Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nezle den, atese döndü. Suan iyi, 36.4,, yerine yatirdim ama gidip sık sık bakiyorum. En fazla 37.4 e cikti.
Korkuyorm tsk edrrim ilgine

Cnm, bebisine vakit ayir sen.
Arada ugra.
Kilona da takilma dicem ama dikkat etmen gerekiyor. Bende dur diyememistim. Aman sen bnm yaptigim hatayi yapma.
Oglumda suanlik iyi, ins dedigin giibi olur.

kızlar ben geldim..

size birkaç kez azayım dedim bil bozuk olduğu için kapanıyor.. yazamadım.

çok yoğundum bu aralarçok güzel ginler ve çok kötügünler geçirdim bir haftadır.. ama şimdi iyiyim çok şükürr..

geçmişi okuyamadım ama okuyyup hepinize birşeyler yazacağım..

yarın itibari ile diyete başlıyorum.. diyetisyenimin verdiği ramazan diyetine...

Hikmet'im sevindim ateşinin düşmesine. İnşallah gexe de rahat geçer
Nelsonum hoşgeldin. Aramızda olacaksın değil mi bundan böyle
Ben şimdi dılardayım az sonra sahurumu yapacağım. Çorba içeceğim orda kızarmış ekmek de veriyorlar. 3 dilim kısarmış ekmekle çorba içeceğim. Yarın da iftardan önce tartılıp kilo bildirimi yaparım
Herkese hayırlı ramazanlar
Dualarımız kabul olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sukur oglum iyi kizlar.
Karnini doyurdm,calpolu verdm.
Atesi 36.3cok sukur ki.

Nel, ozledik seniii.. ins kotu bi durum olmamistir. Suan iyiymissin ama sewindim.

Papatya, menun gusel, iftardn onceki kilonuda mrk ettm ..

Herkese hayirli ramazanlaar..

Hoş bulduk kızlar
iyi kotu hayat devam ediyor
mumkunnoldugunca aranızdaki canlar
geçmişi okuyacağım vil bozuk kapanıp duruyor
tablet ten yazıyorum zor oluyor ama elimden geldiğince yazacağım

kilo bildirimi yapayım

geçen hafta:58.5
bu hafta:59.1
giden yok
gelen:600
Hedef:55

Bu hafta diyet yapamadım
dün de sabahtan gecenin bir körüne kadar yedim

Kızlar sizleri ihmal l ettim kusura bakmayın

1.Sinirime hakim olacagim
2. Günlük kitap okuyacağım
3.gunluk kuran okuyacağım
4. Bil tamir olunca haftada iki gün film izleyeceğim
5.minik kızlarımla zaman getireceğim
6.NamaZ kızlarım inşallah

Ve diyet ramazan bitmeden 55 olacağım.

Öptüm hepinizi

Hayırlı sahurlar kızlarÖzlemişiz davulun sesini bu özel ayı ama eski tadı yok Maske hazırlamıştım akşam ama uyku bastırınca kaldı. Şimdi onu sürdüm bekliyorum .Napim cildim çok kötü oldu son zamanlarda

slm kızlar
sahuru yaptık ortalığı topladım namaz kıldım şimdi yatcam size bi bakayım dedim
nel hosgeldin gitme artık özlüyoruz
ebru maske benimde yapasım var ama zaman yok yaw
hikmet geçmiş olsun canım korkma 38 in üzerine çıkmasın ateşi yeter inş şimdi daha iyidir
papatya randevun nasıl geçti?
hawar yeme konusunda dikkat et canım bebişi emziriyorsan kiloyu fazla sorun etme mezirmeyi bırakınca sıkı bi diyete başlarsın arada yine yaz bize..

iyi uykular kızlar.. hayırlı ramazanlar hepimize..

Gunaydin kizlar.. ilk orucunuz hayirli olsun. Regl olmasaydim bende tutucaktim. İlk orucun sevabi coktur. Allah kabul etsin canlarim..
Oglan sabaha kadar surekli uyandi. Atesi de 36lardaydi.
Simdide idare eder, burnu akiyor. Halsizlik yok cok sukur.

