Çocuk istemeyen eş

Hayırlısı olsun hakkınızda

peki o parayı ne yaptı ne için çekti

yani diğer gerekçeleri bana gerekçeleri makul geldi

özellikle de siz gençsiniz

birkaç yıl sonra maddi olarak kenara atıp daha makul bir şekidle bebek sahibi olunabilir
Haklısınız. Yorumlarınız beni rahatlattı açıkçası. Evham yapıyor olabilirim zamana bırakmak en iyisi olacak

Fikrini sabit bulmamıştır. O da dışardaki laflardan dolayı kötü hissettiğini düşünüyordur. Bu x rujun 10 numarasını mı 20 numarasını alayım gibi bir karar değil çünkü. Kararının sana ait olduğunu düşünmüyordur. Anlatabildim mi?

Anladım sizi. Ama karar nasıl bana ait değilse tek başına ona da ait değil. Kestirip atmasını, konuşmak istememesini anlayamıyorum. Zaten gelen yorumlardan da anladım belki de boşa canımı sıkıyorum. Zamana bırakmak en iyisi olacak gibi bı sure için.

Zamana bırakmak daha iyi. Şu durumlarda radikal kararlar vermek hiç mantıklı değil

ben cok mantikli buldum esinizin gerekcelerini sahsen.

1,5 senelik evlilikte çocuk düşünmemek normal. Bende 1,5 senelik evliyim ikimizde istemiyoruz. Bence zamana bırak çocuk çiftler kendini maddi manevi hazır hissedince yapılır eşin haklı

Yine gencmissiniz ne güzel, ve kocaniz size istemediğini açıkça söylemiş. Otuz yaşındayım, son üç yıldır cocuk istedigini ve sadece inşallah maşallah diyerek çocuk olacağını düşünen biriyle evliyim.bosanmak istiyorum çok seviyorum su bu diyor ve cocuk istedigini söyleyerek yıllardır oyalıyor.acikca istemiyorum bile diyemiyor.istiyorsan anne olmalısın, hele ki gençsin ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…