- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.161
Merhaba kizlaar
Aaa kimsecikler ugramamis..
Dun diyet olarak pek bi fenaydi.. aksam en son waffle yedigimi hatirliyorum sonrasinda kiraz ve cilek, oncesinde turk kahvesi... bu liste boyle uzar gider. Sabah haliyle artiydim ama olsun toparliycam ins hepiniz opuldunuz guzel bi hafta sonu olsun hepimiz icin
Canim oralarda yoksa pankek yap uzerine meyve dilimleri ve cikolata sosu super pratik waffle olurEliffff vicdansz elifffff, waffle hiii, nsl cnmm cektiiii yaaaa. Buralarda da yoktr kii, bdha yersen beni de aanarak bi isirik al) xD
günaydın kızlar
bir haftalık izinden sonra bu sabah işe başladım yeniden. çalışınca daha mı düzenli oluyorum ne.
sabah kalktım kahvaltımı ettim sporumu yaptım. işe geldim. bir haftadan fazladır spor yapamıyordum.
bu sabah her pazartesi olduğuı gibi cumaya göre artıda uyandım tabiki de...
ebrucum çok geçmiş olsun oğluşa. inşallah en kısa sürede iyi olur...
mevcanım merak ettim ne diyeceksin...
hikmetim sevindim eşinle aranın düzelmesine...
kızlar bugün bir psikologtan randevu alacağım. bu stresli işinden altından başka türlü kalkamıyorum. kafamın içinde kocaman bir ağırlık varmış gibi hissediyorum...
İstersen git psikologa aama ihtiyacn yok gbi hssediorm .. sen kendini bilen, hayatin zorluklarnnida en iyi sekilde gögüsleyen bi insansin. İs ev cocuk koca yorulmussundur sadece.
Hikmet'im sağol cqnım. Bu aralar biraz sinirliyim ben. Ve herşeyi panik yapıyorum. Mesela geçen hafta izinliydim ya bütün bir hafta mail geldi yok o projenin düzeltmesi öteki öğrencinin tezi. Cumartesi gerilmeye başladım. Bugün işe başlayacağım için. Bugün gittim okula. Bir kısmını hallettim ama kendime Cumartesi pazarı Ehir ettim. Bana göre herşey eksiksiz ve tam olmalı. Size özelden yazdığım şey var. Orta gidilecek Ağustos'ta teslim edilmesi gereken rapor vs. Ne varsa şimdiden halletmeye çalışıyorum. Yani anlayacağın relax değilim.
Sanırım biraz da yoruldum herşeyde yetişmeye çalışmaktan. Uzaktan gerçekten öyle görünüyorsam yorulduğuma değmiş demek ki
Ve geçmişte olan bazı olaylardan dolayı affedemediğim insanlar var. Bu durum benim kalbime çok yük oluyor. Çok denedim ama başaramadım. Belki bir uzmanla konuşursam bu kalbimdeki yükten kurtulurum. Ama bugün yoğunluktan telefon edemedim bile.
Teşekkür ederim ilgine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eger uzmanla konusmak seni rahatlatacsksa kesinlikle git.
İsleerrini kafana cok takiyosun, ustundeki sorumlulluk cok fazla, rahatlamaya ihtiyacin war. Kendini dinlendirmeye..
Şu önündeki isi hallet, sonra kendine gusel bir tatil ayarla, hemde kafanda is olmadann..
Ben bi cocukla ugrasiyorum sen bi cok insanlarlaa.
Oglan beni cok yoruyor.yenide yurumeeye basladi tabi. Gel de pesinden kosma.
Suan gozumden uyku akiior, oglani ayagmda salliorum
Hayat acisiyla tatlisiyla dewam edior, , onemli olan ruhen dinlenmemiiiizzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?