Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Eliffff vicdansz elifffff, waffle hiii, nsl cnmm cektiiii yaaaa. Buralarda da yoktr kii, bdha yersen beni de aanarak bi isirik al ) xD

Citirlarim nasilsiniz gelemiyorum hic hep geziyorum burda simdi yazliga geldik resmini cektim.size yazligimiz birazdan havuza giricem kizi uyuttum hepinizi cok opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403440712343.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 39
Eliffff vicdansz elifffff, waffle hiii, nsl cnmm cektiiii yaaaa. Buralarda da yoktr kii, bdha yersen beni de aanarak bi isirik al ) xD
Canim oralarda yoksa pankek yap uzerine meyve dilimleri ve cikolata sosu super pratik waffle olur nasil kilo alinacagini cok iyi biliyorum yeterki fikir iste canim saka kiz saka uyma sen bana
Esinle aranizi duzeltmissinizdir umarim ahh canim kiyafet konusunda ben kapali oldugum halde tartisiriz sizi dusunemiyorum ne diyim Allah eslerimize anlayislilik versin

İyi geceler kızlar kimsecikler yokCumartesi alarm çalınca aniden kalktıgım iççin bir migde bulantısı musallat oldu.Yo geçmiyor iş yerinde çok fenaydım.Abla saolsun aklına gelmiş tansiyonuma baktı.Çok düşmüş.Hemen tuzlu ayran içtim kendime geldimAkşamına arkadaın oglunun yaş gününde bir baş agrısı ve yine migde bulantısı kafam çatlıyor duramıyorum.Sohbet kızlarla ne güzeldi ama baş agrısına 2 hapa ragmen geçmeyip migde bulantısı olunca aklım orda kalarak güzel sohbeti bırakıp eve geldik.Oglum uyudu hemen bende uyudum.Bu sabah herkes uyurken uykumu almış güzelce uyandım.Saglık gibisi yok.Mutfak dolaplarımı sildim.Ogluşa krep yapıp uyandırdım aşklarımı.Kahvaltı snrası halıları kaldrıp yerleri sil banyo wc yemekler...ve yine pişmanlık ve cuma akşamı yapıcagıma dair sözler vs.O vijdan azabıyla dışarıda yemek yedik ve ogluşu hayvanlara götürdk.Elleriyle besledi keçileri.Koşturdu hiç yorulma bilmiyor uykusuda gelmiyorBurnu tıkandı hapşuruk eyvahhh dedim ilaçlarını aldım içirdim uyudu az önce.Size yazıp öyle yatayım dedim.

Bana gelirsek dogum gününün artısıyla uyandım:18:2 ögün sabah ve akşam ara yapmadan 18:00 günü kapattım.Ve yemekten sonra sahilde 1 saat yürüdüm.Yarın yine pür dikkat ve cuma 55 inş.iyi geceler kızlar.

Kapanışı yapmışım şimdi açılışı yapayım GÜNAYDIN...
Oglum gece daha kötü oldu.Öksürük burnu tıkalı.Ve ateşi çok şükür olmadı ama hep sayıkladıHep yanına çagırdı.Yatgının içinde ne kadar uyuduysam işteİnş bugün ilaçlar etkisin gösterir.Tartıda düne göre aksiydim ama hala artıyım cumaya görePilav yok onun yerne 1 dl ekmek yemeyi düşünüyorum.

Gunaydiin kizlarr.. oglis erken kkalktigi icin uykusu geldi. Uyutmaya calisiyorum. Dunku menume gelirsek,

Sabah normal kahvalti yaptim. Kepekli ekmekle,,

Ogle yok, kahvltiyi gec yapinca ogleni meyveyle gecistiriyoruz

Aksam balik yedim, 1.5tane.
Yanina bi light kola, yrm brdakta fanta ictim. Ekmekde, 1dlm anca.yemisimdir. bool salata ile..

Sonra da nescafe ictim..

Snra yarum tbak irmik helvasi,1llbrdk light kola

Sabah tarti 72.7 gostrdi.. sewiniorm en azindan 73degilim diye.

Kocisle arayi duzelttik. İyiyiz simdi.
Cok skurr.

Elifff, kis yazdigin seyi oylee okudumm sadece. Ben ole seyler yaparsaan duramam kiii blmioreee pankek fln, yapamamm da cdden. İiki de blmiorm.. :))))

Ebruuu sari sekerim, gecmis olsunn. Aman dkkt et emirimize.
İns bugun kendine gelir. Yemelere ragmen eksiyle uyanmak muhtesem bise degilmii, pazardn ispanak almstk. Onu salaata yapip yicem.

kızlar günaydın

hepinizee bi şeyler yazıcam ama bugün uğrayamıycam tekrar,lanet bi gün

papatyam kitap konusunda bi ara seninle mutlaka konuşmak istiyorum

eprumm lajobam,hikom,kubram,neslonum hepinizi okudum ama yazamıycam affola

cmt doktora gittim,bir sürü ilaç verdi yine ağlamak istiyorum,hafta içi gidip kan vericem triot ve guatrıma bakılıcak,değerlerimde düşme olmuş yine

haftasonunda bol bol dinlendim eşim gezme yok yat dinlen dedi.

