Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatyam psikolog umarım seni rahatlatır,bende senin gibi çok paniğimdir,aylar sonrasını şimdiden yapmaya çalışır hayatı zehir ederim kendime

kitap konusunda şöyle söyleyim,evlenene kadar tam bir sinema ve kitap kurduydum,fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitaplarını çok okurdum,bazende gerilim,o zamanlar en çok okuduğu yazarda orhan pamuktu.

ama ben ne kadar sosyalsem,eşim bi o kadar asosyal ve tv hastası,bende zamanla ona benzedim tv çok seyretmesem bile mal mal oturdum durdum,

malum bu sene bol bol 1. sınıf hikaye kitabı okuyunca kitap aşkım depreşti,sinema olayını düzene sokalı yıllar oldu bide kitap sevdam geri gelirse süper olur

eprumdan ve senden kitap ismi istiyorum bol bol,bide netten sorunsuz alabileceğim site isimleri

hikom kubram tatiliniz nasıl geçiyor,hikoş oğlanın ardından koşmaktan tığ gibi olursun yakında

lajobam sen nasılsın kuzum,yoğunluktan gelemiyorum pek,bu hafta böyle geçer ama ramazanda tüm ofis yatış olur bizim

mevcanım kitap kurdu diye bir topik var orya takılıyorum ben.
son zamanlarda okuduğum en güzel kitap zülfü Livaneli serenad idi. ve şu anda okuduğum güneş çavması. Bir de elif şafak aşk.
kitaplarımı kitapyurdundan alıyorum. yanında nescafe bile gönderiyorlar.
piyasaya göre daha ucuz oluyor.
az sonra hemen arayıp randevu alacağım. belki kurtulurum bu panik halimden.

Günaydın kızçeler....Akşam Hastanede wc girince biliyordum başıma gelicekleriBaşka bi yerde wc girince hemen mikrop kapıyorumNöbetçi eczaneden ilaç alıp rahatlar gibi oldum.Zaten uykusuzluktan üçümüzde deliksiz bir uyku çekmişizBu sabah düne göre baya ekside uyandım.İnş cuma c. tesi pazar 55 i görücem perşembeyi saymıyorumGeçmişe bakıp geliyorum.

ÖNCELİKLE KİMSE ARTIK MENÜME İYİ YADA KÖTÜ DİYE YORUM YAPMIYOR.öNCEDEN BİR SÜRÜ MENÜ YORUM YAPMAKTAN SAYFALAR DOLARDI.şİMDİ 1-2 MENÜ AMA YORUM YOK

Sıkma canını saglıklı olsunlarda belki ortaokul zamnında felan sevmeye başlar.Ben lise 1 de sevdim Hocam etkili olmuştu.EvlenenE kadar okudum.Sonrası malumEvde vaktim yok oglumunbana ihtiyacı var daha.O büyüyünce kitap alıp okurum artık.Şİmdi netten işte okuyacagım.
İyi yapmışsın tartıyı kaldırmakla.Acaba fazla tuzlu mu yiyorsun.Örn. erigi tuza banıp yemek vs ödem yapabilir:44:Eşlere uyuyoruz ister istemez filmlerimiz farklı sevdigimiz şeyler ama evlenmeden ortak yönümüz çok gibi geliyorduOgluştan önce arkadaşlarımla gidiyordum.Çünkü o filmleri eşim saçma buluyorduSinemaya birlikte gitmeyili yıllar olmuşOgluşu bırakıpta gitmek içimize sinmiyor
Hep arkadaştan ve 2.el kitapçımızdan alırdım önceden.Allah de ötesini bırak çok öneriliyor.Ruhen insanı rahatlattıgı psikolojisine iyi geldigi söyleniyor.Arkadaşım vericek bakalım okuyayaım öneririm o zaman.

Merhaba kızlar
Işten çıkınca doğru pazara gittim. Reçelllik çilek aldım yıkadım. Şekerini ekledim yarın kaynatılacak.
Ev de usta var. Balkonumu kapattırıyorum
Ebrucum o kitabı ben de duydum. Ama okumadım
Menü değerlendirme konusunda çok haklısın. Buradaki o sayfalar dolusu geçen sohbeti bende ölüyorum ve korkarımki yakın zamanda hemen hemen kimse uğramayacak
Gidişat bunu gösteriyor sanki değil mi
Söz veriyorum hergüm senin menüne yorum yapacĞım
Cuma gününe randevu aldım
Şu anda açlıktN ölmek üEreyim
2 adet biber dolmadı yiyeceğim yanında yoğurt ve domates ile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Papatyam afiyetle yiyin canim recellerinizi bende hsonu cilek alcam senin bi olcun varmi canim nasil yapiyosun receli bu acemi asciya bi fikir ver pleasee ;-)
Ebeveynleri cok calisan cocuklarda calismaya karsi bi siteksizlik oldugunu okumustum bi yerlerde.. galiba isi yuzunden benimle vakit gecirmiyor diye bi nevi i tikam yada nefret duygusu bence.. ama cocukla etkili iletisimle cozulemeyecek bi durum degil ustelik senin gibi guzel bi ornek varken karsinda eminim oglun da zamanla sevecektir okumayi ders calismayi..

