cocugu aldrmak isdemiyorum

boyle bir hayata derken ?? bazi anneler cocugu dadiya brakp calisiyo o cocuklar daha mutlu oluyor zaten

sizin hayatınızı nasıl olur da çocuğunu bakıcıya bırakıp çalışan bir anneninkiyle kıyaslarsınız?
baba cezaevinde, anne işsiz, hasta olsa karşılayacak parası yok, aile yok düzen yok, üstüne 2 çocuk yapmış ve bu haliyle ve okuyup meslek sahibi olmuş, çocuğunu bakıcıyla bırakıp çalışan kadınlarla kıyaslıyor kendi hayatını,
kafalar güzel herhalde...

Son düzenleme:
Inşaallah iki çocuğunuzla da aynı oranda ilgilenirsiniz. Kizinizda baba boşluğu olacak bir de üstüne yeni doğacak ile daha çok ilgileneceksiniz. Bu genç yaşta bu kadar fazla sorumluluk. Inşallah hakkıyla altından kalkarsınız.

Ya şu anne babalığın kursu falan olsa, herkes olamasa mesela. Herkes bu çocuk doğacak diye çok mutlu ama ben neden olamıyorum acaba? Hapiste bir baba, cehalet pacalarindan akan bir anne, fakirlik. Yazık bu çocuklara.

Cozum odaklı olmak lazım. Şu halden sonra neler yapılabilir bunlar konuşulmalı.

Neden hamile kaldın, neden korunmadin vs... vs... olan olmuş artık. Bunları düşünüp kendini mi kahretsin hamile bir kadın.

En çok da bu kadının psikojisinin sağlam olmasi lazim. Hepimiz üstüne gitsek ne olacak? Kim, ne kazanacak?

Konu Sahibi çocukların için dimdik ayakta durmak zorundasın. Onlar sana emanet. Umarim her şey zamanla düzelir.

Ben de konu fake mi acaba dedim de, olsaydı sevinirdim çünkü. Keşke bu zihniyetler fake olsa yalan olsa.
Gerçek hayatta o kadar varki bu tablolar burda fake olsa ne olur
Daha 20 yaşında iki çocuk annesi eşi hapiste ve biri ona çocuk doğurmak için paraya gerek olmadığını söylüyor
Neresinden tutarsan elinde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…