10 aylık dahakaç yaşında?
her defasında uyarıyorum esımı cocuk var bagırma dıye umrunda olmuyo bende dıkkat etmeye calısıyorum ama hepte sessız kalamıyorum bazen bende bagırıyorum yada sesımı yukseltmeden kızıyorum ama surat ıfademe bakıp kalıyo bu defa da kızımNe sebeple olursa olsun yanında kavga etmeyin, anlar tabi..
bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydıKoskoca insanlarla kavgadan etkileniyor. Çocuk nasıl etkilenmesin? Eşiniz neden bağırıyor anlamadım? Derdi ne?
benım kızım da babasına cok duskun henuz ona tepkı gostermıyo ama farkettım kı artık kızımda bısey ıstedıgınde bagırarak ıfade edıyo cok uzuluyorumKarnınızdayken bile anlıyolar. Bende yürüyorum o yollardan. Oğlum beni üzgün görünce dayanamayıp ağlıyo. Ertesi güne iyice hırçınlaşıyo. En fena yanıysa babaya çok düşkün ama beni üzdüğünü görünce babasının karşısına dikilip kavga ediyo. Öğretemedim bu başımızdaki öküze çocuğun yanında çemkirmemeyi. Allah yardımcımız olsun inşallah..
Şaka gibi. Oturun düzgünce konuşun. Sürekli bağırarak çocuğun psikolojisinin ne olacağını konuşun. Ya bu hakkı kendinde nasıl görüyor? Neden böyle alıştırıyorsunuz?bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı
alıstırmadım hıc ama o benı ısrarla sındırmeye calısıyo o yuzden hherseyı bagırarak yaptırmaya ugrasıyo bende bagırarak soyledıgı ıcın yapmıyorum daha cok bagırıyo kısır dongu anlıyacagınızŞaka gibi. Oturun düzgünce konuşun. Sürekli bağırarak çocuğun psikolojisinin ne olacağını konuşun. Ya bu hakkı kendinde nasıl görüyor? Neden böyle alıştırıyorsunuz?
cok haklısınız bunu defalarca anlatıyorum esıme anlamayan o ısrarla ve nasıl anlatıcagımı bılmıyorumValla ben bu kavga ortamlarında büyümüş biri olarak diyorum ki çocuğunuzu resmen harcıyorsunuz. Bütün hayatını geleceğinizi mahvediyorsunuz . Yorumum sert gelebilir belki size ama önemini fark etmeniz acısından soyluyorum bu aile içinde yaşanan bütün sorunların ceremesini hayatımın her alanında sonuna kadar yaşıyorum . Lütfen çözüm bulun . Eğer eşinizle durumunuz cok kötüyse boşanın . Inanın çocuğunuz boşanmış bir aileyi yıkık dökük sorunlu bir psikolojiye tercih eder . Yaşadım biliyorum . Hem kendinize hem çocuğunuza yazık etmeyin cunku hayat çok güzel .
10 aylık daha
cok haklısınız bunu defalarca anlatıyorum esıme anlamayan o ısrarla ve nasıl anlatıcagımı bılmıyorum
bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı
daha once baska bı konuda burdan bı kac mesaj okutmaya calısmıstım okumaya tenezzul bıle etmemıstı ona gore herseyı en ıyı o bılırBurdaki mesajları okutsaniz veya bu tarz videoları izletseniz sizi dikkate almaz mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?