Ebruuum okumak ne guzel dimi canim ya bu arada sunu farkettim ki eslerimiz bizi hep iyi seylerden alikoymus galiba.. mevcanda evlenmeden once kitapkurduymus bende oyleydim sende onceden okuyomussun ama bizim bu es.er neden bizim bu guzel aliskanligimizi kaybetmemize sebep olmuslar cozemedim...
Oglusuna gecmis olsun, bizimkide kac gundur gece oksurukle uyanip kusuyodu geniz akintisi dedi bizede dr.. ilac kullaniyoruz ins kisa zamanda atlatirlar canim ogluslarimiz.. dikkat et kendine bu arada bahsetiginiz kitaplari bende merak ettim gunes cavmasi ve Allah de otesini dusunmemi neydii onu.. alsam keske..

Mevcan sagol canim iyiyim sen nasilsin tartiyi kaldirmana cok sevindim sagligina dikkat et gerisini dusunme..

Hikmet ve kubraa tatil guzel geciyordur ins.. opuldunuz
Vee ben
Sabah kv ye gittim visne kompostosu kaynattik hepimize aksam gec geldim evde yiginla camasir var is var hic halim yok.. yarin yaparim artik ramazan da geldi sayilir ins kolay tutariz oruclari..islerimi halletmem lazim ramazandan once yoksa cok zor olacak bana hem emzir hem oruc tut.. zaten son zamanlarda emzirirken acayip yoruluyorum neden bilmiyorum.. neyse iste benden de boyle bi de artiyim halaa yiyorum oruc gelmeden ac kalcam dusuncesi sardi bile beni

Ebrucum ben kaçırmışım çok geçmiş olsun canım oğluşa
Lajoba ben kasasıylA beraber 3.5 kilo aldım atıklayıp yıkayınca bir de kasanın ağırlığı gidince 3 kilo kadar kalmıştır. 3 kilo da şeker koydum. Yarın kaynatılacak.
Oğlumun durumuna üzülüyorum. Bakalım cuma günü onun bu durumundan da bahsedeceğim belki de biz yanlış yol izliyoruz
Ben bugün ee spor yapamadım
Ve bu hafta kilo veremedim
Bir hafta veriyorum bir hafta alıyorum
Mehter takımı gibi yerinde sayıyorum resmen yıllardır

Günaydın kızlar... Güzel bir gün olur inşallah.....

Gunaydin citirlarim nasilsiniz size hep yazmak istiyorum ama inanin hic musait olmuyorum surekli geziyorum 😀😀 oglen cikiyoruz evden aksam 9 da ancak eve giriyoruz iyide oluyo acikcasi bende bol bol eglenip stres atiyorum esimle aramiz hala bozuk geldigim gunden beri konusmuyoruz dusunun bakalim kayseriye donunce nasil olcak hayirlisi artik burda hic dinlenmiyorum desem yeri ya geziyorum ya kizin pesindeyim yada deniz havuz kayseride tartilicam bakalim kilomu aldim verdimmi bende bole citirlarim sizi okuyamadim gelicem yine hepinizi cok optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın çıtırlarım

eprum oğlun nasıl oldu,menü konusunda çok haklısın canım bende yorumlamıyorum çoğu zaman-bu hafta yoğunuz ama ramazanda daha aktif olurum canım ve bende papatya gibi korkuyorum kimse gelemeyecek yakında diye

lajobam tartıyı kaldırmasam çıldıracaktım,sabahları feci şiş uyanıyorum ve çok uçuk rakamlar görüyorum,işe gelince hareketle beraber şişim gidiyor ama ben saki hep sabahki kilomdaymışım gibi düşünüp üzülüyorum

