- 20 Aralık 2017
- 9.819
- 32.069
- 548
- Konu Sahibi biraslankadini
-
Konut kredisi mi ihtiyaç kredisi mi?Kiradayiz ve bu pandemi dönemi verilen ertelemeli krediden çekti bana fikrimi sormadan. Yani şimdi odemesek de birkaç ay sonra odeyecegimiz bir borcumuz oldu.
Teşekkür ederim haklısınız sanırım. Son zamanlarda çok bebek haberi ve bu konuyla ilgili soru duyduğumdan etkilenmiş olabilirim.Yaşı gelmiş tamam da belli ki şuan baba olmaya hazır değil. Neden zorluyorsunuz? Ki daha evleneli pek bir zaman olmamış. Üstüne gitmeyin, ikinizinde istediği zaman elbet gelecektir.
İhtiyaç kredisiKonut kredisi mi ihtiyaç kredisi mi?
Birkaç ay sonra ödemeye başlayacaksa bi de bebek gelirse o zaman zor olur diye düşünmüş olabilir.Kiradayiz ve bu pandemi dönemi verilen ertelemeli krediden çekti bana fikrimi sormadan. Yani şimdi odemesek de birkaç ay sonra odeyecegimiz bir borcumuz oldu.
Sağlık sorunu var mı bilmiyoruz.Doğan büyüyor yaşıyor sonuçta rızkı allah veriyor ince ince hesaplasakta tutmuyor..ne demişler insan kurar kader gülermişbir arkadaşımın eşide çocuk istemiyordu sonra zaten çocuğunun olmadığı ortaya çıktı eşinizde de sağlık sorunu olabilir mi? Yoksa zaten istesenizde istemesenizde bir çocuğunuz olur hemen herkesin yanlışlıkla çocuğu olmuştur
Öneriniz için teşekkür ederim. Birkaç gün gerildik üst üste. Biraz zaman geçince bu şekilde denerimBirkaç ay sonra ödemeye başlayacaksa bi de bebek gelirse o zaman zor olur diye düşünmüş olabilir.
Bence daha gençsin 1 sene daha beklenebilir.
Eşine de ki bana kesin bi zaman ver o zamana kadar daha sormayacağım.
Rica ederim:)Öneriniz için teşekkür ederim. Birkaç gün gerildik üst üste. Biraz zaman geçince bu şekilde denerim
Yok sen dogru düşünüyorsun. Ama esin e söylenecek seyleri söylesem ceza alırım.Birkaç şey söylüyor.
Malum pandemiyi öne sürüyor bunu anlayabiliyorum.
Maddi olarak daha iyi durumda olmamız gerektigini düşünüyor. Bunu da anlıyorum.
Bir de benim genç olduğumu düşünüyor. Olgunlaşmam gerekiyormuş
Ama yine de bunlar ucu acik kalan şeyler gibi geliyor bana. Maddi anlamda yeterli olmanın bir sonu yok ki.
İnsan hayatı sonuçta. Her zaman zorluklar olacak diye düşünüyorum.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Inaniyor musunuz cidden buna..Gidip spirali çıkartıp ve ya hap icmeyip ayyy yanlışlıkla oldu kocacim diyorlar.Doğan büyüyor yaşıyor sonuçta rızkı allah veriyor ince ince hesaplasakta tutmuyor..ne demişler insan kurar kader gülermişbir arkadaşımın eşide çocuk istemiyordu sonra zaten çocuğunun olmadığı ortaya çıktı eşinizde de sağlık sorunu olabilir mi? Yoksa zaten istesenizde istemesenizde bir çocuğunuz olur hemen herkesin yanlışlıkla çocuğu olmuştur
Bakın benim eşimde başta istiyorum dedi evlenince istemiyoruma döndü şu an boşanma aşamasındayız. Bu konu çok ciddi allahtan senin yaşın 25 ben 30 küsürümİstememesiyle de olmaz olmamalı. Adam başta istiyorum demiş bu kandırmak.
Durup dururken kimse ihtiyaç kredisi çekmez( bu yolla birikim yapan hariç ) maddi olarak sizin bildiğinizden daha büyük sıkıntısı olabilir mi?İhtiyaç kredisi
Siz bilmiyorsunuz ama eşiniz gitmiş olabilir mi doktora ya da çok kaygılı birisi olduğu için böyle davranıyor. Bende düşünüyorum 30dan sonra çocuk yapcam nasıl bakıcam diye ama düşününcede anneanneler bakabildiğine göre bakarım diyorumSağlık sorunu var mı bilmiyoruz.
Sorduğum zaman bu surecte işsiz kalırsam diye korktuğundan çektiğini söyledi.Durup dururken kimse ihtiyaç kredisi çekmez( bu yolla birikim yapan hariç ) maddi olarak sizin bildiğinizden daha büyük sıkıntısı olabilir mi?
Umarım mutlu olacağınız hayatı yaşarsınız sizin adınıza üzgünüm.Bakın benim eşimde başta istiyorum dedi evlenince istemiyoruma döndü şu an boşanma aşamasındayız. Bu konu çok ciddi allahtan senin yaşın 25 ben 30 küsürüm
Asla istemiyorsa vur tekmeyi gitsin alemin dengesizleriyle uğraşıp zaman kaybetme.
Evlenince neden fikrini değiştirmiş ?Bakın benim eşimde başta istiyorum dedi evlenince istemiyoruma döndü şu an boşanma aşamasındayız. Bu konu çok ciddi allahtan senin yaşın 25 ben 30 küsürüm
Asla istemiyorsa vur tekmeyi gitsin alemin dengesizleriyle uğraşıp zaman kaybetme.
Bunu okumadan önce aklıma böyle birşey gelmişti. Kendisiyle ilgili bir sağlık sorunu mu keşfetti. Söyleyemiypr ama böyle bahaneler çıkarıyor diye. Böyle bir ihtimal de var. Herşeyi konuşmak lazım.Eşimin iki kardeşinin çocuğu olmuyor. O yüzden kayınvalide kayınpeder değil de daha çok onların akrabalarından bu tip sorular alıyorum
Hmm şeyBakın benim eşimde başta istiyorum dedi evlenince istemiyoruma döndü şu an boşanma aşamasındayız. Bu konu çok ciddi allahtan senin yaşın 25 ben 30 küsürüm
Yani böyle bir ihtimal var ve o da önünü göremiyor.Esiniz bu yönde kaygilanmakta haklı olabilir ...ve evet ıssız de kalabilir . Boyle bir durumda hayatınızı surdurebileceginiz düzenli bir geliriniz yoksa bence de erteleyinSorduğum zaman bu surecte işsiz kalırsam diye korktuğundan çektiğini söyledi.
Kendinin hic baba olmama hakki var ise evlendiği kadınında anne olma hakki var istedgi için. O zaman bu is bosanmaya gider. Ama suçlu kadin olmaz asla çünkü cocuk isini düşünürüz bile dememis yapariz demis. Sonradan düşüncesi degistigine göre bu iliskinin temelini sarsanda o olur.Ama belki sonradan fark etti ki babalık adama göre değil olamaz mı? Belkide kandırmadı hayatın zorluğunu fark etti maddi sebepleri varmış zaten başta adam yetişemeyeceğini fark etti kötü istemeyen yardım etmeyen bir baba olmasındansa hiç baba olmaması daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?