çocuk erkeği eve bağlar mı

tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın bakalım 2 ayım kaldı benımde ,bu kadar sabrettım az daha sabredeyım kaybedecegım bırsye olmayacak beklemekle ,esım kötu bır adam degıl netıcesınde sadece sorumsuz evıne karsı sadece yetıstırılme tarzından kaynaklanıyor bırazda bakalım zaman ne gosterecek

inşallah gönlüne göre olur evindeki huzurun ne diyeyimki
bebeğini düşün bak o doğunca zaten gözün başkasını görmeyecek hiiç düşünmeyecksin böyle şeyleri
bebeğine sarılıp kokladığında öptüğünde varya bambaşka bir dünyaya gideceksin
dünyadaki hiçbir tat bu duygunun üstüne geçemez göreceksin
anne olmak çooook güzel bunu düşün üzme tatlı canını

benim babam da çok ilgiliydi. ama 9 yaşımdayken kaybettim onu. o kadar çok özlüyorum ki. neyse.. ama eşim aynı değil. yani çocukla ilgili tüm sorumluluğu üzerime atar. hatta farkında bile olmaz sen çok şanslısın. ya üstelik oğlumuzun doğmasını o kadar çok istemişti ki. ama kendisi çocuk gibi oldu. çocuk olduktan sonra resmen benden uzaklaştı. :2:

lütfen yanlış anlamayın ama hani çocukları eve bağlama için kullanmasak, ne bileyim onların varlığının sebebinin o şekilde olduğunu aklımızın ucuna getirmesek dahamı iyi olur sizce :26:

bir adamı eve bağlamak gerçekten zordur. süslenirsiniz olmaz, kapanırsınız olmaz, cilve yaparsınız olmaz, yapmazsınız olmaz.... sürekli isterler sürekli birşeyleri eskikk bulurlar ve sürekli bizleri suçlarlar... sadece hayatımızın ben merkezi olarak görmeyeceğiz ve bireysel olarak mutlu olmaya çalışacağız. çuni nedenlerin asla sonu gelmiyor..

insallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve eminimki hayatınızda o andan sonra ondan daha önemli hiçbişey olamaz...

bence bu tamamen sana bağlı. yani çocuk hayırlısıyla aranıza geldikten sonra evdeki huzura bağlı canım. çocuğun her türlü bakım sorumluluğu anneye ait. ne kadar zor olursa da bu böyle ne yazık ki. bu konuda kocandan birşey bekleme. bırak o sadece sevsin.
yok şunu yapmadın bunu yapmadın herşeyi ben mi yapıcam bıktım artık falan gibi şikayetlerle sanki sadece sen çocuğu düşünüyor ilgileniyormuşsun da onun umurunda değilmiş gibi bir hava yaratırsan çok yanlış olur. baba olma sorumluluğu zaten korkutuyordur onu şimdiden. ona çocukla ilgili hiçbir sitem, ima, baskı, acındırma yapmadan sen üstüne düşeni yap. bence o hazır olduğunda baba olmayı içine sindirdiği zaman olaya kendiliğinden dahil olacaktır. hazır olmadan bu sorumluluğun altında bulursa kendini evden daha da uzaklaşabilir. çok yorulacaksın ve sinirlerin bozulacak elbette ama durumu yoluna sokmak için biraz sabırlı olmalısın.

Ataerkil düzene uygun bir tavsiye, erkek çocuğu yapsın gerisine karışmasın diyorsunuz yani...

evet esımın isleri yoğun telefonu hıc susmaz,eve cok yorgun gelır,benı sevdıgını bılıyorum,eve gelınce cok yorgun olmazsa bırlıkte tv ızlıyoruz,ama ben genede bı pazar gununu ayırsın ıstıyorum

ne oldu dogum yapmıssındır herhalde baglandımı kocan eve ??? arkadas cocuk eve baglamaz babayı sadece anayı baglar evden cıkamazsın kocan devam eder yine bu mesele kişilik meselesi anlayın bunu artık kadınlar birde eski konuları hortlatmayın yaa

vah vahh çok üzüldüm umarım çocuk evliliğini kurtarmıştır.

evliliğini kurtarmıs olmalı kı temmuz ayında tüp bebek denemesı yapmışlar hey allahım yaaa

Bu kadar fantezi ikilem beni asar.. Ne diyeyim. Bizi kandirmaniz hic sorun degil, güler geceriz. Ya kendinizi

evliliğinde sorun olanlar çocukla çare aramasınlar bence...
çocukların mutlu bir ailede yaşama hakkı var..

bu çok köşe bir soru yani bence ortası yok. erkek ya gerçekten çocukla birlikte değişir ya da hiç etkilemez erkeği eskisi gibi devam eder ama ortası olmaz...eğer bahsettiğiniz gibiyse eşiniz. ama size olan ilgisizliliği değil sanırım mesele işinden dolayı.kendisi esnaf bir aileden geliyorsa dükkanda zaman geçirmeye alışmıştır çocukluktan.

Hani eski konularla insanları vurmak ayıptı ?
Herkes birbiriyle alay etmiş çok tuhaf.

evet manşet konuyu buldum egemcim....

kendine pay çıkarmasan iyi olur benipek, çünkü düşündüğün gibi değil hiçbirşey....

evet kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim hiç çocuğu olmayan yada hamile bayanlara ; öncelikle cocuk erkeği eve cok ciddi anlamda bağlıyor sonucta aşkınızın meyvesi, hamileyken erkekler bayanlar kadar pek hevesli olmuyor, hamileyken bu tür düşüncelere kapılmak normal hemen hemen her bayanın aklına gelmiştir acaba benım kadar sevmiyecek mi diye,hani bir söz varya kadın ilk karnına düştüğü an anne olduğunu anlar babalık ise kucağına aldığı zaman zamanla öğrenilir gercekten doğru bir söz...hamileyken eşim her gece onunla konuşuyordu karnımı öpüyodu kokluyodu ama kavga edince beni soğuttun kendinden herşeyden cocuktan bile demişti ben üzülmüştüm, en ufak şeyde soğuyacak demek ki demiştim...bu tür düşüncelere kapılmıştım hamilelik ruh haliyle ama ben doğumdayken eşim hep ağlamış biz çıkana kadar ,dışarda sürprızler hazırlmış şimdi onları yazmıcam detayıyla şuan ki durumu yazayım;
çocuğum ağlasa iğne vurunsa canı yansa eşimde ağlıyo,evet ben eşimi ağlarken şimdiye kadar hiç görmemiştim yalnızca bebğine ağlıyor,kayınvalidemler kız çocuk olduğu için sevmez dediler, eşim ikinci çocuğumda kız olsun diyor şimdi,öyle değiştiki evine erken saatte geliyor,kızını öpmeden beni öpmeden evden dışarı çıkmaz ,kısacası böyle,ben şuan ikinci bebişi düşünüyorum kızım 1 yaşına girmek üzere,maaşallah Allahım herkese bu duyguyu tatırsın amin

valla inşallah öyle olur..
erkekler çocukları biraz dillenip sevgi gösterileri yapmaya başladımı daha çok bağlanırlarmış..
iş yerimdeki arkadaşlarım anlatıyo bazen çocuklarını "koşa koşa eve gidiyorum akşam zor oluyo valla eskiden takılırdım akşamları eve girmezdim şimdi herşey değişti" diyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…