- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.241
Hikmet'im üstünü örtme sık duş aldır. Gerekirse sirkeli suyla sil. Ilarını ihmal etme. Merak etme artmaz. Diş çıkarıyor olabilir. Çok geçmiş olsun. Iyi hanerlerini bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hikmet, Papatya, Ebru teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, inanın sizleri sohbetinizi arkadaşlığınızı bende çok özledim, uzun bir süre daha sık giremiyeceğim ama zamanla bir düzen oturturum herhalde diye düşünüyorum,
kilo durumuna grlin ce bayağıdır 70 kiloydum ama bu sabah 72 yi gördüm .ok yiyorum özellikle tatlıyı , ama kısa zamanda bunada bir dur demeliyim gelen giden olunca yapılıyor hamur işleri yapılıncada yeniyor, sağ olsun annem buradayken bir sürü şey yapıp dolaba koydu misafir gelince çıkarıp pişiriyorum
Hikmet oğluna çok geçmiş olsun canım aman ateşine dikkat et 37,5, 38 kadar bişey olmazda oldan sonra tehlikeli biraz sirleli bezlerle sil, eyer daha da artarsa çorablarını sirkeli suya batırıp giydir ayağına bide başını serin tut , ama korkma çocuklar bizlerden daha dayanıklılar ateşe
n
Eki Görüntüle 1171288
Hayırlı sahurlar kızlarÖzlemişiz davulun sesini bu özel ayı ama eski tadı yok Maske hazırlamıştım akşam ama uyku bastırınca kaldı. Şimdi onu sürdüm bekliyorum .Napim cildim çok kötü oldu son zamanlarda
Aslın kırıdm o bacagı 58 lerdeydim 56lardayım şimdide.İnş bu hafta 55 i görürümHikmet, Papatya, Ebru teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, inanın sizleri sohbetinizi arkadaşlığınızı bende çok özledim, uzun bir süre daha sık giremiyeceğim ama zamanla bir düzen oturturum herhalde diye düşünüyorum,
kilo durumuna grlin ce bayağıdır 70 kiloydum ama bu sabah 72 yi gördüm .ok yiyorum özellikle tatlıyı , ama kısa zamanda bunada bir dur demeliyim gelen giden olunca yapılıyor hamur işleri yapılıncada yeniyor, sağ olsun annem buradayken bir sürü şey yapıp dolaba koydu misafir gelince çıkarıp pişiriyorum
Hikmet oğluna çok geçmiş olsun canım aman ateşine dikkat et 37,5, 38 kadar bişey olmazda oldan sonra tehlikeli biraz sirleli bezlerle sil, eyer daha da artarsa çorablarını sirkeli suya batırıp giydir ayağına bide başını serin tut , ama korkma çocuklar bizlerden daha dayanıklılar ateşe
Papatyacığım biliyorumki sende çok istiyorsun 2. çocuğu ama sağlığın çok daha önemli neticede çocuğun olur ama sağlık elden giderse Allah korusun kim bakacak kuzucuklara, bir çocuğun var allah ona can sağlığı versin, bak benim bir arkadaşım var yıllardır bebek özlem, çekiyor tedavide sonuç vermiyor, ben onun yanında çocuğumu sevmeye bile utanıyorum, sen sıkma üzme kendini bunun için
Ebrum canım sende iradelisin aslında ama bazen insan takıldımı takılıyor bir kiloda, eminim şeytnın bacağını kıracaksın, zaten bir kırdsın mı gerisi kendiliğinden gelir, bende kilo versemde vermesemde, hayat biraz daha düzene girince dönecem aranıza kendinize iyi bakın
Nelim nerdesin yahu.Tabi kurslardan bize vakit kalmıyor dimikızlar ben geldim..
size birkaç kez azayım dedim bil bozuk olduğu için kapanıyor.. yazamadım.
çok yoğundum bu aralarçok güzel ginler ve çok kötügünler geçirdim bir haftadır.. ama şimdi iyiyim çok şükürr..
geçmişi okuyamadım ama okuyyup hepinize birşeyler yazacağım..
yarın itibari ile diyete başlıyorum.. diyetisyenimin verdiği ramazan diyetine...
Geçmiş olsun canım.Bizimkide 4 gündür burun tıkalı geniz akıntısı ama hayret ki bu sefer ateş olmadı.Ama senin kininde fazla yokmuş.DR. göre 38 i ateş olarak görüyorlar.Biz anneler 37.2 yi gördük mü korkuyoruz haliyle.Cok sukur oglum iyi kizlar.
Karnini doyurdm,calpolu verdm.
Atesi 36.3cok sukur ki.
Nel, ozledik seniii.. ins kotu bi durum olmamistir. Suan iyiymissin ama sewindim.
