Citir kizlar kankiler toplulugunun yemek tarifleri

ellerine sağlık
pizzaya bayılırm güzel görünüyor ellerine sağlık

Harika görünüyor bu tarifler bende sizlere muhteşem yemek tariflerini bulabiliceginiz ,sitemizden nihal hanımın kurmuş oldugu blog sayfasının linkini vereyim.
Yazarkafe Pratik Yemekleri İçerikleri

tesekkur ederiz bizde sitenizi ziyaret ederiz artik

tarıfler harıka

tesekkurler....

günaydın bende katılabilirmiyim aranıza kızlar kabul ederseniz eğer

tabi cnm en guzel tariflerinle katilabilirsin..

banada deişik geldi bu bende denicemde sırada ilk önce yaprağın patatis yeme var onu yapem sonra bunu deniycem ceydoşum

evet yaparak o tarifi buraya yazsinda yapalim..

hazal bunlar senin yaptığın köftelermi bacım çok güzel gözüküyolar eline sağlık[/QUOTE]

sagol evet cnm aslinda dun yapragin tarifini yapcaktim cnm birden bunu cekti yaptim burada ekliim dedimm

derincim tarif icin tesekkurler...

derin tarif için çok teşekkür ederiz canım daha önce görmüştüm bu tarifini en kısa zamanda bende deniycem bunu çok güzel görünüyo ellerine sağlık

Tatlım denemeni tavsiye ederim...
Yiyenler çok beğendiği için ekledim...
Umarım deneyenler de beğenir...

konunuz hayırlı olsun yemekler çok güzel görünüyor ay hepsini yemek istyrm en çokta o pizzaların yanındaki köfte ve patatesleri

herkese slm kızlar bende aranıza ÜZÜMLÜ MİSKET KURABİYE ile katılıyorum. ben denedım gercktn cok gusel oluyor ozellıkle cayın yanına atıstırmalık

Malzemeler:

200g un(yaklasık 1.5 su bardağı)
1.5 çay kaşığı mahlep
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
60 g eritilmiş margarin(ben 50 g sana hamurişi ve çok az da tereyağ kullandım)
60 g şeker(yaklaşık 1/4 su bardağı)
3/4 su bardağı kuru üzüm
1 yumurta

Yapılışı:
un,mahlep,kabartma tozu,karbonat birlikte eleyip derin bir kaba alıyoruz.erimiş yağı ilave edip iyice yediriyoruz.kalan malzemeride ekleyip yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. fındık iriliğinde koparıp misket biçiminde yuvarlayarak yaklaşık 160 derecede 20 dakika ustleri cok kızarmadan pişiriyoruz.

Not:tarifte 180 derece yazıodu gercekten buyuk bı hataymıs bu cnku cok sert oluo kurabiyeler.birde hamur az gelebilir gözünüze ama kopardığınız parçalar küçük küçük oluyor.

afiyet olsun kızlar deneyenlerden yorumlarını bekliyorum

sağol canım sendende bekleriz tarif:97:

veriyim tatlımm

mozaik pastayı çok güzel yaparım hemen tarifi veriyim
Mozaik Pasta
Malzemeler:

yarım paket (125 gr) margarin

2 su bardagı sut
1 su bardagı toz şeker
1 paket kakao
1 paket vanilin
petit beurre biskuvi

kızlar margarini eritin . sonra bisküvilerini elinizle bir kapta kırın margarini bisküvilerle yoğurun sütü dökün diğer malzemeleri dökün bir güzel yogurun şekil verin rulo pasta gibi sonra buzdolabına atın tam soğuduktan sonra afiyetle yiyin harikaaa oluyo bizim evde saniyede bitiyo

kıslar nefis görünüyor tarifler resimler akşama neyemek yapsam bi fikir verin?
dün akşam fırında tavuk yaptım çabucakta oldu fırın poşetiyle bide baharar al hazır veya kendin koy canım çok güzel oluyo belki denemişindir daha öncede ben ilk denedim

ben akşama patates oturtma yapçam oda olur:97:

evet onu yapıyorum magginin çok güzel oluyor o aklımda da başka ne olabilir onu düşünüyorum değişik.

