- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
keşkeeeeAynı annem.
Biz dağınık pasaklı tembelizdir. Kardeşlerim de ben de iş güç düzen kurduk. Hala arkadaşının iş güç bulmayan çocuğunun ne kadar hayırlı düzenli bir evlat olduğunu dinleriz. Keşke bizi de biraz beğenselermiş
Yani bi yalan söylenirse bozarım tabi ki yalan olduğu için. Yok canım tek gelse ne yapıcam aşk olsunGörümce sizin yanınızda çocuğunu bir konuda övse neyini bozacaksınız?
Kusura bakmayın, çocuk konusunda iyi niyetli görmedim sizi.
Tek başına gelmemesi isabetli oluyormuş.
Yalan olduğunu nasıl iddia edebilirsiniz, belki evde , okulda yapıyor çocuk başka şeyler?Yani bi yalan söylenirse bozarım tabi ki yalan olduğu için. Yok canım tek gelse ne yapıcam aşk olsun
Buraya katılıyorum işte, sizene?Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
İyi de ayran konusu yalan değil belki gidip müdüre mi sordunuz. Çocukların her ortamda tepkisi başkadır. Benim oğlum mesela evde şımarık inatçı tutturan bir çocuk. Teyzesine de ayrı nazlıdır. Dayısı ve amcaları varsa daha kuduruk aktiftir. Okulda kimseye vurmazdı ama bana sinirlenince vururdu. Okulda daha söz dinler mesela ama arkadaşımın çocuklarıyla bir arada daha rahattır. Okulda mesela çok oyun kurmuyor diyordu rehberlikçi daha çekimser rekabete gitmeyen bir çocuk. Arkadaşımın çocuklarıyla bir aradayken daha aktif oyunu yöneten ve kendi oyun kuran bir çocuk. Haftasonu gittiği atölyede de ilk bitiren olmak için inanılmaz rekabet ettiğini söylüyor öğretmeni. Hepsi aynı çocuk. Sitede mesela iki çocukla daha güzel oyun kurar oynar. Ama tek bir çocuk var o da katılır dört çocuk olurlarsa mızmızlanır kenarda kalır katılmaz. Hala siteye inecekse tercih ettiği arkadaşı varsa iner o sevmediği çocuk varsa inmez. Baya baya asosyal davranır. Sitedeki o üç çocuğun annesine sarsanız çok başka yorumlar alırsınız.Yani bi yalan söylenirse bozarım tabi ki yalan olduğu için. Yok canım tek gelse ne yapıcam aşk olsun
Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
bunları çocuğunun yanında yapıyorsa "o duysun cesaret bulur belki" diye yapıyor olabilir mi?Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
Valla kizim 2 yasindaydi krese basladiginda.okulda simit gunleri var. Demis ki ben salca istiyorum. 2 yasinda anlatamamista tam ne istediğini kaldirmis ogretmenini yerinden gitmis buzdolabina salcayi gostermis. Almis gelmis. O gun bugun ( 2 senedir yani) simit gununde salca istiyor tum sinifi sinifca yiyor. Ne istesigini bilen bir cocuk gayet kendisini ifade etmis olabilir. Sizin yaninizda sizdej cekiniyordur ogretmenine guveni tamdir ondan cekinmiyordur.Görümcenin cocugu ile benimki arasında 3 ay var. Sorun su ki görümce çocuğunu olduğundan sosyal girişken olarak anlatıyor ama çocuk mizacı gereği asla öyle değil. Mesela okula uyum sorunu yaşadı hala ağlayarak gidiyor zaten 3.5 yaşında tabi ki olabilir. Neymiş okulda müdüre gitmiş ben ayran seviyorum ayran yapın demiş o dedi diye okulda yemeklerin yanında ayran verilmeye başlanmış. Yani bunu belki 3.5 yaşındaki bir çocuk yapabilir ama o çocuk yapamaz otururken dahi annesinin yanından ayrılmayan çok konuşmayan bi çocuk gösteri oldu ağlamaktan yapamadı sahneden indirdiler . Bana göre bu da normal içine kapanık olabilir ama niye öyle yansıtmak istiyor anne babalar çocuklarını ?bunu kayınvalideme söylemiş kayınvalide de vay bizim torun böyle yapmış diye gururlanıyor. Bi de ben bunu niye takıyorum bundan banane sanırım kendi çocuğumla kıyasladıkları için sinir oluyorum. Hep onlar iyi onlar sosyal girişken onlar düzgün konuşuyor bitmiyor bitmiyor
Laf ebeliği yapmayın yaÇocuğun dedikodu değil de annesinin dediğinin dedikodusunu yapıyorum
Çocuğun dedikodusunu yapmıyormuş. Sanarsın melek. bir tek kanatları eksikBuradan bakınca siz kötü niyetli ve kıyaslama yapan kişi olarak görünüyorsunuz. Size ne 3.5 yaşındaki çocuktan? Çocuk okulda da pasif olsa memnun olacaksınız belli ki. Siz kendi çocuğunuza odaklanın, onu da yeğeniniz olarak görüp, başarılı olduğunda memnun olun. Bariz çekememezlik var, hem de ufacık çocuğa karşı. Nasıl hazmedemediyseniz buraya konu açıp dedikodu malzemesi yapmaya kalkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?