Bununla mi orucunu tutucaksi ebruuş, yne de cok az yemissin cnm yaa. Maske nsl ise yaradi mii,
Eski ramazan cocukluk zamanimizda wardi, bn o gunleri coook özluormm

Gunaydin citirlarim nasilsiniz sabah cok zor kalktim ben halada ayilamadim ama kizima kahvalti yaptirdim oturduk ev cok sicak zaten kiz uyanikken cok cam kapida acamiyorum cunku hemen balkona cikiyo sandalyeyide cekebiliyo artik o yuzden camlarida acamiyorum Allah korusun onune fln ceker diye iftardan sonra menumu yazicam ramazanda 3 4 kilo veririm ins bu arada hala hastalanmadim 23 gun oldu ama acaip sisim hastalansamda rahatlasam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
RamaZanımız hayırlı olsun inşallah. Bakalım ilk gün nasıl geçecek.
Ebru um sahur için az değil mi yediklerin. Ben dün iyi yedim zaten ilk gün çarpıyor diye.
Bu sene doğru dürüst tutamayacağım Pazartesi regl olacağım. CumAya biterse 2 Gün daha tutarım. Sonra gidiyoruzzaten
Dün randevum çok iyi geçti. Çok tatlı ve güleryüzlü biriyle karşılaştım. Bana çok değişik şeyler anlattı. Insanların 35 yaşında sonra kendine döndüğünü, sorunlarını farkettiğini, fakat çok az kişinin psikoloğa girmeye cesaret ertiğini falan.
Perşembe tekrar gideceğim. Hiç tanımadığım birine birşeyler anlatmak hem çok tuhaftj hem de rahatlatıcı
Annemle babamın ilişkisini kardeşimle ilişkimi sordu.
Annemle babamın nasıl evlendiğini, lisedeki arkadaşlarımı sordu
Değişik bir tecrübeydi benim için

Aslın kırıdm o bacagı 58 lerdeydim 56lardayım şimdide.İnş bu hafta 55 i görürümSen önce beebginin rızkına bak canım.Bol bol emzir ev işi çocuklar az uyku çok efor vericeksin kendiliginden zatenSonrada buraya menü paylaşmaya sohbete gelirsin .Son zamanlarda ne güzel menüler paylaşırdınBebiişleri öp benim yerime
Nelim nerdesin yahu.Tabi kurslardan bize vakit kalmıyor dimiİyi olmana kötü günleri atlatmış olmana sevindim.Ve tabi aramıza dönmenede
Geçmiş olsun canım.Bizimkide 4 gündür burun tıkalı geniz akıntısı ama hayret ki bu sefer ateş olmadı.Ama senin kininde fazla yokmuş.DR. göre 38 i ateş olarak görüyorlar.Biz anneler 37.2 yi gördük mü korkuyoruz haliyle.

Artık gelen bölümünü hep boş bırakıp 100 de olsa hep giden bölümünü dolduralımİnş. bu kurallarınıda yapıp kendini iyi hissedersin canım
Canım görüyorsun benimde yok ama sürüp iş yaparken kuruyor zaten 10-15 dk.Haftada 1 kil maskesi,sabah akşam sodayla yüzümü yıkarım,her gece duşta yüz temizleme jeli,ve bu aralar sıkıntı sivilceleri için demlenmiş 1 kahve fincanı çaya 1 aspirin koyup sürerim.
Bununla mi orucunu tutucaksi ebruuş, yne de cok az yemissin cnm yaa. Maske nsl ise yaradi mii,
Eski ramazan cocukluk zamanimizda wardi, bn o gunleri coook özluormm
Maskeyi yukarıda anlattım canımAz degil gece gece yiyesim yoktu ama acıkırım diye zorladım biraz.Herşey eskiden güzeldi
Bende uykusuzum yaaaaaaatam yattım oglum rüya gördmüş yanına yattım.Daldı diye odama geçtim ki yine yanıma gelmek istedi.Yanımda dalınca çok kıpırdıyor ve ayaklarımın dibinde buldum.Düşer diye yatagına yatırdıgımda 5:15 ti saatAçma camları bende çok korkarım:18:
Hayırlı olsun hepimize canım.Herkes az dedi bana fazla geldiİnş aynı azlıgı iftarda da sergileyebilirimAy hani hep psikologda aglanır ya o yaşanıyor mu?Ben gitsem aglamaktan anlatamam zatenRahatlamana sevindim.Banada lazım

23gndur hastalanmadn mmi, hamile degilsindir bu kdr sakinsen,doktora gitsene kuboş. Onceden de boyle uzarmiydi gunlerin.
Aman sakin kapi pencere acma, dalginlik biz insanlar icin. Benim evde pencereler demirli, diskapiyi kapali tutmam grek. Merdivenlerden düsebilir. Dikkt etmemiz gerek. Allahm meleklerimizi korusun.

