- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.181
Sıkma canını saglıklı olsunlarda belki ortaokul zamnında felan sevmeye başlar.Ben lise 1 de sevdimGünaydın kızlar
Sabah 07:30 da kalktım. Her zaman ki gibi kahvaltımı edip sporumu yapacaktım ama akşamdan canım çok sıkkındı. Yattı. Bi daha.
Nelson benim oğlum hiç ders çalışmak istemiyor ve kitap okumayı sevmiyor. Neler ediyorum ama yıllardır bu alışkanlığı kazandıramadım bir türlü . Ne yapmalıyım sence. Benim gibi ders çalışmayı çok seven eve gideyim de kitabıma gömüleyim diye düşünen birinin çocuğu nasıl böyle olur. Örnek olmaksa bol bol örnek oluyorum işte.
Ebrucum güneş çavmasını oku istersen çok sürükleyici.
Bu sabah yine artı çıktım ben. Artık çok dikkat edeceğim. Olmuyor başka türlü. Bu da beni mutsuz ediyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi yapmışsın tartıyı kaldırmakla.Acaba fazla tuzlu mu yiyorsun.Örn. erigi tuza banıp yemek vs ödem yapabilir:44:Eşlere uyuyoruz ister istemez filmlerimiz farklı sevdigimiz şeyler ama evlenmeden ortak yönümüz çok gibi geliyordugünaydın çıtırlar
dün çok yoğundum gelemedim keza bugünde aynıyım ramazan öncesi çok sıkıştık
babam bu gece umreye gidiyor iş çıkışı tüm kardeşler orda toplanıcaz
2 gündür kv bendeydi sabah kızımla götürdük evine,onada banada değişiklik oldu
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ama inanın çok bunaldım bu denli sık hasta olmak psikolojimide bozdu,akşam allah ne verdiyse yedim,bu akşamda yiycem
tartıyı kaldırdım tartılmıycam belli bir süre,yine şişirdi ilaçlar, sabah açık ayakkabı giyecektim aman tanrım korkunç bi görüntü çıktı ortaya,
tek umudum ramazan ayı oruçla beraber güzel kilolar veririrm umarım,yoksa tatile şişko olarak gidicem
Hep arkadaştan ve 2.el kitapçımızdan alırdım önceden.Allah de ötesini bırak çok öneriliyor.Ruhen insanı rahatlattıgı psikolojisine iyi geldigi söyleniyor.Arkadaşım vericek bakalım okuyayaım öneririm o zaman.papatyam psikolog umarım seni rahatlatır,bende senin gibi çok paniğimdir,aylar sonrasını şimdiden yapmaya çalışır hayatı zehir ederim kendime
kitap konusunda şöyle söyleyim,evlenene kadar tam bir sinema ve kitap kurduydum,fantastik kurgu ve kişisel gelişim kitaplarını çok okurdum,bazende gerilim,o zamanlar en çok okuduğu yazarda orhan pamuktu.
ama ben ne kadar sosyalsem,eşim bi o kadar asosyal ve tv hastası,bende zamanla ona benzedim tv çok seyretmesem bile mal mal oturdum durdum,
malum bu sene bol bol 1. sınıf hikaye kitabı okuyunca kitap aşkım depreşti,sinema olayını düzene sokalı yıllar oldu bide kitap sevdam geri gelirse süper olur
eprumdan ve senden kitap ismi istiyorum bol bol,bide netten sorunsuz alabileceğim site isimleri
kübracım eşinle problem nedir. çok uzun zaman oldu sanki. gerçi eskiden biz de en ufak sebepten günlerce küs kalırdık. şimdi yapmıyoruz artık onu...inşallah bir an önce barışırsınız.
mevcanım ne olcak bu halimiz bilmiyorum. ben gerçekten sıkıldım bu durumdan. ama yemek yemeyi de seviyorum. baban güle güle gitsin gelsin inşallah...
bugün ben de perde bakacağım balkonuma. sonra da oraya dolap yaptıracağım.
papatyam balkonun şimdiden hayırlı olsun,ağız tadı ile kahveler içesiniz inş. sana tavsiyem balkonuna kırık beyaz stor yaptır,zebra modeli de çok şık duruyor balkonda ama çok kullanışsız
kilo işine gelincede kendimden iğrenir hale geldim 1,5 sene oldu aynı yerimdeyim hatta 4 kilo fazlam var 58 oldum bi 2 kilo veremedim şimdide iyice çuvalladım, kötü olan ben yemek yemeyide sevmiyorum benim hayır diyemediğim abur cubur
mevcanım ben o balkonu oda yapıyorum. petek takılcak. ve gardrop yaptırıp kıyafet odası yada giyinme odası gibi kullanacağım. ne denirse artık..
o nedenle zebra yaptırayım istiyorum ama neden öyle dedin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?