• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çivi çiviyi söker mi?

Zelisss3

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
106
161
18
29
Uzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Boyle bir ilişki yaşayan var mı?
Yoksa ayrılınca daha kötü mü oluruz

Unutturmaz. Hem size derman olmaz hem de yara bandı olarak kullanılmak karşı taraf için çok kötü. Siz aynı durumda olmayı ister miydiniz?

Boyle bir deneyimim var ama daha ergendim o zamanlar. 🙄
Uzun diyebilecegim 3 yillik ilişkiden sonra boool bool flort ettim araya1 haftalik 2 haftalik ilişkiler sigdirdim filan.
Her ilişki kurduğum, gezdigim tozdugum insana buyuk beklentilerle yaklaşmadigim için bu sureç benim için yipratici olmamişti acikcasi hatta iyi bile gelmişti. 👍

Uzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Boyle bir ilişki yaşayan var mı?
Yoksa ayrılınca daha kötü mü oluruz
Olmayacak sizi yıpratan birşeyi bırakmak daha iyidir herzaman başta illaki acı çekip üzülüyorsun ama sonra çok mutlu olabiliyor insan ben öyle çok sevdigim halde bıraktım çünkü beni yıpratan ve olmayacak bir ilişkiydi sonra başka birine aşık oldum birbirimizi çok sevdik ve evlendik şimdi sevdiğim adamdan olan bir bebegi taşıyorum iyiki zamanında ayrılmışım dedigim çok oldu şuan eşimle gayet mutluyum inan uyurken bile ayrılamıyoruz sarılarak uyuruz gece uyku arasında alnımdan omuzumdan öper bebek gibi üstümü örtüp beni sıkı sıkı sarmalar yani hak ettigini zamanı gelince buluyorsun fakat yeni bir ilişkiye öncekini unutmak için degil gerçekten hazır oldugunda başlamalısın yoksa olmaz karşındakine haksızlıktır o

Söker. :))

Biraz yarabandı kullanmaktan kimseye zarar gelmez, modunuz değişir.
Eski ilişkiyi unutmanın en güzel yolu, yeni ilişkiler, yeni insanlardır. Belki eski ilişkileriniz hakkında dertleşecek birini bulur birbirini saran ikili olursunuz? Kim bilir?

Kalbinizi kapatmayın, yas sürecini uzatmanız bir işe yaramayacak. Bu yüzden gelsin next.

Karsı tarafı begenıyorsanız evet çivi çiviyi söker.
İzini bile bırakmaz hatta :deli:

Yaşadınız mi böyle bir ilişki

Ohhooğ :))
Hangi birini saysam?

Geçmişe mazi derler diyeyim, şu an evliyim ve evlendiğim adam aynı zamanda eski sevgililerim konusunda kendisine dert yakındığım, omzunda ağladığım adam; belki vaktinde bir yarabandı gibiydi, sonra kıvılcım, aşk, ani bir söz, nikah, hoppalağ... Şimdi çocuğumun babası. Çivileri söken çivim :KK200: :KK53:

Dediğim gibi, yas sürecini uzatmayın, önünüze bakın. Bir faydası olmayacak çünkü gidenin ardından inziva yaşamanın.

Mutluluğu başka birinde bulursan unutur gidersin , bulamazsan eskisini ararsın .
Mutlu hissetmekte alakalı aslında iyi biri bana yardım ediyor falan filan değil gerçekten başkasının yanında mutlu hissediyorsan alışırsın eskisi batmaz artık sana .

çıkan çivinin yerini diğer çivi doldurabilecekse söker ..

Psikolojide turnike ilişki deniyor. Evlilikle bile biter bırakın çivi sökmeyi. Mesela sertap erener demir demirkan, özge ozpirinccj engin altan ilişkileri.

Söker ama şöyle söker es vermeden uzun ilişkiden çıkıp bir diğerine aynı ciddiyetle atlayamazsınız. Kendinize zaman verin zaten. Ama bu da demek değil ki kendinizi kapatın sosyalleşmeyin. Arkadaşlarınızla görüşün, yeni insanlar tanıyın, tatlı flörtler edin ama kafada ilişkiye başlamam lazım modu olmasın. Hem çok itici hemde o iş öyle işe yaramıyor

Söker.
En etkili yöntemdir. Zaten sökmesinin sebebi de en başta kafa dağıtmaya sebep olmasıdır.

Benimkini sökmustu. Eski sevgilimi 1-1,5 sene unutamamistim ve onu unutana kadar da kimseyle olmayacaktim, sonra bir arkadasim vasitasiyla kendimi yeni bi iliskinin ortasinda buldum. Baslarda yine eskisi aklima geliyodu ozluyodum. Sonra ilk kez yeni sevgilimle kavga ettik ayrilmaktan korktum yani ilk kez yenisi icin uzulunce digerinin onemi kalmamaya basladi. Zamanla da yenisine asik oldum daha uyumluyduk. Ama bunlar ben ergenken olmustu 🤷🏼‍♀️

Back
X