- Konu Sahibi melisa9292
-
Ya söyleyenleri boşgeç sana kötü yorum yapanlar belki zina yapıyor belki gıybet bunöar günah seninki değil böyle düşün. Ben bu hayatta hep mantıktan yanayım duygular insanı Üzer genelde bana göre çok zor bir durumun içindesin bundan 7.08 sene sonra ya da on sene sonra her şey çok daha zor olacak. Sen gezmek tozmak eğlenmek isteyeceksin ama karşında böyle birini bulamayacaksın. Bunları odaklan ayrıca bence çok hassas bir mevzu çocuk onun bir çocuğu olabilir. Ama senin yok ve bu hakkını elinden alamaz sana haksızlık etmiş oluruz Bence Evlilik için defalarca daha düşün geleceğinde çok büyük zorluklar seni bekliyor şimdidenÖncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar.
1 yıldır ilişki içindeyim, yakin bir zamanda nisanlandik ve evlilik yolunda ilerliyoruz. Nişanlımla aramda 21 yaş var. İlişkimizin ilk başlarında evlilik yoluna gireceğimizi hic düşünmemiştim, çok mutluydum ve aşık oldum. Çevrem yaş farkına anlayış gösterdi, nişanlımla aramdaki saygı ve sevgiyi gördükten sonra... Eşimin ilk evliliğinden bir tane cocugu var.
Aylar evvel çocuk konusundan bahsettik. Yaşının yeniden çocuk sahibi olmak için geç olduğunu, kesinlikle bunu istemediğini söyledi. O zamanlar evlilik düşünmüyordum ve ben de dedim ki, "ben kesinlikle çocuk istiyorum. Bunu zamana bırakalım henüz konuşmak için çok erken"
Ama nisanlandik bile. Dün çocuk konusunu actim. Bu konudaki fikrimi biliyorsun dedi. Peki ne yapacağız dedim? Fikirlerimiz hep değişebilir dedi. Ben de dedim ki, evet belki ben de çocuk istemeyecegim, ya da belki sen isteyeceksin.
Ben dünden beri üzülüyorumçocuk istediğimden emin miyim değil miyim bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Sizce ne yapmam gerekir? Bir arkadaşımla konuştum, sevgi daha önemli dedi. Ama böyle nasıl olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben 27 yaşındayım nişanlım henüz 48 oldu.
--- Kişiliğime ve nişanlıma yapılan hakaretlere üzüldüm ne yalan söyleyeyim, beni korumak istemenizi de elbette anlıyorum.
Fakat aile konusunda çok ama çok üzüldüm. Kiminiz babam yaşında dediniz, kiminiz seni anan baban uyarmadı mı dediniz. Benim annem ve babam hayatta değiller. Elbette hayatta olsalardı onlara ben de danışmak isterdim. Beni en çok üzen bu oldu.
Yinede şu Ramazan gününde derdimi okuduğunuz için teşekkür ederim.
Arada gozume carpiyor yorumlariniz hep zina gunah vs. Bu konularda acigi olanlar genelde baskalarina zina yapiyorsun gunah isliyorsun derler de. Gencecik kiza yasli adamla evlenme diyoruz diye biz niye gunahkar ve zina yapan kisiler oluyoruz ne alaka ne mantik yani?Ya söyleyenleri boşgeç sana kötü yorum yapanlar belki zina yapıyor belki gıybet bunöar günah seninki değil böyle düşün. Ben bu hayatta hep mantıktan yanayım duygular insanı Üzer genelde bana göre çok zor bir durumun içindesin bundan 7.08 sene sonra ya da on sene sonra her şey çok daha zor olacak. Sen gezmek tozmak eğlenmek isteyeceksin ama karşında böyle birini bulamayacaksın. Bunları odaklan ayrıca bence çok hassas bir mevzu çocuk onun bir çocuğu olabilir. Ama senin yok ve bu hakkını elinden alamaz sana haksızlık etmiş oluruz Bence Evlilik için defalarca daha düşün geleceğinde çok büyük zorluklar seni bekliyor şimdiden
Madem din konusunda bu kadar hassassınız size hakkımı helal etmeyişimide hoş karşılarsınız. Hepimizi zina ve gıybet yapan kişiler olarak etiketlemişsinizya hani!!!Ya söyleyenleri boşgeç sana kötü yorum yapanlar belki zina yapıyor belki gıybet bunöar günah seninki değil böyle düşün. Ben bu hayatta hep mantıktan yanayım duygular insanı Üzer genelde bana göre çok zor bir durumun içindesin bundan 7.08 sene sonra ya da on sene sonra her şey çok daha zor olacak. Sen gezmek tozmak eğlenmek isteyeceksin ama karşında böyle birini bulamayacaksın. Bunları odaklan ayrıca bence çok hassas bir mevzu çocuk onun bir çocuğu olabilir. Ama senin yok ve bu hakkını elinden alamaz sana haksızlık etmiş oluruz Bence Evlilik için defalarca daha düşün geleceğinde çok büyük zorluklar seni bekliyor şimdiden
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar.
