- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
İki konusu da birbirinden tutarsız. Birinde sallıyor.Lafını bil, kimin akli dengesi bozuk tartışmayalım şimdi. Senin dediklerin bunlar kafamdan uydurmuyorum. O kadar öneride bulunuldu 15 saat çalışmaya 10 tl kazanıyorum burada iş yok diye çemkiren sendin. Eşimin ailesi bu çocuklara yardım etsin etmezlerse torunum demeyecekler diyen de sendin. Hamileyken de hamilelik sonrası da 3 saat otobüste gideceksin nasıl bakacaksın o çocuğa maaşlar azsa bakıcıya nereden para bulacaksın? Eşinin ailesi sana para mara vermez, ilk çocuğuna para vermeyen ikinciye hiç vermez. Millete laf atacağına otur da mantıklı düşün. Sen umrumda değilsin şahsen sadece o çocukları kullanma.
10 lira satci iisi ve benim yasadgm sehird bi tek o is var benim meslegimde ki sekreterlik okudum burda diplom veriyolar o meslek icimLafını bil, kimin akli dengesi bozuk tartışmayalım şimdi. Senin dediklerin bunlar kafamdan uydurmuyorum. O kadar öneride bulunuldu 15 saat çalışmaya 10 tl kazanıyorum burada iş yok diye çemkiren sendin. Eşimin ailesi bu çocuklara yardım etsin etmezlerse torunum demeyecekler diyen de sendin. Hamileyken de hamilelik sonrası da 3 saat otobüste gideceksin nasıl bakacaksın o çocuğa maaşlar azsa bakıcıya nereden para bulacaksın? Eşinin ailesi sana para mara vermez, ilk çocuğuna para vermeyen ikinciye hiç vermez. Millete laf atacağına otur da mantıklı düşün. Sen umrumda değilsin şahsen sadece o çocukları kullanma.
canm vitamn ilaci almaya para var sadece baska bi hastaligim vrdi cok pahaliydi ilaclar ve hastalik yok dediYanı hap alacak paranız yok ve sız bebek mı yaptınız?
Doktorda bebek sglıklı vıtamıne hapa gerek yok mu dedı
10 lira satci iisi ve benim yasadgm sehird bi tek o is var benim meslegimde ki sekreterlik okudum burda diplom veriyolar o meslek icim
sabahdan beri ayni sorulari soruyolar yorumlari okumadan yargiliyolar ve sizde oylesiniz azeriyim diye bim defa dedimBilerek mi böyle varoş yazıyorsunuz yoksa alay mı ediyorsunuz?
Senin fıtratında saygısızca konuşmak var herhalde ? Ne kadar ayıp yahu ! İnsanlar haklı sana tepki vermekte! Önce gelip burada " çocuğuma bakmak için para lazım" diye cirladin durdun, sonra benim karnımda bebek durmuyor ondan para lazım diye çevirdin. Planlı bir gebelikte çocuğu aldırmak istedn. gerekçende aynı şekilde " çocuk düşecek"ti... Şimdi kim sana çanak tuttuysa fikrin değişti... Bir de hangi ara kocanın kaç yıl yatacağı karara bağlandı anlamış değilimben parayi ilac icin isdiyorem doktor dedi yok hastalik cocuk saglikli ilacsz dogyra bilirsn bunu anlmak ne kafar zor ola bilir
İki konusu da birbirinden tutarsız. Birinde sallıyor.
yahu benim sehrimde yok baska sehirde var 3 saatlik yolda anlayn be artk hamile hamile hergum 3 saat otobusle nasil gezimGeçenki konuda iş bulamıyorsunuz mağaza işi vardı sadece günlük 10 tl den. Şimdi iş var bilmem ne meslek varmış da miş miş de muş muş muş
Konuda bir sürü açık var inanmıyorum size.
İsdediyinizi yapın aylenizden de kocanızdan da sizden de gına geldiii
evliydm zaten ve esim bir yil 7 ata ckiyorgünah çıkartmayı mı geldiniz hiç gerek yoktu oysaki..
hapisteki adamla ne ara evlendiniz geçende sordum cevap yok..
gurcustandaym ben burda yasicak orda oturma iznine para lazm canm calismak icin gelicez amaE gel Türkiyede çalış, eşin Türk hapishanesinde değil mi? Evin araban da varsa sat onları gel burada düzen kur. Eşin hapisten çıkınca nereye gelecek?
ben aldrmiyorm diyorm yahu yorumlari okuyum bi bos bos konusmaynArkadaşlar konu sahibi 2 Martta "hamile kalmak istiyorum ama yumurtlama günümü hesaplayamıyorum " içerikli bir konu açmış gebelik topiğine.
Madem bilerek isteyerek yaptınız neden burda aldırsam mı aldırmasam mı diye milleti birbirine düşürüyorsun konu sahibi pesss.
siz anlamamisiniz herhalde ilk hamileliyimde kese buyumeme hastaligi vardi ve cok para gitdi bir servet ve bundada var sandm doktora gitmededn ve gitdm yokmus parada ilac icin lazmdiSenin fıtratında saygısızca konuşmak var herhalde ? Ne kadar ayıp yahu ! İnsanlar haklı sana tepki vermekte! Önce gelip burada " çocuğuma bakmak için para lazım" diye cirladin durdun, sonra benim karnımda bebek durmuyor ondan para lazım diye çevirdin. Planlı bir gebelikte çocuğu aldırmak istedn. gerekçende aynı şekilde " çocuk düşecek"ti... Şimdi kim sana çanak tuttuysa fikrin değişti... Bir de hangi ara kocanın kaç yıl yatacağı karara bağlandı anlamış değilim
ayleler para yolasn diye yapmadk cocuk aylelleere guvenip yapdk ilac icin para yardmi yapar diyeSen onceki konunda böyle konusmadin.
Hastaligindan falan da bahsetmemistin basta
Ne zamanki insanlar aldirma diye sana yuklendi o zaman hastayim cocuk zaten dusecek dedin.
En basta aileler para yollasin diye cocuk yaptik dedin. Simdi de durumum iyi diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?