Ebrulii bu yoğunluğu arayediklerine Brunisanahhayranım maşallah

Lajoba geldim tatlım. Ben bu gece namaz kılmak ama yarın kalacağım inşallah

Hikmet cicim geçmiş olsun güzelim

Papatyam ah ne iyi yapısından iyi gelmiş ya.. bende gizem ama ne diyeceğimi

Havar guzelim dikkat et yediklerine emziren için daha çabuk verirsin bence

Benden sanki yılın yorgunluğu çıkıyor. sabahtan beri uyuyorum,

Artik aksama ne yemek yapacağımı düşüncem iyi olur. Çok kalabalık bir iftar hazırlamayı düşünmüyorum.

Eh birazdan okuyun.

Merhaba kızlar
Dışarı çıktım kaşlarımı aldırdım. Sonra da bir kot aldım. Bayağı yırtık kotlar var ya bu sene moda. Onlardan aldım. Ama yırtıkların altında kumaş var. Onun için tenim görünmüyor. 40 olmadan alıp giyeyim dedim...
Akşama tarhana çorbası
Zeytinyağlı bamya
Fırında köfte patates
Pilav
Cacık var
Bamya benim, köfte ve pilav da eşimle oğlumun yemeği olacak.
Iftardan önce tartılıp bildirim yapacağım

merhaba çıtırlar

gece gçe yatıp sabah 7 de kalktım öğlen acayip halsizlik ve açlık çöktü üzerime 2 saat kadar uyudum çocuğu eşime bırakıp.. şimdi çok şükür pek açlığım kalmadı.. akşama yemek de hazırlamadım hala gidip bi çorba salata falan yapcam çok agır şeyler yapmıycam eşimle öle anlaştık sağolsun fazla uğraşma yemekle zaten emziriyosun yoruluyosun dedi benim de canıma minnet iftardan sonra ark lar gelecek okey falan onayacağız sahura kadar sahuruda yapıp gidecekler.. benden böyle işte..

ebru haklısın canım zaman kendimizlede ilgilenmemiz bakım yapmamız gerek bende ilk fırsatta maske yapayım iyi aklıma düşürdün

papatya randevunun iyi geçmesine sevindim, gaip bi durum ama rahatlatması güzel gerçekten.. iftar menün harika

hikmet oğluşun iyi olmasına sevindim canım, oruç tutmayınca ramazan hiç başlamamış gibi oluyo ama olsun sende bitince tutarsın ne yapalım Allah bize böyle bi kolaylık sunmus

küboş aman dikkat et canım cam kapı açık bırakma valla küçükler falan ama ne yapacakları hiç belli olmuyo.. Allahım esirgesin..

nel namaz kılınca daha bi huzurlu oluyo insan hele de ramazanda hem oruç hem namaz hem kuran okuyunca daha bi ramazanın ruhunu yakalamış hissediyorum kendimi sende kıl canım ihmal etme..

Allah kabul etsin canlarım oruçlarımızı ibadetlerimizi.. şimdiden hayırlı iftarlar..

Yemeklere başladım
Çok ilginç hiç açlık hissetmiyorum
Sadece susuzluk
Akşam iftardan sonra dışarı atacağım kendimi
Hava çok sıcak çok

Citirlarim napiyosunuz benim artik halsizlik bas agrisi hepsi var biliyosunuz benim insulin direncim var sekerim dustu suan yaa kizlar ben acaip sis im tuvaletede cikmiyorun kac gundur bide reql olmadim sanki vucudum patlicak gibi
Hikosss valla bu kadar sakinim ama aklimada gelmiyo degil yarinda hastalanmazsa test yapicam onceden hic bole uzamazdi arasi 18 19.gun hastalanirdim ben hamile degilimdir diyorum ama nazlima hamile kalmisti ole rabbim hayirlisini versin ne diyim
Lajoba canim sen emziriyosun dimi aman dikkat et kendine dinlen vakit buldukca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…