- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.221
Bende akşam gitmek istegimi ve anlatıcak çok şeyim oldugunu düşündüm psikologa.Ama sorunlar beni bırakmadıgı sürece ömür boyu psikologdan çıkmamam lazımNeyse...
Demek 2. çocuk istegi kulaga hoş geliyor.Durumum çok iyi olsaydı eşimde bende çok çocugumuz olsun isterdik.Kardeş olmalı mı tek daha mı iyi bilemedim şimdi:44:
Bende bu aralar sinir küyüm.Bir nedeni de yok aslındaGunaydin kizlar, tartiyaaa hiic cikasim yok. Arrtiyimdir. Hem yiyorum, hem regl oldum. Fenalardayim yani. Allahm yardmcim olsun.
Oglanda hasta, nezle oldu burnu akiyor. Halsizligi yok.
Ebruuu cnm uzulme, yrn sbha eksi cikicaksindir.
Evet akşam ortaya koydugum ortak salta ve turşudan yedim biraz.Spor artı ev işi off neyse perşembe tartılmıycam.Cuma tartılıcam bu seferde perşembe eksi cuma artı çıkarımgünaydın kızlar
ebrucum o resmi koyduğun yemeği akşam mı yedin canım.
bence senin vücudunda cuma stresi var. hatırladığım kadarıyla her cuma hemen hemen böyle oluyor. yarın tartılırsın artık.
ben bu sabah tartılmayı unutmuşum.. ancak yarın iftardan önce bildirim yapabilirim fakat biliyorum ki bu hafta kilo aldım...
bu saat oldu kimsecikler yok.
mevcanım işlerin peşinde koşuyor. onun dışlında bir tek ebrum gelmiş...
Aynen öyle düşünüyorum canım.Evine dönmüşsün sağsağlimGunaydin citirlarimben geldim evime sukur simdi kizimi uyutuyorum sonra camasir ev topla nevresim degistir isleri yapicam ebrum uzulme papatyanin dedigi gibi sende cuma gunu stresi var pazar gunu daha ekside cikarsin eminim
Papatya canim sana yazamadim esimle izmire gitme konusunda bozusmustuk o yuzden konusmamistik yani o benimle konusmamisti ama dun ben eve gelince konustuk hallettik sukur bu arada ig de gordum seni yesil pantalon cok yakismis cok zarifsin valla sakin kilom var diye takinti yapma kendine ve kendine oz asil bi durusun var cok begendim 😊
Hikosssss yeme kiz yeme bende henuz tartilmadim vucudum sis yarin iftardan once tartilcam kizlar bakalim kilo almismiyim vermismiyim benden bu kadar citirlar mevcani goremedim ama gelir birazdan sanirim hepinizi cok optum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam citirlar
Hemen kilo bildirimi yapayim zaten kimse yapmamis
Gecen hafta 62.0
Bugun 61.7
Giden 300 gr
Ebru sende kesin cuma stresi var canim yoksa aksamki menun gayet iyiydi cok takma kafana kiloyu zaten hedefe ulastin sayilir stres yapma..
Kubra hosgeldin canim evine, esinle konusup halletmeniz de iyi olmus.. kolay gelsin islerinde..
Hikosum haklisin kalabalikta yemeyince de olmuyor, dikkat et yinede fazla abartmamaya calis..
Papatya hepimizin ortak gorusu fazla kilon olmadigi yonunde.. bence sende fazla takma kafana kiloyu, saglikli beslen gerisi zaten gelir.. randevun nasil gecti gittinmi?
Mevcan yogunsun dimi kolay gelsin canim, bize de firsat buldukca yaz..
Nelson nerelerdesin guzelim kurslar nasil gidiyor?
Bana gelirsek cok stresliyim, canim sıkılıyor, hic biseyi yetistiremiyorum.. guya aksama kadar evdeyim bi suru zamanim var.. ama ne dinlenebiliyorum ne is yapabiliyorum.. oglanin huyu iyice degisti surekli bana yapisik.. sabah kahvalti hazirlayana kadar agladi durdu, zoraki biseyler yedirdim sonra yine mizirdana mizirdana kustu hem benim ustumu hem kendini yatak odasini mahvetti.. odayi sildim supurdum onuda banyo yaptirdim uyuttum cm topladim katladim cm mak calistirdim, bulasiklari topladim.. simdi oyuncaklari falan toplayim ortaliktaki daginikligi halledip evi supurecegim hala uyanmamis olursa banyo wc yikanacak yemek yapilacak.. esimlede atistik sabah sabah.. surekli cocuga kiziyorsun bi birakmadin uyuyayim dedi halbuki oglene kadar cikmadi yataktan, sesimizden uyuyamamis.. sanki ben cok dinlenebiliyorum da onun dinlenmesine firsat vermiyorum..neyse isler beni bekler gelirim yine ins.. hoscakalin.. guzel bi gun olsun hepimiz icin..
Bende bu aralar sinir küyüm.Bir nedeni de yok aslındaArtık çok takılmıycam perşembeye
Evet akşam ortaya koydugum ortak salta ve turşudan yedim biraz.Spor artı ev işi off neyse perşembe tartılmıycam.Cuma tartılıcam bu seferde perşembe eksi cuma artı çıkarımBen hep burda olucam canım
Aynen öyle düşünüyorum canım.Evine dönmüşsün sağsağlimEşinlede herşey yoluna grmiş.Ev işleri birikmiştir kolay gelsin.
300 de olsa gitmişBende sinirleniyorum eşime.Oglumla oynarken wc ye yada su içmeye gidiyorum.Çocuk yanına gidip üzerine atlıyormuş uykusu bölünüyormuş,Bu gece uyandıgını konuşmalarımızı hayal mayal duymuş Sen duyup dalıyorsun ben napim beşik içinde saat 6 da oturduk Arkadaşımın eşi altını alıyor mamasını veriyor.Küçücük puset çocugu koysan duruyor yinede adam dışarı çıkarıyor temizlik günleri vs Sanki o uyuyamıyor da ben 24 saat uyuyorum keyif yapıyrum.Bir kahve bile içemiyorum,totomu yere koyamıyorum dedim.EE yapma her yer temiz zaten boşuna yoruyon kendini demez mi çıldırıyorum içten içe Bir anlattın benden bin işittin
merhaba kızlar
kübracım hoş geldin evine. eşinle aran da düzelmiş. inşallah hiç bozulmasın bir daha. iltifatların için de çok teşekkür ederim...bazen o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki ben de kendimi dışarıdan görebilmek istiyorum...
lajoba evliliğimizin ilk yıllarında ve bebeğimizin olduğu ilk yıllarda eşimle öyle çok kavga ederdik ki eften püften sebeplerden.
erkekler biraz geç olgunlaşıyor. babalığa evliliğe adapte olmakta oluyorlar. randevum öğleden sonra. bakalım neler olacak.
ebrucum ben de sonuna kadar burada kalacağım. kilo versem de vermesem de...ama bu gidişle yaz döneminde pek yazışamayacağız gibi duruyor...
Kizlar, oglan atesli yaa.. 37.4 ,,, ödüm kopuyor yukselecek diye. Basindayim .. dua edin neolur ateslenmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?