Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim her şeyi öğreteyim, onunla tartışalım, hayaller kuralım ama oyun oynamayalım yahu :) Bizim gibilerin çocuğu 7,8 yaşında doğmalı bence :)Aynen ben de, ben oldum olasi cocuk oynatmayi pek beceremedim zaten, kendi cocuklarimi da oynatamiyorum. Onun yerine matematik ogretsem ya da turkce dilbilgisi sanirim daha cok keyif alacagim![]()
Ben de yazın bi ara annemlere bıraktım çocukları. Sanırsınız nükleer santral patlattım. Bazı arkadaşlarım nasıl bırakabildiğimi falan sordu hayretle. Eskiden aman çok sevme, şımartma derlermiş, şimdi de dibinden ayırırsan eleştiriliyorsun.Ben de annemlere iteleyince çocuğu çok mutlu oluyorum. Eşimle başbaşa tatile gittik 4 günlük. Arkadaşlar nasıl gidersiniz onsuz çok özlersiniz dediler. Çocuk çok özler sizi dediler. Valla ben gidince kafam dinlendi, çocuğuma da değişiklik oldu anneannesigil hep gezdirmiş. Herkes memnundu sonuçtan. Arada şart böyle tenefüsler.
:)) Güç mü kaldı, kafa mı bıraktılar insanda :)Annem 1 saatir kızımı hoplatıyorsıkılmadın mı? bırak diyorum. Erindiğinden altına yapacaksın diyor
![]()
Benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse ve herkes bana çocuk bakmak çok zor,uykusuz kalicaksin,bla,bla,bla hiç susmuolar.Ben de bı gün patladım verdim herkesin ağzının payını .Uykusuzluk bana koymaz ben 10 yıldır siz bayramda,seyranda,haftasonunda,yılbaşında,hatta sıradan günlerde gece 2 de ailenizle uyurken ben o saatte kalkıp iki dirhem bir çekirdek hazırlanıp uçuşa gidiorum dedim.Ben hostesim 10 yıldır.Ve evet herkes evinde sıcacık yatağında İstanbul'un soğuğunda uyurken ben kalkıp 18 saatlik mesailere dünyanın öbür ucuna uçuyorum.Bi çocuğa bakmak üstelik de kendi evimde sıcacık yatağımda uyanıp yine sıcacık evimde bakmak mi zor gelicekBence aldırmayın bu laflara.Ayrica çalışan anne olmak daha keyifli olucak bence.Birbirimizi ozlicez,kavuşmayı beklicez,yapışık olmicaz bence avantajliyiz
![]()
Hayir ben anlamiyorum bazi anneler oyun falan uyduruyor. Ben mevcut oyunlari bile oynatamiyorumBildiğim her şeyi öğreteyim, onunla tartışalım, hayaller kuralım ama oyun oynamayalım yahu :) Bizim gibilerin çocuğu 7,8 yaşında doğmalı bence :)
Ben de yazın bi ara annemlere bıraktım çocukları. Sanırsınız nükleer santral patlattım. Bazı arkadaşlarım nasıl bırakabildiğimi falan sordu hayretle. Eskiden aman çok sevme, şımartma derlermiş, şimdi de dibinden ayırırsan eleştiriliyorsun.
:)) Güç mü kaldı, kafa mı bıraktılar insanda :)
Varsa beni bulmadı .evlilik amaçlı bu değilim diyorlarHer insan değil bu arada. :)
Var ya az da olsa var. Denk geliyor arada.Varsa beni bulmadı .evlilik amaçlı bu değilim diyorlar![]()
Evet zor ama maddi imkan varsa bakıcı, temizlikçi ile gayet çözersiniz bu zorlu ilk yılları.Merhabalar kızlar, anne olanlara daha doğrusu çalışan anne olanlara danışmak istediğim bir konu var. Evleneli bir sene oldu, artık yavaş yavaş bebek yapsak mı diye düşünmeye başladık. Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum. Gördükçe de korkuyorum. Çocukları çok seviyorum çok iyi bakacağıma da eminim. Mesleğim gereği zaten hergün onlarlayım, eğitimciyim. Yaşım 27, bir yandan erteleme nasıl olsa bir gün olacak diyorum bir yandan madem bu kadar zor bir kaç sene daha kafanı dinle diyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ne diyorsunuz cidden korkulacak bir şey mi? Bir de böyle negatif konuşanlar genelde ev hanımı oluyor ben aynı zamanda çalışıyorum da. Evimle temizlik yemek iş hepsiyle kendim ilgileniyorum. Ev hanımları bile zor diyorsa ben ne yapacağım![]()
Ayni hisleri paylasiyoruz canim gel sarilalimEv hanımları için daha zor bence çünkü.
Çalışan kadının bir çevresi, farklı bir ortamı oluyor bebekle yapışık ikiz olmuyor. Akşam bebeğini görüyor sadece. Ama çalışmıyorsa benim gibi 7/24 yapışık ikiz oluyor bebekle ve bebeğim zor bir bebek olmamasına rağmen ben çok bunalıyorum. Benim hiç desteğim yok ama desteği olanlar biraz daha rahat olabiliyor. Üstüne korunurken hamile kaldım ikinci geliyor şimdi ay neyse ben daha fazla yazmiyim yoksa siz hiç çocuk yapmayacaksınız korkudan![]()
Yaw hiç bir bebek kolay değil ama benim kızım inanılmaz hareketliBildiğim her şeyi öğreteyim, onunla tartışalım, hayaller kuralım ama oyun oynamayalım yahu :) Bizim gibilerin çocuğu 7,8 yaşında doğmalı bence :)
Ben de yazın bi ara annemlere bıraktım çocukları. Sanırsınız nükleer santral patlattım. Bazı arkadaşlarım nasıl bırakabildiğimi falan sordu hayretle. Eskiden aman çok sevme, şımartma derlermiş, şimdi de dibinden ayırırsan eleştiriliyorsun.
:)) Güç mü kaldı, kafa mı bıraktılar insanda :)