- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.201
Ogluş yokken bende yapardım ama sadece ben yiyorum diye yapmıyorum.Ama geçen gün çilek reçeli yapayım diye içimden geçirdim.Misfir gelince felan iyi oluyor.Bak hem canımda çekti yapayım h.sonu bendeMerhaba kızlar
Işten çıkınca doğru pazara gittim. Reçelllik çilek aldım yıkadım. Şekerini ekledim yarın kaynatılacak.
Ev de usta var. Balkonumu kapattırıyorum
Ebrucum o kitabı ben de duydum. Ama okumadım
Menü değerlendirme konusunda çok haklısın. Buradaki o sayfalar dolusu geçen sohbeti bende ölüyorum ve korkarımki yakın zamanda hemen hemen kimse uğramayacak
Gidişat bunu gösteriyor sanki değil mi
Söz veriyorum hergüm senin menüne yorum yapacĞım
Cuma gününe randevu aldım
Şu anda açlıktN ölmek üEreyim
2 adet biber dolmadı yiyeceğim yanında yoğurt ve domates ile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım bizimde yeniymiş geniz akınıtısı 1 şurupla geçer dedi.Uyudu akşam ara ara öksürügü saymazsak.Eşler bizi baltalamış en güzel yönlerimiziEbruuum okumak ne guzel dimi canim yabu arada sunu farkettim ki eslerimiz bizi hep iyi seylerden alikoymus galiba.. mevcanda evlenmeden once kitapkurduymus bende oyleydim sende onceden okuyomussun ama bizim bu es.er neden bizim bu guzel aliskanligimizi kaybetmemize sebep olmuslar cozemedim...
Oglusuna gecmis olsun, bizimkide kac gundur gece oksurukle uyanip kusuyodu geniz akintisi dedi bizede dr.. ilac kullaniyoruz ins kisa zamanda atlatirlar canim ogluslarimiz.. dikkat et kendine bu arada bahsetiginiz kitaplari bende merak ettim gunes cavmasi ve Allah de otesini dusunmemi neydii onu.. alsam keske..
Mevcan sagol canim iyiyim sen nasilsin tartiyi kaldirmana cok sevindim sagligina dikkat et gerisini dusunme..
Hikmet ve kubraa tatil guzel geciyordur ins.. opuldunuz
Vee ben
Sabah kv ye gittim visne kompostosu kaynattik hepimize aksam gec geldim evde yiginla camasir var is var hic halim yok.. yarin yaparim artik ramazan da geldi sayilir ins kolay tutariz oruclari..islerimi halletmem lazim ramazandan once yoksa cok zor olacak bana hem emzir hem oruc tut.. zaten son zamanlarda emzirirken acayip yoruluyorum neden bilmiyorum.. neyse iste benden de boyle bi de artiyim halaa yiyorum oruc gelmeden ac kalcam dusuncesi sardi bile beni
Önemli degil arkadaşım sağol iyi çok şükür şimdi.Evlatlar insanı en çok üzen düşündüren sevgi veren .......Büyüdükçe sorunlarıda büyüyor.Ebrucum ben kaçırmışım çok geçmiş olsun canım oğluşa
Lajoba ben kasasıylA beraber 3.5 kilo aldım atıklayıp yıkayınca bir de kasanın ağırlığı gidince 3 kilo kadar kalmıştır. 3 kilo da şeker koydum. Yarın kaynatılacak.
