Yok hayır sınava girsem mi diye diyalog geçti. Orada da çoluk yok çocuk yok hazırlanırsın tabi vakitten bol ne var gibi bşy söyledi.Kpss muhabbeti geçtigini söylemişsin ilk konuyu açtığında.Ben sınava girmediğini cevrende ki kişilerin sana "sen yaparsın çocuk yok" şeklinde söylediğini sandım.
inan asıl ima cocugun olmuyormu... bizim insanimiz böyleYok hayır sınava girsem mi diye diyalog geçti. Orada da çoluk yok çocuk yok hazırlanırsın tabi vakitten bol ne var gibi bşy söyledi.
Tamam işte sen sınava gir bak....Ben çocuk yokken Anadolu liselerine öğretmen seçme sınavına girdim 81 aldım.İzmirde çalıştığım okuldan arayıp "benim okulumu tercih et" diyen lise müdürü oldu.Esimin tayini çıktı tercih yapamadım.İki sene sonra çocuğum varken girdim sınava 66 aldimYok hayır sınava girsem mi diye diyalog geçti. Orada da çoluk yok çocuk yok hazırlanırsın tabi vakitten bol ne var gibi bşy söyledi.
Sağolun çok tesekkür ederim :)Tamam işte sen sınava gir bak....Ben çocuk yokken Anadolu liselerine öğretmen seçme sınavına girdim 81 aldım.İzmirde çalıştığım okuldan arayıp "benim okulumu tercih et" diyen lise müdürü oldu.Esimin tayini çıktı tercih yapamadım.İki sene sonra çocuğum varken girdim sınava 66 aldimİnan öncelikler tamamen değişiyor.Bunun dışında onların saçmalamalarini duyma bile.Hersey gönlünce olsun.
Canım kıracaksın ben bunu anladım...Kırmayayım etmeyeyim dedim
Bir de aa istiyor da olmuyor muhabbeti yaparlar bşy dersem de diye düşündüm
Surada bi yerde "cok hakli " secenegi de olsaymis by sozü begenmek az kalirŞu diyaloga hastayım,
Çocuğun var mı?
Yok henüz.
Ayy canım yağğ olur inşallah.
Tutup kadına “korunuyoruz canım kocamla zevk için sevişiyoruz” diycem terbiyesiz olucam.
Üf kimse kimseyi yormasın lütfen ya. İlla dua etmek isteyen arkasından dua etsin, Allahım gönlüne göre ver diye...
Hak ediyorlar bazenBekarken karşı komşum 1000. Kez bana ne güzel sen bekarsın çorun çocuğun da yok gez bakalım demişti tam evden çıkarken. Benim de o gün nasıl kafam bozuk burnumdan soluyorum bambaşka şeylere.... Ama bıkmışım bu lafı duymaktan da, döndüm kadına gayet sevecen şefkatli bir ses tonuyla “ hep dua ediyorum size, inşallah siz de benim gibi bekar ve çocuksuz devam edersiniz bir gün hayatınıza” dedim yürüdüm gittim yüzüne bile bakmadan. Kadın sonra benimle ağız ucuyla selamlaştı sadece ama hiç pişman olmadım.
Bekar arkadaşlarınız yemek yemeden mi yaşıyor ve evleri pis mi temizlik yapmıyorlar mı :)Aslına bakarsan kötü niyetle dediğini düşünmüyorum eğer alınıyorsanız söyleyin.
Bende bekar arkadaşıma demiştim görevde yükselme sınavı zamanı. Ne güzel ev temizleme yemek yapma derdin yok. Çocukla da ilgilenmek zorunda değilsin rahat rahat hazırlanırsın diye. Ben eve git yemek yap. Evi toparla çocukla ilgilen derken hazırlanamıyordum. Kötü bi niyet falan yok yani. Şanslısın anlamında dediğim bişeydi. Bence tepkiler çok fazla olmuş. Yok kıskançlık falan. Dünyada elbet tek iş çocuk bakmak değil ama onun sorumluluğu çok başka. Bence arkadaşınıza söyleyin demesin daha.
Halayıkları yapıyor hele de bekar ve öğrenci ise :))Bekar arkadaşlarınız yemek yemeden mi yaşıyor ve evleri pis mi temizlik yapmıyorlar mı :)
bekar arkadaslar da koltukları yemiyor ya da ev kendi kendine temizlenmiyor. hatta bekar arkadaslarm benden daha cok yemek yapıyor olabilir. herkes kendini en mesgul en yoğun en yorgun sanıyor ama konu sahibi haklı art nıyet var bunlarda belki sizde art niyet yok ama yine de herkesn kendine gore ısleri var hos değil.Aslına bakarsan kötü niyetle dediğini düşünmüyorum eğer alınıyorsanız söyleyin.
Bende bekar arkadaşıma demiştim görevde yükselme sınavı zamanı. Ne güzel ev temizleme yemek yapma derdin yok. Çocukla da ilgilenmek zorunda değilsin rahat rahat hazırlanırsın diye. Ben eve git yemek yap. Evi toparla çocukla ilgilen derken hazırlanamıyordum. Kötü bi niyet falan yok yani. Şanslısın anlamında dediğim bişeydi. Bence tepkiler çok fazla olmuş. Yok kıskançlık falan. Dünyada elbet tek iş çocuk bakmak değil ama onun sorumluluğu çok başka. Bence arkadaşınıza söyleyin demesin daha.
Ben konu sahibiyle muhattap oldum bişey yazdım neden üstünüze alındınız anlayamadım.bekar arkadaslar da koltukları yemiyor ya da ev kendi kendine temizlenmiyor. hatta bekar arkadaslarm benden daha cok yemek yapıyor olabilir. herkes kendini en mesgul en yoğun en yorgun sanıyor ama konu sahibi haklı art nıyet var bunlarda belki sizde art niyet yok ama yine de herkesn kendine gore ısleri var hos değil.
siz cocuk yokken gidiyor muydunuz?Bende çocuğu olmayan insanlar uzaya bile gidebilir diye düşünüyorum. Hoş, olanda gider de önce çocuğu uyutup doyurup oyun oynaması lazım
Bunu eksiklik gibi söylemiyorlar bence. Çocuk çok büyük bi zorluk, ona rağmen insan bir şeyleri başarınca çocuksuzların her şeye vakti var gibi görüyor. Ben öyle görüyorum şahsen. Senin çocuğun yok demem kimseye ama benim çocuğum var derim :)
cunku yazdıklarınız hos değildi olaylara farklı acılardan bakmanızı da oneririmBen konu sahibiyle muhattap oldum bişey yazdım neden üstünüze alındınız anlayamadım.
Yazdığımda kötü bişey göremiyorum iyi geceler size.cunku yazdıklarınız hos değildi olaylara farklı acılardan bakmanızı da oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?