Çocuğum olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Banada dua edermisin ınsllah olur bende klomen kullandım ve parca gedi neden bilmiyorum ama

Banada dua edermisin ınsllah olur bende klomen kullandım ve parca gedi neden bilmiyorum ama

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Biliyorum çok zor ama Stres yapmamaya çalış

Sizin çocuğunuz olur muhtemelen evlat edindiğiniz zamanda olur kafanızdan tam anlamıyla attığınız için işte ozamn kendi yawrunuzla evlat edindiğiniz yawrunuz arasında fark yapmayacaksınız ki bence olur o şekilde evlat edinin çünkü benim eşimde varikoselli ilk çocuğunda tedaviler dualar neler çektim tedaviyle oldu ikinci kendi kendine hiç istemediğim beklemediğim Bi anda oldu kesinlikle iyi düşünüp karar verin çünkü sizin çocuğunuz olur

Kızlar dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun sizin dualarınızla oldu hamileyim
ya topiği bastan sona okudum inşallah hayırlısı ile kıcağına al, neler yaptınız lütfen detaylı yazar mısınz ?
sağlıkla gelsin bebeğin

ya topiği bastan sona okudum inşallah hayırlısı ile kıcağına al, neler yaptınız lütfen detaylı yazar mısınz ?
sağlıkla gelsin bebeğin
Canım biz çakışır suyu işti eşim zeytinyağda incir birde keçiboynuzu kürü bol bol kuruyemiş havuç yedi kürleri Saraçoğlu yotube den anlatıyor detaylı canım

Canım biz çakışır suyu işti eşim zeytinyağda incir birde keçiboynuzu kürü bol bol kuruyemiş havuç yedi kürleri Saraçoğlu yotube den anlatıyor detaylı canım

ne kadar uyguladınız bunları ? birde sperm sayısı kaçtı?
benim eşimde de varikosel var. Dogrudan tüp bebek dediler ama bende kür uygulamak istiyorum

Bence kendinizi uzmek icin henuz cok erken. Psikolojik olarak rahat olmak da onemli. Cocugu olmadigi icin yillarca stress olup, doktor doktor gezip, umudu kestikten sonra psikolojik olarak rahatladigi icin sanirim dogal yolla hamile kalanlar var. Kismetinizde varsa olur, hayirlisi. Olmassa da hayirlisi buymus diye dusunun.

Ağlamayın, üzülmeyin. Anne olmak için doğurmak lazım değil. Bir kediye, bir bitkiye bile annelik edebilir içinde gerçekten o sevgiyi barındıran bir kadın. Yetiştirme yurtlarındaki o yavruların halini görseler çoğu insan biyolojik olarak çocuk sahibi olmaktansa oralardan evlat edinmeyi tercih ederdi. Maalesef toplum olarak gözlerimizi kapatıyoruz o çocuklara. Kesinlikle evlat edinin hem siz anne baba olursunuz hem bir çocuğun hayatı kurtulur. Sağlık olduktan sonra Allahın izniyle çözülmeyecek hiçbir dert yok. Rabbim gönlünüze göre versin

Canim.ne kullandiniz bizdede durum.ayni 2 yildir istiyoruz
Canım çakışır otu keçiboynuzu zeytinyağda incir arada havuç yedirdim bol bol kuruyemiş yedi bu şekilde oldu cnım eşinin hormonlarında sıkıntı yoksa gerçekten çok faydası oluyor

canım hayırlı olsun gebe kalabilmişsin nasıl oldu ?
nım çakışır otu keçiboynuzu zeytinyağda incir arada havuç yedirdim bol bol kuruyemiş yedi bu şekilde oldu cnım eşinin hormonlarında sıkıntı yoksa gerçekten çok faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…