anlıyor sanırım aglarsam oda aglıyo hemen suratım dusse onunda enerjısı dusuyo gııbı hıssedıyorum ama cozumum yok malesef esıme defalarca soyledım bagırma cocugun yanında dıye ama anlamıyo nasıl anlatıcagımıda bılmıyorum acıkcasıhemde cokk etkilenir hisseder
Esinizi uyarin cocugun yaninda bagirma diye yazik bebege yaa gunah psikolojisi degisir aninda oda hircin bi cocuk olur
Sen sussanda suratindan anlar illaki
inanmiyorum suan gercektenmibugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı
son 1, 2 aydır genelde evet malesefinanmiyorum suan gercektenmihepmi böyle esiniz?
suan gercekten cok sasiridm yemek yok diye bagiran bir esson 1, 2 aydır genelde evet malesef
bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı
benım esım duyunca agzınızın acık kalacagı kadar sacma ve tuhaf bı kısılıge sahıp ve ben yenı yyenı anlıyoru cogu davranıslarını malesefsuan gercekten cok sasiridm yemek yok diye bagiran bir esbi derdi mi varki?
aynen oyle oluyo zaten hıc bı sekılde begendıremıyorum hıc bıseyımı hep bı kusurluyum hep bı eksıgımZıkkımın pekini yesin.. Değmiş mi minicik bebeği korkutmaya sormadınız mı?
Koskoca adam kalkıp kendi hazırlasın biraz. Her gün bal kaymakla beslesen de yaranamazsın böyle öküzlere..
bugunkı bagırması uyandıgında kahvaltı masasının hazır olmayısıydı
yanı kahvaltıdan kastı da dolaptakı kahvaltılıklar degıl ekstraa borekler yumurta cesıtlerı kızartma vs farklı kahvaltılıklar yanı bunları yapmadıgımda o kahvaltıyı kahvaltı saymaz kı dun sabahda zaten ıkı cesıt borek yaptıgım ıcın gec kalmıstı kahvaltıda borekler pısıyodu ama bu onun ıcın yeterlı degıl pısmıs masa da hazır beklemelıydı10 aylık bebeğin var. Paşam kahvaltı masasi derdinde mi? Yani senden, ondan önce uyanıp kahvaltı hazırlamanın bekliyor. Himm.
ona gore benım gorevım o hıc bıseye elını surmez evde
yanı kahvaltıdan kastı da dolaptakı kahvaltılıklar degıl ekstraa borekler yumurta cesıtlerı kızartma vs farklı kahvaltılıklar yanı bunları yapmadıgımda o kahvaltıyı kahvaltı saymaz kı dun sabahda zaten ıkı cesıt borek yaptıgım ıcın gec kalmıstı kahvaltıda borekler pısıyodu ama bu onun ıcın yeterlı degıl pısmıs masa da hazır beklemelıydı
:) borek bıde el acması yufka yoktu evdeSen sabah börek nasıl yapabildin. Ben şok. Benim oğlum 7 aylık. Ben bugün öğle yemeği yiyebildim kendimi çok şanslı hissediyorum :)
soylemeyle anlıyacak bı adam olsa sımdıye alim olmalıydı ama sonuc bu sabredıyorum bakalım sımdılık nolacak sabrım bıttıgındeEşinize söyleyeceksiniz hayvanligi bırakacak.
Öfke kontrolü diye bir şey var. Sigirligin alemi yok.
Kadının sabri bittiğinde kaybedecek cok şeyi olan sadece erkek oluyor. Umarım geç olmadan anlar.soylemeyle anlıyacak bı adam olsa sımdıye alim olmalıydı ama sonuc bu sabredıyorum bakalım sımdılık nolacak sabrım bıttıgınde
umarım tesekkur ederımKadının sabri bittiğinde kaybedecek cok şeyi olan sadece erkek oluyor. Umarım geç olmadan anlar.
kac yillik evlisin?benım esım duyunca agzınızın acık kalacagı kadar sacma ve tuhaf bı kısılıge sahıp ve ben yenı yyenı anlıyoru cogu davranıslarını malesef
bır bucukkac yillik evlisin?
Üzülmeyin sesini keşfediyor olabilir bu dönemde bağırmaları normal.benım kızım da babasına cok duskun henuz ona tepkı gostermıyo ama farkettım kı artık kızımda bısey ıstedıgınde bagırarak ıfade edıyo cok uzuluyorumamın allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?