Tmm devam edin o zman o onu dövsün kızınız onu vursun diğeri gelsin onu yolsun . Sonra kreşlerde skandal
Vur mu dediniz diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim ..
Oğlum şuan 4. Sınıfta
Sürekli onu tokatlayan bir arkadaşı var
Öğretmenine söyledim birşey olmadı .
Çocuğu uyardı halbuki
Geçen sene aynı çocuk kafasının yarilmasina sebep oldu iki dikiş atılacaktı oğlum ağladığı için yapmadılar
Aynı çocuk bu sene diğer oğlumun boğazını sıktı ...
O çocuk dördüncü sınıf boğazını sıkıp ağzını burnunu kapattığı çocuk 1. Sınıf
MEB i aradım bişey yapamayiz sizi yönlendirir iz dedile
Müdür yardımcısı ve müdürle görüştük
İlkokul da herhangi bişey yapamıyoruz sadece çocuğun ailesini uyarabikiris dediler
Ve biz o çocuk yüzünden defalarca şikayete gittik bir de şu var ki şikayete giden bir tek biz değiliz
Başka çocuklara da sürekli şiddet gösteriyor
Şimdi ailesine söylüyoruz aldırmıyor lar okul yönetimi bişey yapamayız rehberlik servisine yönlendiriz diyor .
Rehberlik sonucu öğretmenin konuşması ile ailenin ikna olması gerekiyormuş araştırma ve çocuğun eğitimi ile ilgili
Bir çocuğa zarar vermesi sonucunda özür bile dilemeyen aile çocuğunun üzerinde araştırma ve inceleme yapılmasına asla müsaade etmez
Sozde çocuğu rehberliğe yonlendircez dediler ..
Ve yapılan hiç bişey yok ortada
Bu durumda ne yapılabilinir ki
Başka imkan bırakmıyorlar
Bı çocuğun sürekli zarar verip kimse tarafından bişey yapılmamasının karşılığında annenin sende vur demesi de normal bence
Başka yapılacak çocuğu dizginleyecek hiç bişey yok yapılmıyor çocuk durdurulmuyor ....
sımdı baska benzer bır konudan gelıyorum
daha oncelerı vuran cocuk gereklı pedegoglarla vurma huyunu bırakmıs ama bu kez de sımdı arkadası tarafından sıddete ugruyormus
velı ogretmenıyle gorusmus ogretmen vurana sende vur dıyorum demıs
elım ayagım sınırden tıtrıyor dıyor
bızımde cocuklarımız dayak yerken elımız ayagımız sınırden tıtrıyor halbukı
Hiç bişey yapılamaması kötü yeni sistem ve kurallar vs değişen şeyler haklar vs cocuklarimizi ve aileleri bı yandan çok güçlü ve özgür yaptı bunun acısını da çocuklarını sakin yetiştiren bizler çekiyoruz ://Ben de ortaokulda ogretmenim ve maalesef anlattiginiz zorba cocuklardan cok fazla var. O cocugun durmasinin tek yolu otoriteden dayak yemesi, ya da yiyeceginden korkmasi ama maalesef bizlere hic bir yetki verilmiyor, disipline vermek bile yok artik okullarda.
Burda insanlar sana vurana vur diyenlere canavar gozuyle bakiyor ama maalesef ogretmenin elinden hic bir sey gelmiyor cocugunuzun kendini korumasi sart.
Ne demek o vurursa sende vur!Tebrik ediyorum sizi bravo.Kendisine vurulmasına izin vermemesini arkadaşının elini tutup yaptığının yanlış olduğunu söylemesini,öğretmenine durumu anlatmasını tembihleyin.Yaşadığı zorbalık devam ederse gidip öğretmeniyle kendiniz görüşünMerhaba herkese.
Kızım anaokuluna gidiyor 4 yaşında.
Mesela biri elinden bişeyi alsa, sadece ağlıyor anne elimden aldı vs diyor. Mücadele etmiyor yani karşı tarafın elinden almak için.
Mesela okulda bi kız arkadaşı saçını çekmiş ve vurmuş. Bun bana anlattı içim içimi yedi ama nasıl kendini savunması gerektiğini anlatınca hayır ben öyle yapamam diyor. O sana vurursa sen de ona vur dedim. Sizler nasıl anlatıyosunuz çocuklarınıza, yardımcı olur musunuz?
Ogretmen niye var orda: ) zahmet olacak ama bi mudahale ediversin :))Tmm devam edin o zman o onu dövsün kızınız onu vursun diğeri gelsin onu yolsun . Sonra kreşlerde skandal
Bence senin gibi yorum yapanlar vuran cocuk anneleri: ) ya da cocugunuz yok : )Sende ona vur mu???Sizce doğru olan bu mu
Sen cocuguna bunu tembihle olur mu kuzum: )Ne demek o vurursa sende vur!Tebrik ediyorum sizi bravo.Kendisine vurulmasına izin vermemesini arkadaşının elini tutup yaptığının yanlış olduğunu söylemesini,öğretmenine durumu anlatmasını tembihleyin.Yaşadığı zorbalık devam ederse gidip öğretmeniyle kendiniz görüşün
Zaten öyle yapıyorum.Çünkü doğrusu bu!O sana vurursa sende vur doğru bir yaklaşım mı?Sen cocuguna bunu tembihle olur mu kuzum: )
Kizin agzi burnu dagilmis gelirse eve bi gun aklin basina gelir belkiZaten öyle yapıyorum.Çünkü doğrusu bu!O sana vurursa sende vur doğru bir yaklaşım mı?
Çocuğum var ve çok agresif hakkından gelen 2 yaşında 1 kızım var kimse ona el kaldıramıyor anında indirir tokadı. Bende onun böyle olmasını istemiyorum tamam biri vurursa oda vursun ama bu onda psikopatlık yaratır ben biliyorum onun için ona güzelce anlatmaya çalışıyorum insanlarla güzel geçinmesi için. Ga durduk yere vurmaz ama durduk yere kavga çıkaranlar varsa oda boş durmasın ki durmaz zaten :) )Bence senin gibi yorum yapanlar vuran cocuk anneleri: ) ya da cocugunuz yok : )
Kendinle celismiyomusun suanda biraz?Çocuğum var ve çok agresif hakkından gelen 2 yaşında 1 kızım var kimse ona el kaldıramıyor anında indirir tokadı. Bende onun böyle olmasını istemiyorum tamam biri vurursa oda vursun ama bu onda psikopatlık yaratır ben biliyorum onun için ona güzelce anlatmaya çalışıyorum insanlarla güzel geçinmesi için. Ga durduk yere vurmaz ama durduk yere kavga çıkaranlar varsa oda boş durmasın ki durmaz zaten :) )
Vurmaz olurmuu biri bana kızsın anında bağırır onlara vurmaya çalışırKendinle celismiyomusun suanda biraz?
Agresif olmasi belkide geri vurmadigindandir ya da vuramadigindan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?