- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Sperm babası derken?Çocuğun gitmek istemiyordu sperm babasının yanına ben onlarda seni seviyor vakit geçir kızım diye olumlu konuştum hep ama şimdi beni engellemiş ve çocuğumla 1 dk telefonda konuşamıyorum sebebi ise sesimi duyunca yanıma gelmek istiyor ...zaten gitmek istemiyordu maksimum 7 gün kalırım diyordu ama uzun zamandır kalıyor ..ne yapabilirim hukuken lütfen yardımcı olun bir fikir (9 yaşında)
Türkçe dilbilgisi koşarak uzaklaştıBiyolojik desen neyse sperm babası ne. Türkçeye noldu?
Anlamış ve de yorum yapmış9 yaşındaki çocuk annemi arayacağım diyebilir. Siz sizdeyken çocuk telefonla konuşmasına izin veriyor musunuz?
Bende dedim ordan mi yaptı acaba vs diyeBu arada sperm babasını okuyunca sperm bankası geldi aklıma yemin ederim
Galiba yurt dışında sperm bankasından çocuk sahibi oldunuz. Çocuk ziyarete gitti, adam göndermiyor?Çocuğun gitmek istemiyordu sperm babasının yanına ben onlarda seni seviyor vakit geçir kızım diye olumlu konuştum hep ama şimdi beni engellemiş ve çocuğumla 1 dk telefonda konuşamıyorum sebebi ise sesimi duyunca yanıma gelmek istiyor ...zaten gitmek istemiyordu maksimum 7 gün kalırım diyordu ama uzun zamandır kalıyor ..ne yapabilirim hukuken lütfen yardımcı olun bir fikir (9 yaşında)
Velayet babada değil. Yazın 1 ay babada kalıyor ya babası telefonla konuşturmuyormuş.Çocuğun velayeti anne ağır kusurlu değilse babaya verilmez. Burda söyledikleriniz pek mantıklı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?