doğum ve sonrası ne yazıkki kadının aleyhine işliyor canım
doğumdan sonra bedenin değişiyor herşeyden önce,kendinle,eşinle ,evinle bir müddet ilgilenemeyebiliyorsun
sürekli bebekle uğraşmaktan kimseye hiçbişeye bakacak hal kalmıyor zaten
bunları düşün canım bütün bu yaşayacaklarının karşısında sabırlı ol, şikayet edebilirsin bunun ölçüsünü kaçırma ki
eşini daha fazla uzaklaştırma derim
eşinin şuan çocuklara bebeğe karşı duruşu düşünceleri nasıl ?
baba olmak en az anne olmak kadar heyecanlı vede sevimli bişey
bebeğiniz babasının ilgisini sevgisini çekecektir buna eminim
erkenden eve gelmek isteyecektir bebeği daha fazla görebilmek için belkide
ama bir süre bebekle bişey yapamıyorsun canım yani
herşeyinize bebeği düşünerek kar veriyorsunuz
başbaşa bir yemek için bir süre beklemek gerekiyor mesela
vs vs vs
benim eşim öncesinde sonrasında benimle hep ilgiliydi ama
ailesinde akrabalarında hiç küçük bebek görmemişti,sevmemişti...
bu konuda hep tedirgindim eşim beni sevdiği gibi bebeğimizide severmi diyordum
ama çocuk doğduğu andan itibaren eşimin aşkı oldu oğlumuz
ilk gece hastanede yatacaktı nerdeyse zorla gönderdim eve
umarım eşin ve bebeğinle mutlu ,huzurlu bir yuvan olur canım
bende hamileyim umarım bu içten yaptığım duam kabul olur senin için
tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın bakalım 2 ayım kaldı benımde ,bu kadar sabrettım az daha sabredeyım kaybedecegım bırsye olmayacak beklemekle ,esım kötu bır adam degıl netıcesınde sadece sorumsuz evıne karsı sadece yetıstırılme tarzından kaynaklanıyor bırazda bakalım zaman ne gosterecek
( ama gerçekten çok iyi babalarda var yaa
benim babam anlatmakla bitiremem ölürüm yolunda ..
eşimde öyle gece oğlum ağlasa vallahi benden önce koşar hemen kucağına alır,her türlü ihtiyacıyla ilgilenir,
ne bileyim yani onun gelişimi konuşması oynaması her şeyiyle alakadardır
ve onsuz bişey düşünemez bazen yemeğe çıkalım deriz
ben hemen oğlanı anneme bırakalım derim eşim yok yaa oda gelsin yazık çocuğa der
yani ne bileyim iyi babalarda var aslında
allah herkese iyi insanlar versin bu anne olur baba olur eş olur ...
bence bu tamamen sana bağlı. yani çocuk hayırlısıyla aranıza geldikten sonra evdeki huzura bağlı canım. çocuğun her türlü bakım sorumluluğu anneye ait. ne kadar zor olursa da bu böyle ne yazık ki. bu konuda kocandan birşey bekleme. bırak o sadece sevsin.
yok şunu yapmadın bunu yapmadın herşeyi ben mi yapıcam bıktım artık falan gibi şikayetlerle sanki sadece sen çocuğu düşünüyor ilgileniyormuşsun da onun umurunda değilmiş gibi bir hava yaratırsan çok yanlış olur. baba olma sorumluluğu zaten korkutuyordur onu şimdiden. ona çocukla ilgili hiçbir sitem, ima, baskı, acındırma yapmadan sen üstüne düşeni yap. bence o hazır olduğunda baba olmayı içine sindirdiği zaman olaya kendiliğinden dahil olacaktır. hazır olmadan bu sorumluluğun altında bulursa kendini evden daha da uzaklaşabilir. çok yorulacaksın ve sinirlerin bozulacak elbette ama durumu yoluna sokmak için biraz sabırlı olmalısın.
peki bişi sorucam.. aslında yazılanların tümünü okuyamadım ama merak ettim . eşinin işleri gerçekten yoğun mu?
ayıracak vakti o yüzden mi yok? eve geldiğinde sana karşı ilgili mi? mesela üzgünüm işim bitmedi gibi şeyler söylüyor mu yoksa ilgisiz mi normalde de.. kusura bakma anlayamadım da..yine de kısaca fikrim çoğunluktan yana aslında hatta benim bir sözüm var '' Kadınlar anne oldu mu olgunlaşır'' ''Erkekler baba oldu mu çocuklaşır'' yani sorumluluktan dolayı kaçabilir...
arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı? bu arada 7 aylık hamileyim!
vah vahh çok üzüldüm umarım çocuk evliliğini kurtarmıştır.
ne oldu dogum yapmıssındır herhalde baglandımı kocan eve ??? arkadas cocuk eve baglamaz babayı sadece anayı baglar evden cıkamazsın kocan devam eder yine bu mesele kişilik meselesi anlayın bunu artık kadınlar birde eski konuları hortlatmayın yaa
evliliğini kurtarmıs olmalı kı temmuz ayında tüp bebek denemesı yapmışlar hey allahım yaaa
evet manşet konuyu buldum egemcim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?