Cocugu gostermeli miyiz? (Bosanma sonrası)

Çok görmek isteyen hukuken belirlenen vakitte gelsin görsün, neden onların belirlediği keyfi zamanlarda aileden olmayan birine veriliyor bu çocuk?
Karşımızdaki insanlar despot, onların dediği olmayınca işine gelirse moduna giriyorlar. Aracıya vermeyiz deyince de gelmeyecekler kesin. Sonra biz ayırmış olacağız.

Halen 1 yasindaki çoçugu mahkeme günü vermek istiyorsunuz ya. O gün bir sefer baba için belirlendi, babaanne için degil. Eger simdilik gelip görmek istiyorsa, sizin evinizde görsün.

Hangi kosullarda o bebegi bakiyor bilmiyorsunuz. Kadin ile irtibatiniz yok. Halen "mahkeme gününde veririz" diyorsun. Bide niye kizdigimizi bile anlamiyorsun. Yani akil var mantik var. Insan irtibat kuramayacagi birisine çoçuk verirmi? Bunun için okuma yazma bile gerekmiyor. Vicdan denilen sey var. Ablan nasil duruyor anlam veremiyorum. Benim için parçalanir çoçugumun ne yiyip içtigini, ne uyku yattigini bilmemem. Öyle bir yere yollamam.

Yani çoçuk nerde yatiyor napiyor bilmiyorsunuz. Hayatimda böyle birsey görmedim. Umarim burdaki sert uslublardan ders çikarirsiniz ve gerçekten çok yanlis bir yolda oldugunuzu görürsünüz. Bu simdi cidden son mesajim olacak. Yine dayanamadim yazdim.

Babası bir şey hissetmiyorsa boşver vermeyin çocuğa bağırır çağırır bile ....en azından mahkemenin dediği saatler dışında vermeyin sorun çıkarın

Karşımızdaki insanlar despot, onların dediği olmayınca işine gelirse moduna giriyorlar. Aracıya vermeyiz deyince de gelmeyecekler kesin. Sonra biz ayırmış olacağız.
Siz ayırmış olun.
Siz böyle düşünürseniz tabii ki kafalarına göre hareket eder, kuralları onlar belirlerler.

Cocuk bildiğimiz bir eve, bildiğimiz bir ortama gidiyor. Ne yeyip nerde yattığını bilmemek derken 2 saat içinde çocugu sert zeminde yatıracak değil ya anca biraz sevebiliyordur. Cocuga sakıncalı bir sey yedirecek değil ya bir corba içiriyordur. Kadının kendisi bile evine hazır gıda, paketli ürün sokmuyor cocuga hic yedirmez. Bana garip geldi bu dusunceleriniz

YABANCI değil yıllardır tanıyoruz yabancıya vermeyiz

Bilmiyorsunuz yani ne yaptigi. Sonra benim düsüncelerim garip. Hmm

Hiç çoçugun yattigi odaya gittiniz gördünüzmü? Hayir

Madem 2 saatlik, gelsin sizin evde sevsin.

Neyse dedigimi dedim artik. Sizin vicdaniniz sizlamiyorsa ben ne yapim.

Ben vermem.
Baba istemiyor görmek .
Babanne kafasına göre hemde yabancı biri ile aracı yoluyla alıyor.
Yabancı biriyle asla tek yollamam ufacık bebeği.
Baba isterse mahkemenin izin vrrdiği süreler içinde göstermeniz gerekir.
Ama diğer türlü izin vermeyin. Yabancı birinin aracıyla neden gitsin yavrucak.

YABANCI değil yıllardır tanıyoruz yabancıya vermeyiz
Mevzu yabancılık degıl, el kadar bebegın aracıyla babasına degıl sızınle muhattap olmayan Babannesıne verilmesi
Sırf elalem ne der diye. Cocuga yakınlık hissetmiyorum dıyıp bırkez gormeye gelmeyen baba fıguru varken, vermezsek bir ayırmış olacagız demenız.
Ne ayırması allasen?

Kesinlikle öyle canım gerçekten seven görmek isteyen bir yolunu bulur. 1 yaşındaymış çocuk akılları neredeydi hiç düşünmeyin hakları neyse onu verin. Böylelerine yüz verirsin astarını isterler. Gitgide artar bu istekleri baştan tavrınızı koyun.

İnsanın gösteresi gelmez bilirim
Ama eşler arasındaki sorun başka çocuğun doğru büyütülmesi başka bir şey
Babası ile direk iletişim kurun, çocuğu görmesini sağlayın, şu aşamada bu size saçmalık gibi gelebilir ama çocuğun geleceği için bu çok önemli. Babasını tanımalı, bilmeli , iletişimde olmalı. Babasının ailesiyle de aynı şekilde. İşin yasal kısmından söz etmiyorum, çok boşanma görmüş biri olarak çocuklarla ilgili görüşümü aktarmak istedim

Son düzenleme:
Ben olsam bebeği hiç bir yere göndermezdim
Görmek isteyen gelsin sizin yanınızda mahkemenin belirlediği saatte görsün
Allah korusun babaanne kaçırıverir bebeği
Yıllarca arar durursunuz
Ayrıca alıştırmayın başka saatlerde gelip gitmelerine bir iyilik diye yaparsınız astarını isterler

Babaya cocugun fotoğrafları gönderildi, ilgilen, baba demeye basladı denildi. Videoları gönderildi. Sadece bir kez cevap aldık. Cocuga karsı bir sey hissetmiyorum ve velayet sende oldugu sürece görmeyecegim.” Sadece babaanne arada bir istiyor, o da arkadası aracılığıyla. Baba orda oluyor mu bilmiyoruz

Öyle baba olmaz olsun.Siz ılımlı yaklaştıkça foto video gönderdikçe kendini bulunmaz Nimet sanmiş.güzelim yavrunun böyle bir babaya ihtiyacı yok.kimse ama onunda baba sevgisine ihtiyacı var eksik kalır demesin.baba evladını görmek istemeyip çocuğa karşı birsey hissetmiyorum diyebiliyorsa zaten uzak dursun yavrudan

Su mesaj beynimi yaktı. Bırakın artık el der diye yaşamayı. Çocuk herkesten önemli. Görmek isteyen gelsin evde görsün sevsin ve gitdin.

Birincisi mahkemenin belirledigi gun disinda diver gunler vermek zorunda degilsiniz. Buna da haklari yok zaten.
Ikincisi cocugu gorus hakki babaya verildi, babaanneye degil. Ona da vermek zorunda degilsiniz. Eger baba gelir de cocugu alirsa onun gorus hakki var, ancak digerleri icin vermeyedebilirsiniz.

Ya baba haricinde kimseye vermek zorunda degilsiniz. Araciya guvenip nasil veriyorsunuz cocugu? Hem o yastaki bir cocugu yaninda sizlerden biri varken iki saat gorup gitsin, baska yere goturmesine izin vermeyin. Yatili alma izni yok cunku anladigim kadariyla. Sizdeki de iyi cesaret ya. Ya cocugu kacirsalar....gorus hakki babaninken siz elalene cocuk veriyorsunuz. Hem de kucucuk savunmasiz bir cocugu yaninda biri olmadan. O cocugun daha fiziksel bakima ihtiyaci var. Oyle birakilir mi? Geksin evde gorsun babasi. Onun haricinde kimseye vermeyin. Birsey de yapamazlar. Kanunen de ucuncu sahislarin gormeye, almaya haklari yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…