- 4 Mart 2012
- 15.954
- 37.110
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Aşağılık kompleksi mi ?İçinizdeki aşağılık kompleksini döktüyseniz gidebilirsiniz zira sizin anladığınız gibi brşey yok ortada, buraya kv nin mi kendi istediğim ismimi koymalıyım deseydim eminim ona ne yazacaktınız
Herkes ders olarak gördü bence sıkılmadık çoğumuz en azından hatta mutlu olduk eglendık.Ben pek sıkılan bir çocuk görmedim ben.Vatansever kısmı eşimden bağımsız benim 2. Sorum gibi birşey, çocuklar okulda ders olarak görerek sıkılabiliyorlar marşlarımızdan vs
Yani eşim ve aikesi de vatanını sever. Vatansever yetiştirme isteğim ayrı bi soruydu demek istedi. Ama açıkçası ben inanmadım. Benim hiç okulda marş dinleye dinleye çocuğum sıkılır mı vatan hayini olur mu gibi bi endişem olmadı. Neden olsun ki? Büyük ihtimal tepki çektiği için laf değişti. :)Bu yazdığını konu sahibesinin bir ben mi anlayamadım ya aydınlat beni lütfen@MissCherryBlossom
Siz gerçekten sıyırmışsınız çok
Siz bence birileri tarafından çok ezilmişsiniz, çünkü sizin gibi oraya buraya çekip ağzına bir küfür almadığı eksik olan biri daha yok, allah sabır versin size
Bu yazdığını konu sahibesinin bir ben mi anlayamadım ya aydınlat beni lütfen@MissCherryBlossom
Bende uykusuzluktan beynim mi yandı marşlar ne alaka diye düşündüm durdumYani eşim ve aikesi de vatanını sever. Vatansever yetiştirme isteğim ayrı bi soruydu demek istedi. Ama açıkçası ben inanmadım. Benim hiç okulda marş dinleye dinleye çocuğum sıkılır mı vatan hayini olur mu gibi bi endişem olmadı. Neden olsun ki? Büyük ihtimal tepki çektiği için laf değişti. :)
Yorumlama yeteceğinize bakın, kafanızda ne düşündüyseniz bu insan onu anlatmak istedi oluyor, başlığın nedeni son paragrafımda anlatılıyor, vatansever yetiştirmek ve neler yapmak vs, ilk paragrafımda kv nin sözleri istemediğim şeyler, kafanız güzelmiş arada kullanınHanımefendi konu başlığınız: çocuğumu nasıl yetiştiririm. Derdiniz de, çocuğunuzun başka bir kültürden iz taşımaması çünkü o kültürü sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz belli ki. O zaman çözüm net: O kültürden biriyle evlenmezsiniz, çocuk yetiştirmezsiniz olur biter. Evlenirken aklınız nerdeydi?
Bende uykusuzluktan beynim mi yandı marşlar ne alaka diye düşündüm durdumO kısım "çevir kazı yanmasın" kısmı.
Konuda "vatansever yetiştirmek istiyorum, ailem uzakta, korkarım ki daha çok eşimin ailesiyle zaman geçirecek" demiş.
Tepki alınca okuldaki marşa geldi konu.
Olmamış bi bahane. Normal.Bende uykusuzluktan beynim mi yandı marşlar ne alaka diye düşündüm durdum
Eksik var anlatımınızda.Yorumlama yeteceğinize bakın, kafanızda ne düşündüyseniz bu insan onu anlatmak istedi oluyor, başlığın nedeni son paragrafımda anlatılıyor, vatansever yetiştirmek ve neler yapmak vs, ilk paragrafımda kv nin sözleri istemediğim şeyler, kafanız güzelmiş arada kullanın
Belki gerçekten sevmiyorlar. Konu sahibinin bi bildiği olabilir. Ama bu durumda da o aileye neden gelin gittin sorusu ortaya çıkıyor.Eksik var anlatımınızda.
Onlar bizimle aynı şehirde olacağı için onların kültürleriyle büyüyecek diyor öncesinde vatansever vs devreye gidiyor, dolayısıyla anlam cherry nin yazdığına çıkıyor.
Ve dahası, eşinin ailesini vatanını sevmemekle itham etmiş oluyor.
Keşke öyle yazsaydınız zira düşünce tarzınızı hiç hoş karşılamadım. Konu kv istediği isim şeklinde olsaydı tamamen başka bişey konuşuyor olurduk. Yazdıklarınızdan eşinizin kültürüne, ana diline saygı duymadığınız anlaşılıyor. Nasıl yorum yapalım istediğiniz şekilde söyleyin de ona göre yazalım.İçinizdeki aşağılık kompleksini döktüyseniz gidebilirsiniz zira sizin anladığınız gibi brşey yok ortada, buraya kv nin mi kendi istediğim ismimi koymalıyım deseydim eminim ona ne yazacaktınız
Aynen öyle.Belki gerçekten sevmiyorlar. Konu sahibinin bi bildiği olabilir. Ama bu durumda da o aileye neden gelin gittin sorusu ortaya çıkıyor.
Evlenirken eşinin gerçek ismini biliyor mu diye sorsan daha yerinde olurduHanımefendi konu başlığınız: çocuğumu nasıl yetiştiririm. Derdiniz de, çocuğunuzun başka bir kültürden iz taşımaması çünkü o kültürü sevmiyorsunuz, istemiyorsunuz belli ki. O zaman çözüm net: O kültürden biriyle evlenmezsiniz, çocuk yetiştirmezsiniz olur biter. Evlenirken aklınız nerdeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?