cocugu aldrmak isdemiyorum

Ana karninda kalbi atan bebeğine kiyan sözde anne kendi öz çocuğunun katilidir !
Çok yanlış bir düşünce tarzınız var. Şöyle yorumlar gördükçe dayanamıyorum,bana göre asıl katil olan çocukları doğurup onlara güzel bir gelecek sağlayamayan ebeveynler. Bakamayacaksan,çocuğu rezil edeceksen,doğurmayacaksın.

Kürtaj bazen hayat kurtarır.

Dogru karari vermissin yok Allahin verdigi cani alamazsin gibisinden yazmissinizda kusura bakmayin o cocuk buyuyunce ileride psikolojisi nasil olucak? Boyle bi anne babadan ne hayir gelir o cocuga? Herseyi din'e kitaba baglamanizi hic anlamiyorum karsi taraf bakamicak durumdaysa ki eger aldirsammi aldirmasammi ikileminde kaldiysa bile ki bu aldirmak icin buyuk bi neden bence. En dogrusu kendisininde cocugunun da hayatini mahfetmemesi. Bunu yapabilen birinin cocugunu saglikli buyutucegini dusunmuyorum.

Bigün bunu birine söyleyebilceğim aklıma gelmezdi bi anne olarak ama siz kürtajdan vazgeçmiş olsanız dahi umarım kendiliğinden kalbi durur hayatını katlediceksiniz çocuğun sizin gibi anne baba olmaz olsun yazık günah sizin gibiler yüzünden dünyanın hali böyle canlı o ya zaman kazanmak ne demek domatesmi alıyosun pazardan allah ıslah etsin dicemde işi gücü yok senlemi uğraşcak yazıkkkkk

Asıl
Bakamayacaksan ona göre gebe kalmayacaksın kalirsanda karnının içinden o çocuğu paramparça ettirip öldürmeyeceksin

hapisde gecen yilarn bos gecmesni isdemedi esim ben cikana kadar bari cocuk olsun zamandan kazanalm dedi

neyin zamanı hadi bu büyüdü birine verelim mi diyecek

sen bak ben büyümüş sıkıntısı bitmiş çocuk mu göreyim diyecek

hepsi palavra

bebek olursa ailesi para verir sandı, onun zamanı geçmesin dedi ama yok işte vermiyorlar

Ya görüş günü nasıl hamile kalabiliniyor? Hapishanede görüşler herkesin icinde olmuyor mu

Cahilliğime verin baska bir görüş günü varsa da aydınlatırsanz sevinirim cahil cahil dolasmayayım

Ya görüş günü nasıl hamile kalabiliniyor? Hapishanede görüşler herkesin icinde olmuyor mu

Cahilliğime verin baska bir görüş günü varsa da aydınlatırsanz sevinirim cahil cahil dolasmayayım

evlilere pembe oda uygulaması var ya..
yalnız bu adam tr demi hapis yatıyor ben orasını hiç anlamadım..
tr deyse evli olduğuna ikna olcağımda gürcistandaysa o konu da muallak benim için

evlilere pembe oda uygulaması var ya..
yalnız bu adam tr demi hapis yatıyor ben orasını hiç anlamadım..
tr deyse evli olduğuna ikna olcağımda gürcistandaysa o konu da muallak benim için

Aa hic bilmiyodum pembe odayı..

Trde de olsa gürcistanda da olsa belli yani para almak icin cocuk yapmışlar.. pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…