Çocuğun yok çocuğun yok

Kpss muhabbeti geçtigini söylemişsin ilk konuyu açtığında.Ben sınava girmediğini cevrende ki kişilerin sana "sen yaparsın çocuk yok" şeklinde söylediğini sandım.
Yok hayır sınava girsem mi diye diyalog geçti. Orada da çoluk yok çocuk yok hazırlanırsın tabi vakitten bol ne var gibi bşy söyledi.

Yok hayır sınava girsem mi diye diyalog geçti. Orada da çoluk yok çocuk yok hazırlanırsın tabi vakitten bol ne var gibi bşy söyledi.
Tamam işte sen sınava gir bak....Ben çocuk yokken Anadolu liselerine öğretmen seçme sınavına girdim 81 aldım.İzmirde çalıştığım okuldan arayıp "benim okulumu tercih et" diyen lise müdürü oldu.Esimin tayini çıktı tercih yapamadım.İki sene sonra çocuğum varken girdim sınava 66 aldim İnan öncelikler tamamen değişiyor.Bunun dışında onların saçmalamalarini duyma bile.Hersey gönlünce olsun.

Şu diyaloga hastayım,
Çocuğun var mı?
Yok henüz.
Ayy canım yağğ olur inşallah.

Tutup kadına “korunuyoruz canım kocamla zevk için sevişiyoruz” diycem terbiyesiz olucam.
Üf kimse kimseyi yormasın lütfen ya. İlla dua etmek isteyen arkasından dua etsin, Allahım gönlüne göre ver diye...

Sağolun çok tesekkür ederim :)

Sınava gitmekten falan vazgeçmedim zaten pireye kızıp neden yorgan yakayım ki :)

Daha evli bile değilim ama nefret ediyorum şu anne olunca anlarsın zihniyetinden. Daha geçen bir arkadaşım bir konuda bunu söyledi de ona Allah nasip eder mi bilmem ama şimdiden sagduyuluyum bunun için anne olmama gerek yok sana sonra geldi galiba bu merhamet dedim bozuldu ama bozulsun ne yapayım...

Surada bi yerde "cok hakli " secenegi de olsaymis by sozü begenmek az kalir

Bekarken karşı komşum 1000. Kez bana ne güzel sen bekarsın çorun çocuğun da yok gez bakalım demişti tam evden çıkarken. Benim de o gün nasıl kafam bozuk burnumdan soluyorum bambaşka şeylere.... Ama bıkmışım bu lafı duymaktan da, döndüm kadına gayet sevecen şefkatli bir ses tonuyla “ hep dua ediyorum size, inşallah siz de benim gibi bekar ve çocuksuz devam edersiniz bir gün hayatınıza” dedim yürüdüm gittim yüzüne bile bakmadan. Kadın sonra benimle ağız ucuyla selamlaştı sadece ama hiç pişman olmadım.

Hak ediyorlar bazen

Iyi cevap olmuş.
Öyle Söze öyle cevap.

Bekar arkadaşlarınız yemek yemeden mi yaşıyor ve evleri pis mi temizlik yapmıyorlar mı :)

bekar arkadaslar da koltukları yemiyor ya da ev kendi kendine temizlenmiyor. hatta bekar arkadaslarm benden daha cok yemek yapıyor olabilir. herkes kendini en mesgul en yoğun en yorgun sanıyor ama konu sahibi haklı art nıyet var bunlarda belki sizde art niyet yok ama yine de herkesn kendine gore ısleri var hos değil.

Ben konu sahibiyle muhattap oldum bişey yazdım neden üstünüze alındınız anlayamadım.

siz cocuk yokken gidiyor muydunuz? lafımın bundan sonrası size değil.

cocuklu arkadaslarımın bana baskı yapmasından gercekten bıktım ben de. liseden arkadasm eklemıs gecen severm o da beni sever. dusunmuyorm dedikce hem cogzel diye anlatıyor zor değil mi deyince de isi bıraktığnı soyledi benim oyle bir ihtimalim yok isimi cok seviyorum gecelerce uykusuz kalıp bulunduğum yere geldim bırakamam e yavrucakla da ilgilenecek enerjiyi kendimde bulamıyom ki yapmıyom size ne dicem ama yok bi ben kalmısm liseden. en son evt ben de yapıym en iyisi dedm de konu kapandı yoksa cocuk konusu kapanmıyor.

dun esimn kzeninin nisanında da bi tyze geldi cocuk soruyo, erken dedim 1 yıl olmus erken olur mu diyo. o her sbh torun telefonyla uyanıyormus kayınvalideme torununu anlatıyo onu da kendine cekmeye clsıyor ama kvm hic muhattap olmadı kadınla kadın da sustu gitti.

cocuk cok zor biliyorm zten o yuzden henuz dusunmuyorm cocuklu arkadaslarn cocuk yokkken sanki atomu parcalıyormus da simdi de yine dunyanın en zor isini yapıyomus gibi konusmalarını ben de sevmıyorum. herkesin kendine gore bi rutini var yapar yapmaz olmuyordur kimseye bir sey demek dusmez bunu sormak da laf arasnda lafını sokmak da ayıptır.

ay bu kadar yükünse doğurmasaydın canım ya keşke derdim ben olsam.. bana seni daha özgür görüyor gibi geldi çünkü

bir de yurdum kadınları nedense her seyi kendileri yapıyorlar hicbiri eslerinin elini sıcak sudan soğuk suya koymuyor ya. bilmiyorsa da ev isi yapmayı oğret sanki ne kdr zor olabilir evi toplamak ya da cocuğu esine emanet et ne yapmak istiyorsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…