Çocuk İstememek/İleride Pişman Olursam Düşüncesi

Çocuk istiyorum dediğiniz gün çocuğunuz olmuyor bunu biliyorsunuz değil mi? Aylardır çocuk için uğraşıyoruz olmuyor. Keşke siparişle gelen bisey olsaydi

çok teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyorum, derdi tasası bitmeyen bir varlık gibi. Bir yanım da olsa iyi mi olur diyor ama yürekten istemiyorum kesinlikle.
O annelik duygusu sanırım doğduktan sonra geliyor, en güzel şekilde büyütüp pişman olmayacağına eminim. Benim arkadaşım da babasını kaybettikten 1 sene sonra sürpriz bir şekilde erkek bebek sahbi oldu. "Gülüşüyle babamı bana getiren çocuk" diyor, ben bile duygulanıyorum

Bende istemezdim mahalle baskisiyla gittim bir de tüp bebek yaptim:))))

Bakalim nasil olacak büyüüp gidecek iste ya. Eminim yogun bir sevgi yasatacak bize. Hic birse almayacağızimiz yogun bir sevgi. Evcil hayvana bile deli sevgi besliyoruz .

O bebekle dunyayi yeniden keşfedeceğiz . Cimlerin renklerini, bir salincagin keyfini , ilk domates tadı hepsi yeniden keşfedilecek bizde onunla en ufak seyden keyif alacagiz.

Yeniden hayatin tadina varmak olacak . 3 kisilik olmak simdiden keyifli.

Cok cocuk duskunu degilim ama buyuk risk oldugunu da biliyorum . Aile olmak ayri bir tat olacak. Dogunca tekrar yazarim artik :)))

Hayırlı olsun bebeğin :)

Bak konu açmışsin o zaman ama biz Plan yaparız hayat güler :)

Hayırlı olsun bebeğin :)

Bak konu açmışsin o zaman ama biz Plan yaparız hayat güler :)
Evet maalesef, henuz cok yeni tabi bakalim zaman ne gosterecek ama su anki mutsuzlugumu ve saskinligimi anlatamam. Ben de esimle karar verip,heyecanla bekleyip sonuca sevinmeyi cok isterdim ama olmadi.

Babamın halasının eşi vefat etti çocukları da yoktu olmamıştı. Hâlâ enisteden sonra çok tökezledi yanlız kaldı işlerini halledemez oldu. Babam ve amcamlar ilgileniyor arada halayla. Ayda bir maaşını çeker götürür babam arada bize getirir kalır. Ama keşke kendi çocuğu olsaydı yeğenlerine mahcup gözle bakıp aramaya çekinmeseydi..
Anneannemde dedem vefat ettikten sonra hep çocuklarında. Birer hafta kalıyor gittigi cocuğunda. Onlarda olmasa yalnız başına ölmeyi beklerdi sanırım..

Evet maalesef, henuz cok yeni tabi bakalim zaman ne gosterecek ama su anki mutsuzlugumu ve saskinligimi anlatamam. Ben de esimle karar verip,heyecanla bekleyip sonuca sevinmeyi cok isterdim ama olmadi.
senin konunu dikkatle okumustum fikirlerinide biliyorum zamanlama yanlis demeyim de ansizin olmus şok olmusundur bir kere sakin kendini suclama yasadigin her duygu sana ait sevinmem gerekirdi diye dusunme bu fikirler seni daha da cok yorar kizima ilk hamile oldugumu ogrendigimde şok oldum inan bak aileler delirdi sevincten bende tik yok kabullenemedim dogum lohusalik bunlar bana iskence gibi geliyordu hic anne olmak bebek sevmek hayalim olmamisti cunku veeee tam 9 ay kustum surekli cok sonra öğrendimki bu surum psikolojikmis kisi annelige hazir olmadigi zaman vucudun bir cesit tepkisi bilmiyordum ama simdi ki aklim olsaydi inan doguma kadar yardim alirdim lutfen muhakkak yardim al olur mu bu surecte sana iyi gelir insallah kendimden biliyorum o dusunceler duygular cokkk zor cok

Çocuk istiyorum dediğiniz gün çocuğunuz olmuyor bunu biliyorsunuz değil mi? Aylardır çocuk için uğraşıyoruz olmuyor. Keşke siparişle gelen bisey olsaydi
Oldu iste istemeden maalesef. Herkesin imtihani farkli cok isteyenin olmamasiyla istmeyenin olmasi da problem.

Boylece uzun sure hap kullanmanin hamile kalmaya bir etkisi olmadigini denemis oldum. Kesin bilgi yayalim
Nasıl yani hap kullanırken mi gebe kaldınız?

Hapa başlamayı düşündüğüm için soruyorum yanlış anlamayın

Çocuk demek seni kosulsuz şartsız seven biri demek eğer gerçekten iyi sevgi dolu bir Ebebyn olursaniz hiç birzaman karşılık beklemeden seven insan demek helede küçükken bence her insanın yaşaması gereken bir duygu sana muhtaç sadece seninle mutlu olan küçücuk bir bebek nasıl istenmez diye düşünüyorum anne baba olmak bence dünyanın en güzel şeyi çok zor ama çok güzel ben çocuğum yokken esimle tartissam kendimi çok kötü hisederdim kendimi dünyaya kapatirdim iyiki çocuğum yok onunla bu sekilde ilgilenemem derdim ama sulan iki bebeğim var en ufak canım sikilsa ağlasam gelip sarilmalari dünyaya bedel çok küçük oldukları halde uzulsen ağlasan anliyorlar gelip öyle bir sevgi veriyorlarki okadar güç veriyorlarki insan hiç biseyi takmıyor ve evede okadar neşe veriyorlarki bicokseyden mahrum kalsanda değer yani umarım pişman olmazsiniz

Yok hayir hapi birakmistim ama derler ya hap kullananlarin birakinca hamile kalmasi zor olur diye. Hos inanilacak bir sey degildi ona da guvenmedim ama inananlar vardir diye yazdim.

hapı düzenli içersen bir şey olmuyor
her gün yaklaşık aynı saatte
bazı ilaçları kullanırken etkisi azalıyor
ishal ve kusmada da etkisi azalıyor
genelde hap kullananlar ya içmeyi unuttukları için ya da saydığım diğer nedenlerden hamile kalıyorlar
sonra korunurken oldu diye okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…