- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi goncammm48
-
çocuğum olmuyor çok değersiz hissediyorum 3 yıl ben istemedim niye istemedim bilmiyorum 1 yıldır da o bizi istemiyor 4 yıllık evliyim ve hala 2 kişiyiz.. ben anneme karşı aileme karşı değersiz hissediyorum bnm suçum değil ama torun sevgisi tatmamalarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..diğer başka her yerde değersiz hissediyorum amirimin yanında olsun arkadaşlarımın yanında olsun çoluk çocuk hastalık muhabbeti yapıyorlar bnde öyle bakıyorum boş insan olduğumu düşünüyorladır eminim
biraz hareketsizlik var ilaç kullanıyor bakalım haziranda bize de aşılama yapıalacaktı fakat doktoru arayıp iptal ettim psikolojim hiç iyi değildi çünkü bir de şansın az dediler onla vakit kaybetme direk tüp dediler ama aşılamaya da şans verilmeli sanki
Amin canim benim tez zamanda hepimizin insallah cok zor bi durum vallahaaa Allah yardimcimiz olsunAllah gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun kötü bir psikoloji bilirim eşim için değilde bnde annem için üzülüyorum çaktırmasa da hissediyorum torun eksikliğini hissetiğini
Hep derler olması için odaklanma rahat olduğun zaman olur diye bu fikre katılıyorum şuan hayırlı değil demek kiçocuğum olmuyor çok değersiz hissediyorum 3 yıl ben istemedim niye istemedim bilmiyorum 1 yıldır da o bizi istemiyor 4 yıllık evliyim ve hala 2 kişiyiz.. ben anneme karşı aileme karşı değersiz hissediyorum bnm suçum değil ama torun sevgisi tatmamalarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..diğer başka her yerde değersiz hissediyorum amirimin yanında olsun arkadaşlarımın yanında olsun çoluk çocuk hastalık muhabbeti yapıyorlar bnde öyle bakıyorum boş insan olduğumu düşünüyorladır eminim
sabırla Allaha dua et canım en hayırlı zamnda olucaktır. benim öyle bi hayırlı zamnda olduki iyiki dha önce olmamış şimdi olmuş dye şükrettim :)ne mutlu sana Allah bağışlasın keşke bana da bir mucize olsa beklemediğim bir anda oluverse bu mucizeyi tatmayı gerçekten çok istiyorum
ne bileyim cnm sanki annem eksik hissdiyor gibi geliyor keşke başka torunları olsaydı o zmn bu kadar üzülmedim belki bnm kayınvalideyi hiç söylemeyim bile her buluşmada 4 senedir burnumuzdan getirdi bebek konusunu bnde bi ara çocuk konusundan soğudum onun yüzünden ama onun sorma sebebi etraftı köy yerinde yaşıyorlar soran oluyor nee diyeceğiz derdiydiAnnen seni sevsin illa torun lazim degil. Bir eksiklik de degil. Kayinvalidem kiskancliktan oluyor, herkesin torunu var benim yok diye, bir daha açma bana bu konuyu senden aşiri soguyorum dedim ki sogudum yeterince. İnsani sogutan bir konu. Sen kimseye torun borçlusu degilsin.
aynen bnm elimde olan bişey değil ki canım insanlar kişinin elinde olmayan bişeyi niye bu kadar soruyorlar anlamıorumAllahım hayırlı bebiş ler nasip etsin inşallah canım kendini değersiz ve boş hissetme bu senin suçun değil ki
keşke ben de kavuşsam ne güzel düşüncesi bile süpersabırla Allaha dua et canım en hayırlı zamnda olucaktır. benim öyle bi hayırlı zamnda olduki iyiki dha önce olmamış şimdi olmuş dye şükrettim :)
bilmiyorum ki cnm inan girdiğim her ortamda öyle hissediyorum artık psikolojim sarsıldıSen çocuğun olsa da olmasa da bir birey olarak değerlisin, sakın bunu kıstas olarak alma. Çocuğun olsa tabi güzel olur, olmasa da bu senin değerinden bişey kaybettirmez, çocuğu veren Allah, inşallah nasip eder, bizim elimizden gelen ne var ki emaneti taşımaktan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?