Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Citirlarim menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
Dom salatalik

Iftar
1 hurma
Yarim kase mercimek corbasi
1 karniyarik
2 catal sucuk ici
1 dilim gullac
Ceyrek dilim pide
Cokmu yemisim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Çok şükür doyduk gözümüz qÇıldı.
Kilo bildirimi yapayımhemen
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 62.0
Gelen yok şükür
Giden 600 gram
Geçini giden gerçekten kilo mudur yoksa açlık ve susuzluktan kaynaklanan su kaybı Mıdır bilmem/
Iftardan sonra 63.6 olmuşum
Tam 1.6 kilo yemiş içmiştim
Çok yemedim aslında daha çok şey içtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugünkü menum
Sahur. 1 dlm peynir
1 dlm ekmek
1 kase çorba
Domates salatalık

Iftar
Yarım kase mercimek çorba
1 kepçe patatesli bezelye
10 tane yaprak sarma
1.5 kase cacık
4 yk patates salatası
1 dlm ekmek
4 zeytin
2 çatal tatlı

Ara: 1 elma

Sahura kadar çay ve su icecrgim

Son düzenleme:
Kizlar,bas agrisiyla geldim. Oglum degisik bir halde, uyumuyor. Naptiysaam uyutamadim. Yatakdayiz,elinde kitabi oyalaniyor.
Kp, sinek var diye cibinlik kurdu.
Uyutunca yatagina yatiricam ama habersiz kalkip yataktan dusebilir. Onun yataginda da cibinlik var.

Kizlar, menuleriniz enfess.
Papatya, kilonda supeer. İns faydasini gorursun.
Kubos, yrn mtlaka test yap. Mrklandirmaa benii..

Simdiden iyi sahurlar kizlar..
Oruclariniz kabul olsun
. :*

Huu huu kızlar.İlk kez zaman saat ayarına bakmadan plansız bir gece yaşıyorumPlan yapınca daha kötü geçiyor günüm.Bugün eve geldim oglum uyudu ve bizde uyuduk.18:30 kalktık.Balkon yıka çamaşır market yemek evi süpür ve silerken ezan okunuyorOglum tatlı yapalım dedi.Tavuk gögsü yaptık ve misafir çagırdım.Az önce gittiler oglumu uyuttum.Evi topla bm yerleştir maskemi yapıp size vakit ayırmak tv bakmak saate bakmadan sahur yapıp öyle yatmak istedimŞimdden yarını ay oglum erken kalkar hemen yatayım yarın ütü yaprım şu yemegi hazırlarım vs düşünmiycem artık.Ayy çok mu düşüncesiz oldu bu sferdeTartıyı silerken koydum ama ezan okununca panik yaptım unuttum.Oysa çok merak ediyordum.Yarına artık mutfaga koyayımda göreyimDavulcu geçiyor ehh eski bekarkenki ramazanları özlemiyor degilimAnnecim hazılar hazıra kalkar hemen yatardımGeçmişe bakıp sahur hazırlıgı yapayım gerçi aç degilim ya:44:

Kıs nelll ne yamzışsın öyle karışık anlamadım bişi:44:
Bamya bayılırım.Ama ikiside yemiyor Onların yüzünden sebzelere hasret kaldım.Annem yapınca çagırıyor ama oglum büyüyünce alıştırıcam.
Yap arkadaşım bakımınıKıyamam ya uykusuzluk zor ve emziriyorsunda ama bende emzirirken tuttum ve Allah herkese herşekile sabırını veriyor.Kaç gecedir yanarken püfür püfür dışarısı esiyor.
Belki strestendir ama yinede bir test al canım.
üzel
Yok canım ya acıkıyoruz şekerimiz düşüyor.Güzel menün

Canım akşam çok geldi bana :26:Ama zamanla iftarı oturtucaz rayına su çorbayla şişirelim karnımızı
Neden uyuyamıyor acaba kuzucuk:44:Sahurda agrıı kesici iç

Tatlım bu kadar yoğun olmana rağmen kişisel bakımları ni aksatmama na bakımları ni yapma na hayranım. Maşallah

aksama 3_4 dlm karpuz ve 1 dlm kadayıf tatlısı ni da ekliyorum maalesef bu iftar fazla oldu farkındayım,

Merhaba kızlar
Ebrucum aldığın kararların arkasınsayım
Insan saate bakınca ve ömrden plan yapınca huzursuz oluyor aslında
Hikmet'im oğluşa ne oldu acaba. Diş falan olabilir mi acaba Yada sıcaktan etkilenmiştir
Ay bakın unuttum regl olmayan kübra mıydı
Hadi bakalım hayırlısı
Nelson menünü beğendim ben
Biz de akşam 22:30 gibi parka gittik oraya arkadaşları çağırdık
Aslında eve gelince spor yapacaktım ama onlarla beraber geldik sahur yaptık şimdi nama kılıf yatacağım.
Bizim için değişik bir akşam oldu
Spor kaldı ama olsun
Iti geceler herkese

Gunaydin kizlar sabah test yaptim negatif zaten bisey olmadigini biliyodum ama kafada yine bi soru isaretiydi ama dun gece bacaklarim cok agridi ben reql olcagim zaman hep agrir ya bugun yada yarin olurum bugun sahuru yatmadan once yaptik saat 1 gibi yedik esim bugun calisiyo pazar gunlerini sevmiyorum esim olmadigi zaman
Hikoss oglun nasil oldu canim ne zaman uyudunuz
Papatya ne guzel iftardan sonra disari cikmissiniz benim kizin uyku saati oldugu icin hic cikamiyoruz disari
Ebrum mas sana birsuru is yapmissin valla bende plan yapinca hic o plana uyamiyorum en iyisi plan yapmamak
Nelson canim menun iyi ama sarma biraz fazla geldi bana olsun o kadarada dimi 😀