1 yıldır ilişki içindeyim, yakin bir zamanda nisanlandik ve evlilik yolunda ilerliyoruz. Nişanlımla aramda 21 yaş var. İlişkimizin ilk başlarında evlilik yoluna gireceğimizi hic düşünmemiştim, çok mutluydum ve aşık oldum. Çevrem yaş farkına anlayış gösterdi, nişanlımla aramdaki saygı ve sevgiyi gördükten sonra... Eşimin ilk evliliğinden bir tane cocugu var.
Aylar evvel çocuk konusundan bahsettik. Yaşının yeniden çocuk sahibi olmak için geç olduğunu, kesinlikle bunu istemediğini söyledi. O zamanlar evlilik düşünmüyordum ve ben de dedim ki, "ben kesinlikle çocuk istiyorum. Bunu zamana bırakalım henüz konuşmak için çok erken"
Ama nisanlandik bile. Dün çocuk konusunu actim. Bu konudaki fikrimi biliyorsun dedi. Peki ne yapacağız dedim? Fikirlerimiz hep değişebilir dedi. Ben de dedim ki, evet belki ben de çocuk istemeyecegim, ya da belki sen isteyeceksin.
Ben dünden beri üzülüyorumçocuk istediğimden emin miyim değil miyim bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Sizce ne yapmam gerekir? Bir arkadaşımla konuştum, sevgi daha önemli dedi. Ama böyle nasıl olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
--- Kişiliğime ve nişanlıma yapılan hakaretlere üzüldüm ne yalan söyleyeyim, beni korumak istemenizi de elbette anlıyorum.
Fakat aile konusunda çok ama çok üzüldüm. Kiminiz babam yaşında dediniz, kiminiz seni anan baban uyarmadı mı dediniz. Benim annem ve babam hayatta değiller. Elbette hayatta olsalardı onlara ben de danışmak isterdim. Beni en çok üzen bu oldu.
adam istememekle sonuna kadar haklı.sen bu adamı seviyorum diyeceksin ama sonunda annelik isteğin bastıracak seni.düşün taşın.21 yaş diyorsun sen gençliğinin adam andropozun baharındaÖncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar.
Ben en cok nisanlı cıftlerın sevısmesının zina olmadıgını soylemsıne takıldım.Arada gozume carpiyor yorumlariniz hep zina gunah vs. Bu konularda acigi olanlar genelde baskalarina zina yapiyorsun gunah isliyorsun derler de. Gencecik kiza yasli adamla evlenme diyoruz diye biz niye gunahkar ve zina yapan kisiler oluyoruz ne alaka ne mantik yani?
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar.
Siz konuyu anlayamamissinizyorumları sinirlenmemek için okumadım...
ben de eşim de evlenmeyi de çocuk sahibi olmayı da istemiyorduk. ama değişiyor düşünceler canınızı hiç sıkmayın.
Allah ailenize rahmet eylesin. buradaki yorumlara aldanmayın 27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. ister 20 yaşında ister 50 yaşında biriyle olursunuz, kendi kararınız.
benim babamla aramda 50 yaş var
annemle 40
ikisinin de ilk evliliklerinden çocukları var ama dememişler ki tamam yeter. Ortak bir çocuk hayal etmişler ben olmuşum.... iyi ki de onlar benim annem babam olmuş.
nişanlınız şu an öyle düşünüyor olabilir ama ikinizden bir parça görmek isteyecektir eminim sadece baskı kurmadan sabredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?