kubram oh gez toz sefan olsun ama burayıda atlama sakın mutlaka yaz

nelson neden uğramıyor

papatyam reçellerin şimdiden afiyet olsun,bende eskiden çok yapardım çilek reçeli,şimdi ablam saolsun 2 kavanoz yapıp getiriyor kurtuldum o dertten,
kilo konusunda bende senden farksızım hafta içi verip haftasonu alıyorum allah sonumuzu hayır etsin

babamın uçağı yarına kaldı o yüzden bizim toplanma işi bu akşam olucak,akşam çok dikkat edicem yediklerime

dün eşim kızım beraber avm ye gidip hamburger menü yedik,kızımı ordan su topunda oynattık,gelirkende parka uğradık eşim oturdu ben 15-20 dak yürüdüm

ayaklarım halen şiş ayakkabı sıkıyor şu an bildiğini işkence çekiyorum offf,

cmt kuzenimin nikahı var deil kilo vermek üzerine aldım bile

ama dün eşime dedim iftarı yapar yapmaz 1 saat yürüycem beni engelleyecek gezme tozma planı yapma diye

cuma ablam geliyor,cmt nikahtan sonra kızımla beraber gidicek memlekete,bende önümüzdeki hafta sonu gidip getiricem kızımı

ramazanda normalde 2 kilo veren biriyim ama bu ramazan zorlayıp onu 4 e çıkarmak istiyorum

şöyleki açlığı aramam,su beni mahveder

ezanda 2 bardak su içip,1 kase çorba azıcık pide,bol salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum,makarna ve pilav olmayacak menümde, sonrasında 1 saat yürüyüş,gece sahura kalkmıyorum ben eşim oruç tutmadığı için,yatmaya yakında bol meyve yiycem,kiraz şeftali,kayısı gibi,gecede saat kurup sadece 2-3 bardak su içip niyetlenicem

elbet kaçamaklarım olucak iftar yemekleri felan ama bu planımı 1 ay uygularsam 4 kilo verebilirim şu an 64 kiloyum 60 olsam + sporla tatilde güzelce salınırım diye düşünüyorum

ne dersiniz sizce olurmu

kübracım eşinle problem nedir. çok uzun zaman oldu sanki. gerçi eskiden biz de en ufak sebepten günlerce küs kalırdık. şimdi yapmıyoruz artık onu...inşallah bir an önce barışırsınız.
mevcanım ne olcak bu halimiz bilmiyorum. ben gerçekten sıkıldım bu durumdan. ama yemek yemeyi de seviyorum. baban güle güle gitsin gelsin inşallah...
bugün ben de perde bakacağım balkonuma. sonra da oraya dolap yaptıracağım.

bu arada bahsettiğiniz kitapları not aldım,papatya bahsettiğin forumdaki konuyada baktım ordan 2 elde alabilirim kitap,dün avm de kitapevine göz gezdirdim,özlelikle çok satılaalar bölümü al beni al diyordu,bu ayki maddi durumum oraya pek elvermedi bi dahakine inş.

dün yiğenimle konuştum onda bir kaç kitap var onalrı alıcam

ana
suç ve ceza
insanlar ve fareler

ki ben bunları okuyalı yııııııııııııılllllllllllllll oldu ama tekrar okuyucam

sizin bahsettiğiniz kitaplarıda burdan 2.el takip edicem

papatyam balkonun şimdiden hayırlı olsun,ağız tadı ile kahveler içesiniz inş. sana tavsiyem balkonuna kırık beyaz stor yaptır,zebra modeli de çok şık duruyor balkonda ama çok kullanışsız

kilo işine gelincede kendimden iğrenir hale geldim 1,5 sene oldu aynı yerimdeyim hatta 4 kilo fazlam var 58 oldum bi 2 kilo veremedim şimdide iyice çuvalladım, kötü olan ben yemek yemeyide sevmiyorum benim hayır diyemediğim abur cubur

mevcanım ben o balkonu oda yapıyorum. petek takılcak. ve gardrop yaptırıp kıyafet odası yada giyinme odası gibi kullanacağım. ne denirse artık..
o nedenle zebra yaptırayım istiyorum ama neden öyle dedin ki.

mevcanım ben o balkonu oda yapıyorum. petek takılcak. ve gardrop yaptırıp kıyafet odası yada giyinme odası gibi kullanacağım. ne denirse artık..
o nedenle zebra yaptırayım istiyorum ama neden öyle dedin ki.

papatyam ben normal balkon olarak düşündüm o yüzden stor dedim aç kapa olayıdan ötürü ama oda olacaksa zebra uygun olur güle güle kullan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…