Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bahsettiğim memurluk durumumla ilgili süper gelişmeler oldu,bu sene memur oluyorum sanırımmmmmmmmmmmm

Ogluş yokken bende yapardım ama sadece ben yiyorum diye yapmıyorum.Ama geçen gün çilek reçeli yapayım diye içimden geçirdim.Misfir gelince felan iyi oluyor.Bak hem canımda çekti yapayım h.sonu bendeBalkonun hayırlı olsun.Bende korkuyorum kimse gelmiycek diye.Daha dogrusu üzüntü duyuyorum.Ramazanda özgem sehram mutlaka olurdu sahurda yazışırdık hey gidi günler hey
Sağol canım bizimde yeniymiş geniz akınıtısı 1 şurupla geçer dedi.Uyudu akşam ara ara öksürügü saymazsak.Eşler bizi baltalamış en güzel yönlerimizi
,biz onların kötü yönlerini bile baltalayamazkenSenin paşayada geçmiş olsun.
Önemli degil arkadaşım sağol iyi çok şükür şimdi.Evlatlar insanı en çok üzen düşündüren sevgi veren .......Büyüdükçe sorunlarıda büyüyor.Kilo konusunda pirinç pilavı tüketmiycem artık onun yerine 1dl ekmek yiyecegim.Vs aldıgım ramazan kararlarını yazıcam aşagıya
Benimde böyle kafa dagıtmaya hatta kızkıza tatil ypasım uzaklaşasım var biraz.Ama olmayacagı için daha da özeniyorum sanaTadını çıkar bence bol bol eglen dinlen gez .....Eşinle de eve gidince düzelir aranız merak etmeŞimdi bunları düşünüp tatilini zehir etme kendine tamam mı
Sağol canım iyi çok şükür.
Şişkinligin geçsede normale dönsen artık çok üzüyor bu durum seni.Ama zamanla geçicek canımMemur oldun demek yuppiEvet bende planlarımı yazıcam birazda.Aslında herşey çok kolay 5 ten sonra bişi yemesek(meyve yogur soda yeşilçay)dışında baya eksilicez.Ama tutamıyoruz bogazımızıBikinili fotolara bakıyorum bir telaş alıyor beni.VE eşimin yegenleri ev tutacakmış h.sonu bizde kaçarız dedi ve yegenleri 50 48 kilo anneleri benimle aynı kiloda ve ben göbegimi saklamak utanmak istemiyorum artık:84:

RAMAZAN PLANLARI

1-sahurda kahvaltı yapıcam.Eşim 2 senedir tutamıyor.Bu sene haftasonu deniycekmiş bakalım.Yalnız olacagım için (tost yeşilçay ,yogurt gibi vs..)bu tarz beslenicem.
2-İftar yemekleri dışında bol su ile karnımı şişirip pilav ve makarnasız (çorba salata meze tarzı )yiyeceğim.
3-Yemek sonrası çok geç oldugu için anca ogluma vakit ayırabilirim sanırım.Uyutunca mekik oklava ender saraç vs yaparım.
4-Ramazanda tatlı tutkum daha bir artıyor.Sütlü muhallebili üzeri meyve soslu tatlıları minik kaselere yapıp yemeyi düşünüyorum.
5-Ramazanda kilo bildirimi cuma akşamı orucumuzu açmadan yapılacak tutanlar için.Tutmayanlar gündüz herzaman ki gibi

Ve dün akşam eşimin yegeni yemege çagırdı.Geç ve kalablıkla yenen bol çeşitli sofrada hepsinden azar azar yedim.Ve yalancı profiterol dondruma eşiligine .Eee ne mi oldu sabah düne göre artı 1000 çıktım

mevcanım çok sevindim canım...inşallah allah tamamına erdirir. hakkında hayırlısı olsun...
ebrucum inşallah kararlarını uygulayabilirsin. benim ramazandaki durumumu biliyorsunuz. o nedenle ben ramazanda bulduğumu yiyeceğim. ilk günler buradayım ama o zamanda regl olacağım. bakalım nasip artık...

Kizlar, ozellkle ebrucum ozur dilerim . 2gndur.gelemiorm. adanadan misafirler geldi. Yemek bulask ee bide oglanin pesnden koş, , vaktm olmuyoor. Surekli yiyorumm. Sbh 73.2 geldmm. Allahtan durmuyorum surekli koşuşturma halindeyim. Bi oglani uyuturken bide ymk yerken otruorm sadece.
Herkese mutlu aksamlaar..
Sevgiyle kucakliorum hepinizi muck

Merhaba kızlar
Hikmet im kolay gelsin...
SiZe söz veriyorum kızlar bundan sonra yemeyeceğim. Yiyorum kıtlıktan çıkmış sonra da çok pişman oluyorum. Aylar yıllar geçti ben hala aynı kilodayım. Özge ve hawar hamile kaldı 9 ay geçti çocukları doğdu ve hala aynıyım
Devkule de doğurup gelecek ben hala aynı olacağım
Söz siZe söZ
Bundanböyle ayarında yiyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar
Bugun cocugun besigini kendi odasina gecirdik yatak odasini dolaplari falan sildim temizledim yoruldum
Simdide mutfagi toplayip visnelerin cekirdegini cikarip sekere yatiracagim yarin da recel yapcam
Cok fena kasiniyorum ne bocegi bilmiyorum ama bacaklarim karnim kabarik kabarik oldu sinir oluyorum kasindikca, ecz den krem aldim ama pek bi faydasi da yok gibi.. kac kiloyum bilmiyorum cumaya arti gelmezsem cok mutlu olacagim

Ebru kararlarin super ins hepimiz uyabiliriz senin kararlarina yoksa ramazandan kilo almis olarak cikmak istemiyorum..

