- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
+1Olabilir.. Ben de sevmem işime karışılmasını.. Konu sahibi sormuş sorun etmiş..
+1Yani varya bazı yorumlara cidden inanamadım yav. Nutella vermeler bilmemne. Yahu benim muhabbet kuşum var. Ona şekerli, tuzlu gıdalar vermemem gerekiyor. Sindirim sisteminde hasarlar oluşuyor. Bir kere bile yese bakın bir kereden bi şey olmazcılar. Bir bebek var karşınızda hiç mi ne yemesi yememesi konusunda araştırma yapılmaz.
Bebeğim burda 30 günlük ..
3 gün önce misafirler geldi ..
Gittiklerinde bebeğimin suratında bunlardan çıktı ..
Gece bebeğim uyumadığında ben vardım yanında elini açtığımız zaman suratını çiziyordu hemen aylarca Çocuğumun üstünde kremler denediik ..
Doktor kaşıntıdan uyumuyordur diyordu gaz sancıları üstüne hertarıfı sivilceydi bebeğimin öptürürüm doya doya diyen bayan ..
Öpmeyi versin kimse çocuğumu bir zahmet .
Eskiler hep böyleymiş canım çok çesit yokmuş ozamanG gelecekvizyon kuş dedin de babam muhabbet kuşumuza sucuk, incir, peynir gibi saçma sapan şeyler vermiş ben üniversite dolayısıyla şehir dışındayken
Gut hastası oldu ve kaybettik
Şimdi aynısını bebeğime yapmayı planlıyor. Ben sana küçükken antepfıstıklarını kendim çiğner çıkarır yedirirdim diyor, korku içindeyim. İlk 6 ay falan dinleyecek gibi değiller. Anneannem de diyor ki emziği lokum tozuna batır
Allahtan uzağız ama telefondan yetişiyorlar maşallah
Yorumların hepsini okumadım ama şeker glikoz şurubu koruyucu madde gıda boyası ve böcek ilacı kalıntısı yiyerek bağışıklığın güçleneceğine inanlar başka bir dünyada yaşıyor olmalı. Bu mantıkla bebekler sigara ve alkolle de tanışsın, lisede koruyamayız belki. Erkenden tatsın karaciğer akciğer öğrensin.
Kesinlikle her söylediğinize katılıyorum bayanın biride ozaman zaten lise yıllarında belki sigara içiçek şimdiden denetelim o zaman demişYani varya bazı yorumlara cidden inanamadım yav. Nutella vermeler bilmemne. Yahu benim muhabbet kuşum var. Ona şekerli, tuzlu gıdalar vermemem gerekiyor. Sindirim sisteminde hasarlar oluşuyor. Bir kere bile yese bakın bir kereden bi şey olmazcılar. Bir bebek var karşınızda hiç mi ne yemesi yememesi konusunda araştırma yapılmaz.
Ha bir de ileride yiyecek zaten diyenler bazı yaşlar kritik dönemdir bu dönemlerde sağlıklı gelişim açısından daha dikkatli olunması gerekir
Gelmeyi versin 2.3 ay kimse valla ..J
Ahh kıyamam ben o kuzuya nasılda yanmıştır o narin teni
deli gibi kaşımak istemiştirde yapamamıştır
allah kahretsin inşallah böyle düşüncesiz insanları
Hamileyim ben
zaten bebeğimi kimsenin öpmesine izin vermem diyodum ama
eve kimseye almamak lazım en iyisi bu
Okadar sağlamızki 25 yasında şeker hastası olabiliceğim çıktı ..Bu problemi yaşamayan var mıdır acabaa? Bide cok biliyosunuz yaa biz sizi yemeklerin suyuyla büyüttük sapa sağlamsınız diyerek dahice açıklama yapan ayrı bir grup var
Sağlam oldugumuzdan değil işte deee kendilerini haklı cikarcaklar ya. Ölmediniz yasiyonuz demek istiyolar. Öldürmüyorsa zararsız aynen böyle bakış açısı...
Doğru mu alıntıladım bilmiyorum ama merak ettim. O mayadan alıp bir kaç kere denedim ama maalesef olmadı yoğurdum. Nasıl yapıyorsunuz acaba.konuyka alakasız oldu ama yoğurt konusu bu aralar derdim.M..s'tan probiyotik yoğurt mayası alıp onunla mayalıyorum son 3 senedir.
Bebeğim yok. 16 yaşındaki ergen kız ve 45 yaşındaki kocadan evla bebek mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?