Çocuk meselesi

Allah isteyen ve kaldırabilecek olana versin hep böyle dua ediyorum. Çok üzülüyorum atsan atamazsın, geri veremezsin tarzı yorumlara, onların da psikolojisi el vermiyor muhtemelen bir şey diyemem ama o bebek kendisi tercih etmedi gelmeyi neticede. Annem babam benim için böyle düşünse çok üzülürdüm. Bana mı sordunuz yaparken derdim. Ben de bayılmıyorum 7/24 size bağımlı olmaya derdim

Eh şimdi bdvde herkes kocasını gömüyor
Yok erkekler şöyle böyle lanet olsun köfte gibi kızarıp biber gibi patlasınlar falan
E kim soğuyor erkeklerden
O zaman herkes kocasını çöpe atsın ahaha
Bide biz akşamları kocamızla oturup çay löpürdeten minnoş insanlarız
Her hafta şehir turları 6 ayda bi parise yolculuk yapmadığımızdan dolayı bizim özgürlüğümüz kısıtlanmaz diye düşünüyorum

O zaman çift don lastiği tak diyemiyorsun işte
İnsanın dilinin ucuna geliyor terbiye müsade etmiyor

Kendimde dahil kimse 4 4 lük değil, kocam da değil ama gömemem
Kötüleyip hamileyim demek moda
Atamam valla minnoşum o benim
Bizde çok gezen çift değiliz malum iş hayatı ama bebe olunca alır onu da gezeriz ne var yani.
Uykusuzluksa şimdi de kalıyoruz.
Çocuk hastalıklı olmadığı sürece ( allah hepimizin evladını korusun ) ben çok afaki zor olacağını düşünmüyorum

Ben ilk 1 seneyi sildim kafamdan mesela hazırladım kendini iptal olmaya. ama mesela en yakınım yeğenlerim, ikisiyle de doğdukları sene tatil yaptık. Kuzenim bebeğinin 40ını tatilde çıkardı. Ona rağmen en kötüye hazırlıyorum kendimi. Beklentiyi düşük tutuyorum. Çünkü her çocuk farklı. Allah sağlık versin bize de dayanma gücü versin. Gerisi gelir diye düşünüyorum.

Kesinlikle.
Çift tatili gibi olmaz kesinlikle ama bebenin de güzel tarafları var.
Ama burada öyle yazıyorlar ki çocuk = eziyet falan.
Doğurmayın o zaman

Kesinlikle.
Çift tatili gibi olmaz kesinlikle ama bebenin de güzel tarafları var.
Ama burada öyle yazıyorlar ki çocuk = eziyet falan.
Doğurmayın o zaman
Böyle deyince gülüyorlar sizi de görcez diye ben bi şey demiyorum o yüzden. Neyse ben bir doğurayım da gelip güncelleme yaparım, doğurun ya da doğurmayın derim tabi o zamana kadar hamile kalırsanız, siz de kendi sonunuzu beklersiniz artık yapacak bir şey yok

Amin
Valla millet peşpeşe doğuruyor bakıyor
Elbette zorlancaz ama annelik böyle birşey işte
Dibine kadar emek kokuyor
Gezme konusu da bitane kadın vardı dünyayı geziyorum diye
Kadın evlendi hamile kaldı yine gezdi
Çocuk doğdu kanguru takıp yine taşıdı çocuğu yine gezdi
Çocuk eşek kadar oldu yanında gezdirdi valla şimdi çocuk da sunuyor programı
Mesela şimdi çay bardağım masada duruyor mutfak 2 otobüsle gidiliyormuşçasına uzak geliyor ama bebek olunca totomun yer görmeyeceğini bilerek şu an yayma aşamasındayım

Bu işleri iyi bilen biri olarak yazıyorum Yumurtlamaya telefondan baktıysan onlar pek doğru değil. Kadın doğumda ultrasonda karnına bakıyor sadece. Çatala falan yatırmıyorlar korkunç şeyler yok sadece muayene belki kan hormon testi. Bana kalırsa tedavi için erken. Eğer hemen olsun diyorsan kontrolleri hemen yaptır. Sadece sen değil eşin de bi muayene olsun. Herhangi bir sorun çıkarsa bir de tedavi sürecini bekleyeceksiniz hooop 1 yıl olacak. 1 ayda gün aşırı ilişki olmak zorunda. Arkadaşım evlendi 6 ay sonra hamile kaldı. Sperm kadında yaklaşık 48 saat yaşar yumurta ise 24 saat yaşar.