tabi ilaçlarada başladım

sabah feci şiş uyandım,ayaklarım davul gibiydi

tam 3 kilo fazla geldim

moralim bozuk

ama kaçmak zorundayım üzgünüm

günaydın kızlar
bir haftalık izinden sonra bu sabah işe başladım yeniden. çalışınca daha mı düzenli oluyorum ne.
sabah kalktım kahvaltımı ettim sporumu yaptım. işe geldim. bir haftadan fazladır spor yapamıyordum.
bu sabah her pazartesi olduğuı gibi cumaya göre artıda uyandım tabiki de...
ebrucum çok geçmiş olsun oğluşa. inşallah en kısa sürede iyi olur...
mevcanım merak ettim ne diyeceksin...
hikmetim sevindim eşinle aranın düzelmesine...
kızlar bugün bir psikologtan randevu alacağım. bu stresli işinden altından başka türlü kalkamıyorum. kafamın içinde kocaman bir ağırlık varmış gibi hissediyorum...

Mevcan:Off kıyamam ya bitsin gitsin artık bu şişlikSıkma canını inş. düzelicektir

Papatya:Sağol canım inş iyileşir kuzum.Canım ben baya aradan sonra orhan pamuk okudum arkadaşımın ısrarıyla.Hep kendimi sorguladım düşüncelre daldım vs.Şimdi yine netten iş yerinde boş zamanlarda kitap okumak istiyorum.Senden ve dgier kızçelerden öneri bekliyorum.Aslında hepimizin bir psikologa ihtiyacı var.Bazen üstesinden gelemeyecegimiz sorunları sanki gelebilecekmişiz gibi ugraşıp duruyoruz

Hikmet:Eşinle düzelmiş aranız sevindim.Sağol canım inş oglum iyileşir.Bence yazlıkta kalabalıga ragmen yinede az yiyorsun Ben olsamZatensen ben degilsin iradelisin

Merhaba kizlaar
Ayy sabah o kadar yazdim pat kapandi
Neyse ebrum gecmis olsun canim ins bugun daha iyi olur oglusun..
Hikos iyiki de bilmiyosun ben biliyorum ama senin kadar iradeli diilim sadece usendigimden pek yapmam pasta borek iyikide useniyorum yoksa vay halimee
Bugun ne yesem bilmiyorum sabahtan beri bisey yemedim hala.. ispanak bende almistim da borek yapasim var ama kim ugrasacak diye bosveriyorum.. ciko krizim gecmedi halaa..
Kitap konusuna gelirsem cok severdim kitap okumayi ama cok uzun zamandir okumuyorum okuyamiyorum.. baslayip yarim birakiyorum.. ama okumam lazim okumamiz lazim yoksa kitap okumayi seven coccuklarimiz nasil olsun ki.. bu aralar yeni kararlar almam lazim yaziyorum bu u da kafamda bi koseye..
Papatya psikolag randevun umarim iyi gelir sana..
Gideyim en iyisi biseyler yiyeyim.. aclik basima vurdu

Kizlar, hazirlanip havuza gidicez.. once size yszmak istedim..

Mew, cnmm coook gcms olsunnnnn.. ilaclarla toparlanirsin ins.. allahm caresiz dert vermesn. Arrti cikmana canini skma, oncelgn saglgn olsun

Ebruuuu, cnm iradeliym bazen.
Dunku irmik tatlisina ne diosun

Elifff, bende ktap okumayi cok sewerm ama vaktm olmuo. Ewdeyken ya burdaydm yada oglanla ilgileniodm. Smdide hicc vaktm yook.
Bide bende yapsam pasta corek yaparmda useniormmm. İslak kek olsa da yeseek yaaa

Son düzenleme:

İstersen git psikologa aama ihtiyacn yok gbi hssediorm .. sen kendini bilen, hayatin zorluklarnnida en iyi sekilde gögüsleyen bi insansin. İs ev cocuk koca yorulmussundur sadece.

İstersen git psikologa aama ihtiyacn yok gbi hssediorm .. sen kendini bilen, hayatin zorluklarnnida en iyi sekilde gögüsleyen bi insansin. İs ev cocuk koca yorulmussundur sadece.

