- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Ya Türk degılsın türkıyede degılsın . Dilin Azerice gelıp bizim sitede dert yanıyorsun bide millete bağırıyorsun . Hatırlatırım burası Türk sitesi . Siz Azeriler zaten Türkiye'nin dizisi filmi siteleri ne varsa yakında. Takıp edıyorsunux . Ya sizin YÖK mü kendi medyanız kendi siteleriniz heryerde karşıma çıkıyorsunuz .. bide bi insan HAPİSHANEDE NE DİYE SEVİŞİR ??? ÇOCUK YAPAR ?? TUHAFSINIZ Allah o çocukları korusun[/QUOT
Sankim bu site aşagıki köyünün sitesi! Allah'ım
Irkçılık derken bana mı dediniz pek anlamadım kusuruma bakmayın. Ama sonraki paragraf için teşekkür ederim tam olarak onu kastediyorum.Yıl olmuş 2017 hala ırkçılık yapan yaşam formları var, yazık.
Uyuyan Adamdan Nefret haklı. her bölgenin kendi kültürel yapısı var. Türkiye'nin bile doğusu batısı güneyi kuzeyi sahil şeridi iç bölgelerinde farklılık varken neden burada konu açtınız. Üstelik dil konusu da var. derdinizi tam olarak anlatamiyorsunuz belki. tabi ki yardımcı olmak isteriz ama bizim düşüncelerimiz size uyacak mı.
He ya sizin genler çok özel ya eşin hapiste de olsa fizanda da olsa üremelisiniz vakit boş geçmesin maksat zamandan kazanmak.Tövbe est ne kafalar var ya.
Ben inandım valla o kafa mevcut bu insanlarda yani zamandan kazanalım demiştir kocası bence. Ha para için olduğunu bende düşünüyorum ama ilk konusunda çok tepki alınca kıvırdı bildiğin.Olay boş vakit falan değil, eşin ailesi yardım etmiyor çocuk olursa belki acırlar da yardım ederler mantığı. Bunu da kıvırmak için o kadar çok şey söyledi ki artık ne yalan ne doğru belli değil.
o nasil cocuk yetistirmek be cocugu yabanci birine brakp al bu sana annelik yapacak demekİyi yapıyorlar. Eminim sizden çok çok daha iyi çocuk yetiştirirler.
Yuh diyorum ya... babasi hapiste annesi daha 20 yasinda kendi ailesiyle yasayan bir insanbtoplulugusunuz aile diyemiyorum. Babasi bosluga dusmus arkadasini dovmus baska bir boslukta sizi dover cocugunu dover. Bunu calisan bir anne ile kiyaslamaniz ne kadar mantiksiz oldugunuzu gosteriyor zaten.boyle bir hayata derken ?? bazi anneler cocugu dadiya brakp calisiyo o cocuklar daha mutlu oluyor zaten
bosandkdan sora arkadasyla kavga etmis olduresiye dovmuskarısından boşandıktan sonra mı dövmüş evliyken mi?
bosandkdan sora arkadasyla kavga etmis olduresiye dovmus
yok gebelikde ilaca ihdiyacnz yok dedi yani paraya dogumdan sorada zaten cocugumun eskilerni giydiririm sutmu verirm allah hasta etmesinAldirmamaniza sevindim de doktora da sasirdim.
Cocugu dunyaya getirmek icin paraya gerek yok ne demek?
Ben neden cocugumu dogurmak icin hastaneye 3000 küsür lira para odedim?
Onu gectim olay sadece dunyaya getirmek degil. Cocugun masraflari azimsanamayacak kadar cok.
haklisiniz orgu isleri yapmak isdiyormDoguracaksın madem gir bi işe yada evde bazı el işleri yap ufak ufak kazanmaya bak. 2 bebegın var artık hayatı ciddiye al.
Ne kadar kolay soze cocuk buyutmekbya. Benim cocugum daha 1.5 yasinda ben onun icin egitim planlamasi yapip nasil para biriktirsem diye dusunuyorum. Yemesi icmesi apayri bir olay zaten. 10 yasina kadar emzirmwyecekainiz heralde cocugu.yok gebelikde ilaca ihdiyacnz yok dedi yani paraya dogumdan sorada zaten cocugumun eskilerni giydiririm sutmu verirm allah hasta etmesin
Gebelikte gerektiginde ilac kullanilabiliyor.yok gebelikde ilaca ihdiyacnz yok dedi yani paraya dogumdan sorada zaten cocugumun eskilerni giydiririm sutmu verirm allah hasta etmesin
Yok size demedim.:)Irkçılık derken bana mı dediniz pek anlamadım kusuruma bakmayın. Ama sonraki paragraf için teşekkür ederim tam olarak onu kastediyorum.
Ben Akdeniz eşim Karadenizliler. Biz bile birbirimize alışmak için aynı evin içinde 8 sene sarfettik.
Şimdi benim gidip Rusya serverinde bir kadın platformumda sözlükten çeviri yapar gibi derdimi anlatmama benziyor olay. Ne yasa ne adet ne gelenek ne görenek hiç birşey aynı değilken kim ne yapabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?