- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 39
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
çok kırıcı yazmısınız hanımefendıde pişman .Sankı sokaga atmıs gibi yazmısınızÇocuk yaptıysanız bakacaktınız bir zahmet.Televizyon başına koyup yan gel yat yaptıysanız böyle olur çocuk tabii!
İyi de doğurduğuna göre bakması da lazım bu çocuğa gelişimi için. Televizyonun önüne bırakıp gitmek ondan kaçıştır.Konuşmamasını buna bağlayabiliriz çünkü anne yeterince onunla konuşmamış ki burda yeteri kadar konuştuğu halde çocuğuyla,çocuğunun geç konuştuğunu söyleyenler de olmuş. Çocuğum yok ben kendi ailemden gördüğümü yazdım yani yeni nesil anneler(90 jenerasyonu) ve bu dönemlerde doğum yapmış çoğu anne ilgilenmekten aciz kalıp tablet telefon televizyon başına bırakıyor çocuklarını ben uyarıyorum!çok kırıcı yazmısınız hanımefendıde pişman .Sankı sokaga atmıs gibi yazmısınız
ilerde daha kotu olackaİyi de doğurduğuna göre bakması da lazım bu çocuğa gelişimi için. Televizyonun önüne bırakıp gitmek ondan kaçıştır.Konuşmamasını buna bağlayabiliriz çünkü anne yeterince onunla konuşmamış ki burda yeteri kadar konuştuğu halde çocuğuyla,çocuğunun geç konuştuğunu söyleyenler de olmuş. Çocuğum yok ben kendi ailemden gördüğümü yazdım yani yeni nesil anneler(90 jenerasyonu) ve bu dönemlerde doğum yapmış çoğu anne ilgilenmekten aciz kalıp tablet telefon televizyon başına bırakıyor çocuklarını ben uyarıyorum!
derhal devlet hastanesinin pskiyatri bölümüne gidin.Geçici rapor verecek daha sonra ücretsiz bireysel terapi alıcak kısa zaman da bu durum çözülecek.benim oğlum da böyleydi bilgi almak istersen verebilirim
Bir çocuk psikiyatri bölümüne giderek başlayın ise devlet hastan3si olsun neredeydi yapılır yetenekleri ölçülür gerekirse ücretsiz bireysel terapiye başlatılır.Merhabalar sizin yorumunuz dikkatimi çekti sizden bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
oğlum 26 aylık sadece ve sadece 15 civarı kelimesi var derdini elimden çekiştirerek anlatmaya çalışır, ilgisiz bir anne değilim telefon ve bilgisayar uzak tutuyorum sadece klip olmayan müzik eşliğinde haftanın 2 günü birlikte dans ediyoruz ve günde bir saat TRT Çocuk birlikte izliyoruz o esnada bile her gördüğü şeyi anlatıyorum herşeyin adını söylüyorum hemen kapıyor duymada anlamada sorun yok, kitaplardan bütün nesneleri hayvanları sorunca parmağı ile gösteriyor fakat hadi sende söyle dediğimde kendince "bababa" diye bir ses çıkarıyor. otizm konusunu araştırdım bu rahatsızlık ile ilgili hiç bir belirti yok herşeyi normal çevremizdeki bir kaç akranı çocuk konuşmaya başladı korkuyorum ne yapmalıyım lütfen acil yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?