COCUK ISTEMIYORUM...COK MU TUHAF GERCEKTEN ?

Istemek kadar istememekte dogal.. sizin tercihiniz herles saygi gostermek zorunda sonucta o cocuga dogunca onlar bakmayacak omrunuzun sonuna kadar siz bakacaksiniz.. ama ileride yaslaninca bi arayanim soranim olsa anne napiyosun seni ozledim diyenim olsa diye uzulurmusunuz onu bilemem.. ewlat zor dediginiz gibi ama bir okadarda guzel.. kimseyide takmayin esinizle mutlusunuz o size yeter.

Gayet normal, herkes isteyecek diye birşey yok. İnsanlara aldırış etmeyin, bu karar sizin.

Varan 1 burda, geriye kalanlar nerde?
Bebkler melektiri bekle bekle bittim burda yahu nerdesiniz?
az kaldı yavaş yavaş...
belki kimi insanoğlu izi kalsın istemiyodur...
olamazmi...?
bide hiç çocuk isterken bu hayatta bi izim kalsın diye düşünmemiştim.....
Bunu da yazıyım ben bi yere

bir de demiyorlar mi yanindaki cocuklari gosterip ama bak simdi bunu sevmiyor musun diye?

sizin çocuk sahibi olup olmamanız ya da bunu isteyip istememeniz kimseyi ilgilendirmez.

üstüne vazife olmayan konularda yorum yapanları hiç anlamam, kime ne yahu? yok şimdi bunları sevmiyor musun, yok zamanı gelince istersin, olunca seversin falan. herkes kendi işine bakmalı.

siz nasıl hissediyorsanız öyle yapın, kimseye de kulak asmayın.

az kaldı yavaş yavaş...
belki kimi insanoğlu izi kalsın istemiyodur...
olamazmi...?
bide hiç çocuk isterken bu hayatta bi izim kalsın diye düşünmemiştim.....
Bunu da yazıyım ben bi yere

İz bırakınca ne oluyor o da ayrı mesele. Sanki hanedan soyuyuz

Bi oğlum var Allah hayırlı uzun ömürler versin
Artık büyüdü niye 2.yi yapmiyon tek çocuk olmaz diyenlerden gına geldi
İstemiyorum zorla mi bakan kim ilgilenen kim ortada yok
Onu hayırlısıyla okutup buyuteydim başka bişey istrmem

Allah bağışlasın

Böyle şeyler okuyunca çok etkileniyorum, ben hep çok büyük laflar ettim, asla asla anne olmak istemiyorum , baskı kurmayın benim üstümde dediğim çok oldu,belkide şimdi hamile kalmak istesem korunmayı bıraksam bu kezde olmayacak, o zamanda kesin Allah'a a büyük konuştum hak ettim bunu derim herhalde...Ne biliyim yaa dünya hep kötüye gidiyor, yaşam hergün biraz daha zorlaşıyor, ben kendimden çok dağacak olanı düşünüyorum aslında

çocuk sahibi olmak istememeni doğal karşılıyorum
ama kurduğun şu cümle hiç hoş değil
sanki hamilelikten değil de, kanserden bahsediyormuşsun gibi olmuş...
mecazen dedim dilim kopsaydi herkes ina takilmis
gercekten kalkip elimi duvara vurmuyorum tabiki. mecazen soyledim. evet allah suan icin korusun. elimden geleni yapiyorum tum tibbi yontemlerle korunuyoruz. ama herseye ragmen kalirsam diye hani el gider ya icinden bi allah korusun dersin ya o anlamda dedim.

Siz yine şanslısınız; aileniz ve eşiniz size saygı duyuyor.. Eşiniz de istemiyor, biz birbirimize yeteriz diyorsunuz. Ne güzel..
Ben de 4 senelik evliyim. Çocuk istiyorum ama ilerleyen seneler de düşünüyorum. Ama kendi ööz ailem dahi bana saygı duymuyor. Geçen gün annem, ' ben artık torun istiyorum, bir bebek yap. hemen bu ay çalışmalara başla dedi'. Bende 'anne madem çok istiyorsun sen bir tane doğur bak' dedim. Bana dediği cümle şu oldu. 'Ben senin annenim, torun istemek benim hakkım. Çocuk yapmayacaktın neden evlendin' dedi telefonu yüzüme kapattı. Ben şoklardayım. Bu kadar saygısızlık da olmaz ki. Belki benim çocuğum olmuyor, belki sorunum var.Belki maddi imkanımız yok.. İnsanlar o kadar çok bencil ve düşüncesiz ki.. Karşısındaki insana saygı duymasını bilmiyorlar..

Hayatim boyunca planli yaşadim birtek nişanim planli olmadi birden oldu anlamadim bile evlenmek istemeyen biriydim. Birden nisanlanmisim evlenmisim hamile kalmisim ama olmamis. En guzel şeyler supriz olan seyler ben az diyorum sen cok anla. Plansiz yaşamayi ogrendim darisi sana insallah.

ama gün gelir de istersen, pişman olursun allah korusun dediğine
hayırlısını dile bence arkadaşım

Hiç de değil...benim anne olmadan önceki fikirlerimin tıpkısı:)
Sonra bi bebe isteği hasıl oldu yaş 29, 30da anne oldum, şimdi fabrika ayarlarıma geri döndüm 2. çocuk istemiyorum.
Evladımı çok seviyorum, denecek fazla bir şey yok, Allah ömür verirse onu kendi ayakları üzerinde durabileceği yaşa kadar elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çabalıycam ama hepsi bu:)
Çocuk demek aynı yazdıklarınız gibi sorumluluk ekseninde ilerliyor, bir insan evladını yetiştirmek çok kapsamlı ve önemli iş
Halihazırda çalışan bir anne olarak 2. bebeğe yeter hissetmiyorum kendimi ve sizi çok iyi anlıyorum

Hiç de tuhaf değil çocuk istemiyor olmanız,sonuçta sorumsuz olup da 3-5 çocuk yapıp ilgilenmeyen bir çok ebeveyn var etrafta,bu sorumluluğu kaldıramayacağınızın bilincinde olmanız aksine çok güzel,kimseye bir şey ispat etmek durumunda değilsiniz,varsın çocukları olmuyor desinler,çok istiyosanız buyrun siz yapıp bakın deyin onlara

Tuhaf değil, eşler karşılıklı istemiyorsa eğer kimseyi ilgilendirmez.

Seni de anlıyorum eşin tepenin tasını arttırsa boşarsın gider, çocuk ne yaparsa yapsın
hayatının bir parçası. Evlattan geçmek de olmuyor.

Aslında annelik akıllı işi değil diye düşündüğüm çok olmuştur, bir konum bile var.

Ama yine de hiç anne olmak istemeyen birinin de evlenmesi saçma geliyor bana.
Boş yere kv, kp, görümce, gıy gıy derdi.

Hayat boyu çocuk istemesem, evliliğin yanından geçmezdim sanırım

Şey var bir de kızım olsun saçını öreyim, giydireyim oğlum olsun mincirayim koklayayim. Küçükken oyuncak bebekle oynamayı çok seven çocukların büyümüş hali galiba bunlar.

Bende evlensem cocuk istemiyorum ha Allah cc verir o ayri mecbur dogurursun zira bende cok pimprikliyim gozumden sakinim derken suyu cikar onun hasta olurum vs insan kendini bilir hiiicc kafaniza takmayin

konu sahibine; aynen katılıyorum. bende seninle aynı duyguları yaşadım. hiç sevmem çocukları. hiç katlanamam. ama bu duygum hamile olduğumu öğrenince değişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…