Çocuk istemeyen eş

Yaşı gelmiş tamam da belli ki şuan baba olmaya hazır değil. Neden zorluyorsunuz? Ki daha evleneli pek bir zaman olmamış. Üstüne gitmeyin, ikinizinde istediği zaman elbet gelecektir.
Teşekkür ederim haklısınız sanırım. Son zamanlarda çok bebek haberi ve bu konuyla ilgili soru duyduğumdan etkilenmiş olabilirim.

Doğan büyüyor yaşıyor sonuçta rızkı allah veriyor ince ince hesaplasakta tutmuyor..ne demişler insan kurar kader gülermiş bir arkadaşımın eşide çocuk istemiyordu sonra zaten çocuğunun olmadığı ortaya çıktı eşinizde de sağlık sorunu olabilir mi? Yoksa zaten istesenizde istemesenizde bir çocuğunuz olur hemen herkesin yanlışlıkla çocuğu olmuştur

Kiradayiz ve bu pandemi dönemi verilen ertelemeli krediden çekti bana fikrimi sormadan. Yani şimdi odemesek de birkaç ay sonra odeyecegimiz bir borcumuz oldu.
Birkaç ay sonra ödemeye başlayacaksa bi de bebek gelirse o zaman zor olur diye düşünmüş olabilir.
Bence daha gençsin 1 sene daha beklenebilir.
Eşine de ki bana kesin bi zaman ver o zamana kadar daha sormayacağım.

Sağlık sorunu var mı bilmiyoruz.

taraflardan birinin (eğer baştan ortak karar verilmediyse) çocuk istememesi boşanma sebebi
ben de çocuk istemedim ama kimseyle de evlenip "banane ben çocuk istemiyorum" diye onun ebeveyn olma hakkını elinden almaya kalkmadım
eşin sana haksızlık yapıyor, hakkını ara derim

Öneriniz için teşekkür ederim. Birkaç gün gerildik üst üste. Biraz zaman geçince bu şekilde denerim

Yok sen dogru düşünüyorsun. Ama esin e söylenecek seyleri söylesem ceza alırım.
Inaniyor musunuz cidden buna..Gidip spirali çıkartıp ve ya hap icmeyip ayyy yanlışlıkla oldu kocacim diyorlar.

İstememesiyle de olmaz olmamalı. Adam başta istiyorum demiş bu kandırmak.
Bakın benim eşimde başta istiyorum dedi evlenince istemiyoruma döndü şu an boşanma aşamasındayız. Bu konu çok ciddi allahtan senin yaşın 25 ben 30 küsürüm

Asla istemiyorsa vur tekmeyi gitsin alemin dengesizleriyle uğraşıp zaman kaybetme.

Sağlık sorunu var mı bilmiyoruz.
Siz bilmiyorsunuz ama eşiniz gitmiş olabilir mi doktora ya da çok kaygılı birisi olduğu için böyle davranıyor. Bende düşünüyorum 30dan sonra çocuk yapcam nasıl bakıcam diye ama düşününcede anneanneler bakabildiğine göre bakarım diyorum

Umarım mutlu olacağınız hayatı yaşarsınız sizin adınıza üzgünüm.

Evlenince neden fikrini değiştirmiş ?

Eşimin iki kardeşinin çocuğu olmuyor. O yüzden kayınvalide kayınpeder değil de daha çok onların akrabalarından bu tip sorular alıyorum
Bunu okumadan önce aklıma böyle birşey gelmişti. Kendisiyle ilgili bir sağlık sorunu mu keşfetti. Söyleyemiypr ama böyle bahaneler çıkarıyor diye. Böyle bir ihtimal de var. Herşeyi konuşmak lazım.

Hmm şey
Konu sahibi ben değilim. Yanlış alintilamissiniz

Sorduğum zaman bu surecte işsiz kalırsam diye korktuğundan çektiğini söyledi.
Yani böyle bir ihtimal var ve o da önünü göremiyor.Esiniz bu yönde kaygilanmakta haklı olabilir ...ve evet ıssız de kalabilir . Boyle bir durumda hayatınızı surdurebileceginiz düzenli bir geliriniz yoksa bence de erteleyin

Kendinin hic baba olmama hakki var ise evlendiği kadınında anne olma hakki var istedgi için. O zaman bu is bosanmaya gider. Ama suçlu kadin olmaz asla çünkü cocuk isini düşünürüz bile dememis yapariz demis. Sonradan düşüncesi degistigine göre bu iliskinin temelini sarsanda o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…