Kizlar, gunaydin.. sinirlerim cok bozuk, oglan gece 4de sizdi, bende uyuyana kdr 4bck olmustur.8de kalktiii, simdide uykusu geldi uyutuorum
Hawa sicak diye vantilatoru calistiriyorum. O da bana vuruyor, carpti beni. Bogazim agriyor. Beynim basim agrior. Resmen yorgunluktan basimi tasiyamiyorum. Cok huysuz oldu cook. Elleri agzinda yuksek ihtimal dis cikaricaktir. Ama cidden iyi degilim kizlar. Regl den midir nedir sinirlerim beter.
Kubos, yrn diger gun olursun ins. Negatif ckmasna sewindm de denmez. Allahm olmayanlara versin.

Ebruu, pozitifligin super. Bugun kolay gececektir snin icin.

Papatyaa,şu aktivite hayatina hayranim.. sosyal olmak ne gusell..

Eliff, meric nsl.

Nel, kilo taakibini mrk ediorm. İns gr lar gider.

Günaydın kızlar

Ebrulii her an saate bağımlı kalmak insaninyoruyor, cok iyi yapmışsın hayatı akışına bırak. Saat kontrolünü bir süre bırak en azından

Hikmtcigim geçmiş olsun guzelim

Kübracigim hamile degilmisin. Renk olsada ağrılarında kurtulan tatlım.

Papatyam oh ne guzel iftar sonrası gezmisiniz.

bizim burada hava felaket rüzgarlı idi.

Eşimle sakin bir aksam geçirdik ki çoğu zaman atışırdik.

Şimdide mutfagimtoplayacapim.. evi bir süpürge kızlar yıkayacagim.

Sonra evde uzanan diyorum
Kitap kuran.

Geç şeytanın bacağını kırdım kurana başladım. Uzun süredir okumuyordum, ramazan süresince hatim edebilirmiyimi bilmiyorum

Son düzenleme:
Merhaba guzeller

Dun iftarda
1 kase corba
4 dlm borek
Semizotu salatasi
Patlican salatasi yedim

Sahurda el kadar pide 2 dlm peynir, semizotu salatasi, 1-2 yk bulgur pilavi domates

İftardan sonra cok fena oldum ark gelecekti iptal ettik yattim uyudum sahura esim kaldirdi sagolsun iftardan kalan bulasiklari falan toplamis tezgahin uzeri tertemizdi, sahurluk biseyler koymus sofraya da yedik topladik beraberce namaz kilip tekrar yattik dinlendim cok sukur ya bugun daha iyi gecer ins..

Merhaba kızlar
Hikmet'im bilirim uykusuzluk ne kötüdür ama geçecek bu günler. Sadece biraz sabır
Lajoba ilk gün biraz sarsmış galiba seni.
Bugün daha iyi olursun inşallah
Nelsonum Kur'an okumayı bende istiyorum ama... Aması yok aslında bir bahanem de yok
Ebrum sen ne güZel kahvaltılar hazırlıyorsun öyle. Çok tatlı görünüyorlar
Ben sabahtan beri kitabımı okuyorum güneş çavmasını bitirdim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Laf olsun diye değil gerçekten tavsiye esiyorum. Keşke diyorum oradaki her cümle aklımda kalsa. Allah izin verirse bir kaç yıl sonra yeniden okumak isterim.

Annanemi kaybettikAcım annemin acısının yanında hiç kalır.Memlekete dogru yola çıktılar . Bense kendi canımı oglumu bırakıp gidemedimŞimdi Kur'an okudum. Gözlerim ağrıyor. Morgda görünce bayılmışım su vermişler. Orucum bozuldu ama bişi yemedim yiyemedim.Herşey boş ve bundan sonra annemi zor günler bekliyor

Ebrumm basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun ins cok uzuldum rabbim sizlere annene sabir versin bu mubarek gunlerde 😔

Ebrum başın sağolsun. Mübarek günde yanına almış Rabbim onu. Mekanı cennet olsun inşallah

Kizlar menumu yaziyorum
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 biber 1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Iftar
Yarim kase mercimek corba
1 servis kasigi cokertme kebabi
2 ad yagsiz tavada yapilmis mucver
Veeeee yarim tel kadayif tahinli

Papatyam kuran insanın ruhunu rahatlatır. Bahaneler arkasına sığınma tatlım bir iki sayfada olsa oku. Eminim ruhuna iyi gelecek..

bana içindeydi bile..okumaya devam edeceğim allahın izni ile.

Başın sağ olsun güzelim. Mekanı Cennet olsun.

Tatlım menün güzel. Tatlıyı görmüyorum çünkü ekmek yememissinden.

Son düzenleme:
Sahur. 1 dlm peynir
1 sahada yumurta
1 dlm ekmek
1 kase çorba
1 salatalik+roka
1 minik dlm baklava

iftar
Yarim kase çorba
yarım biber dolma
1 kepçe un köftesi
1 dlm ekmek
3 minik dlm karpuz
1 minik Tulumba tatlısı
bolca salata
2 Tane salatalik tursusu

Ara:10 tane vişne
2 yk dondurma

Aksam çok gibi duruyor ama az az yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…