- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.261
Kıs nelll ne yamzışsın öyle karışık anlamadım bişiEbrulii bu yoğunluğu arayediklerine Brunisanahhayranım maşallah
Lajoba geldim tatlım. Ben bu gece namaz kılmak ama yarın kalacağım inşallah
Hikmet cicim geçmiş olsun güzelim
Papatyam ah ne iyi yapısından iyi gelmiş ya.. bende gizem ama ne diyeceğimi
Havar guzelim dikkat et yediklerine emziren için daha çabuk verirsin bence
Benden sanki yılın yorgunluğu çıkıyor. sabahtan beri uyuyorum,
Artik aksama ne yemek yapacağımı düşüncem iyi olur. Çok kalabalık bir iftar hazırlamayı düşünmüyorum.
Eh birazdan okuyun.
Bamya bayılırım.Ama ikiside yemiyorMerhaba kızlar
Dışarı çıktım kaşlarımı aldırdım. Sonra da bir kot aldım. Bayağı yırtık kotlar var ya bu sene moda. Onlardan aldım. Ama yırtıkların altında kumaş var. Onun için tenim görünmüyor. 40 olmadan alıp giyeyim dedim...
Akşama tarhana çorbası
Zeytinyağlı bamya
Fırında köfte patates
Pilav
Cacık var
Bamya benim, köfte ve pilav da eşimle oğlumun yemeği olacak.
Iftardan önce tartılıp bildirim yapacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yap arkadaşım bakımınımerhaba çıtırlar
gece gçe yatıp sabah 7 de kalktım öğlen acayip halsizlik ve açlık çöktü üzerime 2 saat kadar uyudum çocuğu eşime bırakıp.. şimdi çok şükür pek açlığım kalmadı.. akşama yemek de hazırlamadım hala gidip bi çorba salata falan yapcam çok agır şeyler yapmıycam eşimle öle anlaştık sağolsun fazla uğraşma yemekle zaten emziriyosun yoruluyosun dedi benim de canıma minnetiftardan sonra ark lar gelecek okey falan onayacağız sahura kadar sahuruda yapıp gidecekler.. benden böyle işte..
ebru haklısın canım zaman kendimizlede ilgilenmemiz bakım yapmamız gerek bende ilk fırsatta maske yapayım iyi aklıma düşürdün
papatya randevunun iyi geçmesine sevindim, gaip bi durum ama rahatlatması güzel gerçekten.. iftar menün harika
hikmet oğluşun iyi olmasına sevindim canım, oruç tutmayınca ramazan hiç başlamamış gibi oluyo ama olsun sende bitince tutarsın ne yapalım Allah bize böyle bi kolaylık sunmus
küboş aman dikkat et canım cam kapı açık bırakma valla küçükler falan ama ne yapacakları hiç belli olmuyo.. Allahım esirgesin..
nel namaz kılınca daha bi huzurlu oluyo insan hele de ramazanda hem oruç hem namaz hem kuran okuyunca daha bi ramazanın ruhunu yakalamış hissediyorum kendimisende kıl canım ihmal etme..
Allah kabul etsin canlarım oruçlarımızı ibadetlerimizi.. şimdiden hayırlı iftarlar..
Belki strestendir ama yinede bir test al canım.Citirlarim napiyosunuz benim artik halsizlik bas agrisi hepsi var biliyosunuz benim insulin direncim var sekerim dustu suan yaa kizlar ben acaip sis im tuvaletede cikmiyorun kac gundur bide reql olmadim sanki vucudum patlicak gibi
Hikosss valla bu kadar sakinim ama aklimada gelmiyo degil yarinda hastalanmazsa test yapicam onceden hic bole uzamazdi arasi 18 19.gun hastalanirdim ben hamile degilimdir diyorum ama nazlima hamile kalmisti ole rabbim hayirlisini versin ne diyim
Lajoba canim sen emziriyosun dimi aman dikkat et kendine dinlen vakit buldukca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzelCitirlarim menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
Dom salatalik
Iftar
1 hurma
Yarim kase mercimek corbasi
1 karniyarik
2 catal sucuk ici
1 dilim gullac
Ceyrek dilim pide
Cokmu yemisim??
Merhaba kızlar
Çok şükür doyduk gözümüz qÇıldı.
