- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Çok yanlış bir düşünce tarzınız var. Şöyle yorumlar gördükçe dayanamıyorum,bana göre asıl katil olan çocukları doğurup onlara güzel bir gelecek sağlayamayan ebeveynler. Bakamayacaksan,çocuğu rezil edeceksen,doğurmayacaksın.Ana karninda kalbi atan bebeğine kiyan sözde anne kendi öz çocuğunun katilidir !
Neyin kafası bu?hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
:))))))bu nasıl mantık ya? sizi yetiştireceğiniz çocuktan hayır mı gelir?
Kuzum allasen sizin esiniz hapishane degil de akilhastanesinde olmasin sakin?Bunlar nasil deli sacmasi dusunceler yahu töbe bismillahhapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Çok yanlış bir düşünce tarzınız var. Şöyle yorumlar gördükçe dayanamıyorum,bana göre asıl katil olan çocukları doğurup onlara güzel bir gelecek sağlayamayan ebeveynler. Bakamayacaksan,çocuğu rezil edeceksen,doğurmayacaksın.
Ahaha sabah sabah güldüm çok. Yemek pişerken yerleri de süpürüvereyim de boş durmayayaım der gibi çocuk yapmışlar.hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Hemen de olur, millet bir çocuk için yıllarca uğraşır, bunların hemen olur. Hapisten çıkınca da olur 6-7 taneAhaha sabah sabah güldüm çok. Yemek pişerken yerleri de süpürüvereyim de boş durmayayaım der gibi çocuk yapmışlar.
Sonra otobanda cam siler hepsi içim parçalanıyo gördükçe hep böyle uçkurunu bilmezler yüzündenHemen de olur, millet bir çocuk için yıllarca uğraşır, bunların hemen olur. Hapisten çıkınca da olur 6-7 tane
Tabi canım sadece zaman mı spermlerde boşa gitmesin, aileler bakar nasılsa.Hemen de olur, millet bir çocuk için yıllarca uğraşır, bunların hemen olur. Hapisten çıkınca da olur 6-7 tane
AsılÇok yanlış bir düşünce tarzınız var. Şöyle yorumlar gördükçe dayanamıyorum,bana göre asıl katil olan çocukları doğurup onlara güzel bir gelecek sağlayamayan ebeveynler. Bakamayacaksan,çocuğu rezil edeceksen,doğurmayacaksın.
hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi
Ya görüş günü nasıl hamile kalabiliniyor? Hapishanede görüşler herkesin icinde olmuyor mu
Cahilliğime verin baska bir görüş günü varsa da aydınlatırsanz sevinirim cahil cahil dolasmayayım
evlilere pembe oda uygulaması var ya..
yalnız bu adam tr demi hapis yatıyor ben orasını hiç anlamadım..
tr deyse evli olduğuna ikna olcağımda gürcistandaysa o konu da muallak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?