- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Gataya gittiniz mi?Hayır orada dis var mıydı bilmiyodm
oyastaki çocuğun dişini çekmezler çekilirse eger yer tutucu yapilmasi gerekiyor yoksa diğer dişler o boşluğu kapatıyor ve alttan gelen dışın yeri kapanmış oluyir haliyle o diş cikacak yer bulamiyor ve yamuk yumuk alaksiz biryerden cikiyor. 9 yaşından önce cekim yapmiyorlarCektirin kurtulun nasil olsa yenisi cikacak
saçma değil benimde aklıma geldi aslında direk mesajda gönderdim ahbap ve haluk beye ama görmediler maalesef..Biraz saçma gelecek belki ama haluk levent ahbap platformu altında yardim ediyor insanlara twitter dan bi ordan yazmayı deneseniz olmaz mi
Aha benim büyük oğlan.Hangi sehirdesiniz?
Benim bir erkek kardeşim var, 5 yaşındaki halini anlatayım:
Bir çocuk düşünün,
Aşı yapıldığında yapıştırılan o küçük bant kendi kendine düşene kadar dokunmayıp o kolu kullanmayan.
Bir çocuk düşünün, yanlışlıkla bir yeri çizilse o cizik geçene kadar orayı asla hic bir yere degdirmeyen.
Yanlışlıkla dilini ısırsa 3 gün yemek yemeyen,
Durumun vehametini anlayın diye yazıyorum :)
10000 örnek yazarım .
Bir çocuk dis hekimi 4 dolgu yaptı buna gikini çıkarmadan..
Hatta annem sünnetini de siz yapacaksınız derdi
Buyuksehirdeyseniz çocuk dis hekimi bulun.
Çok beğeniyorum ben yaptıkları işi.. bence etiketleyip bir daha gönderin hangi ildeydiniz bende bi mesaj atıyımsaçma değil benimde aklıma geldi aslında direk mesajda gönderdim ahbap ve haluk beye ama görmediler maalesef..
İnatla tekrar tekrar ulaşmayı deneyin.saçma değil benimde aklıma geldi aslında direk mesajda gönderdim ahbap ve haluk beye ama görmediler maalesef..
ankadaradayımbendeÇok beğeniyorum ben yaptıkları işi.. bence etiketleyip bir daha gönderin hangi ildeydiniz bende bi mesaj atıyım
teşekkür eder,mİnatla tekrar tekrar ulaşmayı deneyin.
Hatta sosyal medyada kendiniz paylaşım, yakınlarınızdan etiketleme isteyin, çoğaldıkça bizler de göreceğiz ve görünmesi için katkımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?