Oğlumun durumuna üzülüyorum. Bakalım cuma günü onun bu durumundan da bahsedeceğim belki de biz yanlış yol izliyoruz
Ben bugün ee spor yapamadım
Ve bu hafta kilo veremedim
Bir hafta veriyorum bir hafta alıyorum
Mehter takımı gibi yerinde sayıyorum resmen yıllardır
Benimde böyle kafa dagıtmaya hatta kızkıza tatil ypasım uzaklaşasım var biraz.Ama olmayacagı için daha da özeniyorum sanaGunaydin citirlarim nasilsiniz size hep yazmak istiyorum ama inanin hic musait olmuyorum surekli geziyorum 😀😀 oglen cikiyoruz evden aksam 9 da ancak eve giriyoruz iyide oluyo acikcasi bende bol bol eglenip stres atiyorum esimle aramiz hala bozuk geldigim gunden beri konusmuyoruz dusunun bakalim kayseriye donunce nasil olcak hayirlisi artik burda hic dinlenmiyorum desem yeri ya geziyorum ya kizin pesindeyim yada deniz havuz kayseride tartilicam bakalim kilomu aldim verdimmi bende bole citirlarim sizi okuyamadim gelicem yine hepinizi cok optum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım iyi çok şükür.günaydın çıtırlarım
eprum oğlun nasıl oldu,menü konusunda çok haklısın canım bende yorumlamıyorum çoğu zaman-bu hafta yoğunuz ama ramazanda daha aktif olurum canım ve bende papatya gibi korkuyorum kimse gelemeyecek yakında diye
lajobam tartıyı kaldırmasam çıldıracaktım,sabahları feci şiş uyanıyorum ve çok uçuk rakamlar görüyorum,işe gelince hareketle beraber şişim gidiyor ama ben saki hep sabahki kilomdaymışım gibi düşünüp üzülüyorum
kubram oh gez toz sefan olsun ama burayıda atlama sakın mutlaka yaz
nelson neden uğramıyor
papatyam reçellerin şimdiden afiyet olsun,bende eskiden çok yapardım çilek reçeli,şimdi ablam saolsun 2 kavanoz yapıp getiriyor kurtuldum o dertten,
kilo konusunda bende senden farksızım hafta içi verip haftasonu alıyorum allah sonumuzu hayır etsin
babamın uçağı yarına kaldı o yüzden bizim toplanma işi bu akşam olucak,akşam çok dikkat edicem yediklerime
dün eşim kızım beraber avm ye gidip hamburger menü yedik,kızımı ordan su topunda oynattık,gelirkende parka uğradık eşim oturdu ben 15-20 dak yürüdüm
Şişkinligin geçsede normale dönsen artık çok üzüyor bu durum seni.Ama zamanla geçicek canımayaklarım halen şiş ayakkabı sıkıyor şu an bildiğini işkence çekiyorum offf,
cmt kuzenimin nikahı var deil kilo vermek üzerine aldım bile
ama dün eşime dedim iftarı yapar yapmaz 1 saat yürüycem beni engelleyecek gezme tozma planı yapma diye
cuma ablam geliyor,cmt nikahtan sonra kızımla beraber gidicek memlekete,bende önümüzdeki hafta sonu gidip getiricem kızımı
ramazanda normalde 2 kilo veren biriyim ama bu ramazan zorlayıp onu 4 e çıkarmak istiyorum
şöyleki açlığı aramam,su beni mahveder
ezanda 2 bardak su içip,1 kase çorba azıcık pide,bol salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum,makarna ve pilav olmayacak menümde, sonrasında 1 saat yürüyüş,gece sahura kalkmıyorum ben eşim oruç tutmadığı için,yatmaya yakında bol meyve yiycem,kiraz şeftali,kayısı gibi,gecede saat kurup sadece 2-3 bardak su içip niyetlenicem
elbet kaçamaklarım olucak iftar yemekleri felan ama bu planımı 1 ay uygularsam 4 kilo verebilirim şu an 64 kiloyum 60 olsam + sporla tatilde güzelce salınırım diye düşünüyorum
ne dersiniz sizce olurmu
Ne özürü kızKizlar, ozellkle ebrucum ozur dilerim . 2gndur.gelemiorm. adanadan misafirler geldi. Yemek bulask ee bide oglanin pesnden koş, , vaktm olmuyoor. Surekli yiyorumm. Sbh 73.2 geldmm. Allahtan durmuyorum surekli koşuşturma halindeyim. Bi oglani uyuturken bide ymk yerken otruorm sadece.
Herkese mutlu aksamlaar..
Sevgiyle kucakliorum hepinizi muck
Tamam sözünü tutmazsan hatırlatırımMerhaba kızlar
Hikmet im kolay gelsin...
SiZe söz veriyorum kızlar bundan sonra yemeyeceğim. Yiyorum kıtlıktan çıkmış sonra da çok pişman oluyorum. Aylar yıllar geçti ben hala aynı kilodayım. Özge ve hawar hamile kaldı 9 ay geçti çocukları doğdu ve hala aynıyım
Devkule de doğurup gelecek ben hala aynı olacağım
Söz siZe söZ
Bundanböyle ayarında yiyeceğim
Merhaba kizlar
Bugun cocugun besigini kendi odasina gecirdik yatak odasini dolaplari falan sildim temizledim yoruldum
Simdide mutfagi toplayip visnelerin cekirdegini cikarip sekere yatiracagim yarin da recel yapcam
Cok fena kasiniyorum ne bocegi bilmiyorum ama bacaklarim karnim kabarik kabarik oldu sinir oluyorum kasindikca, ecz den krem aldim ama pek bi faydasi da yok gibi.. kac kiloyum bilmiyorum cumaya arti gelmezsem cok mutlu olacagim
Ebru kararlarin super ins hepimiz uyabiliriz senin kararlarina yoksa ramazandan kilo almis olarak cikmak istemiyorum..
