Cocugum agladikca canım yaniyor

Çok geçmiş olsun ya kiyamam kuzuya.

Bilmiyorum tavsiye eden oldu mu ama diş hekimliği fakultesi var mi yaşadığınız yerde veya yakın illerde? Oralari da denediniz mi?

Cektirin kurtulun nasil olsa yenisi cikacak
oyastaki çocuğun dişini çekmezler çekilirse eger yer tutucu yapilmasi gerekiyor yoksa diğer dişler o boşluğu kapatıyor ve alttan gelen dışın yeri kapanmış oluyir haliyle o diş cikacak yer bulamiyor ve yamuk yumuk alaksiz biryerden cikiyor. 9 yaşından önce cekim yapmiyorlar

Cok gecmis olsun. Baskent Universitesi Dis Hekimligi cumartesi gunleri de calisiyor yarim gun. Bence durumun aciliyetini bildirip ona gore endodontiden bir randevu talep edin..

Çocuğu ikna etme şansınız yok mu bence sakince anlatın canın yanabilir az da olsa ama bu acıdan kurtulacaksın diye konuştunuz mu hiç ? Koltuğa önce siz otursanız ya da yapılıyormuş gibi filan sizle ilgilenseler belki korkusu geçerdi. Üzüldüm onun için. Bir arkadaş da yazmış şekelemeleri hayatınızdan çıkartın, akşam mutlaka dişini fırçalasın öyle uyutun bu durum geçse dahi. Bir daha olmasın bari.

cok üzüldüm ya insanin eli kolu bagli olunca.

Allah yardimciniz olsun uyumadan ikiniz icin dua edicem

Ya o aciyi bilirim benim oglumda ayniydi 3 sene once 1700tlye bayilttirip yaptirdim simdi 3000ni anca bulur yazik borc harc ozelde yaptir dayanamaz yavrucak istanbuldaysan uygun fiyatli hastane tavsiye edebilirim

çekemiyorlarmış yaşından dolayı.

bizim de fikrimiz aslında dşi düşene kadar öyle böyle idare etmekti ama iş artık çığrından çıktı. sürekli ağlayan bi çocuk.. dayanılmıyorki..

gata ya gittik şubata randevu veriyor en erken.

tepebaşı 1 yıl diyor.

keçiören diş 6 ay verdi

hep çok ileri tarihlere atıyorlar.

ikna edemiyoruz. o kadar iyi doktorlara denk geldikki hem bayan hem erkek doktorlar ama yok izin vermiyor.. neler vadediyoruz.. neler söylüyoruz ikna edemiyoruz..

Biraz saçma gelecek belki ama haluk levent ahbap platformu altında yardim ediyor insanlara twitter dan bi ordan yazmayı deneseniz olmaz mi

Biraz saçma gelecek belki ama haluk levent ahbap platformu altında yardim ediyor insanlara twitter dan bi ordan yazmayı deneseniz olmaz mi
saçma değil benimde aklıma geldi aslında direk mesajda gönderdim ahbap ve haluk beye ama görmediler maalesef..

Aha benim büyük oğlan.
Sinek ısırsa o uzvu günlerce kullanmaz, yara bandı bir yerde 2 aya yakın kalır hala acıyor diye.
Hiçbir şey olmasa bile, çarptığını veya düştüğünü anımsayıp günlerce üzülüyor ve oraya asla yaklaşmıyor.
En büyük korkum dişlerine bir şey olacak diye titriyorum üzerine.
O diş hekimi Ankara’da mı acaba

saçma değil benimde aklıma geldi aslında direk mesajda gönderdim ahbap ve haluk beye ama görmediler maalesef..
İnatla tekrar tekrar ulaşmayı deneyin.
Hatta sosyal medyada kendiniz paylaşım, yakınlarınızdan etiketleme isteyin, çoğaldıkça bizler de göreceğiz ve görünmesi için katkımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…