cocugu aldrmak isdemiyorum

Irkçılık derken bana mı dediniz pek anlamadım kusuruma bakmayın. Ama sonraki paragraf için teşekkür ederim tam olarak onu kastediyorum.

Ben Akdeniz eşim Karadenizliler. Biz bile birbirimize alışmak için aynı evin içinde 8 sene sarfettik.

Şimdi benim gidip Rusya serverinde bir kadın platformumda sözlükten çeviri yapar gibi derdimi anlatmama benziyor olay. Ne yasa ne adet ne gelenek ne görenek hiç birşey aynı değilken kim ne yapabilir ki?

Doguracaksın madem gir bi işe yada evde bazı el işleri yap ufak ufak kazanmaya bak. 2 bebegın var artık hayatı ciddiye al.

Koca hapiste, isiniz yok, geliriniz yok birde 2.cocuk var. Karninizdakini besleyememek, dogurduktan sonra masraflarini karsilayamamakta bi nevi cinayet bana gore. Neyse ya hayirlisi olsun bence nolursa olsun bir is bulun kendinize tasima suyla degirmen donmez

He ya sizin genler çok özel ya eşin hapiste de olsa fizanda da olsa üremelisiniz vakit boş geçmesin maksat zamandan kazanmak. Tövbe est ne kafalar var ya.

Olay boş vakit falan değil, eşin ailesi yardım etmiyor çocuk olursa belki acırlar da yardım ederler mantığı. Bunu da kıvırmak için o kadar çok şey söyledi ki artık ne yalan ne doğru belli değil.

Ben inandım valla o kafa mevcut bu insanlarda yani zamandan kazanalım demiştir kocası bence. Ha para için olduğunu bende düşünüyorum ama ilk konusunda çok tepki alınca kıvırdı bildiğin.

Aldirmamaniza sevindim de doktora da sasirdim.
Cocugu dunyaya getirmek icin paraya gerek yok ne demek?
Ben neden cocugumu dogurmak icin hastaneye 3000 küsür lira para odedim?
Onu gectim olay sadece dunyaya getirmek degil. Cocugun masraflari azimsanamayacak kadar cok.

boyle bir hayata derken ?? bazi anneler cocugu dadiya brakp calisiyo o cocuklar daha mutlu oluyor zaten
Yuh diyorum ya... babasi hapiste annesi daha 20 yasinda kendi ailesiyle yasayan bir insanbtoplulugusunuz aile diyemiyorum. Babasi bosluga dusmus arkadasini dovmus baska bir boslukta sizi dover cocugunu dover. Bunu calisan bir anne ile kiyaslamaniz ne kadar mantiksiz oldugunuzu gosteriyor zaten.

yok gebelikde ilaca ihdiyacnz yok dedi yani paraya dogumdan sorada zaten cocugumun eskilerni giydiririm sutmu verirm allah hasta etmesin

yok gebelikde ilaca ihdiyacnz yok dedi yani paraya dogumdan sorada zaten cocugumun eskilerni giydiririm sutmu verirm allah hasta etmesin
Ne kadar kolay soze cocuk buyutmekbya. Benim cocugum daha 1.5 yasinda ben onun icin egitim planlamasi yapip nasil para biriktirsem diye dusunuyorum. Yemesi icmesi apayri bir olay zaten. 10 yasina kadar emzirmwyecekainiz heralde cocugu.

Gebelikte gerektiginde ilac kullanilabiliyor.
Ben 3 ilac kullandim gebelik boyunca. Arada kullandigim antibiyotikleri saymiyorum.

Evdeki hesap carsiya uymuyor bu konuda. Sadece kiyafetle bitmiyor. Bunun bezi var, sut yetmezse mamasi var.
Ben de sut vericem dedim ama sutum yetmedi. Daha 20 gunluk bebegim ve 3.kutu mamayi kullaniyoruz ki mamalar cok pahali biliyorsunuzdur.
Bunlari bebegi aldirsaydiniz daha iyiydi falan diye yazmiyorum. Doktorunuz tuhaf geldi bana ondan yazdim.

Yok size demedim.:)
ırkçılık yapan üyeye söyledim zaten banlanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…