Papatya sozunu aldik ona gore cok yeme ama hersxeyin tadina bak aklinda kalmasin

Hikmetcim kolay gelsin canim keyfini cikarmaya calis canim misafir de varmis ama olsun kalabalikta cok is yapar yediklerini eritirsin..

Mevcan hakkinda hayirlisi olsun guzelim ins isteyen herkese nasip olsa memurluk bide sana banaa

Neyse ben gidip mutfagimi toplayim recelimi hazirlayayim sonrada uyku beni bekler cok bekletmeyim iyi geceler kizlar..

Gunaydin kizlar
Aaa benden sonra kimsecikler gelmemis..
Bizde oglusumla kahvaltimizi yaptik onu uyuttum bende camasir topla tekrar as katla yerlestir yapiyorum birazdan visne recelimi kaynatcam, cok isim var yine arti, ne kadar yapabilirsem ramazan baslamadan halledeyim diyorum.. hadi bana kolay gelsin sizlerde opuldunuz..

Ne özürü kızOh ne güzel kalabalık deniz balkon sefası ohh bir iç geçirdim ki sormaBugün dikkat edersin eksi çıkarsın.
Tamam sözünü tutmazsan hatırlatırımÖrnegin dün çok şekerpare yemiştim.Akşam tabak koymayıp ogluştan 4 çatal mantar sote aldım.Tadına bakmış nefsimi köreltmiş oldum ve türk kahvesi içtim.Sabah 600 gr eksiydimYani gündüz ne yedigin pekte önemli degil,akşam ne yedigin ne kadar yedigin ve kaçta yediğin

Ohh işler yapılmış reçellerde keza öyle...Off canımı çektirdiniz bende bu akşam alıp çilegi şekere basayımİnş canım tatilime dogum günüme az kaldı.

kızlar tünaydınnn

dün akşam babamın yemeği vardı,tüm kardeşler toplandık çok güzel geçti,çok duygulandık,babam bize burdan çok cici hediyeler almış,oynadık güldük ağladık evimize dağıldık..

sabah iş için evraklar istemişlerdi onları ayarladım yeni geldim,yarında heyete girip sağlık raporu alıcam izinliyim

anlıyacağınız pzt gününe kadar yokum

cmt kuzenimin nikahı var,oruç oruç foto çekmi için koşturcaz

dün babam başta olmak üzere abilerim kilo almışsın dedi moralim bozuldu,bende kendime söz verdim ramazana gidecek o kilolar diye

işe gelince masamda koca bi paket ile karşılaştım,patronumun eşi dün umreden gelmişti,çok şık inci içinde tesbih,şal,kolye yüzük, vb şeyler getirmiş çok mutlu oldum

papatyam,eprum,hikom,kubram,lajobam, ve nelson (nerde ki)

offf ne kadar azız eskiden nickleri aklımda tutamazdım

kızlar topic çok ıssız ben cidden bu duruma üzülüyorum artık

umarım eski muhabbet ortamımıza yeniden kavuşuruz

3 gün yokum kusura bakmayın,sabahta tartılıp kilo bildirimi yapamam 7.30 da hastanede olucam ayrıca ilaçlarım ve şişim

gün içinde uğramaya çalışırım çok öptüm sizleri

Giresim yok artık kimse gelmiyor diye.Ama kimsede gelmese yazmaya devam edicemSabah 2 sene önce(52.3)sevincimden dar buz yeşil pantolonumu denedim.Ara ara deniyor ve kalçamdan yukarı çıkmıyordu.Akşamları yaptıgım mekik alt karın şimdiden etkisini gösterirmi kiOldu düğmeler kapandı ama biraz yemek yersem düğme yerleri sıkar diye giymedim.Kendimi o pantolondan anlıyorum.Çünkü en zayıf halimde almış ara ara deniyordum.Devam egzersizlere.Mekik ,kol hareketi ,sguat çömelme popo incelteme ,oklava ve alt karın devamİp alıp ip atlamayıda istiyorum.ÖZGEMle atlardık hep

MEVCAN:Allah kabul etsin babanın ziyaretini.Bizlerede nasip etsin(amin).Hem babandan hemde patronunun eşinden hediyeleri kapmışsın:)İyi günlerde kullan inş.Bende topigin durumuna çok üzülüyorum
Nelson:nerdesin canım?
Hawar ve özge:bebeişler sizler nasılsınız?
Devkuleoguma ne kadar kaldı canım?
btlkra:geziyor oh miss