Hikmet'im sağol cqnım. Bu aralar biraz sinirliyim ben. Ve herşeyi panik yapıyorum. Mesela geçen hafta izinliydim ya bütün bir hafta mail geldi yok o projenin düzeltmesi öteki öğrencinin tezi. Cumartesi gerilmeye başladım. Bugün işe başlayacağım için. Bugün gittim okula. Bir kısmını hallettim ama kendime Cumartesi pazarı Ehir ettim. Bana göre herşey eksiksiz ve tam olmalı. Size özelden yazdığım şey var. Orta gidilecek Ağustos'ta teslim edilmesi gereken rapor vs. Ne varsa şimdiden halletmeye çalışıyorum. Yani anlayacağın relax değilim.
Sanırım biraz da yoruldum herşeyde yetişmeye çalışmaktan. Uzaktan gerçekten öyle görünüyorsam yorulduğuma değmiş demek ki
Ve geçmişte olan bazı olaylardan dolayı affedemediğim insanlar var. Bu durum benim kalbime çok yük oluyor. Çok denedim ama başaramadım. Belki bir uzmanla konuşursam bu kalbimdeki yükten kurtulurum. Ama bugün yoğunluktan telefon edemedim bile.
Teşekkür ederim ilgine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eger uzmanla konusmak seni rahatlatacsksa kesinlikle git.
İsleerrini kafana cok takiyosun, ustundeki sorumlulluk cok fazla, rahatlamaya ihtiyacin war. Kendini dinlendirmeye..
Şu önündeki isi hallet, sonra kendine gusel bir tatil ayarla, hemde kafanda is olmadann..
Ben bi cocukla ugrasiyorum sen bi cok insanlarlaa.
Oglan beni cok yoruyor.yenide yurumeeye basladi tabi. Gel de pesinden kosma.
Suan gozumden uyku akiior, oglani ayagmda salliorum
Hayat acisiyla tatlisiyla dewam edior, , onemli olan ruhen dinlenmemiiiizzz..

Merhaba canım
Sorumluluk çok fazla olduğu için kafama takıyorum zaten.
Zaman zaman yetişemediğimi hissediyorum. Zamanı iyi yönetemeğimi düşünüyorum bazen.
Belki de bir uzmanla konuşmak iyi gelir. Hiç böyle bir tecrübem yok ama. Yani kendim için yok. Oğlunla ilgili gitmişliğim var da
Bakalım yarın fırsat bulabilirsem arayacağım
Sonuçta birşey kaybetmem değil mi

Ebrucum sen ne tür kitaplardan hoşlanırsın
Benim sana ilk olarak tavsiye edebileceğim iki kitap var
Biri Zülfü livaneli serenad
Diğeri de güneş çavması. Hala okuyorum bitmedi ama süper bir kitap. Insanı şöyle omuzlarından tutup silkeleyip duvara çarpıyor resmen

Bugün
Aç karınla sirkeli su
Sabah:1 poça
Ara:nescafe Classic 1 kaşık
Ögle:1 kase çorba,1 kepçe yogurt ,1.5 dl ekmek, turşu
Ara: beyaz çay,3 erik , Türk kahvesi
Akşam:1 tabak yeşilfasulye,yarım kase yogurt,2 yk pilav
Ara: beyaz çay

Çok uykum var ,yorgunum ,canım sıkkın....oglumu Dr götürdük geniz akıntısı bişi yok çok şükür.Az önce geldik . Uyuttum kafasını kaşıdım.Halsiz görünce yavrumu içim daralıyormantar sote yaptım.Ütü sabah yaparım dayanamıycam yorgunluğa artık. Yine yemek dışında oturamadan bir gece daha bitti Şyi geceler arkadaşlar

Papatyam önceden fantastik Türk edebiyatı okurdum. Aşk meşk sevmem ama arkadaşlarım iyi bir başlangıç olacağını düşünüp Orhan pamuk merhamet apartmanı merhamet müzesi karıştırıyorum hep.işte onu okudum.Okuyunca kafam dağılıyor ve iyi geliyor bana son dediğini merak ettim bak güneş çavması?

Günaydın kızlar
Sabah 07:30 da kalktım. Her zaman ki gibi kahvaltımı edip sporumu yapacaktım ama akşamdan canım çok sıkkındı. Yattı. Bi daha.
Nelson benim oğlum hiç ders çalışmak istemiyor ve kitap okumayı sevmiyor. Neler ediyorum ama yıllardır bu alışkanlığı kazandıramadım bir türlü . Ne yapmalıyım sence. Benim gibi ders çalışmayı çok seven eve gideyim de kitabıma gömüleyim diye düşünen birinin çocuğu nasıl böyle olur. Örnek olmaksa bol bol örnek oluyorum işte.
Ebrucum güneş çavmasını oku istersen çok sürükleyici.
Bu sabah yine artı çıktım ben. Artık çok dikkat edeceğim. Olmuyor başka türlü. Bu da beni mutsuz ediyor

günaydın çıtırlar

dün çok yoğundum gelemedim keza bugünde aynıyım ramazan öncesi çok sıkıştık

babam bu gece umreye gidiyor iş çıkışı tüm kardeşler orda toplanıcaz

2 gündür kv bendeydi sabah kızımla götürdük evine,onada banada değişiklik oldu

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim

ama inanın çok bunaldım bu denli sık hasta olmak psikolojimide bozdu,akşam allah ne verdiyse yedim,bu akşamda yiycem

tartıyı kaldırdım tartılmıycam belli bir süre,yine şişirdi ilaçlar, sabah açık ayakkabı giyecektim aman tanrım korkunç bi görüntü çıktı ortaya,

tek umudum ramazan ayı oruçla beraber güzel kilolar veririrm umarım,yoksa tatile şişko olarak gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…