- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi melike2020
-
Evet evlen ve cocuk yap.Ama bosanmak icin evlenme.Ayrica cok asık olup evlenme aklin mantiginda seninle olsun.Her şey dozunda olursa mutluluk kaçınılmaz olurmuş...Arkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
Yumurta dondurma olayı neden sağlıklı olmasın ki? Ki yaşınız geçiyor malesef çocuk konusunda. Benim sağlık sorunlarım var. Ben de yumurta dondurdum. Sorunlarım bitince tedaviye başlamayı düşünüyorum. Neden sağlıksız diye düşündünüz?Yumurta dondurma olayını tavsiye etmiyorlar
yumurta dondurma yöntemi çok da sağlıklı bir yöntem değil...
Çocuğu alıp hadi eyvallah diyip gitmeyeceksiniz ki evlendiğiniz kişinin böyle bir durum karşısında tavrını nasıl kestirebilirsiniz ya çocuğum diye yıllarca mahkemelerde koşturursa. Her şeyi geçtim daha doğmamış bir çocuğa babasız bir hayat planlıyorsunuz. Yazık değil mi? Elbetteki boşanmak tü kaka değil ya da boşanmış anne babanın çocuğu olmak dünyanın sonu değil ama siz ana rahmine düşer düşmez onu bu sürecin içine sokacaksın. Bu lafım çocuğu yap boşan diyen tuzu kurulara tabi...
allah allah
Koskoca tıp dünyası hepimizi kandırıyor öyle mi
Tabi bir sağlık sorunu olunca bu yöntem tercih edilebilir. Ama her şey zamanında güzel. Bu yöntemle sağlıklı bebekler dünyaya geliyor. Ama ben risk almak istemem. zaten ya şimdi ya hiç diye düşünüyorum. Şimdi dondurup 50 yaşında anne olmak doğru gelmiyor bana...Yumurta dondurma olayı neden sağlıklı olmasın ki? Ki yaşınız geçiyor malesef çocuk konusunda. Benim sağlık sorunlarım var. Ben de yumurta dondurdum. Sorunlarım bitince tedaviye başlamayı düşünüyorum. Neden sağlıksız diye düşündünüz?
öncelikle çocuk için evlenmek çok yanlış, ikincisi düşüüncenizi çok bencilce buldum. Eğer yalnız kalmamak istiyorsanız bu sebeple evlenin, ama bir çocuk dünyaya getirmeyin. ömür bu ne olacağı belli olmaz ama Sizden sonra çocuk küçük yaşta annesiz kalırsa ne olur?
Annem beni 27 yaşındayken dünyaya getirmiş şuan 53 yaşında, asla bana hiçbir konuda yardımcı olamıyor Çocuğum olsa bakmasını isterim ama şimdiden sağlık sorunları, fazla kilosu vs. var. ona bir şey olursa Ölürse kendime gelemem biliyorum.
İnsanın hayatta en büyük dayanağı annesidir, her çocuk annesiyle yıllarca vakit geçirmek ister özellikle de kız çocukları.
Yaşınız şuan genç ona asla bir şey demiyorum ama daha evleneceksiniz, çocuk olacak nerden baksan 2-3 yıl... Herkes anne olacak diye bir şey yok bence iyi düşünün.
Kamu Spotu: Hiçbir erkek sperm bankası değildirArkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
Aşk olmadan evlilik yürümez. Evlilik bir çeşit “tahammül etme” sanatı. Bunu kolaylaştıran şey de aşk.
Evlatlık edinmeyi düşünmez misiniz?
Açıkçası çocuk yetiştirmek için anne ve babanın farklı rolleri vardır. Ama bekar ebeveyli çocuklarda var elbette. Ben bu mantığa tamamen karşıyım ama bizim ailede de seninle aynı durumda olanlar var ve ailedeki tüm kadınlar ona aynı şeyi söylüyo. Bi tanesi şuan 61 yaşında çok da bakımlı güzel profesör oldu ama yalnız o da aynı şeyi söylüyo . Benim mantığına çok çok tesr ama yadamadigim bir konuda eleştirmeyi de doğru bulmuyorum. Elbette herkes evlenecek çocuk sahibi olacak diye bir şey yok ama toplumumuzda yetiştirilme şeklimiz bilinç altımızda bu yönde kalıntılar bırakıyo.Arkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
5 sene evlilik şartı yok muydu ki?burası türkiye, evlenmemiş kadına çocuk veriliyormu ki ,
5 sene evlilik şartı yok muydu ki?
çocuk yapmak için evlilik yapmak mantıksız. millet çocuk yüzünden boşanamıyor. çocuk meşakatli bir iş. sana her anında yardımcı olacak eş olmadıktan sonra o çocuk o kadar zor büyüyor ki.. bunun uykusuz geceleri, gazlı sabahları var. dişi var kabızlığı var. atağı var. sendromu var. yani var oğlu var. kısaca mantıklı bir evlilik olmaz. bi de işin o çocuğu yapmak için yatağa girme kısmı var. mantıkla olcak iş değilArkadaşlar ben 42 yaşında hiç evlenmemiş, iyi bir kariyeri olan, kendi çocuğuna bakabilecek ekonomik gücü olan bir kadınım. Mantık evliliği yapmak kesinlikle bana uygun değil. Aşk ve sevgi olmadan evlenmeyi istemem. ancak bu zamana kadar aşık olup evlenebileceğim birisi karşıma çıkmadı ve çocuk sahibi olmak için son bir iki yılım kaldı... açıkçası nasip böyleymiş deyip kaderime razı olmuşken, etrafımdaki insanlar mantık evliliği yapmam konusunda ısrarcılar... "evlen çocuğun olsun, yürümezse boşanırsın, sonra ilerde yalnız kalınca çok pişman olursun..." diyen çok insan var... sizce... bir çocuk bir kadının yaşamını olumlu olarak değiştirebilir mi? açıkçası şu anda her şeyim olmasına rağmen mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?