Çocuk için katlanmak...

Çünkü sizin onu bırakacağına inanmıyor. Ben 5 ay önce boşandım. Geçen ay adam halen soruyor emin misin son kararın mı diye:KK70:halen idrak edememişti yani boşandığını. Belli ki dava dosyasını görmeden inanmayacak eşiniz.
Çalışıyor musunuz ,çocuğunuz varmı

Böyle kaç konu oluyor her gün çok üzülüyorum okurken
Keşke bu konu sahibi gibi kadınlar bi araya gelip bir ev tutsa mesela birbirlerine destek olsa birlikte destek alıp iş falan kursalar mutlu hayatlar kurabilseler.
Adamlar da neden böyle kötü eşinize iyi davransanız şu kötü dünyada huzurlu bir yuvanız sizi seven eşiniz çocuğunuz olsa kötü mü olur

Bu devirde hala boyle babalar varmi ya hayrett esinizin cocuga bi babaligi yok bu yuzden cocuk icin katlanmak cok sacma is bulmaya bak bi an once 5 yas okula baslar zaten babanda bakmamis olur

İstanbul'da olsaydınız size yardımcı olabilirdim.
Madem farklı bir şehirdesiniz,önce iş için,
İş-Kur'a başvurun.
Anaokulu ve kreşlerde çalışabilirsiniz,
oğlunuz da aynı kurumda eğitim görür.
Bulunduğunuz ildeki Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğüne başvurarak oğlunuz için ücretsiz kreş-gündüz bakımevi hizmetinden yararlanmak için dilekçe doldurun.
Eşini kaybetmiş,eşinden ayrılmış veya eşi cezaevinde olan kadınlar,çalıştığını belgelerse,ilgili bakanlık çocuğa,
ücretsiz olarak kreş ve gündüz bakımevi imkanı sağlıyor.
MEB'e bağlı okullarda da bu imkan var.
Bizim her yıl devletin kontenjan olarak gönderdiği öğrencilerimiz oluyor.
Bu çocuklardan extra hiç bir ücret talebimiz olmuyor.
Ne yapıp edip kurtulun bu adam sıfatını haketmeyen kocadan.

Mrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
Keşke mesleginiz olsa bu adamlar pardon kendini adam sana malum şahıslar kaıdnı ezmek icin yer arıyor

Bu yüzden hep diyorum kızlar okumalı, güçlü olmalı, çalışmalı, tuttuğunu koparabilmeli. İlla üst düzey meslek sahibi olmak zorunda değil çalışmanın önemini keyfini güvenini bilmeli. Mesleğin yoksa yine de çalışacak yerler bulursun temizlik olur başka bişey olur. Hatta temizlik işinde yeri gelir çocuğun da bir süre yanında olur. Babanın arkanda olmayışından güven almış bu adam. Anlatma söyleme çaktırma yeri gelir ben bakarım hissini ver ona. Sen gidince o b.k yesin yemeklerin yerine. Karşısında ezilme bükülme beni istemiyor musun deme ne haddine onun. İstemeyen boşanır üzmez işkence etmez. Şiddet sadece fiziki olmaz ettiği laflar da şiddettir. Gir bir okulun kantininde çalış al çocuğunu yanına o adamdan söke söke nafaka al ki görsün para yemek nasıl oluyor. Kusursuz evlilik olmaz hepimizin var sıkıntıları. Ama bu durum bambaşka o çocuğa yazık doğacak torunlarına ileride hayatına girecek kadına yazık.

Sakin babanin eve gitme sakin ol hayat cok zor acimasiz adam acikca cocuguna bakmam demis bunu yuzune demisse dogrudur size hayati o da dar eder evinde
Meslek yok is yok zaten is bulmak cok zor hadi buldun diyelim guzelsen kesin birileri sarkar hepsi basima geldi bunlarin ordan biliyorum
Illa bu adami birakcam dayanamiyorum diyosan
Elinden geldigince para at kenara zor zamanlarinda kullanmak icin
Is bulup isinden emin olunca kendine 1 goz odali ev tut cik ya da daha iyisi o herifi gonder ev kiraliksa sen orda kalmaya devam et oglunla hem duzenin bozulmaz hem enazindan esyalar sana kalir

Cocukla ana baba evine sigilmiyo tek olsan neyse ama cocukla o evde cok degil 10 gun sonra siginti gibi hissedeceksin
Bana guven sakin babanin evine gitmeyi care gorme

Mrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
Çocuk için katlanıyosunuz ama anladığım kadarıyla iyi bi babada değil. Çocuğun okul parasını yemiş. Bi ders lazım bu adama. Anlarsa tabi.

Çocuğum için katlanırım asla demeyin, çocuğunuzu öyle bir babanın yanında sağlıklı, ayakları yere sağlam basan bir fert olarak yetiştirebileceğinizi sanıyorsanız, aldanıyorsunuz. Çocuğunuzu o mutsuz yuvada büyütmeye çalışmak ona yapacağınız en büyük kötülük olacaktır. Bir anne olarak önce siz iyi, mutlu ve güçlü olmalısınız ki evladınıza da bu durum sirayet etsin. Allah zorunuzu kolaylaştırsın🙏🏼

Şu haberin ayrıntılarını da bir araştırmakta fayda var.
İş-Kur bağlantılı bir meslek edindirme projesi.
Kursa devam ederken ücret de ödeniyor kişilere.

Eklentiler

• IMG_1689.webp
    IMG_1689.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 66
Back
X