Kilo bildirimi yapayımhemen
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 62.0
Gelen yok şükür
Giden 600 gram
Geçini giden gerçekten kilo mudur yoksa açlık ve susuzluktan kaynaklanan su kaybı Mıdır bilmem/
Iftardan sonra 63.6 olmuşum
Tam 1.6 kilo yemiş içmiştim
Çok yemedim aslında daha çok şey içtim
Canım akşam çok geldi bana :26:Ama zamanla iftarı oturtucaz rayına su çorbayla şişirelim karnımızıBugünkü menum
Sahur. 1 dlm peynir
1 dlm ekmek
1 kase çorba
Domates salatalık
Iftar
Yarım kase mercimek çorba
1 kepçe patatesli bezelye
10 tane yaprak sarma
1.5 kase cacık
4 yk patates salatası
1 dlm ekmek
4 zeytin
2 çatal tatlı
Ara: 1 elma
Sahura kadar çay ve su icecrgim
Neden uyuyamıyor acaba kuzucuk:44:Sahurda agrıı kesici içKizlar,bas agrisiyla geldim. Oglum degisik bir halde, uyumuyor. Naptiysaam uyutamadim. Yatakdayiz,elinde kitabi oyalaniyor.
Kp, sinek var diye cibinlik kurdu.
Uyutunca yatagina yatiricam ama habersiz kalkip yataktan dusebilir. Onun yataginda da cibinlik var.
Kizlar, menuleriniz enfess.
Papatya, kilonda supeer. İns faydasini gorursun.
Kubos, yrn mtlaka test yap. Mrklandirmaa benii..
Simdiden iyi sahurlar kizlar..
Oruclariniz kabul olsun
. :*
Kıs nelll ne yamzışsın öyle karışık anlamadım bişi:44:
Bamya bayılırım.Ama ikiside yemiyorOnların yüzünden sebzelere hasret kaldım.Annem yapınca çagırıyor ama oglum büyüyünce alıştırıcam.
Yap arkadaşım bakımınıKıyamam ya uykusuzluk zor ve emziriyorsunda ama bende emzirirken tuttum ve Allah herkese herşekile sabırını veriyor.Kaç gecedir yanarken püfür püfür dışarısı esiyor.
Belki strestendir ama yinede bir test al canım.
üzel
Yok canım ya acıkıyoruz şekerimiz düşüyor.Güzel menün
Canım akşam çok geldi bana :26:Ama zamanla iftarı oturtucaz rayına su çorbayla şişirelim karnımızı
Neden uyuyamıyor acaba kuzucuk:44:Sahurda agrıı kesici iç
Annanemi kaybettikAcım annemin acısının yanında hiç kalır.Memlekete dogru yola çıktılar . Bense kendi canımı oglumu bırakıp gidemedim Şimdi Kur'an okudum. Gözlerim ağrıyor. Morgda görünce bayılmışım su vermişler. Orucum bozuldu ama bişi yemedim yiyemedim.Herşey boş ve bundan sonra annemi zor günler bekliyor
Papatyam kuran insanın ruhunu rahatlatır. Bahaneler arkasına sığınma tatlım bir iki sayfada olsa oku. Eminim ruhuna iyi gelecek..Merhaba kızlar
Hikmet'im bilirim uykusuzluk ne kötüdür ama geçecek bu günler. Sadece biraz sabır
Lajoba ilk gün biraz sarsmış galiba seni.
Bugün daha iyi olursun inşallah
Nelsonum Kur'an okumayı bende istiyorum ama... Aması yok aslında bir bahanem de yok
Ebrum sen ne güZel kahvaltılar hazırlıyorsun öyle. Çok tatlı görünüyorlar
Ben sabahtan beri kitabımı okuyorum güneş çavmasını bitirdim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Laf olsun diye değil gerçekten tavsiye esiyorum. Keşke diyorum oradaki her cümle aklımda kalsa. Allah izin verirse bir kaç yıl sonra yeniden okumak isterim.
Başın sağ olsun güzelim. Mekanı Cennet olsun.Annanemi kaybettikAcım annemin acısının yanında hiç kalır.Memlekete dogru yola çıktılar . Bense kendi canımı oglumu bırakıp gidemedim Şimdi Kur'an okudum. Gözlerim ağrıyor. Morgda görünce bayılmışım su vermişler. Orucum bozuldu ama bişi yemedim yiyemedim.Herşey boş ve bundan sonra annemi zor günler bekliyor
Kizlar menumu yaziyorum
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 biber 1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Iftar
Yarim kase mercimek corba
1 servis kasigi cokertme kebabi
2 ad yagsiz tavada yapilmis mucver
Veeeee yarim tel kadayif tahinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?