- 15 Ekim 2019
- 216
- 523
- 18
- Konu Sahibi melike2020
-
Çoçuk çok zor gerçekten zor .fakat hayatınızı olumlu yönde değiştirir mi kısmına gelince evet değiştirir dünyanız aydınlanır canınız onun olur başka nasıl ifade edilir .yaşamak için sebebiniz olur ölmekten hiç korkmadığınız kadar korkarsınız ve hayata sıfırdan başlarsınız yemek yeme okuma yazma heyecanlar gülüşler herşey değişir. Gülüşünüz hiç olmadığı kadar gerçek olur... evlilik kısmı size kalmış benim yazdıklarım son paragrafa hitaben mutlu kalın...Arkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
K
Lütfen TV de gördüğünüz doktorların söylediklerine o kadar kulak asmayın. Tıp gelişen bir alan zaten. Bir doktor A diyorsa başkası B diyor. Bir şeyi körü körüne doğru kabul etmek yerine araştırın, başka doktorlara danışın, yabancı diliniz varsa makale okuyun. Ama kesin bu da böyledir diye inanmayın.Zahide Yetiş'in programına çıkan bir prof söylemişti....
Lütfen TV de gördüğünüz doktorların söylediklerine o kadar kulak asmayın. Tıp gelişen bir alan zaten. Bir doktor A diyorsa başkası B diyor. Bir şeyi körü körüne doğru kabul etmek yerine araştırın, başka doktorlara danışın, yabancı diliniz varsa makale okuyun. Ama kesin bu da böyledir diye inanmayın.
Yalan söylüyor demedim. Başka bir prof da yapılmasını önerebiliyor demek istedim. Yoksa yaptırmayı tercih edip etmemek sizin tercihiniz.prof. dr. yalan mı söylüyor tüm Türkiye önünde... üstelik ben böyle bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.
Arkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
Evlenmeden yapsanız mantık evliliği yapılacak en mantık dışı şey. Bence evlat edinin. Boşanmak için evleniyorsunuz sırf çocuk için zaten çocuk babasız büyüyecek kısa süreli bir ilişki yaşayıp hamile kalın ve çocugunuzu kendiniz büyütün diyeceğim linç yiyecegimArkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
O kadar güzel yazmışsınız ki bende ne yazıp evlat aşkını anlatsam diye düşünüyordum.Çoçuk çok zor gerçekten zor .fakat hayatınızı olumlu yönde değiştirir mi kısmına gelince evet değiştirir dünyanız aydınlanır canınız onun olur başka nasıl ifade edilir .yaşamak için sebebiniz olur ölmekten hiç korkmadığınız kadar korkarsınız ve hayata sıfırdan başlarsınız yemek yeme okuma yazma heyecanlar gülüşler herşey değişir. Gülüşünüz hiç olmadığı kadar gerçek olur... evlilik kısmı size kalmış benim yazdıklarım son paragrafa hitaben mutlu kalın...
Aynı yaştayız evliyim ve çocuğum yok
Çocuğun size can yoldaşı olacağının garantisi yok
O da büyüyecek, kendi yolunu çizecek, bana da çok dendi yap pişman olursun diye olmam çünkü şimdi doğursam ben 62 yaşıma gelip sağı solu tutmayan bir yaşlı olduğumda o çocuğun sırtında yük olacağım. Hayatını, geleceğini kurmam için ona destek vermem gereken zamanda yaşlılığımla ona ayak bağı olacağım, koşması oynaması güzel vakit geçirmesi gereken çocukluğunda ellili yaşlarında bir kadın olarak asla genç anneler gibi olamam, bunu yapmaya hakkım yok diye düşünüyorum hep. Evlat mutlaka güzeldir ama her zaman şunu derim ki insan bilmediği, tatmadığı bir şeyi özleyemez toplum bunu öneriyor diye yapamam. İlaveten bizim yaşlarımızda gebelik, doğum, bebeğin sağlığı çok zor süreçler. Naçizane fikrim çocuk yapma zamanımız geçti
[/QUO
Yorumunuz için teşekkürler :) 62 yaşında olup benden çok daha hareketli ve enerji dolu insanlar tanıyorum. Üstelik onlar bu yaşta küçük torunlarına bakıyorlar onların peşinden koşturuyorlar... yani erken çocuk sahibi olanlar da ilerki yaşlarda gene çocuk bakmak zorunda kalabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?