çıtırlarım merhabalarrr
ara ara bakıyorum sizlere ama yazamıyorum çok fırsatım olmuyor, iki çocukla işler zor oluyor hatta işler olmuyor olduğu gibi kalıyor

Ösgem de kavuşmuş bebişine analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun,
benim kızım iki aylık oldu ama biraz sorunluyuz kızlar ultrasonda kalça çıkığı çıktı bir bandaj kullanıyoruz 12-13 gün falan oldu ilk günler çok kötüydü durmuyordu bandaj sıktığı için ama 2-3 gündür biraz alıştı sanki, ben ilk öğrendiğimde çok üzüldüm doktor doktor gezdim, ama hepsi aynı şeyi söyledi ileri dredece bir çıkık değil muhtemelen anne karnında olmuş, erken teşhis edildiği içinde bandajla iyileşe bileceğini söylesiler ama uzun bir tedavi her ay ulrasona götürüp, iyileşme varmı diye bakacağız ve bandajın ayarı değişecek bandaj bütün ucüdu sardığı için doğru düzgün bişey bile gi,ydiremiyorum çünkü takıp çıkarmak çok zor bu sıcaklarada haftada bir ancak yıkıyorum , ama moralim daha iyi şimdi ameliyatsız en azından iyileşir diye deyince bütün dr içim biraz olsa raharladı ama minicik bebeği öyle görmek inanın insanın içini acıtıyor

bizden böyle umarım sizlerde iyisiniz tabi ytaz gelince topik biraz sessizleşiyor ama herkes iyi olsuntatilden sonra yine kalabalıklaşır
Ebru, Papatya, Nelson, Sehra ( sanırım pek uğramıyor ) Btkübra, Hikmet, Mevcan, Lajoba , Şükran unuttuklarım varsa kusura bakmayın kendinize çok iyi bakınn

Hawar yazini girunce gulumsedm ozlemisim senii. Bebisine de üzuldm, ama amelytsiz duzeleckms diye dde coook sewindm. Sen guclu bir annesin. Eminim ki kolay atlatacaksiniz bu durumu.
Beni sorarsan oglan 15ay bitioo tam yurume evresinde yerinde durmuyor. Kosturuyorm. Arada yaz merak ettirme opuldun tatlim

Ebru, net oldukca geliyoorum.
Diikkat edemiorm yediklermee.

Regl de olucam, krizlerm tuttu.
Sinir krizlerimde tuttu wallaa feci sinirliyimm herseeyeee.
Pantalonuna grmene cok sewindm walla .. sende azim war, o pantalon bol da gelir mrk etme .

Mew, gusel zmn gecirmissiniz sevindim .. islerin yolunda gider insallah. Dualarim seninle..

Elifff, visne recelii hmmm en sevdigimmm, kaymak ekmek recel 3lusuu olcktidaaa yicektm walla..

Nel ztn yok , kaybolduuuu :"(

Hawarı andım hawarım gelmişİyi insan lafın üzerine gelirmişGeçmiş olsun bebegine ama dr. ameliyatsız düzelicek demiş.Biraz bandaj sıkıntı yapabilir ama bu atlatılacak bir durum zamanla Allah başka hastalık vermesin(amin).Ugra arada bebişin fotosunuda eklersen mutlu olurum.

Hikmet:Niye dikkat etmiyonGerçi bende tatilde olsam bende etmezdim sanırım:26:Özgem bu konuda harikaydı.Çok güzel hotellerde resmen diyet uyguluyıp 7 gün menü paylaşırdıyaaaaaaaaaa Yarını çok merak ediyorum 55 i görebilecekmiyim:18:

merhaba kızlar
hawarcım hoş geldin. çok geçmiş olsun bebişe. neyse ki ameliyatsız düzelecek bir durummuş. gelişmelerden haberdar et bizi.
mevcanım babacığın güle güle gitsin gelsin inşallah. inşallah işin de istediğin gibi sonuçlanır...
lajoba güle güle ağız tadıyla yiyin inşallah reçellerini...
nelsonla dün telefonda konuştuk. ara ara okuduğunu ama yoğun olduğu için cevap yazamadığını söyledi.
ebrucum benim de gelesim ve yazasım gelmiyor. gerçekten burası beni çok rahatlatıyordu ama bu sessizlik beni de üzüyor...
ve gelelim bana...
yarın psikolog randevum var ve farkettim ki tanımadığım bir insana anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki..
sabırsızlıkla bekliyorum randevu saatini...
Bu aralar 2. çocuk isteğim yeniden depreşti. ama sağlık problemlerinden ötürü cesaret edemiyorum.
yani sizin anlayacağınız. bedenimin üstünde sanki kilolarca yük taşıyor muşum gib i hissediyorum...

Bende akşam gitmek istegimi ve anlatıcak çok şeyim oldugunu düşündüm psikologa.Ama sorunlar beni bırakmadıgı sürece ömür boyu psikologdan çıkmamam lazımNeyse...
Demek 2. çocuk istegi kulaga hoş geliyor.Durumum çok iyi olsaydı eşimde bende çok çocugumuz olsun isterdik.Kardeş olmalı mı tek daha mı iyi bilemedim şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…