Amin
Sağlık huzur olsun gezme tozma geç de olsa yapılır

Ama gel böyle kahret, isyan et.
Yooook olamaz falan ona göre gözümüz korksun

Şey mesela
Hiç sorun yoksa 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yaşansa illaki denk gelir dimi
Ama hergün atom yemek lazım insanda derman kalmaz
Ben telefon programıyla denedim dediğin gibi bişeye yaramıyor her kadın 14.günde yumurtlamıyor çünkü
Ovulasyon denicez bu sefer bakalım inşallah hemen gelir tospik :)

Yaa o kadın benim de favorim, hayallerimi süslüyor o hayat. 6-7 ülke gezdim çocuktan önce ama daha gitmek istediğim çoook yer vardı elbette. Artık gidemeyeceğim diye bi üzüldüm başta yalan değil ama bakalım, şartlar uygun olursa gideriz belki. Görümcem kızıyla kaç ülke gezmiş yapan yapıyor valla. Bize de ver allahım amin

Aynen öyle.
Biz nasıl büyüdük.
Benim annem tek başına baktı, bakıcı yok, anane yok.
Ben kreşe, anaokuluna bile gitmedim.
Arkadan kardeşim oldu.
Hafta sonları falan gezerlerdi annemler bizde arabanın arkasında uyurduk.
Büyüdük mü büyüdük.
Okuduk mu okuduk.
Ama şimdi öyle bir anlatılıyor ki.
Çocuk 9 da kalksın, 9.15 mama saati 9.25 kitap saati 9.26 kaka saati.
Çocuk değil de çipli robot.
Ağlamasın, kaka yapmasın, sussun gülsün oynasın
Valla ben annemin artık sinirden oturup ağladığını bilirim benim kardeşim çok yaramazdı.
Yine de isyan etmedi kadın.
Her şeyi gözümüzde büyütmemek gerek.

Zaten vazgeçersek gelcek gibi
Sinan çetinin programı gibi kapıya bakıyoruz gelmiyor
Amaan neyse diyebilsek olacak belki de
Stres yapıyoruz o da etkiliyor

Bunu bende duydum.
Bizim bir arkadaşta evlendi, hiç korunmadılar, hiç bir sorunları yoktu ama 5.ayda hamile kaldı.

Gezersin bee
Hatta telefonu ona verirsin kocanla fotonuzu bile çeker valla
Al işte güzel bir neden daha

Zaten vazgeçersek gelcek gibi
Sinan çetinin programı gibi kapıya bakıyoruz gelmiyor
Amaan neyse diyebilsek olacak belki de
Stres yapıyoruz o da etkiliyor
Evet onun için o konuyu özellikle önerdim Ben de aşırı aşırı isteyerek yapmadım korunmayı bıraktık sadece. Ne tahlil yaptırdım ne ovülasyon takip ettim. Zaten adetlerim düzensizdi. Olmaz benim çocuğum kafasındaydım. Bir de herkes min. 6 ay uğraşıyordu hemen olmaz zaten dedim. Bir baktım hamileyim.

Bi insta annesi olamasak da çocuğumuza bakarız zeyna gibi
Yalnız şey dikkatimi çekti
Öylesine yazdın ama komik oldu
9.25 kitap saati
9.26 kaka saati
Kitap okuma 1 dk ahaha
Kitap okuyunca kakası geliyor çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…