcam ve çok güzel bir konuya değindin bende hep burda kilodan çok arkadaşlığın olduğunu düşünürdüm,

hepiniz biliyorsunuz ne zor zamanlar atlattım dieti aylarca bıraktım ama sizleri asla,hergün gelip bir msj yazdım en kötü,

şimdi neden böyle oldu hata bizdemiydi,arkadaşlığa çokmu anlam yükledik bu sanal alemde diye düşünmeye başladım.

pzt ayrıntılı konuşuruz kaçmam lazım,iyi tatiller herkese

Kzlar, merhabalaarrr..
ailecek muthis bir kahvalti yaptik.
Suan oglani uyutuyorum.
Bende inanilmz sislik war. Sabah tartildim, ve 72.8 geldm ( uzgunummm almisimm. Yada sislik, regl de eli kulagindadir gelir ..
Abartmadan yesemde yiyorm. Az yiyodum ogun atliordum. Ama burda olmuyor oturup yiosun. Dun aksam aylardr yemedgm pirinc pilavndan yedim
Tamam normal ekmek seker ciko tuketmiorm amaa offff kilo almak istemioooruuummm.
Veee
Veee

Veee sizii asla birakmam ben
. Aksamlari menulermide mtlaka yazicam. Kilo alsamda gelip bldirm yapicam. Amaaa almicamm ayy alamaaaaaammmmmm.
Bazen diorm aman tatil ye amaa ciksss aylardir nasil ugrasiorm siz bliosuniz.
Nyse, oglani yerne yatirmde mtfga yardma gdimm, ayip dmii,

Öpüldnz. Sizi sewioreeee

Günaydın kızlar
Dün akşam arkadaşlara gittik yedim orada ama ay yemiyim kilo alacağım demeden yedim. Bu sabah +200 çıktım. Yediklerime göre a bile.
Mevcan hafta sonu seni burada görmek çok güSel.
Bugün bir düğün yemeği var ona gideceğim
17:00 de gidip akşam yemeği gibi yiyeceğim
KıZlar güneş çavması diye kitap okuyorum. Kitap beni omuzlarından tuttu, salladı salladı silkeledi öylece koyuveedi yere ben kendimi salak gibi hissediyorum. Hayatımı sorguluyorum kendimi davranışlarımı acfedemediklerimi küs olduklarımı sevmediklerimi beni sevmeyenleri yani herşeyi sorgulamaya başladım
Sanırım soluğu bir psikologda alacağım

Bugünüm diyet açısından pek iyi geçmedi. Şimdi de karnım aç olmadığı halde sucuklu tost yiyeceğim. Ama napimmmm canım çok istedi...

Merhaba kizlaar
Aaa kimsecikler ugramamis..
Dun diyet olarak pek bi fenaydi.. aksam en son waffle yedigimi hatirliyorum sonrasinda kiraz ve cilek, oncesinde turk kahvesi... bu liste boyle uzar gider . Sabah haliyle artiydim ama olsun toparliycam ins hepiniz opuldunuz guzel bi hafta sonu olsun hepimiz icin

Son düzenleme:
Gunaydiiiin kizcelerimm
Dunku menumu yazim once

Sabah 2dlm kepekli ekmek, 3ctal sucuk,1ymrta,1kk peynr,3kck dlm kasar,dmtes, sltlk

Ara nescafe, 1hndistn cvzli ciko

Ogle yok

Aksam 1kase dolusu kisir,1dlm nrml ekmek,marul, tursu

Bu kdrrr...

Dun esimin kuzenn dugunu vardi. Elbisem biras fazla kisaydi, dugun alanina gdnce frkettm. Kocis yrnden kalkma diip durdu
.pisman oldm gydigime. Köy dugunuydu, bi okuln bahcesnde yapmslardi. Yani kocis haklydi ama ck tartistk. Suan limoniyiz.
Oglisi uyutuyorum. Burda gunlerm dolu dolu gecior, oturup dnlenemiorm haliyle. Ya oglanun pesindeym ya ev iisi ymk vs. ,, zorlanmiorm ama ortam ck gusel, hepsini ck sewiormm.
Bnden boyle istee,
Sizinde pazariniz gusel gecer ins.
Dun dugunden gldkten snra kiyaftli tartildm 73 geldm, sbh da tartilmayi unuttum.

Öpüldünûz, sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…