Papatya sozunu aldik ona gore cok yeme ama hersxeyin tadina bak aklinda kalmasin
Hikmetcim kolay gelsin canim keyfini cikarmaya calis canim misafir de varmis ama olsun kalabalikta cok is yapar yediklerini eritirsin..
Mevcan hakkinda hayirlisi olsun guzelim ins isteyen herkese nasip olsa memurluk bide sana banaa
Neyse ben gidip mutfagimi toplayim recelimi hazirlayayim sonrada uyku beni bekler cok bekletmeyimiyi geceler kizlar..
çıtırlarım merhabalarrr
ara ara bakıyorum sizlere ama yazamıyorum çok fırsatım olmuyor, iki çocukla işler zor oluyor hatta işler olmuyor olduğu gibi kalıyor
Ösgem de kavuşmuş bebişine analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun,
benim kızım iki aylık oldu ama biraz sorunluyuz kızlar ultrasonda kalça çıkığı çıktı bir bandaj kullanıyoruz 12-13 gün falan oldu ilk günler çok kötüydü durmuyordu bandaj sıktığı için ama 2-3 gündür biraz alıştı sanki, ben ilk öğrendiğimde çok üzüldüm doktor doktor gezdim, ama hepsi aynı şeyi söyledi ileri dredece bir çıkık değil muhtemelen anne karnında olmuş, erken teşhis edildiği içinde bandajla iyileşe bileceğini söylesiler ama uzun bir tedavi her ay ulrasona götürüp, iyileşme varmı diye bakacağız ve bandajın ayarı değişecek bandaj bütün ucüdu sardığı için doğru düzgün bişey bile gi,ydiremiyorum çünkü takıp çıkarmak çok zor bu sıcaklarada haftada bir ancak yıkıyorum , ama moralim daha iyi şimdi ameliyatsız en azından iyileşir diye deyince bütün dr içim biraz olsa raharladı ama minicik bebeği öyle görmek inanın insanın içini acıtıyor
bizden böyle umarım sizlerde iyisiniz tabi ytaz gelince topik biraz sessizleşiyor ama herkes iyi olsuntatilden sonra yine kalabalıklaşır
Ebru, Papatya, Nelson, Sehra ( sanırım pek uğramıyor ) Btkübra, Hikmet, Mevcan, Lajoba , Şükran unuttuklarım varsa kusura bakmayın kendinize çok iyi bakınn
Giresim yok artık kimse gelmiyor diye.Ama kimsede gelmese yazmaya devam edicem Sabah 2 sene önce(52.3)sevincimden dar buz yeşil pantolonumu denedim.Ara ara deniyor ve kalçamdan yukarı çıkmıyordu.Akşamları yaptıgım mekik alt karın şimdiden etkisini gösterirmi ki Oldu düğmeler kapandı ama biraz yemek yersem düğme yerleri sıkar diye giymedim.Kendimi o pantolondan anlıyorum.Çünkü en zayıf halimde almış ara ara deniyordum.Devam egzersizlere.Mekik ,kol hareketi ,sguat çömelme popo incelteme ,oklava ve alt karın devam İp alıp ip atlamayıda istiyorum.ÖZGEMle atlardık hep
merhaba kızlar
hawarcım hoş geldin. çok geçmiş olsun bebişe. neyse ki ameliyatsız düzelecek bir durummuş. gelişmelerden haberdar et bizi.
mevcanım babacığın güle güle gitsin gelsin inşallah. inşallah işin de istediğin gibi sonuçlanır...
lajoba güle güle ağız tadıyla yiyin inşallah reçellerini...
nelsonla dün telefonda konuştuk. ara ara okuduğunu ama yoğun olduğu için cevap yazamadığını söyledi.
ebrucum benim de gelesim ve yazasım gelmiyor. gerçekten burası beni çok rahatlatıyordu ama bu sessizlik beni de üzüyor...
ve gelelim bana...
yarın psikolog randevum var ve farkettim ki tanımadığım bir insana anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki..
sabırsızlıkla bekliyorum randevu saatini...
Bu aralar 2. çocuk isteğim yeniden depreşti. ama sağlık problemlerinden ötürü cesaret edemiyorum.
yani sizin anlayacağınız. bedenimin üstünde sanki kilolarca yük taşıyor muşum gib i hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?