Papatya, menun gusel, iftardn onceki kilonuda mrk ettm ..
Herkese hayirli ramazanlaar..
Hoş bulduk kızlar
iyi kotu hayat devam ediyor
mumkunnoldugunca aranızdaki canlar
geçmişi okuyacağım vil bozuk kapanıp duruyor
tablet ten yazıyorum zor oluyor ama elimden geldiğince yazacağım
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:58.5
bu hafta:59.1
giden yok
gelen:600
Hedef:55
Bu hafta diyet yapamadım
dün de sabahtan gecenin bir körüne kadar yedim
Kızlar sizleri ihmal l ettim kusura bakmayın
Artık gelen bölümünü hep boş bırakıp 100 de olsa hep giden bölümünü dolduralım1.Sinirime hakim olacagim
2. Günlük kitap okuyacağım
3.gunluk kuran okuyacağım
4. Bil tamir olunca haftada iki gün film izleyeceğim
5.minik kızlarımla zaman getireceğim
6.NamaZ kızlarım inşallah
Ve diyet ramazan bitmeden 55 olacağım.
Öptüm hepinizi
Canım görüyorsun benimde yok ama sürüp iş yaparken kuruyor zaten 10-15 dk.Haftada 1 kil maskesi,sabah akşam sodayla yüzümü yıkarım,her gece duşta yüz temizleme jeli,ve bu aralar sıkıntı sivilceleri için demlenmiş 1 kahve fincanı çaya 1 aspirin koyup sürerim.slm kızlar
sahuru yaptık ortalığı topladım namaz kıldım şimdi yatcam size bi bakayım dedim
nel hosgeldin gitme artık özlüyoruz
ebru maske benimde yapasım var ama zaman yok yaw
hikmet geçmiş olsun canım korkma 38 in üzerine çıkmasın ateşi yeter inş şimdi daha iyidir
papatya randevun nasıl geçti?
hawar yeme konusunda dikkat et canım bebişi emziriyorsan kiloyu fazla sorun etme mezirmeyi bırakınca sıkı bi diyete başlarsın arada yine yaz bize..
iyi uykular kızlar.. hayırlı ramazanlar hepimize..
Maskeyi yukarıda anlattım canımBununla mi orucunu tutucaksi ebruuş, yne de cok az yemissin cnm yaa. Maske nsl ise yaradi mii,
Eski ramazan cocukluk zamanimizda wardi, bn o gunleri coook özluormm
Bende uykusuzum yaaaaaaaGunaydin citirlarim nasilsiniz sabah cok zor kalktim ben halada ayilamadim ama kizima kahvalti yaptirdim oturduk ev cok sicak zaten kiz uyanikken cok cam kapida acamiyorum cunku hemen balkona cikiyo sandalyeyide cekebiliyo artik o yuzden camlarida acamiyorum Allah korusun onune fln ceker diye iftardan sonra menumu yazicam ramazanda 3 4 kilo veririm ins bu arada hala hastalanmadim 23 gun oldu ama acaip sisim hastalansamda rahatlasam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun hepimize canım.Herkes az dedi bana fazla geldiGünaydın kızlar
RamaZanımız hayırlı olsun inşallah. Bakalım ilk gün nasıl geçecek.
Ebru um sahur için az değil mi yediklerin. Ben dün iyi yedim zaten ilk gün çarpıyor diye.
Bu sene doğru dürüst tutamayacağım Pazartesi regl olacağım. CumAya biterse 2 Gün daha tutarım. Sonra gidiyoruzzaten
Dün randevum çok iyi geçti. Çok tatlı ve güleryüzlü biriyle karşılaştım. Bana çok değişik şeyler anlattı. Insanların 35 yaşında sonra kendine döndüğünü, sorunlarını farkettiğini, fakat çok az kişinin psikoloğa girmeye cesaret ertiğini falan.
Perşembe tekrar gideceğim. Hiç tanımadığım birine birşeyler anlatmak hem çok tuhaftj hem de rahatlatıcı
Annemle babamın ilişkisini kardeşimle ilişkimi sordu.
Annemle babamın nasıl evlendiğini, lisedeki arkadaşlarımı sordu
Değişik bir tecrübeydi benim için
Gunaydin citirlarim nasilsiniz sabah cok zor kalktim ben halada ayilamadim ama kizima kahvalti yaptirdim oturduk ev cok sicak zaten kiz uyanikken cok cam kapida acamiyorum cunku hemen balkona cikiyo sandalyeyide cekebiliyo artik o yuzden camlarida acamiyorum Allah korusun onune fln ceker diye iftardan sonra menumu yazicam ramazanda 3 4 kilo veririm ins bu arada hala hastalanmadim 23 gun oldu ama acaip sisim hastalansamda rahatlasam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?