konunuz hayırlı olsun yemekler çok güzel görünüyor ay hepsini yemek istyrm en çokta o pizzaların yanındaki köfte ve patatesleri
tesekkur ederizz..................

tarifler icin tesekkurler kizlar denersek sonucu yazarizz

hadi kıslar önerisi olan yokmu

valla ben dun yaptigim mercimek koftesini bugunde yidim esim gec gelcegi icin bisi yapmadimm o yuzden fikir veremicemmm

Bi ara pastane poğaçası yapmıştım. Tadı süper olmuştu. Buldum şimdi ekliyorum :)

Kullanılan Malzemeler:
1.2.5 su bardağı un
2.1 yumurta
3.Çeyrek tatlı kaşığı tuz
4.1 tatlı kaşığı şeker
5.1 tatlı kaşığı instant maya yada çeyrek yaşmaya
6.150 gr yumuşak margarin
7.Çeyrek bardak soğuk su

8.İçi için:
9.Lor (ben lor kullandım peynir yemediğim için siz isterseniz peynir ya da patates kıyma gibi istediğiniz harcı kullanabilirsiniz.)

10.Üzeri için:
11.1 yumurta sarısı
12.Bir fiske şeker

Tarifin Hazırlanışı
1.Bütün malzemeleri yoğurma kabına alıp yoğurup kabarmaya bırakıyoruz.
2.Hamurdan 12 eşit beze yapıyoruz.
3.Bezeleri yassıltıp harcını koyup kenarlarını kapatıyoruz.
4.30 dakika dinlendiriyoruz.
5.Yumurta ile şekeri çırpıp üstüne sürüyoruz. (Şeker daha güzel kızarması için.)
6.180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
7.Afiyet olsun.

hemen yapmam lazım çok saol canım tarif için

asama ne yemek var kizlarr bend usunuyon ne yapsam die aklima bisi gelmiii yaa :44::44:

asama ne yemek var kizlarr bend usunuyon ne yapsam die aklima bisi gelmiii yaa :44::44:

Yemek yapmayı seviyorum ama şu ne yapıcam derdi olmasa bir de
Evde son 3 günüm. Pazartesi okul başlıyor. Okul açıkken fazla uğraşamıyorum yemekle...
Şu son 3 günü kocişe güzel yemekler yaparak geçirim :)
Ben bugün hamsi tava ve salata yapıcam...

evet aynen hergun ayni seyi dusunuyom ne yapsam die

ben hamsiye bayilirim ama burda hamsi yokki

sigara böreği gibimi sarılıyo ben anlamadımm :44:

ceydoş nasıl gıı:44:

bebğim fotodakini sigara böreği gibin sarıp kürdanla tutturmuş ama ben normal gül böreği gibi sarıyorum tatlım sen de öle yap daha kolay
banada deişik geldi bu bende denicemde sırada ilk önce yaprağın patatis yeme var onu yapem sonra bunu deniycem ceydoşum
tamam bebemm..

canım ya ben denerdim ama üzümü heç sevmiyorum ellerine sağlık

benim eşim de ben de çok severim mozaik pstayı.. biz de de kakolu olan hiçbişey ertesi güne kalmaz

ellerine sağlık

Dondurucuda kavrulmuş ıspanağım var canım, bugün yufka aldım ıspanaklı börek yapıcam. Önden bi çorba içeriz. Ben başka bişey yemem zaten de eşime bi sorcam bişi istiyo mu diye:97: bi de evde 1lt paket süt var ya sütlaç yapıyım barim. Evlendiğimden beri 2 kez sütlaç yaptıydım bi tariften çok güzel olmuştu. Şimdi o tarifi kaybettim :84: kızlar elinizde garantili güzel bi sütlaç tarifi var mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…