- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Dogu da yasayan insanlar vatansever değil mi bir tek siz mi vatansever siniz madem bu kadar sevmiyorsunuz onları ki bu çok belli neden evlendiniz eşinizle bilmiyor muydunuz bunları?Herkese selamlar, eşimle farklı kültürdeniz, ben batı o doğulu diyim siz anlayın, şuan çocuk gibi düşüncemiz yok ama elbet olacak, ben bu konuda korkularımı atamıyorum, örneğin çocuğumun ismini kesinlikle Türkçe istiyorum, ben asla bilmediğim anlamadığım bir dilde çocuğuma seslenmek istemiyorum, bu benim en doğal hakkım değil mi? Eşim o dili bilmiyor bu arada, oda sadece Türkçe biliyor ama anne babası biliyor, ve eşimi fişfekleyeceklerini düşünüyorum, içimde hep bir korku var, bir kere kv sohbet esnasında iki isim koyarsınız biri Türkçe biri kürtçe gibi söyledi bende asla iki isim koymayacağımı anlamadığım dille bizim ne işimiz olduğunu söyledim, tabiki tavır aldı ama umrumda değil, birde çocuğumu vatansever kültürümüze bağlı yetiştirmek istiyorum, ailem uzakta, eşimin ailesi sadece oturduğumuz şehirde, çocuğum onlarla daha çok vakit geçirecek korkarım, bu durumda olanlar ne yaptılar acaba teşekkürler
Ben yapılan çoğu yorumu bom boş buldum sırf ırkçılık yaptığını düşündüğünüz icin boyle yorumlar yapılmış. Irkçılıkla alakası yok burası türkiye neden tutupta kürtçe isim konsun ne alaka burası kürdistan mı. Herhangi başka dilden isim koymak çok saçma
Ben yapılan çoğu yorumu bom boş buldum sırf ırkçılık yaptığını düşündüğünüz icin boyle yorumlar yapılmış. Irkçılıkla alakası yok burası türkiye neden tutupta kürtçe isim konsun ne alaka burası kürdistan mı. Herhangi başka dilden isim koymak çok saçma
Bir sürü Arapça, İbranice vb. kökenli isim varken Kürtçe isim olması da çok tuhaf bir durum değil. Ben sonuna kadar Türkçe isimden yanayım, kendi çocuğumun ismi de öyle olacak. Ama Türk olduğum için böyle. Kürt kökenli birinden benimki gibi bir Türkçe duyarlılığı niye bekleyeyim ki?Ben yapılan çoğu yorumu bom boş buldum sırf ırkçılık yaptığını düşündüğünüz icin boyle yorumlar yapılmış. Irkçılıkla alakası yok burası türkiye neden tutupta kürtçe isim konsun ne alaka burası kürdistan mı. Herhangi başka dilden isim koymak çok saçma
Babası Kürt olduğu için olabilir mi mesela ?Ben yapılan çoğu yorumu bom boş buldum sırf ırkçılık yaptığını düşündüğünüz icin boyle yorumlar yapılmış. Irkçılıkla alakası yok burası türkiye neden tutupta kürtçe isim konsun ne alaka burası kürdistan mı. Herhangi başka dilden isim koymak çok saçma
Nasil yani esiniz ailesi ayrimci yapida mi da vatan sever yetistirmek istiyorsunuz. Dogu bati ayrimi mi yapiyorlar ki bana hic öyle gelmedi kv niz iki ismi bile kabul etmiş bakinsaniza3. şahıslar gibi bahsetmişsiniz ama eşinizin ana dili o da sonuçta.
Yine vatansever yetiştirin tabi ki. Eşinizle konuşun bu konuları ama. O ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?