Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sökmez diye biliyorumUzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Boyle bir ilişki yaşayan var mı?
Yoksa ayrılınca daha kötü mü oluruz
Olmayacak sizi yıpratan birşeyi bırakmak daha iyidir herzaman başta illaki acı çekip üzülüyorsun ama sonra çok mutlu olabiliyor insan ben öyle çok sevdigim halde bıraktım çünkü beni yıpratan ve olmayacak bir ilişkiydi sonra başka birine aşık oldum birbirimizi çok sevdik ve evlendik şimdi sevdiğim adamdan olan bir bebegi taşıyorum iyiki zamanında ayrılmışım dedigim çok oldu şuan eşimle gayet mutluyum inan uyurken bile ayrılamıyoruz sarılarak uyuruz gece uyku arasında alnımdan omuzumdan öper bebek gibi üstümü örtüp beni sıkı sıkı sarmalar yani hak ettigini zamanı gelince buluyorsun fakat yeni bir ilişkiye öncekini unutmak için degil gerçekten hazır oldugunda başlamalısın yoksa olmaz karşındakine haksızlıktır oUzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Yaşadınız mi böyle bir ilişkiSöker. :))
Biraz yarabandı kullanmaktan kimseye zarar gelmez, modunuz değişir.
Eski ilişkiyi unutmanın en güzel yolu, yeni ilişkiler, yeni insanlardır.
Kalbinizi kapatmayın, yas sürecini uzatmanız bir işe yaramayacak. Bu yüzden gelsin next.
Yaşadınız mi böyle bir ilişki
İlkini unutup unutmadığına bağlı bu.Uzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Uzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?