• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çivi çiviyi söker mi?

İlişkisiz, erkeksiz kendi acılarınızı aşmak daha sağlıklı değil mi ? Neden illa bir yarabandı arıyorsunuz ki ? Hı biter karşınıza ısındıgınız biri çıkar olabilir daha kolay olur herşey. Ama sırf unutmak için bulursanız hem unutamazsınız hem de karşıdakine günah.

Uzun bir ilişkiden sonra yaşanan ilişki bize acilarimizi unutturur mu?
Boyle bir ilişki yaşayan var mı?
Yoksa ayrılınca daha kötü mü oluruz

Kısa, önem vermediğiniz bi konuşma, flört olsa aklınızı meşgul eder unutursunuz derdim ama sakın bu hataya düşmeyin derim. Zaten erkekler ilişkisi yeni bitmiş kadınların duygusal boşluğundan faydalanmayı sever. Bırakın, acınızı çekin, zamanla o da geçiyor ve o acı size çok şey öğretip olgunlaştırıyor.

Bu tamamen kişiye göre değişir. Ben hiç çiviyi çiviye söktürmedim, açıkçası kafam kaldırmıyor yeni insanı falan. Ama kimi arkadaşım da var ayrılıklardan sonra flört etmeyi seviyor. Kimseyi kandırıp tutmayacağınız sözler vermediğiniz sürece size ne iyi geliyorsa onu yapın go girl 👍

Hiç yoktan aklını oyalar.
Uzun soluklu ilişki bittikten sonra bence en iyi gelen şey ikinci bir çivi değil, kısa süreli bir tatil ilişkisidir :)
Hem yeniden seveceğini/sevileceğini/hayatın guzel sürprizlere gebe oldugunu çabucak farkedersin, hem kısa süreniz olduğu için iki tarafin da kötü yönlerini görmeden hızlıca keyifli zaman geçmiş olur , hem beynin kalbin oyalanir/eski sevgiliden başka düşünecek şeyin olur,hem de en önemlisi kısa süreli olacagi iki taraf için de bilindiği için hiçbirinizin kalbi kırılmaz, ikiniz de 'guzel anı' diye hatırlayıp hayatınıza donebilirisniz.
Yani benim önerim bu yönde olurdu:) Ama maalesef korona var,uzun bir süre boyle bir hikayeye baslayamazsin. O yüzden önerimi değiştiriyorum; hayatına kimseyi alma, kendinle basbasa kal .
Normalde bir iliski bittiyse bitmistir, hayatına tabii ki birini alabilirdin. Ama Hala önceki cividen bahsettiğine demek ki sende bitmemiş. Elin oğlunu da uzme

Yarabandı ille de bir erkek olmak zorunda değil aslında.
Once kendini toparla kendini sev kendine yeniden güven biten giden her ne ise vicdan yahut suçluluk duyma.
once kendine barış sonra yarabandi herşey olabilir bir hobi bir dost bir kitap bir seyahat (malesef bu durumda zor olsa da).
sonrasında bir bakmışsın Rabbim sana senin teselli ve teskin edici olacağın bir yarali kalp gönderir hem o yarabandini bulmuş hem de yarabandi olmuş olursun.

Back
X